|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
![]() + z tżtem również pilismy sobie różowego cin cina - szampan ;D Czeko, to czemu niby tak źle było ? ![]() Milka miałaś mi napisać gdzie na bródnie będziesz mieszkać, chyba że już nie aktualne
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
łeeee tam
![]() Polecam się na przyszłość ![]() chociaz może nie w takich sytuacjach ![]() chodzi mi o to,że zawsze możesz na mnie liczyć,ale żeby takie sytuacje nie miały już miejsca nigdy więcej,tego na Nowy Rok z całego serca Ci życzę
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2014-01-01 o 18:20 |
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
![]() My też byliśmy w domu, nie miałam nastroju na wielki bal. Pogoda ładna, czekam na wiosnę ![]() Sent from my LG-P710 using Wizaz Forum mobile app
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#186 |
|
Magda ;)
|
Cześć kochane
Czekuś nie wiem co się stało, ale mam nadzieję, że pomimo nie udanego sylwestra rok będziesz miała dobry i tego z całego serca Ci życzęEx czemu nie będziesz obchodzić urodzin? I co się stało? My z TŻtem również sylwka spędziliśmy na spokojnie w domu z winkiem przed północą poszliśmy na miejskiego sylwestra pooglądać petardy i już wiem, że więcej na coś takiego nie pójdę. Chowałam się tylko za TŻ, żeby petardą nie dostać w łeb ktoś w pewnym momencie postawił wyrzutnię, a ona się przewróciła i zaczęła strzelać w ludzi No,ale ogólnie w końcu spełniło się moje małe marzenie i dobrze wkroczyliśmy w nowy rok te, które mają mnie na fejsie już wiedzą ![]() Tylko jutro po tygodniu laby trzeba wrócić do pracy i nie ubłagalnie zbliża się termin mojego usuwania ósemek więc coraz bardziej się boję
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
no to współczuję
i życzę żeby w takim razie cały ''nowy rok '' był lepszy i żeby nie był taki jak sam sylwek
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | ||
|
Rozeznanie
|
Rozumiem ale jakby co to na możesz na mnie liczyć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#190 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#191 |
|
Konto usunięte
|
My też sylwester w domciu. Synuś nawet wysiedział do północy.
BLOND_PRINCESSKA czyżby w końcu małe pudełeczko z czymś błyszczącym?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
Ty już dobrze wiesz, co mam na myśli
na pewno dobrze się domyślasz tego co ja się domyślam
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
mój sylwek też zwyczajny ( domówka u rodzinki ) i w dodatku bez alko do tego wczoraj po południu wylądowałam u lekarza odnośnie tych moich bólów brzucha dostałam leki, ale wogóle mi sie wczoraj nie polepszyło cały czas mnie bolą jelita i żołądek co zjem to czuje , a jem delikatne rzeczy i w ilości garstkowej można powiedziec w dodatku nie wyspałam się i dziś ledwo łażę mam nadzieje, że jutro się lepiej poczuję jak się wyśpię , bo jak nie to czeka mnie kolejna wizyta u lekarza co mi się znowu przyplątało
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#194 | |||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
taakCytat:
![]() dużo zdrówka życzę |
|||
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Co ja miałam pisać? U nas było swietnie, każdy przyniosł cos do jedzenia wiec mamy cały balkon w zarciu, siedzimy i jemy i nie wiem kiedy to zjemy. Ale jedzenie pycha! Wiecie, dziś byłam na obiedzie u Mamy i była tam moja Babcia i ma swietny kolor wlosow-pytam czym malowala a Ona ze Casting piaskowy blond a miała wcześniej malowane na jaśniejszy kolor i ladnie Jej pociemniało, nie ma zieleni. Kusi mnie przez BabcieKYLIE a nasze koty bały się petard i siedzieły pod lozkiem z psami a jak wyczytałam ze Twój Cie lizał po włosach mega![]() CZEKO głowa do góry, ja trzymam caly czas kciuki ze dobrze wszystko Ci się ulozy ![]() PRINCESKA ale opowiedz jak było, spodziewalas się? Pokaz pierdzionek opowiadaj wszystko!---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- ASIA zdrówka |
|
|
|
#196 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
BUNNY
pomecze Cie, ale jakbym zmieszala z recitala loreala 9,13 i 7,1 to da mi efekt jaki chce a mianowicie beż na poziomie 8? Czy może wyjść zieleń? Chce w końcu kupic te farby. jeszcze jest excellence 8,13 zdaje się ale tu boje się zieleni. A zresztą wole chyba recitala. ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- KITKA robila chyba 7,1 albo INFA ale INFA już nic nie pisze ![]() A z drugiej strony pamiętam jak miałam 8,3 Cannes-tez bylam zadowolona. I teraz nie wiem czy nakladac 8,3 czy 7,1 z 9,13...istny misz masz, albo chłodno albo cieplo... ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Dziewczyny a ja mam do Was pytanie z innej beczki-zbieram takie zawieszki do Pandory, biżuteria, tzw. charmsy. I tu pytanie-one sa takie ruchome, "latają" po bransoletce. Czy lepiej nosic wszystkie zawieszki tak sztywno przy sobie na 1 bransoletce czy lepiej rozdzielić je na 3 i nosić 3 bransoletki po kilka zawieszek na jednej? Lepiej będzie odpowiadać jak któras z Was widziala na zywo kiedyś te bransoletke, będzie wiedziała o co mi chodzi. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2014-01-01 o 22:05 |
|
|
|
#198 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam, ale muszę się tak trochę niegrzecznie wciąć Wam w dyskusję i zapytać o radę odnośnie farbowania na blond, bo widzę, że się dobrze orientujecie w temacie a ja dopiero stawiam pierwsze kroki
Od dłuższego czasu myślę o rozjaśnieniu włosów, ale chodziłam po drogeriach i szukałam, szukałam, szukałam koloru farby mojego wyśnionego blondu i nie znalazłam. Kilka dni temu zobaczyłam vlog czy jak to się nazywa, jednej dziewczyny na youtube i strasznie spodobał mi się kolor jej blondu. No i w tym filmiku mówi jakich farb używa: http://www.youtube.com/watch?v=rPf0k1ucs70 Z tym, że z tego co już się dowiedziałam kolorów zimnych nie powinno mieszać się z ciepłymi bo może wyjść zieleń, tak? Więc jak to się do zmieszania majirel 9.01 z 9.13? o.O Z drugiej strony 9.13 nazywa się bardzo jasny blond popielato-złocisty, więc może można go zmieszać z 9.01 popielatym? ;/ Zastanawiam się też czy mi po prostu nie wystarczyłoby pofarbowanie samym 9.13 z wodą 9%, ale z drugiej strony jak patrzę na tę paletę http://ladysi.com.pl/koloryzacja-l-o...-50ml/p,294672 to mam wrażenie, że jest jaśniejszy niż dziewczyny z filmiku i tak jasnego chyba bym nie chciała. A może macie jakiś inne sugestie farb, żeby uzyskać właśnie taki kolor? Mój teraz to ciemny blond, mniej, (a raczej zdecydowanie) więcej coś takiego jak ma tutaj pani Scarlet https://www.google.pl/search?q=mysi+...2F%3B400%3B440(przepraszam za tak długi link, ale nie wiem jak inaczej mogłam to wkleić :/) A i moje włosy są jeszcze po Khadi Cassia, od połowy długości chwycił lekko kolor i jak przykładam końcówki do włosów na głowie to są jaśniejsze, nie wiem czy to ma znaczenie. Jestem otwarta na wszelkie rady i sugestie. No i oczywiście wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2014! ![]() PS. Myślałam jeszcze nad 9.03 albo 9.3 z tej palety http://ladysi.com.pl/koloryzacja-l-o...-50ml/p,294658 ale mam wrażenie, że będzie za złoto i żółto (chociaż mi chodzi o uzyskanie złotego blondu). No i mam rozterkę co tu położyć na te włosy... Edytowane przez Eibhlin_ Czas edycji: 2014-01-01 o 21:43 |
|
|
|
#199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Suuuuper! Gratulacje!!! Teraz trzeba by wznieść toast za miłość i szczęście Ja właśnie dopijam resztki wczorajszego szampana, łyknę i za Was
|
|
#200 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Princeska
|
|
|
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
Princeska doczekałaś się
![]() Asia zdrówka!! Ja dziś cały dzień w łóżku, próbuję pokonać przeziębienie
|
#203 | ||
|
Zakorzenienie
|
To co w takim razie polecasz profesjonalnego? A polecilabys tez cos drogeryjnego (bo tak mi teraz latwiej..)?
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2014-01-01 o 23:02 |
||
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Latają po całej, bo one są tak nawlekane -to są beadsy. A charms są przypinane do tych oczek w łańcuszku - Apart ma takie, ale nie polecam bo mnie zepsuło się zapięcie. Ta z Pandory lepiej wygląda, jak nie jest całkiem pełna (to znaczy nie tak na ścisk)- na początku ten łańcuszek jest taki jakby sztywny, ale w miarę użytkowania jakby się rozluźniał , chyba, że mieć kilka zestawów i nosić na zmianę
|
|
#205 | ||||
|
Magda ;)
|
Cytat:
postaram się wieczorem jak wrócę z pracy Dziękuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękujęa dla Ciebie dużo zdrówka ![]() to napisz u nas kochana Dziękuję dziewczyny bardzo, bardzo, bardzo |
||||
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Princeska gratuluję
a powiem ci ze tak czułam :d
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() czeko - głowa do góry, więcej optymizmu! ex - dla Ciebie rowniez buziaki princesska- wow wow, gratulacje! Asiu- zdrówka a wiecie co mi przyszło do głowy? Że nie mozna sie na nic w zyciu jakos mocno nastawiac, sylwester jak sylwester, był, bedzie.. minie. Bedzie ok- fajnie, jak nie to trudno, to nie koniec swiata. ja w ogole nie nastawialam się na żadnego sylwestra (mialam isc spac z młodą ) a miałam super wieczorek niespodziewanie![]() mam kryzys włosowy mam wrażenie że jaki bym teraz kolor nie miała i nawet jakby mi doklejono najpiekniejsze włosy świata to bede wygladac źle ![]() :brzyda l:
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Dziewczyny podpowiadajcie! ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- PRINCESKA to jak napiszesz daj znać i pamiętaj o zdjęciach ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Po ilu latach bycia razem TZ się oświadczył? A po ilu mieszkania razem? EXCLUSIVE Ciebie tez to spotka! Na pewno |
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
dziewczyny piszcie jeszcze swoje opinie Proszę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

A moglabym zamowic mixton obojetnie jakiej firmy (np. chantal) i zmieszac go z farba drogeryjna czy to raczej mi nie da pozadanego efektu? I jak cos to jaki mixton: niebieski ?
ktoś w pewnym momencie postawił wyrzutnię, a ona się przewróciła i zaczęła strzelać w ludzi 

do tego wczoraj po południu wylądowałam u lekarza odnośnie tych moich bólów brzucha
co mi się znowu przyplątało 

mam wrażenie że jaki bym teraz kolor nie miała i nawet jakby mi doklejono najpiekniejsze włosy świata to bede wygladac źle