|
|
#181 |
|
JESTEM ONA
|
Dot.: Październik. Zapaszki, trochę tego i owego
To niech zostanie jak pierwotnie było ustalone, wycofuję Piekny Umysł,
a dlaczego napiszę na PW. Jeszcze tylko mam pytanie- czy masz zdjęcie pędzla, ew. czy możesz je zrobic ? Pozdrawiam
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
ojej podoba mi sie sporo rzeczy ale z tego co chciałaś została mi szpatułka. Może coś znajdziesz jeszcze?
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
Odpowiedziałam
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
to jak bedzie
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- proponowałam wymiene jakiś czas temu. podoba ci sie coś u mnie? mam nowy watek ubraniowy
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
u ciebie podobają mi się
- Ziaja bio-żel pod oczy i na powieki kojący ze świetlikiem -Oriflame odświeżający żel pod oczy z organicznym ekstraktem z cytryny i świetlika -Yves Rocher żel pod prysznic Fioletowy ryż z Laosu 200 ml (nowy) -Yves Rocher żel pod prysznic Bawełna z Indii 200 ml (nowy) -Grashka baza pod cienie i do ust 1,2 ml (nowa) - Balea Magiczna Zima żel pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200 ml (nowy zestaw, w kartoniku) - Balea Harmonia Zmysłów kremowy olejek pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200ml + siatkowa myjka w kolorze białym (nowy zestaw o zapachu miodu i białej czekolady, w kartoniku) - Balea kremowy olejek pod prysznic z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i mlecznymi proteinami 250 ml (nowy) - Balea kremowy balsam do ciała z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i olejem migdałowym 200 ml (nowy) -wszystkie woski - - Yves Rocher łagodzący przeciwzmarszczkowy krem pod oczy Active Sensitive 15 ml (nowy) jest tego sporo moze cos znajdziesz jeszcze u mnie?
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Lisia dolina" - znajdziesz coś u mnie ? Sorry ,wymieniłaś już ją . Edytowane przez Tanya25 Czas edycji: 2013-11-12 o 11:25 |
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, o wszystkich pamiętam
, obiecane fotki dzisiaj wieczorem
|
#188 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
hej, dzieki za fotki ale chyba niestety autka mnie nie skusza poniewaz synek ma urodziny za 8dni i juz mam przecieki, ze autek dostanie sporo
![]() ale poczekam moze cos Ci zostanie w tych rzeczy, ktore masz jeszcze w negocjacji, a mnie interesowaly
|
|
|
|
#189 |
|
JESTEM ONA
|
Zdjęcia ładne , nie narzekaj
: moje znacznie gorsze![]() Chciałam zobaczyc czy to ten pędzelek, o którym myślałam. A może chciałabyś błyszczyk koreański , na zdjęciu kolor przekłamany, to ładny róż, nie taki blady. Wtedy zrezygnowałabym z deo YR, a mam wielką ochotę na liner I jeszcze dodałabym dermokosmetyk 2x5ml- co Ty na to?
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
to cos z balei jeszcze zostalo?
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- super ![]() zatem napiszę ponownie co mnie interesuje: - YC 1/2 wosku Wedding Day - wosk YC Wedding Day - cały - wosk YC Strawberry Buttercream - cały - wosk YC White Christmas - cały Balea Magiczna Zima żel pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200 ml (nowy zestaw, w kartoniku) - Balea Harmonia Zmysłów kremowy olejek pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200ml + siatkowa myjka w kolorze białym (nowy zestaw o zapachu miodu i białej czekolady, w kartoniku) - Balea kremowy olejek pod prysznic z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i mlecznymi proteinami 250 ml (nowy) - Balea kremowy balsam do ciała z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i olejem migdałowym 200 ml (nowy) - Yves Rocher żel pod prysznic Fioletowy ryż z Laosu 200 ml (nowy) - Yves Rocher żel pod prysznic Bawełna z Indii 200 ml (nowy) - Yves Rocher dezodorant w kulce Kwiat bawełny z Indii (nowy) i tak: olej Bringraj moge oddac caly bo mi niestety nie pasuje, zostalo go ok 60% z 200ml, Khadi moge odlac do 50ml bo mi zostalo ok 100ml. Reszta z watku do wziecia ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- tak zostaly mi dwie, ale mam jeszcze w saszetkach maski Innfisfree Jeju volcanic mask po chyba 4ml idealna na 2razy. Specjalnie kupilam w saszetkach bo duza moze byc otwarta chyba tylko miesiac, a saszetki dlugo sa swieze ![]() mam tez probki sum39 serum do twarzy. Rozumiem, ze interesuja Cie "azjatyki"? poszukac jeszcze czegos? znajde na pewno sample bb kremow.---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- w moim watku dodalam sporo azjatyckich kosmetykow w saszetkach ![]() a na dobra sprawe jak sie dogadamy to moge i oddac tez calym olej Khadi w org opakowaniu. |
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
chetnie przygarne tez maslo Balea i dodatkowe woski
