Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-07, 11:35   #181
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Moje dziecko jeszcze się nie obróciło w żadną stronę, tylko na boczki.

Czy ja dobrze widzę, czy NIE MA mamuś VII-VIII 2014?

Art próbuje zrozumieć, dlaczego jak ma buzię zatkaną smoczkiem, to gryzak już nie wchodzi
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:43   #182
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

DZIEWCZYNKI, czy jestem wyrodną matką? Chodziłam z Antkiem godzinę w solidną mżawkę. On opatulony, buda postawiona, wózek nakryty deklem, ale bez folii bo nie mam. Nie wiało na niego, nie padało, jedynie mi przemiękła kurtka (kasa poszła w błoto).

Mam INFO od SAMMI:
minęły kolki, ale pojawiły się jakieś problemy gastryczne, robią badania, krew, usg, posiewy. Dziś Sammi łapie mocz Kubusia. Wczoraj byli na prywatnej wizycie u gastrolog ordynator oddziału gastrologicznego Centrum Zdrowia Matki Polki, bo nie chcą kłaść Kubusia do szpitala bez potrzeby zeby czegoś nie złapał dodatkowego. Z wywiadu wyszła rzecz oczywista, ze u Kuby nadmiar wydzielania kwasów zoladkowych, zolci a to wzmaga pasaż w jelitach i prowadzi do przewleklej biegunki (taka ze az pupa odparzona, sika kupą, nie kupkuje). TŻ, Jego brat i teść mają wrzody, więc linia męska obciążona. Idą tym śladem, jeśli badanie moczu i niepotrzebne bakterie w kupie wyjdą ujemne to dostaną lek na zwolnienie perystaltyki jelit. Jak to nie pomoże to oddział, prawdopodobienstwo alergii. Kubuś oslabiony ale bez cech odwodnienia. Z przeziębienia wychodzi bardzo powoli ale z tym jest co raz lepiej.
Sammi całuje Cynamonki, Dziewczynki i wszystkie Maluszki. Na razie nie będzie spamować (przynajmniej nie obiecuje) dopoki nie wyjdą na prostą (Kuba nerwowy i placzliwy).
"Niebawem powrocimy z synem w wielkim stylu "

aaa i Sammi pisze, że prawie nie śpią.
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:45   #183
AgaPlast
Zadomowienie

Mam pytanie odnosnie kaloszy w zeszłym roku kupiłam gfajne rozpadły sie brak paragonu i buty wywaliłam
Posiadam w domu oficerki do jazdy konnej gumowe sa wygodne niezniszczone i swoje przeszły a sie nie rozpadły myslicie ze to bedzie wiocha jak je umyje i wyskocze w nich na miasto?
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:51   #184
magda_02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

Witaj
A jeszcze ci napiszę, że ja mojej nie budzę na karmienie, ponieważ ona wtedy mi i tak nie je, a robi taką awanturę, że wolę sobie darować i wtedy nie przesypia już dalej nocki. Wczoraj zjadła o 20 i dzisiaj dopiero o 7 rano.

Lecę nadrabiać dalej
A Ty Surka tez kp?
Moj troche zje,ale nie oprozni calej piersi nawet. Potem zasypia,zaciska mocno usteczka i nic mi wiecej mama nie wcisniesz:p

Ale tragiczna pogoda, wieje, leje i trzeba siedziec w domu

A moj pies tak sie boi wiatru jak huczy w kominie,ze nie odstepuje mnie ani na krok,ciagle przytulona do mojej nogi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
magda_02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:51   #185
tysia222
Raczkowanie

No ładnie już naklikałyście w nowym wątku

Melduję się na szybko bo dziś nie mam za bardzo czasu.

Jesteśmy po szczepieniu, Mikołaj zapłakał tylko w momencie wkłucia a potem było już ok. Ogólnie jak zwykle jak jest ulekarza to jest mega grzeczny tylko w domu łobuzuje
Pytałam lekarke o to, że Mikołaj wkłada do buzi tylko prawą rączkę- to powiedziała- "wkłada bo ją widocznie lubi bardziej niż lewą" Ogólnie stwiedziła, że wymyślam problemy gdzie ich nie ma Miałam popytać ją jeszcze o inne rzeczy ale po tym komentarzu to sobie darowałam. I tochę mnie zbeształa, że daję mm na noc "ale po co pani daje jak ma pani mleko?"eeeee....
Mikołaj teraz śpi na balkonie Poza tym jeżeli chodzi o nockę to było ok. Mikołaj jak zwykle zasnął o 20. Obudził się na karmienie o 2.40 i potem o 5.15. A o 6.15 zaczęliśmy dzień. Kolejną noc (chyba trzecią) spał cicho Oby to już tak zostało, choć szczerze wątpie `
Zmykam ogarniać dom póki M śpi. Zerknę później.

Tari- jestem ciekawa jak nocka? Pewnie już pisałaś, to doczytam
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:53   #186
AgaPlast
Zadomowienie

Czarownica ty wyrodna??? to mi powinni dziecko odebrac. Ja ze swoja łaziłam godz w mzawce bo trzeba siersci wylatac a teraz mała stoi na dworzu i tak postoi do 14.30 wszystkie sasiadki maja mnie za wyrodna bo obojetnie jaka pogoda to mała spi 3-4 godz az miło na dworku. Jak mam mozliwosci to nie bede dziecia kisic w domu
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:00   #187
Marionette18
Raczkowanie

Karolajn pytalas o mate lamaze. Ja mam. Chyba drugi raz bym nie kupila bo duzo kosztuje (u nas 500dkk czyli okolo 260zl) a Franek malo z niej korzysta. Klade go tylko jak ma dobry humor bo inaczej nie da rady poza tym polezy na tym z 10min i juz marudzi. Fakt jest zainteresowany tymi grzechotkami, piszczalkami i szeleszczacymi elementami(jego ulubione dzwieki) Lapie za nie raczkami i troche sie pobawi, ale nie umie jeszcze sie na tym obracac wiec ja to robie za niego, poza tym boje sie go zostawic na tym samego i siedze przy nim. Co innego mata lezaca. Ma taka z serii kubus puchatek, nie wiem jakiej firmy, bo kupilismy uzywana i lubi sie bawic na niej No, ale wspominalas ze musisz klasc na brzuszku wiec hmmm moze Twoje dziecko to polubi bardziej. Z reszta moze ja Franka za rzadko na tym klade i nie jest przyzwyczajony...

Pozdrawiam wszystkie mamuski!!!

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 12:01   #188
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNKI, czy jestem wyrodną matką? Chodziłam z Antkiem godzinę w solidną mżawkę. On opatulony, buda postawiona, wózek nakryty deklem, ale bez folii bo nie mam. Nie wiało na niego, nie padało, jedynie mi przemiękła kurtka (kasa poszła w błoto).

Mam INFO od SAMMI:
minęły kolki, ale pojawiły się jakieś problemy gastryczne, robią badania, krew, usg, posiewy. Dziś Sammi łapie mocz Kubusia. Wczoraj byli na prywatnej wizycie u gastrolog ordynator oddziału gastrologicznego Centrum Zdrowia Matki Polki, bo nie chcą kłaść Kubusia do szpitala bez potrzeby zeby czegoś nie złapał dodatkowego. Z wywiadu wyszła rzecz oczywista, ze u Kuby nadmiar wydzielania kwasów zoladkowych, zolci a to wzmaga pasaż w jelitach i prowadzi do przewleklej biegunki (taka ze az pupa odparzona, sika kupą, nie kupkuje). TŻ, Jego brat i teść mają wrzody, więc linia męska obciążona. Idą tym śladem, jeśli badanie moczu i niepotrzebne bakterie w kupie wyjdą ujemne to dostaną lek na zwolnienie perystaltyki jelit. Jak to nie pomoże to oddział, prawdopodobienstwo alergii. Kubuś oslabiony ale bez cech odwodnienia. Z przeziębienia wychodzi bardzo powoli ale z tym jest co raz lepiej.
Sammi całuje Cynamonki, Dziewczynki i wszystkie Maluszki. Na razie nie będzie spamować (przynajmniej nie obiecuje) dopoki nie wyjdą na prostą (Kuba nerwowy i placzliwy).
"Niebawem powrocimy z synem w wielkim stylu "

aaa i Sammi pisze, że prawie nie śpią.
Gdzie wyrodna? to ja chyba jestem, ale wolę, żeby się Fi wygrzał przy tym przeziębieniu, ja zawsze się przy chorobach wszelkiej maści grzałam pod kocykiem.
Buziaki dla Sammi i Kubusia!!

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:06   #189
Rockyyy
Zakorzenienie

Hej żabeczki
Ja tak na szybko bo zaraz kolezanka ze szkoły nas odwiedza
Nie mam czasu spamowac,musze nadrobic zaleglosci w szkole,uczyc sie.10 stycznia mam egzamin i po nim dostane certyfikat z pielegnacji twarzy Mam juz mały pomysł na siebie
Urzadzamy sie powoli,załatwialismy meldunki itp. W sobote mam zjazd,musze zakuwac i tak w kółko urwanie głowy.Ale mysle ze w niedziele powroce.
Laurka juz prawie zdrowa
Ma wysypke na buzi podejrzewam ze to moja wina bo jadłam: sajgonki-ostry sos spróbowałam do nich,wprowadziłam musztarde...moze to to?
Poki co to wieczorem czekają nas jeszcze zakupy-zmywarka i telewizor

Tz wczoraj kupił za 88 zł 186 Pampersów Active Baby Zaszalał a teraz drzy czy Laura zdązy je wykorzystac

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Czarowniczko jesteś dobrą mamą-dbasz o wietrzenie Antonia U mnie tez sie ostatnio ktoś dziwił ze jest zimno a ja dziecko na spacer biore to musiałabym juz całą jesien i zime Laure trzymac w domu
Stary 2013-11-07, 12:08   #190
karolajn1987
Wtajemniczenie

Czarownico- no co Ty za głupoty opowiadasz. Ja z Hanka wychodzę bez względu na pogodę, raczej nie mam wyjscia, bo mam psa i 2 razy dziennie długi spacer musowo

Mario- dzięki za odpowiedź. Ja myslalam o uzywanej, u nas sa za ok 60zl

Wysłane z mojego GT-I9300
Stary 2013-11-07, 12:11   #191
taribari
Zadomowienie

Perse ja tez kocham buty i codziennie mi to mój Tż wypomina, bo nie ma gdzie swoich schować

Czarowniczko- mój mi tak dziś marudzi od rana że mam ochotę go wystawić za okno na ten deszcz Wyszłabym na spacer gdyby nie to że nie mam kurtki z kapturem ani kaloszy. Chyba sobie kupie zestaw małego rybaka.

Karolajn- właśnie my musimy dużo na brzuchu, ale nie lubi tego bo wtedy ulewa. Jedynie co poleży to na łóżku bo wtedy wszystko dobrze widzi, tylko kurde ono za miękkie Właśnie też chcę kupić jakąs mate do zabawy na brzuchu, może by dłużej poleżał na podłodze wtedy.

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:14   #192
Konto usunięte

Tari, mój ma jedne buty, glany, więc nie mamy tego problemu
:P no dobra, ma jeszcze 2 pary: eleganckie ze ślubu i.. stare glany :P

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:16   #193
karolajn1987
Wtajemniczenie

Tari- no u nas jest to samo wiec chyba kupie ta z Lamaze

Wysłane z mojego GT-I9300
Stary 2013-11-07, 12:16   #194
taribari
Zadomowienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43608423]Tari, mój ma jedne buty, glany, więc nie mamy tego problemu
:P no dobra, ma jeszcze 2 pary: eleganckie ze ślubu i.. stare glany :P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
To mój ma zimowe, adidasy i od ślubu

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-11-07, 12:18   #195
ona8686
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku
Po nadrabiam wieczorem
U Franka znowu oczko ropieje, dziś to nie mógł go w ogóle otworzyć, także zaliczylismy wizyte u pediatry i dostaliśmy kropelki, mam masować, jeśli będzie sie powtarzać, to czeka nas zabieg. Coś tam jeszcze kichał, ale osłuchowo jest ok.
Pytałam o to niejedzenie i wiercenie przy tym. Lekarka powiedziała, że to taki etap. Dziąsła już mogą swędzieć/boleć i to od tego. Oczywiście nie każde dziecko to tak odczuwa. U nas się zaczęło przy ząbkowaniu, także by się zgadzało
Zaraz będziemy wcinać marchewkę z ziemniakami Tez tylko ufam hippowym słoiczkom
Zmykam... do później

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
To mój ma zimowe, adidasy i od ślubu

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 12:21   #196
BrandyOrange
Raczkowanie

mój słodziutki w końcu zasnął, zwykle zasypiał po 2 godz od wstania, a dziś prawie 4! i nic jeszcze nie robiłam, bo przecież teraz trzeba zaległości do wizażu uzupełnić pogoda okropna, dzisiaj tak ponuro, a jeszcze trzeba na spacer wyjść i do sklepu...
BrandyOrange jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:23   #197
lemurki_malutkie
Zadomowienie

Perse-śliczności
Moje dziecię walczy z kolkami.Nie dziwota,jak ciągle je.Taki łasuch mu się włączył,że nie wiem,jak to okiełznać.Gdybyśmy mogli spacerować,to pewnie bym to ogarnęła i przesunęła godziny karmienia.Jeszcze trochę,i kwarantanna poszpitalna zostanie wspomnieniem
lemurki_malutkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:23   #198
czarownica1
Zakorzenienie

No to juz mi lepiej. Ludzie na mnie patrzyli jak na idiotke, jak szlam w ten deszcz. W koncu trzeba dziecko hartowac.
Tylko kurtke musze sobie solidniejsza kupic bo ta z h&m za 280zl to tylko na suche dni a ja liczylam ze na snieg bedzie wrrr.

Piszecie o macie. A ma ktoras fisher price rainforest? Sprawdza sie? Ja mam od tesciowej taka prosta, malo ciekawa. Antek sie na niej nudzi. Chcialam kupic inna kiedys ale te dostalismy to sie wstrzymalam. Teraz rozgladam sie za ciekawsza.

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:24   #199
Agrafka86
Wtajemniczenie

MAGOLINA brawo za super noc!

My po szczepieniu. Mały waży 6100 i mierzy 61cm. Teraz śpi bidaka. Płakał trochę, a później się zalil.
Najpierw w jedno udo 6w1 a pozniej pielęgniarka mówi do niego, ze pneumo w drugą nozke. A On: NIE! NIEE! Tak się śmiałam jak mu to wyszło

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 12:32   #200
taribari
Zadomowienie

Cytat:
No to juz mi lepiej. Ludzie na mnie patrzyli jak na idiotke, jak szlam w ten deszcz. W koncu trzeba dziecko hartowac.
Tylko kurtke musze sobie solidniejsza kupic bo ta z h&m za 280zl to tylko na suche dni a ja liczylam ze na snieg bedzie wrrr.

Piszecie o macie. A ma ktoras fisher price rainforest? Sprawdza sie? Ja mam od tesciowej taka prosta, malo ciekawa. Antek sie na niej nudzi. Chcialam kupic inna kiedys ale te dostalismy to sie wstrzymalam. Teraz rozgladam sie za ciekawsza.

na taka pogodę to chyba tylko płaszcz przeciwdeszczowy my dostaliśmy 2 maty TAKIE SAME Bright Starts. W sumie tylko szkielet wykorzystuje, bo zabawki musiałam wymienić na ciekawsze. Ona nie ma nic ciekawego do zabawy na brzuchu więc TEJ nie wybieraj

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-11-07, 12:35   #201
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Czy Wasze dzieci też się wstydzą?
Podchodzę z Fi do lustra, patrzy, uśmiecha się i od razu buzię odwraca, albo wtula we mnie, jakby zawstydzony

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:43   #202
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Podchodzę z Fi do lustra, patrzy, uśmiecha się i od razu buzię odwraca, albo wtula we mnie, jakby zawstydzony
tak! to jest takie urocze! to samo jak ktos do niego mowi ze jest sliczny to sie usmiecha i chowa

Ktoś szukał gryzaka bransoletki:
KLIK

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-11-07, 12:46   #203
Konto usunięte

Kejt no co Ty, Artur UWIELBIA się oglądać w lustrze, możemy przed nim stać godzinami

Tari padłam Jeszcze dyskryminacja jest na półce w łazience :P Jego kosmetyków - 2, moich - 20

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 12:52   #204
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43604017]

U nas 3-ki i 62/68, ale jak kupuję coś nowego, to już raczej 68.
Wczoraj byłam na zakupach, kupiłam mu nowego pajaca w Kerfurze, śpiochy w Pepco, grzechotkę, przytulankę.

[/QUOTE]
jakie zakupy u mnie 68 ida juz w odtawke, teraz na topie 74. W 68 jeszcze sie miesci, ale niekoniecznie juz we wsztystko dlugasny ten moj chlop.
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość

Wpadam na szybko bo dopijam kawę i zabieram córeczkę na spacer
Wyspałyśmy się była jedna pobudka o 5:30 i spałyśmy do....10
Moje maleństwo kochane

nowa umiejętność-piszczenie obawiam się że nie podoba mi się ta umiejętnosc
eeeejjjjjjjjj nie za dobrze ci ze spaniem? u nas o23.50, 3.10, 5 i od 5 to juz tylko kimanie

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość

Dziewczyny, co robicie na sylwestra? Sylwester z dwójką czy gdzieś idziecie?
yyyyyyyyy jesli pojade na swieta do meza, to tam zostane na sylwestra i wroce po nowym roku. A jesli nie - to jeszcze nie wiem.
Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Melduję się i ja na nowym wątku
Brandy witaj też Cię kojarzę z podczytywania

Ja też miałam nockę do bani, ale przez TŻta
Poszedł na pępkowe do kolegi. Miał wrócić w miarę normalnie. Budzę się na karmienie o 2.30 tego nie ma. Dzwonię nie odbiera. Nic poszłam spać. Jak jestem sama śpię niespokojnie. Dotrwałam do 5 jego nadal nie ma tel nie odbiera w końcu dodzwoniłam się za 20stym razem a on sobie...usnął u kumpla Jeszcze nabombiony wrócił
zdolniacha - jak moj i nie nerwuj sie, nie ma co.... szkoda Twojej urody na niego

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
u mnie to samo - mam iść myćwłosy i się boję... ostatnio po myciu miałam kulkę - foto poniżej
jakby mi tyle wychodzilo "tylko" to bym sie cieszyla no ale u mnie juz zatrzymalam wypadanie wlosow, choc ida nadal ale nie z taka intensywnoscia jak 3 tyg temu

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
A u nas takie widoczki.
Oczywiście zaczyna padać

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
sliczne widoczki - u nas leje, leje i jeszcze raz leje
Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
No ładnie już naklikałyście w nowym wątku

Melduję się na szybko bo dziś nie mam za bardzo czasu.

Jesteśmy po szczepieniu, Mikołaj zapłakał tylko w momencie wkłucia a potem było już ok. Ogólnie jak zwykle jak jest ulekarza to jest mega grzeczny tylko w domu łobuzuje
Pytałam lekarke o to, że Mikołaj wkłada do buzi tylko prawą rączkę- to powiedziała- "wkłada bo ją widocznie lubi bardziej niż lewą" Ogólnie stwiedziła, że wymyślam problemy gdzie ich nie ma Miałam popytać ją jeszcze o inne rzeczy ale po tym komentarzu to sobie darowałam. I tochę mnie zbeształa, że daję mm na noc "ale po co pani daje jak ma pani mleko?"eeeee....
Mikołaj teraz śpi na balkonie Poza tym jeżeli chodzi o nockę to było ok. Mikołaj jak zwykle zasnął o 20. Obudził się na karmienie o 2.40 i potem o 5.15. A o 6.15 zaczęliśmy dzień. Kolejną noc (chyba trzecią) spał cicho Oby to już tak zostało, choć szczerze wątpie `
Zmykam ogarniać dom póki M śpi. Zerknę później.

Tari- jestem ciekawa jak nocka? Pewnie już pisałaś, to doczytam
brawa za szczepienie, a co do lekarki - to sie wypytalas - nie ma co.
Cytat:

podpinam sie pod pytanie? mam zwykla i moj nie lubi jej.

A ja pojechalam z TZ do Tesco. Myslalam, ze od dzis jest akcja, ze za kazde wydane 10 zl na zabawki jest kupon rabatowy na 5 zl a to od jutra. A chce juz miec z glowy prezenty choinkowe dla mojej Marysi i szwagierki malego, bo dla bratanka prezent sie robi.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:53   #205
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Perse ja tez kocham buty i codziennie mi to mój Tż wypomina, bo nie ma gdzie swoich schować
mój to samo, jak ostatnio kupiłam sobie 3 pary szpilek to schowałam głęboko, żeby nie zauważył, a jak zmieniam buty 1:1 czyli kupuje nowe na miejsce starych o podobnym wyglądzie to nawet różnicy nie zauważa

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
MAGOLINA brawo za super noc!

My po szczepieniu. Mały waży 6100 i mierzy 61cm. Teraz śpi bidaka. Płakał trochę, a później się zalil.
Najpierw w jedno udo 6w1 a pozniej pielęgniarka mówi do niego, ze pneumo w drugą nozke. A On: NIE! NIEE! Tak się śmiałam jak mu to wyszło

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

Cytat:
mój robi wtedy oczy jak 5zł i się przygląda

ostatnio również nie lubi obcych, jak zaczyna ktoś do niego coś mówić (babcia, kolega itp.) to patrzy patrzy a potem włącza się syrena

aaaa i wiecie co moja genialna teściowa chce dla wnuka pod choinkę kupić
http://www.empik.com/fisher-price-to...9069,zabawki-p tyle z mego komentarza

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:54   #206
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnosnie kaloszy w zeszłym roku kupiłam gfajne rozpadły sie brak paragonu i buty wywaliłam
Posiadam w domu oficerki do jazdy konnej gumowe sa wygodne niezniszczone i swoje przeszły a sie nie rozpadły myslicie ze to bedzie wiocha jak je umyje i wyskocze w nich na miasto?
Ja bym poszła.

Cytat:
U nas tak to wygląda. Męża buty są poukładane jeden na drugim. Ale to głównie wina zbyt małej szafki czyli samego męża, który takową zrobił.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:55   #207
Marionette18
Raczkowanie

Cytat:

Mam rainforesta Jest super. Franek pol godzinki potrafi polezec pod tym, a to w jego wypadku szalenstwo Melodyjki fajne, najbardziej podoba mu sie odglos lasu i lubi patrzec na swiatelko. Choc jest delikatniutkie zwraca jego uwage Wczesniej mial zwykla karuzelke z baby ono z plastikowymi zabawkami i raczej sie malo nia interesowal.

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:55   #208
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Pozdrawiamy z Igorkiem z dzdzystego trójmiasta i mokrego spaceru:-]

Jeszcze z poprzedniego wątku:

KATHERINE ty to masz przeboje ze siostra tata. Nie zazdroszczę. Dobrze ze Mateuszek grzeczniejszy

może mi się uda coś was poczytać

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:55   #209
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
aaaa i wiecie co moja genialna teściowa chce dla wnuka pod choinkę kupić
http://www.empik.com/fisher-price-to...9069,zabawki-p tyle z mego komentarza
a moze kobieta wyszla z zalozenia, ze ma duzo zabawek na teraz, przyda mu sie na pozniej ?

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 13:00   #210
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Michaś tak wstydzi się czasem babci i dziadka. Uśmiecha się, głowa w dół i w mamusię. Słodkie to takie.\

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Kejt- tworzysz fanpage bloga? Zastanawiam się kiedy będzie można go polubić.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości