![]() |
#181 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Fruktajle Tymbarka znajdziecie w Rossmanie (w lodówkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Konto usunięte
|
dziękuję, sprawdzę w tych miejscach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Fruktajle kupiłam dziś w Lewiatanie
![]()
#185 |
Przyczajenie
|
Fruktajle widziane dzis w E.Leclerc, obok soczków Kubuś, tarczyn itp
![]() Nie wiem czy to nowość, ale nie widziałam tych czekolad wcześniej w Biedronce, dopiero teraz chyba przed Świętami to rzucili, przynajmniej u mnie ![]() ![]() A ja nadal poszukuje owoców morza z mlecznym nadzieniem, próbowałam z vobro, niestety to nie ten smak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
widziałam wczoraj czekolady pierot i bajeczny w takim formacie jak te creme brule, tiramisu i panna cotta. wcześniej były chyba tylko 100g tabliczki
![]()
#187 |
Zakorzenienie
|
fruktajl tez na bp jest, piłam.. przyzwoity
![]()
#188 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Konto usunięte
|
Parę nowinek
"Walentynkowe nowości od MilkiMilka jest marką, która stara się stale odpowiadać na potrzeby swoich konsumentów. Dlatego na magiczny okres walentynkowy przygotowała edycję limitowaną 3 tabliczek o soczystych, lubianych smakach - gruszki, śliwki oraz pomarańczy. Czekolady dostępne są w nowoczesnych, wyróżniających się na półce opakowaniach, dzięki czemu stają się idealnym prezentem dla bliskiej osoby na wszelkie okazje. Tabliczki o gramaturze 100 g z pewnością znajdą wielu fanów ich owocowego smaku." "Pierrot i Bajeczny - nowe produkty Wedel wychodząc naprzeciw potrzebom swoich konsumentów, od początku 2014 roku, wprowadzi produkty marek Pierrot i Bajeczny w zupełnie nowej odsłonie. Znane dotychczas smaki, dostępne jako cukierki z Mieszanki Wedlowskiej, batony oraz 100 g tabliczki, teraz zyskują formę pralin oraz dużych 290 g czekolad. Pierrot to czekolada nadziewana z orzechami arachidowymi, a Bajeczny pełen jest wafelków i orzeszków. Bombonierki Pierrot oraz Bajeczny to doskonały pomysł na niezobowiązujący prezent, zaś duże tabliczki będą pyszną przekąską nawet dla większego grona osób." Tak na marginesie to te czekolady Milki tyłka mi nie urywają, pewnie mają płynne nadzienie. Edytowane przez 05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d Czas edycji: 2013-12-31 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44358076]Parę nowinek
"Walentynkowe nowości od MilkiMilka jest marką, która stara się stale odpowiadać na potrzeby swoich konsumentów. Dlatego na magiczny okres walentynkowy przygotowała edycję limitowaną 3 tabliczek o soczystych, lubianych smakach - gruszki, śliwki oraz pomarańczy. Czekolady dostępne są w nowoczesnych, wyróżniających się na półce opakowaniach, dzięki czemu stają się idealnym prezentem dla bliskiej osoby na wszelkie okazje. Tabliczki o gramaturze 100 g z pewnością znajdą wielu fanów ich owocowego smaku." "Pierrot i Bajeczny - nowe produkty Wedel wychodząc naprzeciw potrzebom swoich konsumentów, od początku 2014 roku, wprowadzi produkty marek Pierrot i Bajeczny w zupełnie nowej odsłonie. Znane dotychczas smaki, dostępne jako cukierki z Mieszanki Wedlowskiej, batony oraz 100 g tabliczki, teraz zyskują formę pralin oraz dużych 290 g czekolad. Pierrot to czekolada nadziewana z orzechami arachidowymi, a Bajeczny pełen jest wafelków i orzeszków. Bombonierki Pierrot oraz Bajeczny to doskonały pomysł na niezobowiązujący prezent, zaś duże tabliczki będą pyszną przekąską nawet dla większego grona osób." Tak na marginesie to te czekolady Milki tyłka mi nie urywają, pewnie mają płynne nadzienie.[/QUOTE] Jadłam kiedyś Milkę gruszkową, kupiłam w Niemczech. Była pyyyszna. Nie miała nadzienia tylko taki posmak gruszki. Miałam tylko jedną i dawkowałam ją sobie jak złoto ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Na zdjęciach widać, że nie mają nadzienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44365322]Pomarańczowa i gruszkowa nie mają ale śliwkowa już chyba tak, bo coś się wylewa.[/QUOTE]
czyli możliwe że to jest ta niemiecka ciekawostka o której pisała Klementyna12 ![]() PS widziałam że 7 stycznia idziesz na II część Hobbita, ja byłam jak tylko wszedł do kin 25.12 bo dłużej nie wytrzymałabym z ciekawości-film genialny, a sceny pojedynków ze Smaugiem (i sam smok) są mega, nigdy nie widziałam tak zaawansowanej techniki w filmie, nie żałuję ani złotówki na dość drogi 3D. Oczywiście wersja z napisami, żaden zryty dubbing ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Planowałam na 7 ale stwierdziłam, że się nie doczekam i idę jutro, tylko na normalny a nie 3D, takie efekty nie są na moje oczy(a raczej oko) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Konto usunięte
|
fakt że na 3D oczy w połowie seansu zaczynają się buntować
![]() ![]() Edytowane przez 201703061208 Czas edycji: 2014-01-01 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
ta czekolada gruszkowa była już kiedyś w PL też jakoś sezonowo ok 3-4 lata remu. jadłam i potwierdzam, nie ma nadzienia ale smak gruszki mocno wyczuwalny, mi nie smakowała ale ja nie przepadam za takimi :/ wdziałam też nowe dżemy Łowicz 100% o smaku figi i o smaku maliny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to jest nowosc i ktos o tym pisal, ale ja widzialam w sklepie budynie dr Oetker Swiat Pralin
![]() Dostepne sa 4 smaki: trufla z czekolada, malina z czekolada, marcepan z czekolada i nugat z czekolada Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
![]()
Już w lecie ich kosztowałam - wstrętne. Chemiczny smak jak to budyń-zalewka ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Gdzie dostanę przyprawę (nie sos w słoiku) gram masala? Chodzi mi o zwykle sklepy typu Tesco, Lidl, a nie Kuchnie Świata.
#203 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Konto usunięte
|
Nowość od Mullera, na razie widziałam tylko w Realu.
Triple Choc czyli jogurt czekoladowy z kawałkami czekolady i polewą czekoladową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Konto usunięte
|
deserki Mullera wyglądają pysznie, zresztą ja lubię większość ich wersji ale rzadko jem ponieważ traktuję bardziej jako słodycze niż coś na śniadanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44419862]Ja to zjadłam na drugie śniadanie, nie najadłabym się tym, bo na pierwsze śniadanie to dużo jem
![]() nie, na śniadanie to ten jogurt jest za mały, ja raczej niewiele jem ale na śniadanie musi być coś porządniejszego żebym nie miała zawrotów głowy i senności w ciągu dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.