jakie masz te woski? ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- kucze wlasnie sie kapnelam, ze napisalam, ze chce YR dezodorant a nie chce go mialam na mysli, ze zel kalifornijskie migdaly "spod lady" o ktorym pisalas. Nadal to aktualne? jak tak to zaraz dalej rozkminiam co z wymianka ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- ale to jest do wymiany czy nie? bo nie wiem cyz go uwzgledniac czy nie ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- to napiszę Ci co za co mogę oddać będzie łatwiej ![]() Bringraj za: - Balea Magiczna Zima żel pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200 ml (nowy zestaw, w kartoniku) - Balea Harmonia Zmysłów kremowy olejek pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200ml + siatkowa myjka w kolorze białym (nowy zestaw o zapachu miodu i białej czekolady, w kartoniku) YC 1/2 wosku Wedding Day Khadi 50ml za: wosk YC Wedding Day - cały - wosk YC Strawberry Buttercream - cały - wosk YC White Christmas - cały Batiste: Balea kremowy olejek pod prysznic z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i mlecznymi proteinami 250 ml (nowy) - Balea kremowy balsam do ciała z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i olejem migdałowym 200 ml (nowy) azjatyckie próbki 6szt + 2maseczki w saszetkach:: Balea maslo do ciala shea+argan Yves Rocher żel pod prysznic Fioletowy ryż z Laosu 200 ml (nowy) maseczka drożdżowa: Yves Rocher żel pod prysznic Bawełna z Indii 200 ml (nowy) + żel spod lady lub wosk (może być 3/4 kostki jakiejś) tonik ślimakowy mogę oddać za woski, jego wartość to aż ok 40zł, zamawiałam go na ebay. ale nie wiem czy bedziesz chciala sie z nimi pozegnac powiedzmy, ze za 6 woskow bym go puscila.
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
to zostaje nam tak:
3. Ok, odpowiada mi Batiste za: Balea kremowy olejek pod prysznic z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i mlecznymi proteinami 250 ml (nowy) - Balea kremowy balsam do ciała z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i olejem migdałowym 200 ml (nowy) 4. Ok, odpowiada mi azjatyckie próbki 6szt + 2maseczki w saszetkach za: -Balea maslo do ciala shea+argan -Yves Rocher żel pod prysznic Fioletowy ryż z Laosu 200 ml (nowy) Tonik slimakowy Balea Magiczna Zima żel pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200 ml (nowy zestaw, w kartoniku) - Balea Harmonia Zmysłów kremowy olejek pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200ml + siatkowa myjka w kolorze białym (nowy zestaw o zapachu miodu i białej czekolady, w kartoniku) - YC Wedding Day - cały Khadi 50ml za - wosk YC Wedding Day - 1/2 - wosk YC Strawberry Buttercream - cały - wosk YC White Christmas - cały chcesz to oddam Ci jeszcze jakaś saszetkę azjatycką. Woski chciałabym wszystkie, które oferujesz bo na nich mi bardzo zależy ![]() Przepraszam za złe "wyliczenia", patrzyłam na ceny Balei z allegro i na oko to robilam ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- dodalam fotki saszetek w razie co, moze ktoras wlasnie w oko Ci wpadnie ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- mam jeszcze 1szt missha supe raqua marine stem cell intensive serum |
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
ok w takim razie co mozesz mi oddac?
sa 3 odcienie ciezko okreslic czy bardzo ciemne napewno ciemniejsze niz ta jaśniejsza paletka. Nie ma daty ważności. jest znaczek wazne 24mies od otwarcia ja otworzyłam jakies poł roku temu
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
czyli trzymamy się tego:
Batiste za: Balea kremowy olejek pod prysznic z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i mlecznymi proteinami 250 ml (nowy) - Balea kremowy balsam do ciała z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i olejem migdałowym 200 ml (nowy) azjatyckie próbki 6szt + 2maseczki w saszetkach za: -Balea maslo do ciala shea+argan -Yves Rocher żel pod prysznic Fioletowy ryż z Laosu 200 ml (nowy) Tonik slimakowy Balea Magiczna Zima żel pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200 ml (nowy zestaw, w kartoniku) - Balea Harmonia Zmysłów kremowy olejek pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200ml + siatkowa myjka w kolorze białym (nowy zestaw o zapachu miodu i białej czekolady, w kartoniku) - YC Wedding Day - cały Khadi 50ml za - wosk YC Wedding Day - 1/2 - wosk YC Strawberry Buttercream - cały - wosk YC White Christmas - cały jak tak to proszę o kontakt na PW |
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
YC 1/2 wosku Wedding Day
- wosk YC Wedding Day - cały - wosk YC Strawberry Buttercream - cały - wosk YC White Christmas - Najel woda różana ok. 80% z 200 ml (używana, otwarta 10.2013, ważna 6 m-cy od otwarcia) - Ziaja bio-żel pod oczy i na powieki kojący ze świetlikiem 15ml (nowy,w kartoniku, zafoliowany, ważny do 03.2015) - Oriflame odświeżający żel pod oczy z organicznym ekstraktem z cytryny i świetlika (nowy, ważny do 05.2015) Grashka baza pod cienie i do ust 1,2 ml (nowa) - Grashka perłowy cień do powiek czekoladka 2 g (nowy) - EDM pędzelek Everyday Eye Shadow Brush (nowy) iii kozieradka ![]() może coś u mnie za powyższe?? ![]()
żeby być kimś, trzeba być sobą... _________________________ _____________ moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=69797396 Edytowane przez maaadi Czas edycji: 2013-11-15 o 20:58 |
|
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
Odpowiedziałam
Dzisiejsza mini dokładka: - Olay Total Effects 7 in one duo krem na dzień + serum SPF 20, 40 ml (nowy, w kartoniku i folii) - Emite Make Up Micronized Eye Shadow, jasny opalizujący beż (nowy)
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post49817472 Edytowane przez VenetianGlass Czas edycji: 2013-11-16 o 11:35 |
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
AM próbki podkładów w słoiczkach
EDM pędzelek Everyday Eye Shadow Brush (nowy) Emite Make Up Micronized Eye Shadow, jasny opalizujący beż (nowy) coś u mnie?
