![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: perfumy a znak zodiaku
Lew. Orient i raczej ciężka nuta...
![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
wodniczka się wypowie z 11.2
lubię świeże, owocowo-orientalne, niezbyt słodkie, choć czynię wyjątki, kobiece i seksowne. najulubieńsze: ck euphoria, d&g the one, gucci rush2, chanel mademoiselle, dkny red delicious (tego dostanę, ale węszę go ilekroć mijam douglasa :P) poza tym jak znaczna liczba baranic (owiec? ![]() ![]()
Pożądanie zadowoli się każdą, byle jaką. Ale dusza pragnie tylko jednej - jedynej, wybranej. (H. Sakutaro) wróciłam ![]() Edytowane przez pani_smith Czas edycji: 2007-08-24 o 00:22 Powód: uzup |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
ja jako baranka
![]() uwielbiam dusiołki w postaci Aliena, NR-For Her Edp oraz Maitresse...oraz Poeme ![]() pozdrawiam a.
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
A ja jestem Rybka
![]() i po przeczytaniu wypowiedzi innych Rybek,zwatpilam ze perfumy zaleza od znaku zodiaku... wiele ryb wymienialo Amor amor---po ktorych ja mam atak wscieklizny... Lubie raczej slodkie,pudrowe,cytrusowe nuty...odrzucaja mnie kadzidla,orienty,ziola,mo cno kwiatowe... Moje faworyty: --Gucci Rush ( I i II ) --Escada -wszystkie warianty(escady maja to do siebie ze maja bardzo podobne nuty) --Hallowen --Naomi Campbell (wersja pierwotna) --Versace Bright Crystal --Baby Doll --Flower Bomb --Kenzo Amour & Flower Z meskich najchetniej uzywalabym Le Male & Pi ( Givenchy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Pani Łowczyni się kłania.. moje faworyty: Hypnotic Poison (bezsprzeczny nr 1 od wielu lat...), L de Lolita Lempicka (uwielbiam), Flowerbomb edp (odkrycie na równi z Hypnotic-kolejny nr 1), Armanimania, Miami Glow JLO, Kiedyś lubiłam: Kenzo Jungle, klasyczną Lolitkę, Aniołka(niestety od jakiegoś czasu po każdym z tych zapachów boli mnie głowa, jak po większości, poza ulubionymi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#186 | ||||
Zakorzenienie
|
Nie spodziewałam się, że będzie inaczej
![]() Bo zawsze można powiedzieć, że czyjeś gusta są "blisko", albo że ktoś stanowi jedynie "wyjątek". Te znaki zodiaku i horoskopy to w ogóle straszna lipa, zawsze mnie rozczulają historyjki typu "w drugiej połowie września spotkasz kogoś wyjątkowego" albo "możliwy niespodziewany wydatek". Ech... Ale ten wątek traktuję rozrywkowo. Skoro tak - kłania się niepokorny strzelec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko chyba Borneo jest nieaktualne? ;] Cytat:
Cytat:
Zaczynałam od kwiatków i zapachów dość delikatnych/świeżych. Później doszły słodkie, potem pochłonął mnie orient i ambra. Teraz, po różnych mniejszych czy większych pomyłkach i kilkukrotnym zbłądzeniu; klaruje mi się: kadzidło, drzewo, zioła. Ciekawe, na jak długo?
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Lew
![]() Lubiłam/ lubię zawsze słodkie, zdecydowane,raczej "ciagnące" się za mną- lubię dzielić się ładnym zapachem z otoczeniem Nie przepadam za kwiatowymi, cytrusowymi, mydlanymi nutami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Strzelec
![]() Uwielbiam: Le monde est beau, Euphorię, Lolitkę lempicką, L też. gucci II, Podoba mi sie też OI, chance, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
100% skorpion 10.11
Lubię zapachy ciężkie ![]() Moja miłość i idealny dla mnie zapach to JUNGLE KENZO (kocham słonika i kiedyś tygryska) Zresztą uwielbiam kenzo (z wyjątkiem flowera) zaraz po jungle jeszcze Kenzo Amour, czasem lituję się nad otoczeniem i wybieram lżejsze Chanel coco mademoiselle Lubię zapachy z wanilią, drzewem sandałowym, piżmem, Nie cierpię zapachów różanych, i takich z dominującą nutą kwiatową Nie lubię tez wersji cytrusowych i tak zwanych "świeżych" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z jakiego rocznika jestes ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
hehe, ja to juz z tych zabytkowych skorpionów - 1979
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Skorpion 9.XI
Z tego co mam i mialam: Sotto Voce -Laura Biagiotti (dlugi czas, teraz juz ich nie ma) Zen-Shiseido Ultraviolet Woman-Paco Rabanne Prada-Prada Podobaja mi sie (czyli moze na przyszlosc): My Insolence-Guerlain White Linen-Estee Lauder Allure Woman-Chanel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Sasia73 - czy widzialas mijego nicka (Ania19733)- taak, ja rosne przy tym samym co Ty murku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Strzelec(taki wczesno strzelcowy jeszcze
![]() Wśród moich ulubieńców są zapachy z różnych kategorii,ale przeważają te słodkie,owocowe,waniliowe czyli ogólnie ciepłe i intensywne. Bardzo lubię: Pink Sugar,Baby Doll,Słonika,Pure Poison,Lovely,Lacoste Pour Femme,Euphorię Blossom,L'instant Magic,Coco Mademoiselle oraz Stellę EDP i Sheer ![]() Rozpływam się też w zachwcie nad najwspanialszym klasykiem na świecie- Shalimarem ![]() ![]() Nie przepadam za chłodnymi,typowymi świeżakami,kwiatami w czystej postaci(z wyjątkiem róży) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym zapoznać się bliżej z Pink Sugar -nigdy go nie wąchałam ![]() "Różni" nas diametralnie "lubienie" Chanel nr 5 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Jam skorpionica odrobinkę mniej zabytkowa - 14.11.1980 - III dekada znaku ![]() ![]() Tak naprędce: Lubię zapachy przede wszystkim drzewne (dąb, sandał, cedr, wetiwer, w sumie nie ma drewna, którego nie lubię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
skorpion - 5 listopad
Zapachy Hypnotic Poison Angel Amor Amor Baby Doll Lubie slodkie... wanilia, kokos... czasami lubie dodatek rozy w perfumach... Nie lubie - swiezakow, ogorow... boli mnie glowa, chce mi sie wymiotowac... (wyjatek - Light Blue) Jednkaze pomimo wpisania sie w tym watku uwazam, ze niespecjalnie wierze coby 'skorpiony' lub inne Wodniki dzielily podobne upodobania bo maja to zapisane w gwiazdach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Strzelec barbórkowaty
![]() Lubię: Shalimar, Jicky, Opium, Angel, Innocent, Alien, HP Elixir, Extraordinary, Allure, Allure Sensuelle, Femme Rochas, Chanel No5, No19, Cristalle, wszelkie Coco ![]() Ostatnio polubiłam Soir de Lune. Nie po drodze mi z tuberozą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Myszko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Jam koza z 14.01 i dołaczam do Was siostry - Różo, Myszko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
![]() Cieszę się, że mam zapachowe bratnie dusze ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() Twoj badz co badz wciaz kuszacy avatar zachecil mnie do zapuszczenia sie w przeszlosc ma muzyczna... odgrzebalam offspring, ktorego juz dawno nie sluchalam i bylo mi milo... Jutro wciepne Smash i Ixnay na telefonowy player ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.