![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
BAN stały
|
jesteście nienormalne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, a ja mam nowe "zboczenie", właśnie zalogowałam sie na pewnym forum samochodowym i będę spierać się ze stadem facetów na różne tematy. ![]() ![]() a co do masełek to nie trawie papaya - zajeżdza mi śniętą rybą ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Podróżniczka
|
Dolaczam sie do grona zakochanych w BS
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tylko 1 pełnowymiarowe (oliwka) i mini truskaweczke (tzn jak na razie) a mi sie papaja podoba ![]()
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() AniaWila nie strasz mnie, ja sobie wlasnie papajowe maselko do ust kupilam ![]() Ja tez szykuje sie na skok na sklepy, ale bardziej w celu skompletowania prezentow dla rodziny i przyjaciol. Na razie kupilam dzis SOBIE laserek do usuwania wlosow za £90. Czyli Mikolaja mam juz z glowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I dolaczam sie do grona wielbicielek BS i ich maselek. Jeszcze troche a zamieszkam w jakims ich sklepie, nie moge przejsc nie wchodzac bo az na ulicy wkolo roznosza sie zapachy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
a ja niestety-dopiki nie zajrzalam na wizaz - nie znalam BS - a teraz!!!! od zeszlego tygodnia sie zastanawiam co tu kupic
![]()
#188 |
BAN stały
|
Afro pisz tu szybko jak sie sprawuje Twój superfit clinique!!!!! bo się nad nim głęboko zastanawiam...
Aaliyah ;-) z tymi rybami to może być subiektywne odczucie, poza tym balsamik do ust powinien być ok ![]() btw: poza tym śnieta ryba to też egzotyczny zapach hehehehehe....nie no a tak serio, to jak sie cała przesmarowałam tym masełkiem to miałam wrażenie jakby oprócz papai unosił się właśnie jakiś rybi aromat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() AfroJazz jeszcze raz kajam sie za moje dewiacje BodyShopowe. Ta choroba jest zarazliwa! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widze, że awatar zmieniłaś, aż cię nie poznałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
heja
Soft finish make up Clinique- ok, ale bez rewelacji moim zdaniem, wydaje mi sie ze Lumene zakupiony w Polsce jest deko lepszy:/ a szkoda bo bardzo chcialam powierzyc swa twarz Clinique...chociaz podoba mi sie i tak i tak-ale nie jestem przyzwyczajona jeszcze...no zobaczymy...a tusz serio bardzo czarny, no i ucze sie caly czas nim malowac-jak tu podkrecic te rzesy?
#192 |
Zakorzenienie
|
Tak Zmijko, zmienilam Avatar. Nie moglam sie oprzec sie temu pieskowi, taki slodki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
No jasne!!!Czekam!!!!!!!!!!D ziewczyny sorry ze sie tu wciskam ale chce wam powiedziec zebyscie zajrzaly w moj podpis.Dziewczyny organizuja pomoc dla dzieci w Zambii, dla szpitala w ktorym pracuja polskie siostry.Bardzo was prosze abyscie podaly to dalej gdzie tylko mozecie.Dla nas to nie jest wielki wydatek a dla tych dzieci to duzo.PLEASE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Edytowane przez traci Czas edycji: 2006-11-30 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
AniaWila, pamietasz ta maseczke Tea Tree BS? Wlasnie ja wyprobowalam i ona doslownie zrywa skore z nosa z wszystkimi paskudztwami co siedza w porach (to jest maska peel-off!). Takiej rewelacji sie nie spodziewalam. Fakt - nie dla delikatnych cer, ale jak ktos ma tlusta cere bez naczynek to jest boska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
BAN stały
|
o kurcze! aż taka rewelka? no to fajnie wiedzieć
![]() ![]() Co do toniku - po dwóch aplikacjach też jestem zadowolona. Nie wysusza, bo ilości alko posiada chyba śladowe( i dobrze), fajnie odświeża i oczyszcza. I zapach ma mniej inwazyjny niż żel do mycia. Jak niektórym wiadomo, a innym może nie ![]() ![]() tak idealnie dobranego( wybierałam go w tempie błyskawicy i bałam się czy będzie odpowiedni) jeszcze nie miałam!!! lekki, w żadnym wypadku nie robi maski, po 6h tylko raz uzyłam absorbetki. Jak na "mój pierwszy raz z nim" jestem zadowolona. ps: Aaliyah - olejek z drzewa sandałowego jest suuuuuuper ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, nigdy nie mialam podkladu z gornej polki... Moze kiedys warto Lancoma wyprobowac. Moja pianka No7 super sie sprawdza, skora sie za bardzo nie tlusci, ale wyprobuje te cudowne absorbentki Shiseido ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie bylam zachwycona seria Botanics - wlasnie wyrzucilam maseczke z glinki bo nieziemsko podrazniala mi cere. A ja wlasciwie nie jestem wrazliwcem!!! Teraz mam maseczke oczyszczajaca z glinka Olay-a (w ogole na Olay teraz byly promocje - za polowe ceny kupilam serum 7 oznak starzenia czy tak jakos) Olay-a bardzo lubie. Z Johna Friedy mialam taka maske do wlosow brazowych w plastikowym okraglym pudelku efekt byl dosc dobry - lsniace wloski i dobrze sie rozczesywaly i ladnie pachniala - ale za te cene to troche malo jak dla mnie ![]() Raz kupilam w Hollands & Barret szampon firmy chyba Jason (a pisane z dwiema kropeczkami na gorze) ale glowy sobie nie dam uciac i tez nie bylam zachwycona - nie pienil sie, szybko sie zuzyl, a wlosy po nim nie byly nic lepsze. Natomiast z tego sklepu mam zel do buzi - i jest calkiem calkiem. Tylko drogi byl - cos 7funtow ![]() To chyba byly wszystkie moje eksperymenty ![]()
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
witajcie-a ja wrocilam z Polski i nawiozlam roznych maseczek sobie i kremow i tonikow itd..teraz bede sobie salony pieknosci robic ehhe!
a tymczasem..sama w domu-TZ jeszcze w kraju ![]()
#201 |
Zakorzenienie
|
Czesc Ejva! Czy to twoja dzidzia na avatarku? Sliczna
![]() Widze, ze my kobitki mamy ceche wspolna - uwielbiamy eksperymentowac z kosmetykami roznej masci... Czasami to az strach, co nasze skory musza znosic. Fakt - widzialam jakies kosmtyki w H&B, ale jakos nigdy sie do tej pory nie skusilam. Czy oni tam maja organiczne kosmetyki? Tym zelem z drzewkiem herbacianym to kusisz. Ja jestem absolutna milosniczka kosmetykow z tym olejkiem. £7 to nie tak zle, jesli zel jest wydajny. Ile ma ta butla? Ja za zel z rzeczonym olejkiem z BS dalam £5 za 250ml chyba. Peeling cukrowy Sanctuary do twarzy jak najbardziej polecam ![]() AfroJazz pochwal sie co tam przywiozlas ze soba. Pojawily sie w Polsce jakies kosmetyczne nowosci? Ja jade do Polski w ten piatek i tez zamierzam zrobic skok na sklepy ![]() TZeta w Polsce zostawilas? Ale na swieta chyba bedziecie razem? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
Oj nawiozlam sobie kremy do twarzy z bardzo fajnej serii Ziaji naszej kochanej-taka seria w czerwonych opakownaiach - 100% pielegnacji - krem do twarzy i krem do oczu
![]() ![]() no i tak oto mam pelna szuflade teraz bo pokupowalam po dwie szt najmniej ![]()
#203 |
Zakorzenienie
|
AfroJazz ja to juz zaczynam robic liste rzeczy do kupienia, bo ostatnim razem jak bylam w Polsce to wiekszosci zapomnialam pokupowac. Szykuje sie ostre bieganie po sklepach. Nie moge sie juz doczekac!
![]() I w ogole swieta ida, choinka, rodzinka, ach rozmarzylam sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzis zakupilam sobie jeszcze maseczki do wlosow i szampon Tresemme..zobaczy sie czy dziala... ach, bylam u fryzjera w Polsce...jak dobrze trafic w znane rece....
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Tez jak byłam w Polsce to kupiłam pare polskich i nie tylko kosmetyków, najbardzie ciesze sie z kremu pod oczy i na powieki floks-leku.
A w sklepach rzeczywiście ruch, az mi sie po nich chodzic nie chce, ale to chyba dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
Gdzie sa nasze wizazanki??co tu tak cicho?? wszystkie biegaja po sklepach?
#207 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
A ostatnio też myslalam sobie o tym wątku co tu tak cicho. A sama pisac nie miałam co, bo narazie probuje na zakupy niechodzic, prawie mi sie udaje
![]() Ostatnio kupiłam sobie w bootsie, za swoje punkty, zestaw do pielegnacji rak, był wraz z rekawiczkami, raz poszlam w tych rekawiczkach spać, rano sie busze, a rekawiczki leza na stoliku przy łóżku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.