|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz.17
Kurva. Nie chce mi się żyć. W piz.du bym poszła na Zwierzyniecki i radośnie utopiła się w Odrze.
I to wszystko przez Ciebie. A Ty byłeś takim dupkiem, że widziałeś, że się angażuję coraz bardziej, że jedyną rzeczą, jakiej się boję jest to, że jakiś mężczyzna mnie skrzywdzi. Widziałeś, co się ze mną dzieje. I, co najgorsze, domyślałeś się, co czuję, bo trzeba było być chyba ślepym idiotą. I kurva nie zrobiłeś z tym NIC! wiedząc, że łatwo można mnie skrzywdzić, brnąłeś w to dalej. Trzeba było powiedzieć DOŚĆ. Przynajmniej ja bym teraz nie cierpiała. I przynajmniej nie musiałabym iść w sobotę na spotkanie z Tobą, żeby raz na zawsze zakończyć naszą znajomość. Moje serce umarło. Najpierw umarł mi Dziadek i kiedy myślałam, że już się pozbierałam i wszystko jest ok, okazało się, że Ty, moja ostoja i wsparcie, powiedziałeś, że wiedziałeś. I pozwoliłeś mi się zaangażować na tyle, że po wczorajszej rozmowie nie chce mi się żyć... Chciałabym powiedzieć, że Cię nienawidzę, bo może byłoby mi łatwiej. Ale nie potrafię, bo wiem, że to wszystko moja wina. Niepotrzebnie wpuściłam Cię do mojego życia. Oj kurva niepotrzebnie. Jak zamilknę na ptt na dłuższy czas, to będzie oznaczać, że rzeczywiście sobie radośnie skoczyłam
We must fight for what we believe in Makenai Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. 23.05.2012 - pani licecjatka! 04.07.2014 - pani magister!
Edytowane przez crystal_tokio Czas edycji: 2013-11-28 o 07:45 |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
i znów tylko przeżyć te 6h, potem wracam do mojego ulubionego pokoju i będe mogła przesiedzieć w nim resztę dnia. w sumie cieszę się, że ostatnio nie jestem głodna (oby nie zapeszyc.. ) może odzwyczaje się wreszcie od ciągłego jedzenia, bo zauważyłam, że wiele osob uważa, że jem za dużo i zastanawiają się, gdzie mi się to miesci, jak na taką nie wyglądam.. chyba powinnam coś z tym zrobić. chociaż wcale nie uważam się za szczupłą.
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
uf, dni paszteta minęły
![]() Dzisiaj od razu po szkole, biegnę do pracy. Jutro od rana w pracy, nie wspomnę o weekendzie. Załamuję ręce, zamiast zapasać rękawy. Dziewczyny Dlaczego wszystko się tak pozmieniało. Nie mieszajcie mnie w swoje żale i dociekanie prawdy A miało być tak pięknie.
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Co za sen
Sniła mi się bodajże moja studniówka Zaprosiłam na nią mojego exa który miał mnie w dupie na niej i bawil się z jakąś inną dziołchą Dobra trzeba się powoli brać do roboty |
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma to jak przyjść, zrobić awanturę i wyjść. Brawo dla tej Pani.
![]()
|
|
|
|
#186 |
|
made in Wonderland
|
Jestem w dupie. Nie mogę na Ciebie naciskać. Nie chcę Cię błagać żebyś się na to zgodził, to będzie Twoja decyzja.
Ty jestes taki miły... I pociągasz mnie. Ale jestes tylko moja odskocznią, mieszkasz daleko i jeszcze sobie bimbasz. Aggggrr. Źle. Czasami brak polskich znaków, praszam!
|
#187 |
|
Konto usunięte
|
Ale mam wielki brzuch
Muszę się tego pozbyć
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
Także ten. Ale będzie dobrze! Damy sobie radę! Jesteśmy fajne babki i żaden frajer nie będzie 'pluł nam w twarz' [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;43920890]Przede mną pierwsza w życiu poważna rozmowa kwalifikacyjna [/QUOTE]![]() ------------------------------------------------ Kurva mać. Ja nie mogę mieć znajomych FACETÓW. Nie mogę, bo każdy jeden ma przeze mnie awantury w domu. Każda laska świruje. A Ty to już w ogóle panienko przeginasz. Masz męża, który jest tylko MOIM KUMPLEM. Na dodatek ja siedzę w POLSCE, a WY jesteście w UK! Piszę z nim neutralnie ŹLE, polubię jego post ŹLE, napiszę komentarz a Ty biednemu robisz awanturę na szeroką skalę. Musisz być bardzo zakompleksiona albo coś. On Cię kocha. Ty tego nie widzisz albo serio jesteś głupia. Nie wiem... myślałam o tym w nocy... Nie chcę żebyś przeze mnie robiła codziennie awantury, więc może łagodnie do Ciebie napiszę, wytłumaczę co i jak... ale nie wiem czy to ma sens ?
Jedyny łatwy dzień był wczoraj. ![]() Bynajmniej ≠ Przynajmniej! Edytowane przez adziorek1990 Czas edycji: 2013-11-28 o 09:18 |
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie poszłabym się napić i miała wszystko w duuuupie !!!
![]() ((((
|
|
#191 |
|
Idiotka
|
Chcesz zobaczyć mój ? Zaraz pozbędziesz się kompleksów
|
#192 |
|
✌
|
|
#193 |
|
Konto usunięte
|
Kontrola biletów w busie
|
|
|
|
#194 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#195 |
|
Flawless
|
Źle, źle, źle. Jestem wyczerpana, marzę o łóżku, a kolokwium dopiero o 16.30.
Nie zaliczę...nie mogę się skupić.
|
|
#197 |
|
Konto usunięte
|
Nie cierpię, kiedy obiecam,że będę, a później nie umiem się zwlec z łóżka
jutro będzie mi głupio :/Ale od następnego tygodnia będę chodzić wzorowo... ![]() Chyba po prostu trzeba wcześniej chodzić spać ... |
|
|
|
#198 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pokaż
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#201 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny
Muszę poszukać, czy nie było jakiegoś wątku poradnikowego w tej sprawie
|
|
|
|
#202 |
|
BAN stały
|
Wyciągają ze mnie hektolitry krwi, ciekawe co jeszcze
|
|
|
|
#203 |
|
Konto usunięte
|
Twój jeden lajk z rana poprawia mi humor
Głupia ja... Zobaczmy się jutro Wykorzystajmy wolną chatę ![]() Wysłane z mojego Nokia 3310 |
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wykończyły mnie samotne wieczory, setki kilometrów, samotne wyjścia do klubu, gdzie każda koleżanka była ze swoim facetem, uczucie zostało, ale wygasa.. narobiło się przeciwności losu, które okazały się nie do przeskoczenia. Poddałam się, a tez wierzyłam, że przetrwam... -------------------------- chyba zobaczymy się wreszcie za rok i to w Polsce nie wierzę , to chyba sen |
|
|
|
|
#205 |
|
Konto usunięte
|
Sprawdzenie stanu konta od razu poprawiło mi humor
Idę dziś do Rossa, jutro albo w sobotę rozejrzę się za spodniami i butami, ewentualnie też kurtką ![]() Nie wiem tylko co kupić na prezent dla TŻta ![]() Dla niuńki jakaś zabawka, siostrze i mamie zawsze coś wybiorę z ubrań a kochanemu co?
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Finanse wprowadzą mnie do grobu. Dostaje miesięcznie sumę, która spokojnie powinna mi wystarczyć na cały miesiąc i jeszcze powinnam z niej odłożyć. To jak to się stało w tym miesiącu, że straciłam wszystko i jeszcze mi brakło?? Przecież kupowałam tylko najpotrzebniejsze rzeczy, nie wydawałam na głupoty.. Chyba się rozpłynęły te pieniądze. Masakra
|
#207 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale wiadomo, jak spotkają się przeciwności losu z obu stron to już mało który związek przetrwa, ale można ![]() Mesarka próbuj |
|
|
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No kurva, wiedział, że coś jest na rzeczy, to mógł mnie powstrzymać od większego zaangażowania się, bo wszystko WIDZIAŁ. Więc nie wiem, może mu to schlebiało, że ma mnie przy boku na każde zawołanie. Legł mi w gruzach cały świat, bo dopuściłam go tak blisko siebie, a po rozmowie, która trwała 3h wiem, że on nic do mnie nie czuje, tylko NIE CHCIAŁ MNIE URAZIĆ. Czaisz kurva?! Nie, w ogóle mnie nie uraził. Tylko złamał mi serce ![]() Ja już dłużej tak nie mogę
We must fight for what we believe in Makenai Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. 23.05.2012 - pani licecjatka! 04.07.2014 - pani magister!
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
3 miesiące minęły odkąd wyjechałes, a nadal siedzisz mi w głowie tak samo jak wtedy gdy jeszcze się widywaliśmy. Przecież znowu aż tak nie rozpamiętuje, na brak zajęć też nie narzekam, więc co do cholery ?
![]() Czuje się jak idiotka, bo u ciebie pewnie wszystko super, pewnie już ledwo co pamiętasz mój uśmiech, a u mnie... Niby spoko, ale jednak brakuje mi ciebie. Czuje się przez to gorsza, ehh. |
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie dzieliło ok. 1500, wcześniej 2 lata razem mieszkaliśmy i było super i byłam pewna 100% , że nic nie jest w stanie nas rozdzielić do czasu, gdy wrócę z powrotem(zostało zaledwie kilka miesięcy) ... a jednak.. rodzina to zrobiła... jej wpływ, gadanie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

21.08.2021 
Zaprosiłam na nią mojego exa który miał mnie w dupie na niej i bawil się z jakąś inną dziołchą

Także ten.
[/QUOTE]
((((

jutro będzie mi głupio :/
Muszę poszukać, czy nie było jakiegoś wątku poradnikowego w tej sprawie 
ale wiadomo, jak spotkają się przeciwności losu z obu stron to już mało który związek przetrwa, ale można