![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysł na upominek świąteczny 2013
Cytat:
Ja dostalam rok temu bombke zrobiona przez siostre TZ na stojaku. Jest sliczna i ponoc nie trudno ja zrobic. Cos podobnego co na ostatnim zdjeciu, na stojaku. http://regiodom.pl/portal/wnetrze/de...ecznie-robione |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://regiodom.pl/portal/wnetrze/de...bka-ze-wstazek Tylko na zdjeciu jest brzydki stojak, mozna ladniejszy dostac. Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-12-01 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
BAN stały
|
Też zawsze mam problem co komuś kupić. Mam już prezent dla mamy i siostry. Dla mamy książka a dla siostry kosmetyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
BAN stały
|
Kupiłam bratu nadruk na PCV (graffiti), chrześniakowi naklejkę ścienną z Chojrakiem. Wszystko znalazłam na
reklama . Zamówię tam jeszcze reprodukcje Witkacego! Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-12-02 o 12:36 Powód: nieoplacona reklama lub spam |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
po prostu Em :)
|
pomyłka
![]()
![]() |
#187 |
BAN stały
|
Zapraszam warto POLECAM , Wyjątkowy i Oryginalny Pomysł na prezent !!!
reklama ![]() Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-12-02 o 13:13 Powód: nieopłacona reklama lub spam |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
BAN stały
|
Co sprawia że mozaika to wspaniały pomysł na prezent?
Mozaika składa się z waszych zdjęć, co sprawia że oglądanie jej przywraca wspomnienia. Mozaika z Twoich zdjęć. Prezent ułożony z setek Waszych wspólnych chwil, uchwyconych na jednym obrazie... |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Ja jak co roku mam największy problem z ojcem i dziadkiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
A czym się interesują? Co lubią?
![]()
#191 |
Przyczajenie
|
A co myślicie o złotej pozytywce jako prezencie dla babci? Chciałam jej wybrać coś takiego, żeby miało sympatyczny wydźwięk i jednocześnie stało sobie na głównej półeczce.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Albo jak babcia ma trochę biżuterii, to może trafionym pomysłem będzie jakaś ładna, zdobiona szkatułka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Np. takie kupiłam dla mamy (jezeli takie checie napiszcie wiadomość na allegro do sprzedawcy, mają je jeszcze tylko nie wystawiają na allegro): A dla babci, cioci i drugiej babci kupiłam 3 komplety filiżanek espresso i 4 dostałam gratis na tej aukcji mają je: Tak wyglądają: ![]() Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-12-05 o 05:49 Powód: reklama |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
A mi sie znow bardziej podoba ten zestaw filizanek dla babci i cioci niz ten dla mamy bo za duzo kwiatuszkow, ale najwazniejsze zeby spodobaly sie osobie obdarowanej tymi filizankami
![]()
2014 książki ![]() filmy - 1 "Osoba, która jest twoją pierwszą miłością, kradnie ci serce. Osoba z którą pierwszy raz w życiu się kochasz, kradnie ci duszę. A jeżeli w jednym i drugim wypadku jest to ten sam człowiek, czeka cię marny los."
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
Ja też się podziele moimi dzisiejszymi zakupami. Teraz tylko ładnie zapakować i czekać do świąt
![]() Mama- wspólnie z siostra zestaw do robienia biżuterii + książka jak zacząć Tata - wspólnie z siostrą maszynki do golarki ( tu był problem jednak coś co mu się przyda zawsze a jednak to spory wydatek ) Siostra - Fiszki do nauki hiszpańskiego + szalik TŻ - koszula z Tommego ( długo zbierałam ale się ucieszy ![]() Mam jedynie problem z chłopakiem siostry spędzamy w tym roku u nich świeta i wypadało by mu coś dać, jednak rodzice uważają ,że damy mu jeden wspólny. Zastanawiam się nad jeszcze jednym małym prezentem dla każdego a mianowicie przerobione zdjęcie każdego z nich w ramce + pierniczki które uwielbiam robić pięknie zapakowane. Nie wiem tylko czy to dobry pomysł |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
![]()
* Ja nic nie kupuję. Na prezent trzeba zasłużyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
Kiedyś gdzieś widziałam takie zwieszki-biżuterię na kieliszki do wina, wiem ze w stanach takie wine charms są dosyć popularne... szukam czegoś takiego na prezent dla mojej przyszłej teściowej bo bardzo lubi wino i myśle ze takie eleganckie świecidelka będą idealne dla kobiety ktora ma już chyba wszystko
![]() Wiecie może gdzie mogę dostać coś takiego? Ale najlepiej w srebrze a nie jakieś tandetki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
Hmm... no dzięki za wszystkie propozycje. Nastawiłam się na pozytywkę, bo babcia jest dość... bogata i ciężko kupić jej coś typowo praktycznego, bo wszystko już ma.
