|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozwój osobisty i dążenie do celu
Cześć dziewczyny
Dzisiaj mam w planach głównie zakupy ![]() Widziałyście tą nową reklamę Volvo z Van Damem?
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny, ja zaraz zabieram się za naukę - na razie słucham Możdżera i przeglądam internet. Muszę w weekend jak najwięcej ogarnąć, żeby jutro iść na ściankę wspinaczkową
Pozdrawiam ciepłoPS. Do czego najbardziej nie możecie się zmotywować? Ja do sprzątania może jakieś rady jak to zmienić? |
|
|
|
|
#184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja dziś pozmywałam, ugotowałam obiad, poszłam na zakupy spożywcze, zrobiłam wpis na blogu, a teraz odpoczywam, bo później idziemy na imprezę do znajomego i od razu po drodze zaniosę w końcu moją suknie ślubną do prania
|
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku było ok, sporo siedziałam nad notatkami, tłumaczyłam, uczyłam się. Ale od pewnego czasu nie potrafię...
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
![]() love spokojnie, złe okresy mijają na szczęście
|
|
#187 |
|
Dolce vita
|
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie że mnie też nic nie chce iść |
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
w Hiszpanii
![]() Mocny Akcent & Dorcia, bierzemy się do roboty! Ja się już trochę ogarnęłam. I choć mi się nie chce, to zmuszam się i jakoś idzie. W czwartek egzamin, trzeba się wziąć za siebie! Trzymam kciuki za Was! I proszę się wieczorem pochwalić, co udało się Wam zrobić
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, odnośnie nauki to moi znajomi mówili "nie ma spiny, są drugie terminy", a ja zawsze uważałam, że warto mieć to już z głowy
dlatego kiedy inni bawili się w marcowe i wrześniowe kampanie ja zbijałam bąki na kanapie ![]() także myk myk do nauki
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie zrobiłam małe przemeblowanie i nabrałam trochę motywacji do nauki mam nadzieję, że teraz jakoś pójdzie
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak
I na takie zmiany w życiu można sobie bez większych konsekwencji pozwolić Jestem z siebie zadowolona, potłumaczyłam co miałam, jeszcze sobie zajrzę w notatki i idę spać A jak reszcie dziś poszło?Mocny Akcent, Dorcia91, u Was też już lepiej? Dobranoc wszystkim!
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2013-11-17 o 00:51 |
|
|
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj zrobiłam większośc tego, co miałam. Żeby się oderwac od nauki pojechałam do sklepu i kupiłam pomadkę, na którą się od jakiegoś czasu czaiłam. Jest rewelacyjna ![]() A dzisiaj biorę sie za hiszpański. Od czwartku go nie ruszałam i się stęskniłam (nauka naprawdę uzależnia, tylko szkoda, że dopiero po jakims czasie ). Tak w ogóle to lovebird świetna sprawa z tym erasmusem Na jak długo tam jesteś? Wszystkie zajęcia masz po hiszpańsku? Jak stałaś z językiem przed wyjazdem? Taki codzienny, "uliczny" hiszpański jest w miarę zrozumiały? Za dużo pytań? Przepraszam za wścibstwoudanej niedzieli, dziewczyny
|
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj poległam na całej linii![]() :pala :też jestem ciekawa Erasmusa miłęgo dnia |
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzisiaj będę dalej k.s.h. powtarzać, ale chyba się wezmę za łączenie spółek
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
Rozeznanie
|
Dziś nie zrobię nic pożytecznego, bo mam zbyt mało sił po wczorajszej imprezie
![]() za to jutro nauczę się robić zupę ogórkową
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wróciłąm z kościoła, poczytałam gazy i napisałam notkę na bloga
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Cytrynka
|
Cześć dziewczyny! Jak wam mija niedziela? Mój zjazd zleciał wyjątkowo szybko
Ale na następny mam masę roboty, egzamin, zadania seminariumZastanawiam się nad uczelnianą Sekcją Trenerską ![]() Jak któraś z was chcę obszerniej poczytać o moich kolejnych krokach do realizacji zawodowego marzenia to znajdzie na blogu notkę o moich planach na najbliższe parę miesięcy i to nie wszystko ![]()
Edytowane przez Cynamonkaa Czas edycji: 2013-11-17 o 16:29 |
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj poszłam spać o 1:30, sporo zrobiłam, za to dzisiaj już nie byłam w stanie się za nic zabrać i dopiero godzinę temu wyszłam z łóżka... Tzn. zaczęłam coś robić, jak wstałam rano, ale tak się źle czułam, że odpuściłam.
Cytat:
Jestem na semestr, w sumie już tylko 3 miesiące zostały Jedne zajęcia mam po angielsku, reszta po hiszpańsku. Jak wcześniej stałam z językiem? Hmm... Ciężko powiedzieć. Uważałam, że dobrze, mój nauczyciel mówił, że świetnie. Za to jak przyjechałam, zawiodłam się na swoich umiejętnościach językowych. Cóż, trzeba sobie jakoś radzić Nasz uliczny hiszpański jest ciężki do zrozumienia, bo to andaluzyjski. Jak ktoś mówi w miarę wyraźnie i się stara, to się dogadasz, ale mam kilku znajomych, którzy wiedzą, że jestem obcokrajowcem i nie rozmawiam po andaluzyjsku i też się nie wysilą mówić normalnie, ba, nawet nie będą wolniej mówić z tymi ciężko się dogadać, ale z czasem jest coraz lepiej. A Ty też masz taki wyjazd w planach? A może Ty, Dorcia?Dobra, biorę się za coś, bo dzisiaj nic nie zrobię, a egzamin się zbliża...
|
|
|
#202 | ||
|
Dolce vita
|
Cytat:
Cytat:
Póki co obijam się, relaksuję, ale jeszcze dziś muszę ugotować pomidorówkę i posprzątać kuchnię. Poza tym - loooz. I z humorem też lepiej. |
||
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
maszyna, nie człowiek
|
łaaaa, jaki fajny tytuł, coś dla mnie
Mozna dołączyć?Obecnie odżywam po dość dużych zawirowaniach
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Dolacze sie dziewczyny, fajnie sie watek zapowiada.
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;43712940]Ja potrafie budziki przestawiac co dwie minuty przez kilka godzin Budziki mam nastawione na co srednio 5-10 minut przez 2 godziny rano. Zaczynaja sie godzine przed tym jak mam wstac i koncza godzine pozniej, na wypadek gdybym zaspala. Ja spedzilam weekend dosc produktywnie. Co prawda moglam sie wziac w garsc i popracowac wczesniej, zamiast odkladac to do ostatniej chwili, ale wczoraj ogarnelam kilka bardzo waznych spraw i mimo lekkiego przebimbywania niedzieli czuje sie usprawiedliwiona. Odpoczywac tez kiedys trzeba, zwlaszcza jesli sie pracuje kilkanascie godzin dziennie.
|
|
#206 |
|
BAN stały
|
Cześć dziewczyny, cały dzień w pracy, dość dużo rzeczy zrobiłam, ani minuty nie zmarnowałam
Witam wszystkie nowe dziewczyny
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, macie do polecenia jakies wciagajace czytadlo o ktorym zapomne w 10 minut po przeczytaniu?
Mam wrazenie, ze potrzebuje przerwy od tego, co ostatnio czytam, ostatnia ksiazka mnie troche zmaltretowala.
|
|
#208 |
|
Cytrynka
|
Witam nowe dziewczyny
![]() Wzięłam się w sobie, przysiadłam i mam już wszystko gotowe na kolejne seminarium oczywiście muszę jeszcze pisać pracę, ale tego się nie da zrobić od jednego razu...Mam ochotę poprzeglądac materiały na angielski
|
|
#210 |
|
Konto usunięte
|
Zależy jakie. Jakieś takie Puchatki czy inny Nesquik to chyba mają trochę cukru
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

Już mnie jakoś przestał motywować 

Na początku było ok, sporo siedziałam nad notatkami, tłumaczyłam, uczyłam się. Ale od pewnego czasu nie potrafię... 

).
ja wczoraj poległam na całej linii

Mam wrazenie, ze potrzebuje przerwy od tego, co ostatnio czytam, ostatnia ksiazka mnie troche zmaltretowala.