![]() |
#181 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Legnica i okolice
Cytat:
![]() [1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;8244667]śmieszniej będzie jak się okaże że połowa się zna ![]() dooobra, jak nikt nie gryzie to ja też się pisze :P ale też nie jestem typową kobitką ![]() Nooo już się okazało, że Anecka wcale nie mieszka tak daleko ![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: chociaż to w sumie zima to może mi się nie udać hehe |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a czy wiecie moze jak na pierwszym roku informatyki na pwsz jest ciezko ?? bo rodzice mi mowia ze to nie latwo z praca pogodzic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
maudy, szczerze mowiac nie wiem czy pogodzisz to z praca przynajmniej na 1 roku, chociaz co roku na informatyce jest inaczej. Moj kumpel dla przykladu na 2 roku mial 5 dni w tygodniu zajecia a drugi ktory poszedl rok pozniej.. mial na 2 roku chyba 2 dni wolnego w tygodniu :P Z tego co wiem to nawet ciezko jest na infie, zalezy jeszcze jaka specjalnosc. Moj narzeczony skonczyl w tym roku Inżynierie
![]() Beat@ a do której podstawówki chodzilas? ![]()
![]() |
#184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój TŻ właśnie skończył informatykę w PWSZ i z tą pracą może być ciężko, ale może teraz jest inaczej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
a zapraszam na lody
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może nasi TŻ się znają, skoro konczyli w tym roku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#187 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale jednak wydaje mi się że czasowo nie dasz rady :/ chyba że praca na weekendy albo w pubach wieczorem :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;8246610]no ja w sumie mieszkam w okolicach reala to też aż tak daleko nie mam .. do pwsz na piechote 30 min :P
marne szanse na pogodzenie choociaż ... ja osobiście nie chodziłam prawie na żadne wykłady ![]() ![]() ale jednak wydaje mi się że czasowo nie dasz rady :/ chyba że praca na weekendy albo w pubach wieczorem :P[/QUOTE] ja mieszkam tez kolo reala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Konto usunięte
|
to fakt
![]() no matme koniecznie musisz podciągnac bo szerze mówiąc nie wiem czy te studia pomogą Ci się dostać na polibude :P ja w sumie słyszałam tylko opowieści jak tam jest , że studenci w ramach rozrywki sobie całki liczą na przerwach ![]() ![]() ![]() może lepszym rozwiązaniem byłaby praca i jakieś korepetycje jeżeli faktycznie chcesz polibude. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
tak wiem. Wlasnie na korepetycje tez bede chodzic i wiem ze na polinudzie sa organizowane kursy przygotowujace do matury z matmy to na nie tez bym jezdzila. Bo za rok musze i tak mature z matmy i informatyki pisac a za te kursy sa dodatkowe punkty przyznawane. Ale to jesszcze zobacze jak z prca bedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
ja chyba poczekam aż przyłaczy się ktoś w moim wieku xD
bo ja 92 jestem xD młodaaa ![]() ![]() ale chyba źle bym sie czuła.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
DO SP 9
![]() Cytat:
![]() Widzę, że zaczęłyście o studiach. Ja po powrocie z UK chciałabym pójść na studia. Problem w tym, że ciągle nie wiem co bym chciała studiować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz, a nawet powinnaś się przyłączyć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
beat@, Ja tez chodzilam do SP9
![]() ![]() Co do Administracji.. nie jest zle, ale po tym z praca tez ciezko, bo za duzo juz osob konczy ten kierunek i nie ma w sumie naborow przez pracodawcow. Jak dzisiaj bylam w PWSZ na rekrutacji to dziewczyny od rekr. mowily ze bardzo duzo podan wplynelo na Administracje a np. na Ochrone Srodowiska inżynierke tylko 22 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
ale mi siostrzyczek przybędzie ![]()
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Nom chodzilam
![]() Co do studiow, no wiesz zalezy tez od samej osoby. Mam wiele znajomych po Administracji bo sama po niej jestem ale ja po specjalnosci Ochrona Srodowiska i powiem Ci, ze jakies tam staze po 650zl bębnią. Zaś kumpel co skonczyl zarzadzanie produkcji inż.. czy cos dostał prace w KGHM. Poszedl, zarejestrowal sie jako bezrobotny i dostal tam pracę a w Urzedzie Pracy mu powiedzieli wlasnie teraz sa potrzebni inzynierowie itp. Ja sama po AOS mialam srednia prace, najpierw staz za 650zl a potem dlugo dlugo nic, az sie wkurzylam ze po studiach i nie moge znalezc pracy i wyjechalam za granice :P Strzelilam focha na prace w Polsce ![]() Takze teraz ide na inzyniera i moze tez w KGHM sie zalapie za pare lat ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie dziewczyny!tez jestem z legnicy.mam 21lat.skonczylam 3lo oraz szkole kosmetyczna.mieszkam na piekarach na domkach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że pozostała reszta dziewczyn niedługo się odezwie bo się cicho znowu zrobiło |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() czy ja mogę się tutaj przyłączyć? ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
oczywiście
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Adeq przeglądałam Twojego bloga
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam z baaaaardzo ostatnio gorącej Anglii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem rodzinka mnie informuje co i jak. Tutaj taki upał że całą noc nie spałam bo się po prostu nie dało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.