![]() Dlatego stwierdziłam, że warto poszukać czegoś nietypowego. Wpisując w wyszukiwarce "pozytywki" wpadło mi w oko coś takiego, co widzicie poniżej. Co myślicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
BAN stały
|
Piękna jest, myślę że to dobry wybór.
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;44014982]Kupujesz prezenty do dzielenia się? Tak się u was w rodzinie praktykuje?[/QUOTE]
Chyba chodziło o to, że wspólnie z siostrą kupuje rodzicom jeden prezent ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Dot.: * Dot.: Prezent pod choinkę
Tak sobie myślę, że z jednej strony masz rację, iż na prezent świąteczny trzeba sobie zasłużyć. Z drugiej strony akurat prezent pod choinkę lub urodzinowy ma także znaczenie symboliczne. To przecież informacja, czy wogóle pamięta się i czy się myśli o danej osobie. Nie dając jakiegokolwiek prezentu przekazuje się informację, że się tą osobą nie interesujemy.
Święta są o tyle trudne, że są na progu nowego roku, czyli startu od nowa. Jeśli wystartujemy bez tak zwanej dobrej myśli, to rok może być skopany. Zawsze można dać niewielki prezent lub taki z myślą o przyszłości. Zwłaszcza ten na przyszłość przekazuje, że wierzy się w taką osobę. Ja wczoraj kupiłam w końcu swojemu synkowi paysafecard. Prezent co prawda mało widowiskowy, ale ktoś z nas podał w dyskuscji dobry pomysł, żeby zapakować go ładnie w wycinki różnych gier. No i będzie mógł sobie tego samego wieczora jakąś fajną gierkę kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
Ja już mam dosyć tego świątecznego szału zakupów
![]() jedyne co mi się spodobało to ten podobno niemęski szal dla mojego faceta ![]() http://allegro.pl/szal-typu-komin-su...765336723.html ale ja już poprostu mam mętlik w głowie i zero sił, p****, kupie go całej rodzinie i niech robią co chcą, jak w zeszłym roku sie postarałam i dostali każdy kubek ze zdjęciami rodzinnymi to też się zbytnio nie cieszyli ![]()
#208 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Jak ja nienawidzę męczyć się nad prezentami. Zawsze mi to nastrój świąteczny psuje. W tym roku postanowiłam nie wydawać fortuny na prezenty jak w poprzednich latach. Pewnie mi to nie wyjdzie. :/
Teściowa dostanie duży fotokalendarz, co roku dostaje i zawsze się o niego upomina. Mamie kupię bieliznę termoaktywną, na pewno się jej przyda. Mężowi zamówiłam trzy pary gatek CK, zastanawiam się czy nie dokupić jakiejś fajnej koszuli, bo nie wiadomo czy gatki dotrą na święta. Z dzieciakami siostry mam problem, zawsze wychodzą mnie najdrożej. Postanowiłam na nich zaoszczędzić, bo od dobrobytu w d... im się poprzewracało. ![]() Edytowane przez wlosomaniaczkaaa Czas edycji: 2013-12-07 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
Ja też zawsze męczę się z prezentami. W tym roku mamie kupię zestaw świec. A co kupię tacie to nie mam pojęcia... Może poratuje mnie Metallica i ich płyta.
![]() Babcia i dziadek... Więc jednak tu mam największy problem. Może w ruch wejdzie handmade. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.