Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-31, 17:43   #181
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Szczęśliwego Nowego Roku, szampańskiej zabawy na sylwestra oraz spełnienia marzeń, pogody i radości w każdy dzień

my sylwestra spędzamy w domu, mam nadzieję, że dotrzymam do 24

Ja rowniez zycze udanych zabaw i Szczesliwego Nowego 2014 Roku, oby byl lepszy od poprzedniego

My juz gotowi i niedlugo wychodzimy
Syn mi dorasta, bo znowu dał sie ubrac w koszule i krawati juz nie za prezentyszok...
Stary 2013-12-31, 17:56   #182
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Hej!

bao - wow , naprawde? To u mnie mama sama proponuje Nam ze zostanie z Domino. Czy jak chcemy gdzies w weekend wyjsc czy na zakupy jechac. Nigdy nie krecila nosem.

gucia - no wlasnie maz pisal ze bedzie w domu kolo 14stej

onyks & gocha - bawcie sie dobrze na balu!

gocha - hahah dobra Ewcia

Najlepszego w Nowym Roku!
Duzo zdrowia , milosci , spelnienia marzen!
Piciechy z mezow ( partnerow ) oraz dzieciakow!

p.s Ja dzis zakupilam Piccolo - bedzie biba!

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 19:08   #183
kaska87
Zakorzenienie

Szczęśliwego Nowego Roku

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 20:06   #184
aaby
Zakorzenienie

W nadchodzącym Nowym Roku życzę Wam dużo zdrowia, szczęścia, miłości, mnóstwa pięknych chwil, pozytywnych wrażeń, sukcesów w życiu osobistym i zawodowym

Oczekującym - dwóch kresek!
Ciężarówkom - bezpiecznej ciąży i szybkiego rozwiązania!
Mamom - bycia nie tylko mamą, ale też kobietą! I oczywiście radości w oczach swoich pociech
Niezdecydowanym - zdecydowania!

Spełnienia wszystkich marzeń!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 22:47   #185
gucia6
Zakorzenienie

Dobey sylwestrowy wieczor

Jeszcze pare minut I przesuwam dwie cyferki na liczniku

A wszystkim Wam zycze aby ten rok 2014 byl lepszym niz ten stary , aby wszystkie plany zostaly zrealizowane, a bilans starego roku byl pozytywny
Niech ten kolejny rok bedzie kolejnym rokiem radosci, spelniena I pelen milosci.

I pieknie dziekuje za wasze mile zyczenia

Jeszcze pare minut I mozna isc spac
Stary 2013-12-31, 23:54   #186
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

No i jak sie Dziewczynki bawicie?
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 01:51   #187
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No i jak sie Dziewczynki bawicie?
My wypilismy z Domino szampana , mały wykapany juz dawno ale coś na spiacego nie wyglada biega i tańczy ( oglądamy koncert na Polsacie )

Ale widzę po fotce na fb , ze u Was sie dzieje

Olivia 2.07.2014
Stary 2014-01-01, 07:12   #188
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Żabciu to tylko do zdjęcia

Jestem po 2h snu, standartowo Emilka wstała przed 7 mimo iż poszła spać później... Nie wiem jak bedzie dzis funkcjonować

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Tzn nie wiem jak ja bede dzis funkcjonować ach ten słownik...
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2014-01-01, 08:08   #189
kaska87
Zakorzenienie

u nas na spokojnie
obudziliśmy nawet malutkiego na fajerwerki i chyba mu się podobało bo patrzył wielkimi oczkami a później poszedł dalej spać

Stary 2014-01-01, 10:26   #190
metkaa
Zakorzenienie

czesc

u nas spokojnie,
poszlam spac po 21, wstalam jak zaczeli strzelac, dalismy sobie buzi z tz i poszlam bawic Mateusza

wszystkiego dobrego w Nowym Roku
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 10:29   #191
aaby
Zakorzenienie

Witam w nowym roku
Moze teraz uda mi sie byc bardziej sumienna na watku

Z gory przepraszam za brak polskich liter ale pisze z telefonu (czego szczerze nienawidze robic, ale czasem nie ma innej mozliwosci ).

Gucia, Madzia - pytalyscie kiedys o uczulenie Niny. Otoz na cos ma tylko nie do konca wiadomo na co. Obstawiam nabial ale to nic pewnego (dzem jest jeszcze silna konkurencja). Od poczatku jadlam wszystko zgodnie z dieta mamy karmiacej (czyli bez smazonych, ostrych, solonych i wzdymajacych rzeczy). Bylo ok. U Malej dosc szybko pojawil sie tradzik na buzi i tez przez niego pewnie nie widzialam, ze wyskoczyla jej tez alergiczna wysypka. Dopiero jak ja wysypalo na brzuszku, raczkach i nozkach to wiedzialam ze cos jest na rzeczy. Nabial zredukowalam do minimum na pare tygodni, wysypka z ciala zeszla. Na buzi dosc dlugo utrzymywala sie wysypka i mega sucha skora na policzkach (w dotyku taka skorupka, az sie swiecila). Poschodzilo jej to niedawno ale wciaz ma momentami taka delikatna podskorna kaszke i czasem wyjdzie jej troche drobnych krostek. Ale na tym etapie i tak nie zrobimy testow wiec to tylko domysly...

Bika - przyznaje ze dziwnie i przykro mi sie zrobilo kiedy przeczytalam "Nie przesadzaj, ja jadlam na Wigilii wszystko". I bardzo fajnie ale mysle, ze gdyby Emilka miala jakas niezidentyfikowana alergie to tez tak odwaznie do stolu bys nie zasiadala. Poza tym wydaje mi sie ze z perspektywy mamy na etacie juz od roku niekoniecznie pamietasz jak to na poczatku wszystko jest nowe i do wszystkiego podchodzisz z lekka obawa. Oby Tobie kiedys jakas starsza stazem mama nie powiedziala "Nie przesadzaj"

Szczesliwosci dziewczyny na caly 2014!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-01, 11:50   #192
gucia6
Zakorzenienie

Aaby, a sprobuj odstawic tez gluten... niestety to swinstwo tez przechodzi do mleka

A jak wyglada u ciebie z jedzeniem kalafiora, brokula, brukselki (bo obstawiam, ze kapusty nie jadasz ), Rite mocno po tym uczulalo

A komentarzami innych sie nie przejmuj... zycie I tak wszystko weryfikuje
Ja z Sandra jadlam wszystko, na pierwsza wigilie jadlam wszystko, ignorancja przeslonila mi oczy na tyle, ze bardzo sceptyczne podchodzilam wo opowiesci innych mam o alergiach pokarmowych... problemy z Rita daly mi psztyczka w nos I nauczyly respektu

Generalnie nie raz uslyszysz rozne dziwne opinie I komentarz... najwazniejsze to usluchac swojego instynktu... a swoja droga macierzynstwo to tez mnostwo wyrzeczen z ktorymi trzeba sie pogodzic

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

A tak w ogole t rozpoczelismy sezon pakowania... masakra
Stary 2014-01-01, 12:19   #193
gochaa_p
Zakorzenienie

hej
my po balu w sumie wróciliśmy szybko bo o 1,30 ale cóż robic skoro z rana przed 7 juz była pobudka :P
troszke sie nataanczylam, było za tłoczno na parkiecie jak dla mnie, ale grali super

BIKA - oj nie ładnie tak do fotek oszukiwać :P Ja tam fot z Sylwka nie mam , za ciemno było

AABY - nie przejmuj się. Bika nie miała nic złego na myśli. ja jak Wojtka karmiłam w pierwszą Wigilię spróbowałam wszystkiego też ale dosłownie "skubłam", tylko barszcz czerwony i karpia zjadłam w normalnych ilościach.
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 13:07   #194
kaska87
Zakorzenienie

aaby ja mam szczęście bo jem wszystko i Mikiemu nic nie jest

Stary 2014-01-01, 14:17   #195
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

q
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Bika - przyznaje ze dziwnie i przykro mi sie zrobilo kiedy przeczytalam "Nie przesadzaj, ja jadlam na Wigilii wszystko". I bardzo fajnie ale mysle, ze gdyby Emilka miala jakas niezidentyfikowana alergie to tez tak odwaznie do stolu bys nie zasiadala. Poza tym wydaje mi sie ze z perspektywy mamy na etacie juz od roku niekoniecznie pamietasz jak to na poczatku wszystko jest nowe i do wszystkiego podchodzisz z lekka obawa. Oby Tobie kiedys jakas starsza stazem mama nie powiedziala "Nie przesadzaj"
Przepraszam skoro tak Cię uradziłam, że po takim czasie do tego wracasz i to jeszcze z takimi tekstami.... faktycznie, moje dziecko już ma rok a ja zapadałam na amnezję i chuja pamiętam z wychowywania mojego pierwszego, długo wyczekiwanego dziecka..... spoko....
Wróciłam na wątek bo miło się zrobiło a tu znów opierdziel i znów od Aaby.... też mi sie przykro zrobiło.

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Dzięki Gosia

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Gucia nie pamiętam czy dziękowałam - super że podziałasz dla Klaudii dzięki, dzięki, dzięki
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Edytowane przez Bika83
Czas edycji: 2014-01-01 o 14:19
Stary 2014-01-01, 14:29   #196
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
bao - wow , naprawde? To u mnie mama sama proponuje Nam ze zostanie z Domino. Czy jak chcemy gdzies w weekend wyjsc czy na zakupy jechac. Nigdy nie krecila nosem.

Najlepszego w Nowym Roku!
Duzo zdrowia , milosci , spelnienia marzen!
Piciechy z mezow ( partnerow ) oraz dzieciakow!

p.s Ja dzis zakupilam Piccolo - bedzie biba!
moja mama tez taka dobra jestszkoda tylko, ze tak daleko

Dziekuje i wzajemnie
My tez bawilismy sie przy picollo

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Dobey sylwestrowy wieczor

Jeszcze pare minut I przesuwam dwie cyferki na liczniku

A wszystkim Wam zycze aby ten rok 2014 byl lepszym niz ten stary , aby wszystkie plany zostaly zrealizowane, a bilans starego roku byl pozytywny
Niech ten kolejny rok bedzie kolejnym rokiem radosci, spelniena I pelen milosci.

I pieknie dziekuje za wasze mile zyczenia

Jeszcze pare minut I mozna isc spac

Cytat:
A
[/COLOR]A tak w ogole t rozpoczelismy sezon pakowania... masakra
powodzenia

Bika, Aaby dajcie na luz w Nowym Roku

Witam w Nowym Roku

My bawilismy sie dobrze, qrocilismy do domu po północy i spalismy dzis do 11.00
Niedawno bylismy na spacer po samochod, bo zostawilismy u znajomych i w sklepie
Kupilam sobie noze Jamie Oliver tak na Nowy Rok
Stary 2014-01-01, 15:30   #197
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby, a sprobuj odstawic tez gluten... niestety to swinstwo tez przechodzi do mleka

A jak wyglada u ciebie z jedzeniem kalafiora, brokula, brukselki (bo obstawiam, ze kapusty nie jadasz ), Rite mocno po tym uczulalo

A komentarzami innych sie nie przejmuj... zycie I tak wszystko weryfikuje
Ja z Sandra jadlam wszystko, na pierwsza wigilie jadlam wszystko, ignorancja przeslonila mi oczy na tyle, ze bardzo sceptyczne podchodzilam wo opowiesci innych mam o alergiach pokarmowych... problemy z Rita daly mi psztyczka w nos I nauczyly respektu

Generalnie nie raz uslyszysz rozne dziwne opinie I komentarz... najwazniejsze to usluchac swojego instynktu... a swoja droga macierzynstwo to tez mnostwo wyrzeczen z ktorymi trzeba sie pogodzic

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

A tak w ogole t rozpoczelismy sezon pakowania... masakra
Dziękuję
O glutenie myślałam... Tylko to cholerstwo jest wszędzie W dodatku u mnie nie ma sklepów z eko żywnością, więc i chleb musiałabym pewnie piec sama. Na razie się wyciszyło, więc czekam... Prawdą jest, że nabiału w 100% nie odstawiłam , dlatego wciąż go trochę obstawiam.

Brokułów na początku sporo jadłam, ale od dłuższego czasu już nie tykam Brukselki i kalafiora nie jadłam

Nie zazdroszczę pakowania Ale pamiętaj, że wróży ono NOWE!

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
AABY - nie przejmuj się. Bika nie miała nic złego na myśli. ja jak Wojtka karmiłam w pierwszą Wigilię spróbowałam wszystkiego też ale dosłownie "skubłam", tylko barszcz czerwony i karpia zjadłam w normalnych ilościach.
No ja w sumie zjadłam barszcz, pierogi po wydłubaniu farszu , rybkę... I w pierwszy dzień świąt paszteciki z mięsem i mięso pieczone. To chyba na tyle

Super, że sylwester udany

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
aaby ja mam szczęście bo jem wszystko i Mikiemu nic nie jest
Fuksiara
W ogóle Miki jaki już duży!

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Przepraszam skoro tak Cię uradziłam, że po takim czasie do tego wracasz i to jeszcze z takimi tekstami.... faktycznie, moje dziecko już ma rok a ja zapadałam na amnezję i chuja pamiętam z wychowywania mojego pierwszego, długo wyczekiwanego dziecka..... spoko....
Wróciłam na wątek bo miło się zrobiło a tu znów opierdziel i znów od Aaby.... też mi sie przykro zrobiło.

Raz - nie wydaje mi się, aby moja wypowiedź brzmiała jak "opierdziel", nie mówiąc już że nim nie była.
Dwa - po takim czasie bo nie wiem, czy zauważyłaś, ale mnie nie było (nie licząc życzeń). Ale widocznie nie zauważyłaś...
Trzy - znów opierdziel i znów od aaby? Ciekawe...
Cztery - poraża mnie ton i poziom Twojej wypowiedzi. Ale luz.

Niepotrzebnie się odzywałam i niepotrzebnie wracałam.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2014-01-01 o 15:31
Stary 2014-01-01, 15:32   #198
Ana***
Zakorzenienie

Witam się w Nowym Roku my bardzo miło spędziłyśmy czas u koleżanki. Jednak nie zdecydowaliśmy się nocować i gnaliśmy do domu 120km ;D 1,5h jazdy ale nie ma jak własne łóżko
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 15:45   #199
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Dziewczyny, dla wszystkich...spełnienia marzeń i samych wspaniałych wydarzeń!

Ja mam nadzieję, że ten rok będzie dla mnie łaskawy, bo teoretycznie będzie przełomowy

Idę się ogarnąć, bo zaraz przyjeżdżają znajomi

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-01, 16:04   #200
(t)asia
Zadomowienie

Witajcie w Nowym Roku!!!!
Wszystkim życzę spełnienia najskrytszych marzeń i żeby dla każdej z Was ten rok był takim jakim go sobie zaplanujecie! I żeby nasz wątek znowu był kończony w miesiąc!

My wczoraj popołudniu wróciliśmy z Norwegii, na imprezę nie miałam za bardzo siły, pojechaliśmy tylko na 3 godzinki do znajomych i po 1 byliśmy w domu. Cieszę się że tamten rok się już skończył, oprócz synka zdarzyło się tak wiele złych rzeczy że nie mogłam się już doczekać dzisiejszego dnia. Oby ten rok był dla nas łaskawszy.

Wzięłam 3 łyki szampana i oczywiście chwilę później miałam ogromne wyrzuty sumienia. Mały kopie już niemiłosiernie. W 2 dzień Świąt mąż po raz pierwszy poczuł kopniaka
Mam plan aby w przyszłym miesiącu zacząć organizować rzeczy dla małego. Oprócz zdobycznego łóżeczka i 2 paczek pieluch tetrowych nie mam kompletnie nic.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 16:45   #201
metkaa
Zakorzenienie

aaby, Bika spokojnie

bylismy u tesciow na obiedzie,
chyba mi sie spac chce
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 16:47   #202
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.
Wybawiłam się, pojadłam i popiłam W domu byliśmy po 4. I tak leniuchujemy cały dzień

Najlepszego w Nowym Roku
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 16:57   #203
zaaaabcia
Zakorzenienie

Witam sie z Wami serdecznie w 2014 roku!

bika - to do ktorej balowaliscie? No to sa uroku macierzynstwa , dziecko nie zrozumie ze starzy balowali cala noc

abby - hej oby z uczuleniem Niny sie wyjasnilo. Wiem jakie to moze byc uciazliwe

blonde - czyli sylwek sie udal , super!

butter - to bedzie magiczny rok

tasia - ja to wczoraj na Piccolo jechalam

mysia - eee to poszalelisci ladnie!

gocha & onyks - ja tam po balu?

bika & abby - Spokojnie szkoda tak rozpoczynac nowy rok. Mozna pisac swoje zdanie itp ale bez obrazania i uzywania przeklenstw...

Domino sie wczoraj wyszalal , padl dopiero po 22 caly czas tancowal Moj maly wariat. Piccolo mu za bardzo nie podeszlo , krecil nosem jak by pil bimber 70% Tak wogole to nie moge uwierzyc ze mamy juz 2014 rok ...

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2014-01-01 o 16:58

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-01, 16:59   #204
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

blonde - czyli sylwek sie udal , super!

Domino sie wczoraj wyszalal , padl dopiero po 22 caly czas tancowal Moj maly wariat. Piccolo mu za bardzo nie podeszlo , krecil nosem jak by pil bimber 70% Tak wogole to nie moge uwierzyc ze mamy juz 2014 rok ...
no

Seba to po polnocy jeszcze mowil, ze on spac nie idzie, ze mu sie niechceAle jak polozylismy sie ok. 1-szej to 5 min i go nie było

Wlasnie upieklismy kolorowe ciasteczka urodzinowe na jutro do przedszkola
Stary 2014-01-01, 17:03   #205
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
no

Seba to po polnocy jeszcze mowil, ze on spac nie idzie, ze mu sie niechceAle jak polozylismy sie ok. 1-szej to 5 min i go nie było

Wlasnie upieklismy kolorowe ciasteczka urodzinowe na jutro do przedszkola
Hahaha mowil ze zgrywal twardziela ja pewnie gdybym nie wziela Domino na lozko to tez by latal az by padl

O super! U nas tez jest taki zwyczaj ze dzieciaki przynosza ciasteczka jak maja urodziny.

Czuje sie jak by dzisiaj byla niedziela ... popoludniu znajomi wpadaja na kawe. Wczoraj robilam murzynka ale nie wyszedl mi bardzo

Olivia 2.07.2014
Stary 2014-01-01, 19:49   #206
gochaa_p
Zakorzenienie

Zaaabciu - fajnie wróciliśmy wcześnie bo o 1,30 no ale wiedzieliśmy że rano nie ma zmiłuj - pobudka przed 7 :/
nie wypiliźmy dużo więc głowa nie boli Potańczyłam , no i najważniejsze - wreszcie wyszłam z domu do ludzi !!!!!!!!!!!!! :P
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 19:54   #207
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha mowil ze zgrywal twardziela ja pewnie gdybym nie wziela Domino na lozko to tez by latal az by padl

O super! U nas tez jest taki zwyczaj ze dzieciaki przynosza ciasteczka jak maja urodziny.

Czuje sie jak by dzisiaj byla niedziela ... popoludniu znajomi wpadaja na kawe. Wczoraj robilam murzynka ale nie wyszedl mi bardzo
u Nas roznie- torcik, ciasteczka, jakies slodkosci itp. a jutro idzie do przedszkola na popoludnie to wezmie cos ze soba

Ja tez czuje jakby byla dzis niedziela

A co sie w murzynku nie udalo?

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
Zaaabciu - fajnie wróciliśmy wcześnie bo o 1,30 no ale wiedzieliśmy że rano nie ma zmiłuj - pobudka przed 7 :/
nie wypiliźmy dużo więc głowa nie boli Potańczyłam , no i najważniejsze - wreszcie wyszłam z domu do ludzi !!!!!!!!!!!!! :P
super
Stary 2014-01-01, 22:31   #208
gucia6
Zakorzenienie

Aaby, to doopcia w troczki I wyeliminuj nabial w 100%
Uwierz mi, mozna... Madzia pewnie tez cos wie na ten temat
Co do glutenu... hmmm... jest faktycznie wszedzie, zwlaszcza w produktach przetworzonych
Ja od jakiegos czasu nie ruszam niczego, co nie zostalo przygotowane w domu z surowych produktow
Upieczenie wlasnego chlebka nie jest zqadnym wyzwaniem (przepis wstawilam kiedys w klubie), a ponoc taki przelezany I przekwaszony chlebek ma znikoma ilosc glutenu

Zabcia, ja tez mam wrazenie jakby dzis byla niedziela ale na szczscie jeszcze jest kilka dni wolnego

Bika, nie poznaje cie ... przeciez nikt nie zarzuca ci nic w wychowaniu Emilki
Szczerze mowiac nie pamietam, czy Emilka miala jakies alergie, ale jednak jesli nie miala, to nie znaczy, ze inne dzie ko ich miec nie bedzie...
I powiem ci, ze mnie krew zalewa jak staram sie wyliminowac gluten u dziewczyn, bo wiem, ze im szkodzi, ale kurna nie maja zdjagnozowanej celiakii I wszscy wkolo sie po glowach pukaja i mowia, ze przesadzam
Stary 2014-01-02, 07:21   #209
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie w 2014 Roku!!!

Sylwester jak najbardziej udany! Wczoraj czyste lenistwo To lubię!
Ale jeszcze tylko dzisiaj i jutro i znowu 3 dni wolnego!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-02, 07:26   #210
mysia1986
Zakorzenienie

Hej
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości