![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień! perfumy, BBW, Balea , dużo nowych na prezent
pasuje Ci wymiana balsam bbw za adidasa tego pełnego? jezeli znajdziesz cos za mgiełke to będę wdzięczna, mam tabletki finish do zmywarek z niemiec jak bys chciała;]
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
16.Donna Karan Mist Cashmere bez zatyczki (50ml)
11.Guerlian Insolence ok 5-8ml z 50ml tester ale z korkiem i to |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
filiżanki sa jasnoszzare, myślę że na zdjęciu to widać
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- prześlij mi linka
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
jeszcze chciałaś: nowy komplecik dla dziecka-kocyk i maskotka
a ja to co napisałam w poprzednim poście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Escada mi sie podoba, Funny jednak nie ma, jest Si
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
mam finish powerball classic mam opakowanie 110 tabletek, zakupione pod koniec lipca w berlinie.
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#189 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
hej, mnie się spodobały:
odżywka rosyjska Guerlain Insolence baza pod cienie Hean lakier Bell GlamWear (z tego zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1385934002 , ale musiałabym wiedzieć jaki to numer koloru) i mydło do rąk Caribbean Escape widziałabyś jakąś wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za olejki eteryczne cytryna i eukaliptus i balsam do ciała bath body works wanilia z brazowym cukrem?
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Oki, to daj prosze znac mozliwie jak najszybciej bo inna wizazanka tez jest zainteresowana podkladem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiście ten szary jest ciemniejszy, przede wszystkim dlatego że wpada w niebieski, a ten beżowy wygląda prawie jak biały, zrobiłam jeszcze zdjecia pod światło, może da ci jakiś ogląd, dla mnie to jest jasnoszary, ale decyzja należy do Ciebie
oprócz tego co Ci zaproponowałam nie pamietam czy p;isałam że mam colorstay 150, 1/3 buteczki, z wit. mam B12 CeraNova, mam jeszcze kartki świąteczne, kalendarz na biurko na 2014, opakowanie nowe wacików 120szt. (zawsze się przydają), moge zrobić odlewkę zmywacza do paznokci (też zawsze się przydaje), herbata biała (19t. z 20) , herbatka ekologiczna na trawienie daj znać co ostatecznie wybierasz
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2013-12-19 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
no ja bym chciała balsam i mgiełke ta troche uzywaną......co bys za to chciała? całych tabletek nie oddam musze tez cos miec ;] perfumy tez nie wchodza w gre za nie chce cos konkretnego z kolorówki albo inne perfumy z wyzszej półki ;]
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
30 tabletek
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
nad daisy dalej myślę, zainteresowało mnie jeszcze amor amor in flash, jutro postaram się sprawdzić zapach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Konto usunięte
|
[1=7573f32a00df3aa23f07f56 dc385049758d6ab33_6578f43 26d8a4;44187736]podobają mi się micele z dermedic oraz peeling cukrowy fennel, proszę o ewentualną propozycję
![]() hej, nie odpisałaś mi, a nie wiem czy nadal jesteś zainteresowana czymś ode mnie ![]() mydło Equilibra mgiełka i balsam do rąk Pat&Rub krem do rąk Love me Green mydło bath body works żel pod prysznic i mydło Balea szampon Deba balsam Palmers czekam na odpowiedź, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
ile dałas za Nowy balsam do ciała BBW Warm Vanilla Sugar i za Nowe mydło w piance BBW Midnight Pomegranate
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Hej,
widzę dokładkę, trochę to zmienia postać rzeczy ![]() Co powiesz na simply venus 4 maszynki herbata teekane Cacharel, Amor Amor Elixir Passion - dwa flakoniki (żeby test był porządniejszy ![]() Pharmaceris, Delikatny fluid intensywnie kryjący SPF 20, odcień 02 - Sand. Nowy, w kartoniku. za Nowy żel po prysznic Balea kokos i nektarynka Nowe mydło w płynie balea grejpfrut odżywka do wlosow rosyjska henna treatment wax ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Skusiłaś mnie książkami, poczekałam na dokładkę i dobrałam to co dobrałam. Teraz piszesz, że nie masz tego czym kusiłaś?
Sorki, ale podziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj Kochana,
mogę Ci ewentualnie oddać angel la rose, z tego o co pytasz, ale może umówimy się na wysyłkę już po świętach, ok?
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
a pasowałoby Ci może:
Insolence odżywka rosyjska baza Hean i kwas hialuronowy? bo obawiam się, że bardzo podobnego koloru lakieru próbuję się pozbyć, myślałam, że może jest bordowy ![]() i załączam fotki, o które prosiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
BBW są bardzo drogie w takim razie rezygnuje z nich i poczekam na jakąs promocję.
Zadałam sobie trud żeby wycenić wszystkie kosmetyki, bo wydaje mi się że troche mało mi zaproponowałaś. Zobaczmy jak to wyjdzie cenowo. Tam, gdzie to możliwe ceny są z wizaż.pl: za zestaw filiżanek (30zł) chciałabym hean baza pod cienie (12,99), baza paese (15,99 – 20%= 12,70), preparat rial de loop (6zł) ręcznik (30zł) płyn micelarny do skóry wrażliwej flos lek (15,90), suchy szampon batiste (14,99), cukiernica (19zł) - Dermedic Angio Preventi (18zł) tampony (6,59) – micel Ziaja (5,50)
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Ale wszystko za Escadę?
![]() Rozumiem, że zliczasz ilość ml, ale to wartościowo się kompletnie nie kalkuluje, Si z tego co się orientuję najtaniej jest ok. 250zł+wys za 100ml, Allure edp gdzieś za 280/290+wys., a miniaturka chyba coś koło 20/30zł pewnie kosztuje, a Escadę Lily Chic nie tak dawno widziałam na straganiku za jakoś chyba 110zł za 50ml, też nie oddałabym 2 zapachów, które są za wish za 1 nie z wish
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.