![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: kto ze mną zaczyna odchudzanie
Ja też się za siebie ostro zabieram (od poniedziałku)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
a jak macie te dni wiecie jakie?
to ćwiczycie czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
ja ćwiczę,ale nieintensywnie i to po kilku dniach(zwykle 3),tzn.po kilku dniach intensywnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
BAN stały
|
![]()
ja ostatnio cos przestałam ćwiczyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
a ja daje sobie spokój z ćwiczeniami na weekend
![]() od poniedziałku znowu zacznę ![]() a z jedzeniem - trzymam się!!!!!!!!!!! 0 słodyczy i do 1000 kcal ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Ja też się trzymam z jedzeniem od kilku dni - od 1000 do 1100 kcal.Ale dziś przesadziłam.....na obiad przyszła teściowa skusiła mnie na ziemniaczki i rybkę smażoną....ale za to 0 słodyczy i nic po 18.00.No i na zajęciach tanecznych był wycisk i brzuszki. Trzymajcie się dzielnie i mi też tego życzcie, bo będzie ciężko :-(((
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
![]()
A mi sie dzis wlaczyl odkurzacz! Mam taki wilczy apetyt, ze szok! Moze to dlatego, ze wstalam dosc pozno, bo o 10 i moj organizm sie ostro domaga jedzonka, bo przespalam pierwsze sniadanie ;-)
Juz pochlonelam 3 sliwki, 5 winogron, jogurt z 2 lyzeczkami otrebow i grahamke z bialym serem. Czyli od razu caly zestaw sniadaniowy, ktory normalnie mam na 2 etapy (jesli jestem w pracy). Kurcze, nie lubie tak za jednym zamachem ![]() ![]() I co najgorsze, w szafce sa kruche ciasteczka! I skubane tak po cichu mnie wolaja i kusza ![]() ![]() ![]() No nic, dzis bedzie moj dzien proby, bo wieczorem wypad do znajomych, a tam same smakolyki. Trzymajcie sie dzielnie Dziewczynki! Zycze slonecznego weekendu, caluski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej
![]() dzis mija tydzien od kiedy zaczelam odchudzanie.. ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() u mnie minął tydzień!!!!!!!! ![]() ![]() jest ok, nawet mi sie dzis jesc nie chce ![]() na śniadanko 2 kromeczki wasy z biały serem i ważywami, a do teraz tylko 2 jabłka, więc w sumie 350 kcal ![]() ![]() ![]() tzn. do 18.00 bo potem już tylko woda ![]() ale, kurczę, wagę mam popsutą i nie mam pojęcia ile waże ![]() ![]() muszę gdziesik się wybrać, gdieś gdzie mają wagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja dziś kupiłam skakankę za 4 złote ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
ale wam zazdroszcze że macie tak silną wolę
![]() ja niemoge coły czas jestem głodna jak na złość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
a ja juz nawet głodna nie jestem, właściwie , to chyba po 16.00 juz nie jem, czasami jakies jabłuszko...
ale to prawie nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Czuję się rozregulowana
![]() ![]() ![]() Jak Wam idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
![]()
A ja cholera poleglam na calej lini! Jestem sama na siebie wsciekla! Od wczoraj jade w 90% tylko na slodyczach, masakra. Nawet nie wchodze na wage, bo nie chce zobaczyc 2 kg na plusie. Dzis na koncie juz mam dosc sporo ciastek
![]() ![]() O ja glupia, wrr ![]() Ktos powinien mnie wychlostac ![]() Dobra, bylo minelo. Od jutra, a wlasciwie od TERAZ znowu na smycz, a na pyszczek kaganiec ![]() Duzo slonca dla Was! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej
no ja w sumie to nie mam jakis wiekszych problemow z napadami glodu,albo z ochota na slodycze..ale nie ukrywam,ze wczoraj i dzis zjadlam to czego nie powinnam-wczoraj chinszczyzne a dzis domowy obiadek u chlopaka..no ale mam nadzieje ze takie 2 niewielkie obiadki wszystkiego nie zniszcza, od jutra juz sie pilnuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
a ja dzis skusiłam sie na 2 kostki czekolady, choc raczej nie dlatego, ze mialam ochote, tylko nie wypadalo odmówic
ale czekolada łącznie z innym jedzonkiem nie uczyniła więcej niż 600 kcal na dzien dzisiejszy, wiec jest ok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
paris a 600 to nie za malo?? organizm minimum 1000potrzebuje i slyszalam ze mniej to az niezdrowo..
ale i tak dobrze ci idzie ![]() wreszcie schudniemy hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
Paris, to coś Ty dziś zjadła oprócz kostek czekolady? A nie jesteś głodna przy tych 600 kcal? Ja jak na razie się trzymam.......nic po 18.00, zero słodyczy i mieszcze sie w 1000 - 1200 kcal!!!!!!!!!!!
