![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fotodepilacja czy laser diodowy?
hej. Tak, cena jest uzależniona od miejsca np. ja robilam nogi: łydki 99zł i uda 99zł. Cennik możesz znaleść na stronie www.papillon.bialystok.pl - tam wszystko jest dokładnie opisane w zależności co komu jest potrzebne.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
Na stronie NomasVello piszą, że seria zabiegów może wystarczyć na 5 - 10 lat, a w międzyczasie należy robić zabiegi podtrzymujące efekt. Sama pani wykonująca zabieg powiedziała mi, że wykonanie za małej ilości zabiegów w serii może nie poskutkować i skóra szybko wróci do stanu sprzed depilacji.[/QUOTE]
mnie na konsultacji fotodepilacji (kazda czesc ciala za 99zł) powiedziano ze min. 3 zabiegi ale robi sie przewaznie 4-5. wlos nie rosnie przez ok 8lat..... tak mi powiedziala chcialabym isc na bikini ale nie wiem czy to w ogole zadziala. niby 99zł malo, jednak dla mnie zeby uzbierac i odlozyc taka sume jest ciezko i to ok 5 razy, dobrze o tyle ze jak mnie poinformowane odstep miedzy zabiegami to ok 5 -6 tygodni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
hej! ja byłam na fotodepilacji całych nóg w Lublinie w nomasvello
obsługa ok ból raczej mały, takie delikatne klucie szpileczkami wiem, że na efekty trzeba długo czekać 2-3 tygodnie i narazie nie chce panikować, ale boję się że nic mi nie pomoże na moje grube czarne włosy, które sa naprawdę trudne do okiełznania a jeśli chodzi o golenie to mi pani która przeprowadzala zabieg powiedziala ze moge sie ogolic nastepnego dnia dodam jeszcze ze nie mialam zadnych podrażnien pomimego tego ze podobno mam troszke ciemniejsza skore |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
Cześć,
Na stronie grupon jest promocja fotodepilacji: http://www.groupon.pl/deals/trojmias...ampaign=Varies Czy mogłybyście się wypowiedzieć na temat tego miejsca, urządzenia i ceny bo chciałbym zrobić żonie prezent. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź bo oferta ważna jest tylko kilka godzin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
nie trzeba długo czekać, maks kilka dni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie AnneMary - też mi się wydaje, że trochę mylona jest fotodepilacja z depilacją laserową Lightsheer. Ja dziś idę na pierwszy "zabieg" tej drugiej (LS) - wykupiłam pakiet na nogi i bikini oraz dwa bony z city deala na pachy do jednego z salonów kosmetycznych w Poznaniu. ciekawe ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A czy mogłabyś m jeszcze powiedzieć po ilu jesteś już zabiegach i jakie są efekty? Bo jeśli to działa, to pójdę na 5 stref. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
1. a powiedzcie mi kochane, te które robiły/robią bikini czy robiłyście sobie na "łyso"czy można mieć jakieś "paseczki"?
2. ile trwa zabieg np bikini głębokiego? 3. czy w końcu w no+vello na jana pawła to czy ta linia miedzy pośladkami jest w końcu liczona jako oddzielna strefa czy razem z bikini? 4.czyli na próbę też przychodzimy ogolone (rozumiem ze na łyso np jednorazówką?) i po kilku dniach można juz zapisać się na zabieg?
![]() |
#191 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
wszystkie robicie w no+vello?
![]()
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
To już sama nie wiem czy warto wybrać się do tego no+vello.... Mam straszną ochotę ale jak piszecie, że włoski nie chcą wychodzić to się jeszcze zastanawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
Wychodzą. Po zabiegu najlepiej nie golić i czekać jak wypadną. Po ok 4 tygodniach kolejny zabieg i masz spokój. W sensie, że nie musisz codziennie golić, po prostu atakujesz kolejnymi zabiegami, aż nic nie będzie odrastać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A z włoskami tkwiącymi w skórze radzę sobie pęsetką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
Tak jak obiecałam pisze po kolejnym zabiegu
![]() Tak więc trzeci zabieg mam za sobą, tym razem zrobiłam też ręce ![]() Najlepsze efekty są na nogach, po 2 już widziałam sporą różnicę. Miałam twarde czarne włosy, teraz dość że jest ich mniej to rosną wolniej i są o wiele miększe. Twarz, jeszcze troszkę mam na brodzie ale efekt też jest widoczny. Bikini super, robię głębokie tam już mniejszy efekt ale to dopiero 3 zabiegi. Ważne, że już są efekty a co najważniejsze cenowo na prawdę rewelacja ![]() ![]() ![]() Kolejna wizyta za miesiąc, jak tak dalej pójdzie to myślę, że maks 2, 3 zabiegi i wystarczy. Pod paszkami już chyba nie będę robić, zobaczę za miesiąc ![]() W każdym razie, je jestem zadowolona i polecam wszystkim fotodepilację w salonach nomasvello, mam praktykę z innym laserem i widzę różnicę ![]() Pozdrawiam i nie zastanawiajcie się jak raz spróbujecie to same się przekonacie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
a ja jestem juz półtora tygodnia po i nie widze zadnej roznicy, a jesli tak to wydaje mi sie ze mam jeszcze mocniejsze te wlosy nie wiem czy jest to spowodowane tym ze one sa podpalone i dlatego sa takie twarde, czy juz mi tak zostanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
ja tez jestem juz po chyba ponad tydzien.
bylam na fotodepilacji [ (IPL) oraz fal radiowych (RF) ]w Krakowie w Adolesense gdzie kazda czesc ciala 99zł. nie widze poki co zadnej roznicy,ale mam nadzieje ze bedzie ok juz po drugim zabiegu bo zabiegow ma byc 4 a ja juz wykupilam wszystkie ( jesli kupisz 3 od razu ,4ty gratis;d) ponoc efekt ma byc super i ma utrzymywac sie "8lat" ale gdy zajde w ciaze itd (hormony) to wiadomo ze wlosy odrosną,ale mało i słabe wiec latwo je da sie wyrwac peseta. Jak bedzie... zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny.
Nie czytałam całego wątku więc nie wiem czy była mowa o salonach Nomasvello w Warszawie. Konkretnie chodzi mi o salony w centrum (tzn. te dwa na Jana Pawła i na Łuckiej, bo do tych mam najbliżej). Czy któraś z Was była w tych gabinetach, bo ja od jakiegoś czasu myślę o zrobieniu sobie bikini ale nie wiem gdzie. Nie chcę iść tak w ciemno, bo jednak trochę się obawiam o doświadczenie i profesjonalizm personelu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
przeczytaj wątek póki co dużo nie jest, i idź się dowiedz, ludzie nie gryzą, każda z nas ma jakiś swój pierwszy kontak z personelem
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, nie wiem jak jest w novello bo ja byłam w Yasumi epil w Pruszkowie http://www.yasumi-epil.pl tam tez mają cene 99zł
Jak na razie jestem po 2 zabiegach na bikini i juz widze sporą różnicę. Zabiegi robią metodą IPL+RF ponoć ta metoda jest najskuteczniejsza no i chyba rzeczywiście. Niedługo mam trzecią wizytę i pani w salonie powiedziała ze może nawet czwartej nie trzeba będzie robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
no to najs!! Oby takie efekty wszystkie z nas miały! Co zauważasz? Włosy nie rosna? Rosnie ich mniej? Same wypadaja?
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
A w no+vello można iść od razu na depilację czy trzeba się wcześniej zapisać? Chodzi mi o Lublin.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
raczej we wszystkich salonach najpierw robią "próbe" mocy, moga ja zrobic tego samego dnia co odwiedzasz salon, i nastepnego dnia juz na zabieg, (ja tak miałam)
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
A na tą próbę muszę dzień wcześniej zgolić włoski? I jak to wygląda? Jeśli chcę iść na bikini to na próbie na całości mi zrobią czy tylko na kawałeczku?
Edytowane przez exotic smile Czas edycji: 2010-10-26 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
miłe panie tam pracujące mówią że włosy powinny mieć od 1 do 3 mm. Sama wiesz jak szybko rosną Ci włosy w danym miejscu, i o tyle wcześniej golisz je, jesli np w pon ogolisz to wt, sr możesz spokojnie iść na próbe a w czwartek na zabieg.
Próba to jest średnio "3 strzały" pani ustala wtedy moc, uprzedzam nastaw się na uczucie typu mocniejsze kopnięcia prądem ;] ja tak to odbierałam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.