|
|
#181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Doviaszcze testy się skończyły, myśmy się ze sobą żżyły.
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi. Żartuję.Misian nie miała laptopa to jej list wysłałam
|
|
|
|
|
|
#183 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musi być dobrze!!!Cytat:
![]() Kiedyś miałam papużki. Też latały po mieszkaniu, siadały na ciele, ale rękę do nich wystaw - koniec świata! Cytat:
![]() [1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;44104265]Kudliczku, nie martw się. Może te święta będą lepsze [/QUOTE]Może, zobaczę co bozia da ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A widzisz! Ma te metody! Na co cię rwał? Na powstanie warszawskie? Cytat:
![]() Znaczy się przeleciał ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, nie mam nastroju do komentowania Was, przepraszam.
Z pracy albo mnie wyrzuca albo tylko dostane nagane do akt. Okazalo sie, ze przetarg, ktory oglosilam i ktory jest juz rozwiazany, ba, wykonawca nawet zaczal prace, oglosilam wedlug dokumentu z 2010. I wszystko byloby ok, gdyby nie fakt, ze byl jeszcze aneks do tego projektu z 2011 roku, o ktorym nie mialam zielonego pojecia. Sekretarce przypomnialo sie w momencie rozpoczecia prac, po zrobieniu dwoch konkursow ofertowych... Czekam na telefon od przelozonej, jestem bezradna. Wina jest moja, ale nie wiedzialam o tym, ze byly jakies aneksy, skoro zostaly wlozone do kompletnie innej teczki. No i taka historia. |
|
|
|
|
#185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wizję, żeby wyznaczyć jeden dzień np. niedzielę i wtedy robić coś konkretnie dla siebie, maseczki, dobry obiadek itp. Zobaczymy czy wypali? ps: dzięki ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
chyba Ghanę?
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|||
|
|
|
|
#186 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i jakby co to się tłumacz!ps. Misianka już nie modem? Edytowane przez Annify Czas edycji: 2013-12-11 o 11:35 |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Cuddly
na powstanie warszawskie. HahahahHahha. Jemu już raczej nie (po)wstanie. Misianku zrezygnowała z miesiąc temu Ubolewam nad tym niezmiernie! ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Mimbi, masz dwie opcje: kajać się lub iść w zaparte, że to błąd sekretarki. Tylko czyja to sekretarka? Jak firmowa jest jakaś szansa.. jak Twoja.. to lepiej skorzystać opcji kajania się. Nie da się tego naprawić jakoś? |
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz powiedzialam, ze to moj blad.
Ale historia obecnie wyglada tak, ze zadzwonil do mnie wykonawca i mowi, ze tak nakrecil przelozona, ze ona sie sama zaczela upierac, zeby robic wedlug projektu z 2010, a nie zgodnie z aneksem ![]() Oczywiscie bezposrednio z pracy nikt nie zadzwonil, zeby mnie poinformowac co i jak. Tak wiec teraz zabieram sie za obiad marchewkowo-kleikowy dla malej, sama opędzluję zupe, a jak mala zasnie, wracam do komentowania
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#190 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#191 | ||
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie ja też
|
||
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Mimbi, a nie możesz zadzwonić i wyjaśnić szefowi, że dowiedziałaś się, że jest tak a nie inaczej i prosisz o poradę?
Tak czy inaczej informuj o postępie |
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze ile ja już czasu listu nie wysyłałam...Teraz nawet życzenia świąteczne mmsami wszyscy ślą :d ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- mimbi O kurczaczek ! To nieprzyjemna sprawa, koleżanka też siedzi w urzędzie na przetargach, trzeba bardzo uważać ale to mi wygląda na zaniedbanie sekretarki, widocznie ma nieład w papierach skoro aneksy nie są z papierami dot. konkretnej sprawy... Mam nadzieję,że szefowa to weźmie pod uwagę, no ale jakiś wpis Ci pewnie zrobią, muszą być kryci, że ktoś za to odpowiedział. Ale bądź dobrej myśli, może tylko pogrożą palcem ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- A wrzucając takie siemie do np. płatków czy sałatek.... coś to da? Co takiego dobrego robi dla organizmu?
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
|
#195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i oby trochę ta sekretarka też zebrała batów!!!!!Cytat:
A żebyś się nie zdziwiła, i 70latek też może ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#196 | |||||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
, ale dziękuję pięknie---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- się Cuddly do mej chudej piersi![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- się Cuddly do mej chudej piersi![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() a czy w owym aneksie, były jakiekolwiek obostrzenia/punkty/cokolwiek, które miały faktyczny wpływ na to, że obecny wykonawa mógł nie wygrać przetargu, zaś inni mieliby większe szanse? ![]() bo to chyba kluczowa sprawa, dla poprawności przygotowania przez Ciebie przetargu ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- ano nie, jestem szczęśliwym cywilem teraz ![]() ponadto, pozwolę sobie przypisać (przynajmniej częściowo), zasługę dla wizaz.pl - czyli urodzenie przynajmniej dwóch znakomitych modek, więc ten tego - jest komu zasuwać i to z powodzeniem i godnie---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Kudliczku nie chcę wiedzieć skąd wiesz, że 70+ może..
Misianku, jasne, że rozumiem. |
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Misianka wróciła!
Dziewczyny, mam dość. Mam dość tego zasranego domu. Coraz poważniej myślę, aby pieprznąć wszystko tutaj i jechać do Niemiec z Wiechem. I mam w |
|
|
|
|
#199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Fajnie, że jesteś, a tak na marginesie to coś minęłam, masz urodziny, bo sto lat mi się rzuciło w oczy ? ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
Idź na jogę, weź tabsy antystresowe, wyładuj nerwy na siłowni... rób co chcesz ale musisz przetrwać, to zbyt ważna sprawa żeby darować.
Edytowane przez scrabble1 Czas edycji: 2013-12-11 o 20:48 |
|||
|
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Scrabble wiem, że to zabrzmi płytko, ale dużo ważniejsze jest dla mnie nauczenie się ładnie malować niż studia
Nie wiem, czy warto walczyć o dziennikarstwo A na magistra się nie wybieram na 100% - a na pewno nie w tym kierunku Chodzą mi po głowie różne rzeczy na "życie", trochę by potrwała ich realizacja... No ale cóż. Sama nie wiem. Jak narazie wszystko mnie wkur... a zwłaszcza wiecznie naje**ny ojciec, który co 5 minut pyta na którą jutro mam zajęcia.
|
|
|
|
|
#201 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
![]() a w sprawie emigracji ... trudno mi dopradzić jak się tu dusisz, to jedź, ale jak pożałujesz, to też weź to dzielnie na klatę ![]() muoda jesteś, masz czas na próbowanie życia, czy tu, czy gdziekolwiek indziej ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
, bo teraz, jako cywil mogę więcej wbrew pozorom - już nie muszę dawać przykładu i na pierwszym miejscu stawiać dobra ogólnego![]() a pyskate i złosliwe ze mnie bydlę bardzo, bo tymi cechami dziedzicznie obdarzone , cała urocza rodzinka taka zawsze była
|
|
|
|
#202 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moim zdaniem dokończ to co zaczęłaś i sobie wtedy jeeeeedź ![]() Cytat:
Misianko, rozpowszechniłam Twe urodziny, czy jesteś mi niesamowicie wdzięczna? |
||
|
|
|
|
#203 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
a tak fokle, to mam nowy telefon (stary okazał się nienaprawialny i dostałam taki sam, tylko nówkę
no i teraz od ponad 2 h leży, śliczny ![]() niby dobrze, ze zastępczy mam jeszcze na jakis czas, ale z drugiej strony srednio mi do netu się ten niedotrup nadaje ![]() i co robić, co tu robić ... ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Misian, super! No. Dobry łorendż!
|
|
|
|
|
#206 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() to nie łorendż to działania panów z pracy i ich kumpli w serwisie motki ![]() osz qrka!
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2013-12-11 o 21:57 |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Misianka!!! Łelkom bek!
Co za telefon masz? Ja 4 lata w branży telefonicznej, z tego sie nie wyrasta ![]() Fallen- do szkoły! Bo przyjadę na wydział i Cię wyczytam na apelu szkolnym, przy wszystkich kolegach i kolezankach! A potem Ci wpisze uwagę do dzienniczka i mama będzie musiała podpisać ktos szczególnie Cię wkurza? Zawsze możesz sie pozalic w Pw ![]() Z pracy nikt nie zadzwonił, dowiedziałam sie pokatnie, ze zostaje według mojego projektu, aneks będzie anulowany. Jak mnie opierniczac chciały to sie telefon urywał, a zeby powiedziec, ze jest wszystko spoko, to sie nikt nie odezwał... Mnie za to krew zalała przy zakupie ekspresu do kawy w Media Markt, uświadomiłam sobie w ataku furii, ze to jedyny zakup w tym roku, jakiego nie zrobiłam przez internet i na uspokojenie kupiłam potem w domu małej pod choinkę rzeczy ze smyk.pl i Allegro. Ja jestem oaza spokoju, ale jak ktoś jest niekompetentnym du.pkiem, to mnie szlag trafia! Tak wiec jedyne sklepy, do których mam zamiar udać sie osobiście to kosmetyczne, resztę cała klikam. Inaczej, będziecie czytać o mnie w gazetach, wymieniona z imienia i pierwszej litery nazwiska ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#208 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Motorola RAZR
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Miałam V8, właściwie to nadal gdzieś leży w domu. I pomimo, że była wielka i rozwaliło się wejście do ładowarki/słuchawek to nadal ją kocham i planuję kiedyś naprawić
![]() Mimbi - wkurza mnie mój kompletny brak motywacji i moje położenie lachy na te studia... Edytowane przez fallenart91 Czas edycji: 2013-12-11 o 22:10 |
|
|
|
|
#210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
Ja tam się nie wstydzę swojego wieku, w przyszłym roku mam 30 urodziny a mama dziś mi powiedziała, że mój zegar tyka..... bo siostra (starsza) jest akurat w ciąży. No nie ma to jak wsparcie rodziny
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

musi być dobrze!!!
[/QUOTE]

)
.
chyba Ghanę?