|
#198 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
- Olay Total Effects 7 in one duo krem na dzień + serum SPF 20, 40 ml (nowy, w kartoniku i folii) i wszystkie woski YC?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
#199 |
|
:)
|
- DKNY Be Delicious Fresh Blossom EdP 30 ml (nowe, w kartoniku, brak folii) - wyłącznie za wish,
cos u mnie ? poza mam srebrny lancyszek dosc gruby o mietypowym splocie. |
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za krem olay?
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
hej to znowu ja
![]() a moze znalazlabys co jeszcze u mnie za Olay Total Effects 7 in one duo krem na dzień + serum? moze olej Bringraj, maseczka drozdzowa tez bylas zianteresowana ![]() bysmy dolozyly to do ustalonej juz wymianki. ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- czyli po prostu zostaje tak jak bylo ale ja Ci dokladam Bringraj i maseczke drozdzowa, a Ty mi krem Olay? Sorki ale gubie sie w tych naszych rozpisakach a maseczka nie ma tego przezroczystego wieczka w srodku ale w razie co zakapuje tak ze nic sie nie wyleje albo moge przelac calosc w inne opakowania. Decyzja zalezy od Ciebie.---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Batiste za: Balea kremowy olejek pod prysznic z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i mlecznymi proteinami 250 ml (nowy) - Balea kremowy balsam do ciała z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i olejem migdałowym 200 ml (nowy) azjatyckie próbki 6szt + 2maseczki w saszetkach za: -Balea maslo do ciala shea+argan -Yves Rocher żel pod prysznic Fioletowy ryż z Laosu 200 ml (nowy) Tonik slimakowy Balea Magiczna Zima żel pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200 ml (nowy zestaw, w kartoniku) - Balea Harmonia Zmysłów kremowy olejek pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200ml + siatkowa myjka w kolorze białym (nowy zestaw o zapachu miodu i białej czekolady, w kartoniku) - YC Wedding Day - cały Khadi 50ml za - wosk YC Wedding Day - 1/2 - wosk YC Strawberry Buttercream - cały - wosk YC White Christmas - cały Bringraj + maseczka drozdzowa za: krem Olay NOWY Pasi?
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
ok chętnie oddam paletkę za te rzeczy
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
to zostaje przy wersji:
1. Khadi 50ml za - wosk YC Wedding Day - 1/2 - wosk YC Strawberry Buttercream - cały - wosk YC White Christmas - cały? 2. Batiste za: - Balea kremowy olejek pod prysznic z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i mlecznymi proteinami 250 ml (nowy) - Balea kremowy balsam do ciała z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i olejem migdałowym 200 ml (nowy) 3. Azjatyckie próbki (6 szt.) - The history of whoo massage mask (maseczka bąblująca) 3szt - Skinfood acient rice cream 1szt - Missha super aqua ultra waterfull cream 1szt - TonyMoly intense care dual effect sleeping pack 1szt. + 2maseczki w saszetkach za: -Balea masło do ciala shea+argan -Yves Rocher żel pod prysznic Fioletowy ryż z Laosu 200 ml (nowy) 4. Tonik ślimakowy za: - Balea Magiczna Zima żel pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200 ml (nowy zestaw, w kartoniku) - Balea Harmonia Zmysłów kremowy olejek pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200ml + siatkowa myjka w kolorze białym (nowy zestaw o zapachu miodu i białej czekolady, w kartoniku) - YC Wedding Day - cały i juz pedze na pw zeby nie przeciagac wiecej
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
ok zgadzam się, tak dorzucę tez szpatułkę
![]() zapraszam na priw
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
Odpowiedziałam
|
#206 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
mi u ciebie podobają się:Najel woda różana Olay Total Effects 7 in one duo krem na dzień + serum SPF 20, Shiseido White Lucency Day Emulsion
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Odpowiedziałam
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
a chcesz wszystkie lalki Harajuku hurtem wziąć? Bo mogłabym ci oddać je + książkę za te 3 rzeczy, które wymieniłam. Co myślisz?
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- aha bo z książek to raczej nie dobiorę nic
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
Odpowiedziałam
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

, obiecane fotki dzisiaj wieczorem 

mi u ciebie podobają się: