|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesienne porządki - listopad
Hej
Zależy Ci, żeby był cały, nie otwierany (na zapas)? Chętnie odłożyłabym dla siebie niewielką ilość do przetestowania, bo nie miałam przyjemności do tej pory . Do Ciebie poszedłby w oryginalnym opakowaniu. A jeżeli bardzo Ci to przeszkadza, to przemyślę oddanie całego.U Ciebie podoba mi się jeszcze wcierka pokrzywowa ![]() Bańki są wszystkie cztery? To te niebieskie gumowce , tak?
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co chyba ze zrobimy tak, bo inna wizazanka tez jest zainteresowana tymi rzeczami a ma fajne spodnie
i moze bysmy tak zrobiły ze ja oddaje zel i micel biodermy za slimaka i Hera aquabolic balancing emulsion 5ml x3szt W BUTELECZKACHHerra aquabolic balancing water 5ml x2szt W BUTELECZKACH po 1 sztuce z kazdego albo serum i krem clareny za to samo, prosze daj mi znc do jutra bo jeszcze musze z tamta dziewczyna jakos to obgadac ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- rozumiem, wiesz co zarezerwuj mi te rzeczy, ja poczekam na info tej dziewczyny i na pewno sie jakos dogadamy bo jak mowilam zalezy mi na tym slimaku i wszystkich probkach, z drugiej strony potrzebuje spodni ale pewnie proznosc wezmie gore
|
|
|
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wysyłaj fotki, nie trzeba. Muszę pomyśleć...z jednej strony pragnę baniek
, z drugiej chciałabym przetestować pomidora, żeby wiedzieć, czy w przyszłości (jak już wykończę azjatyckie zapasy ) zamawiać
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
A może pomidor (cały, nie gmerany
) za bańki i odlewkę Baviphat Apple sleeping pack ?---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Byłoby miło Ile sleeping packa proponujesz przy tej wymiance ?
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
hej, mozemy sfinaizowac wymianke? uszczegolnij prosze co moglabys mi oddac za te rzeczy ktore u mnie chcialas, za te odlewki masek dziekuje, pisze sie na slimaka i wszystkie próbki wiec jak masz fotki tych probek to zerkne, wszystko co chcialas jest oprocz micela biodermy
|
|
|
|
|
#188 |
|
:)
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1383777030
coś za sleeki ? |
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
No, to super
To co, bańki i 15 ml odlewki jabłuszka za pomidora? To lecę na pw. Chyba, że jeszcze coś Ci się spodobało, to zabieraj Ja bym mogła jeszcze Garniera przygarnąć Ale niekoniecznie, nic na siłę
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
i jak tam kochana zdecydowalas sie na cos? chcesz zobaczyc tez ciuszki dla małego?moze faktycznie wieksza wymianke zrobimy bo poa tymi probkami i slimakiem tez kilka innych rzeczy bym capnela, napisz tylko co konkretnie potrzebujesz, i na jaki wzrost,czy butki, czy cos zimowego, kurtka, spodnie kombinezon, daj znac i prosze nie puszczaj mi tego slimaka
|
|
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana całą Azjatycką zgrają, zapraszam do mnie. Z twojej wish mam dużo lakierów do paznokci, daj znać jakich szukać
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
kochana, czekam na info, mialam wiele chetnych na te kosmetyki, zrezygnowalam z innych wymianek, ty tez na azjaty masz sporo chetnych to moze umowmy sie ze za slimaka oddam Ci krem i serum clareny i nie bedziemy juz przedluzac, co ty na to?
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie dużo rzeczy. Widzisz coś u mnie?
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez goldika ok mozr byc za slimaka krem i serum clareny i z glowy ![]() dorzuce Ci tez jakas azjatkowa probke z tych co wczesniej chcialas. jesli moglabys to prosilabym o te probeczki Innisfree jeju volcanic pore clay mask 4ml Hera aquabolic balancing emulsion 5ml x3szt W BUTELECZKACH Herra aquabolic balancing water 5ml x2szt W BUTELECZKACH a tak dla pewnosci to serum to mialo poczatkowa pojemnosc 30 ml bo chyba nie zapytalam wczesniej ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- a ile ten slimol ma ml? a dasz wsyckie probki?
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
4. Mizon Snail ampoule - ampułka z serum ze śluzem ślimaka
CHI jedwab na końcówki NOWY Innisfree jeju volcanic pore clay mask 4ml 5szt TinyMoly Floria whitening capsule essence 3szt Missha time revolution essence 2szt su:m37 secret programming essence 5szt Innisfree olive real eve cream 2szt Holika Holika water march moisture full cream 1szt Hera aquabolic balancing emulsion 5ml x3szt W BUTELECZKACH Herra aquabolic balancing water 5ml x2szt W BUTELECZKACH coś u mnie?
|
|
#196 |
|
|
moze teraz coś po dokladce wybierzesz?
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co, moze odpuscimy jednak na ten moment, jesli masz bardziej oplacalne wymianki to rozumiem, ja serum negocjuje wiec jedynie bioderma wchodziłaby w gre, jesli zrezygnujesz zrozumiem, moze innym razem,. jesli sie zdecydujesz, daj znac
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
hej, jesli masz jeszcze slimaka i nadal jestes zainteresowana kosmetykami biodermy to zapraszam bo jeszcze mama, dolozylam tez raz uztyt krem lipidowy pharmaceris
![]() mam tez mega puzzle dla dzieci |
|
|
|
|
#200 |
|
|
1.Baviphat Apple sleeping pack - odlewka do ustalenia, zostało ok 60g ze 100gram
2.Baviphat Lemon sleeping pack - odlewka do ustalenia, zostało ok 40% ze 100gram coś u mnie ? |
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
12. Garnier Ultra Doux awokado&karite odzywka NOWA 250ml 1. Essence kredki Long Lasting, używane ale niewiele, kolory od góry: - fioletowa 08 touch of glam 5. ZiajaPro maska uspokajająca, tp 10/2014 - zostało ok 40% z 250ml, 6. ZiajaPro maska oczyszczająca z glinką zieloną mikrodermabrazja, tp 02/2014, zostało ok 55% z 250ml, 7.ZiajaPro peeling enzymatyczny, odlewki (BRAK FOTO), tp 05/2015 Z serii ZiajaPro interesują mnie małe odlewki - ok. 50 ml, a z ZiajiPro z zieloną glinką jedynie z 20 ml na próbę. |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie suchy olejek Eveline.
Niestety nie widzę nic u Ciebie. Masz może coś z mojej wish?
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej
moze znajdziesz cos u mnie za 10. Montibello FIX COLOR DIAPO przed farbowaniem Specjalny aktywny roztwór, który reguluje porowatość włosów i przygotowuje je do nałożenia farby. Działa w natychmiastowy sposób - pielęgnuje włosy i zapewnia równowagę włóknom włosowym, co pozwala uzyskać bardziej trwały, lśniący i mocniejszy kolor. użyty raz na pasemko włosów. 16. Palette Salolon Colors 6.0 2szt nowe 11.Uguisu "kupa słowika" odsypka z rozbiórki, nieruszana, 3g 6.Essence pędzelek do pudru 7.Essence pędzelek do pudru Baviphat Apple sleeping pack - odlewka do ustalenia, zostało ok 45g ze 100gram Beata Pawlikowska - kalendarz 2014 książkowy Rok Dobrych Myśli nowy
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Jeśli inna Wizażanka nie będzie chętna na wymianę, to mogłabym przygarnąć róż Sleek i jakiś lakier lub maskę Ziaja z mikrodermabrazja.
|
|
|
|
|
#206 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#207 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Myślałam, że może duże kolczyki motyle, ale jednak nie ![]() Może innym razem. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Wymiana Colorstaya doszła do skutku, więc niestety nie jest już dostępny. A może zainteresowałoby Cię coś innego w zamian za róż Sleek i jakieś lakiery?
|
|
|
|
|
#209 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Revlona mam jeszcze zapasik, a do włosów to raczej tylko z wish. Na codzień używam Kallos Latte i tej różowej z jedwabiem (Silk).
|
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Hej, na razie dziękuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

Zależy Ci, żeby był cały, nie otwierany (na zapas)? Chętnie odłożyłabym dla siebie niewielką ilość do przetestowania, bo nie miałam przyjemności do tej pory
. Do Ciebie poszedłby w oryginalnym opakowaniu. A jeżeli bardzo Ci to przeszkadza, to przemyślę oddanie całego.
, tak?

) za bańki i odlewkę Baviphat Apple sleeping pack 

Myślałam, że może duże kolczyki motyle, ale jednak nie