![]() pozdrawiam Was wszystkie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wiec nawet 1000 to tak NAPRAWDE ZA MALO ![]() ![]() ale my, kobietki, potrafimy zniesc wszystko ![]() ![]() wiec dzis 600, bo naprawde glodna nie jestem, a jutro wracam do mojego 1000 ![]() ale dzieki kochana za troske ![]() ![]() ja tez sie ciesze z Twoich efektów, bo razem tak łatwiej i przyjemniej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2 kromki wasy z twarogiem , pomidorem, ogórkiem świeżym i kiszonym, papryką i pieczarką potem banana i jabłko no i te 2 kostki choco ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
ooo ciekawe to z tym PPM
![]() ![]() ![]() a cio do odchudzania razem-ta faktycznie latwiej..zawsze jak sama sie meczylam to mi sie odechciewalo po kilku dniach..a tak to widze ze nie jestem sama i latwiej jest sie zmobilizowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
Malalka, masz rację! Ja tez po kilku dniach rezygnowałam, bo tak zawsze byłam sama i mi się odechciewało :-( Ale teraz to co innego, co prawda mi tydzień minie we wtorek, ale i tak jest oki na dzień dzisiejszy. Fajnie, że jesteście i pomagacie se wzajemnie- buzka!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a przy odchudzaniu, jak prezy odchudzaniu, zawsze trzeba obciąć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
reniabg - no wiec trzeba jakos razem sobie radzic.. ;p
paris - az dziwne ze tyle tych kalorii wyszlo..pocieszajace,ale nie chce ponad 1000poki co wychodzic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() poniedziałek piękny od rana ![]() zakładam spodnie, które były kiedys ciasne, a tu co się stało??????? wielki LUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! czuję się jak w worku, ale dziś to cudowne uczucie, wiec sie nie przebieram ![]() ![]() ![]() a to 10 dzien mej diety dopiero sie zaczyna ![]() ![]() ![]() teraz kochane, czekam na Wasze przechwalanie się ![]() ![]() mam nadzieje, ze efekty tez juznadchodza ![]() ![]() miłego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
No ja dziewuszki po dwudniowym wstawaniu o 4.00 rano,że by się wyszkować na zajęcia szkolne(wczoraj szykowałam się 3,5 godziny),mogłam wreszcie wstać o 7.00,a obudziłam się o 6.00.Dietke trzymałam,na zajęcia nosiłam butlę 1,5 litrową wody,którą to piłam co jakiś czas oraz paprykę i kanapki z pełnoziarnistego pieczywa,które to sumiennie jadłam co moje 2,5-4 godziny.W sobotę byłam na długim spacerze i na Jasnej Górze pomodlić się za jedną z wizażanek,która teraz nie wchodzi na wizaż,ale cały czas ją zaliczam do wizażanek...Dziś ide na spacer z mam,a w środę chcę zacząć ćwiczonka,bo na razie chcę się do końca wykurować,żeby nie mieć problemów później(z niemożnością uprawiania fitnessu).Po obliczeniu PPM wyszło mi,że powinnam zjadać 1200kcal.Ale nie wiem,jak się to ma do wysiłku fizycznego,bo ja spalam dziennie ok.800kcal na sam ruch a czasem 900-950kcal.Paris czy możesz coś o tym napisać?Ja kiedyś obliczyłam sobie,że powinnam zjadać przy mojej aktywności ok.1700kcal,według różnych stałych,wzrostu,wieku i wagi.
Edytowane przez SandraBullock Czas edycji: 2005-10-10 o 09:41 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
paris paris ale jesteś silna zazdroszcze ci ja nie wiem ile schudłam bo się boję ważyć ale chyba jeszcze nic bo spodnie cały czas są taki jak były
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
jeszcze jedno pytanko?
ile kaolri ma słodka drożdzówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
okolo 200 taka z kruszanka podobno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.