![]() |
#181 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
![]() Ja podobnie jak Baja poluję na Tiny Love Wyspa Marzeń ![]() Jestem nawet już umówiona na allegro, że jedna sprzedająca wystawi dzisiaj ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tam dla mmhym, my też chcemy wiedzieć ![]() Cytat:
Jakoś musisz wytrzymać, mnie też cieżko, jak myślę, że mam 2 m-ce siedzieć w domu ![]() ![]() A co to za różnica? ![]() żartuję ![]() Cytat:
Mój poprzedni pies (po którym płacze do tej pory) był na łańcuchu i dzięki temu przeżył 12 lat. Za każdym razem jak był spuszczany drżałam czy go samochód jakiś nie zabije na drodze - bo zawsze uciekał, gdzie się dało. Obecny pies nie ma łańcucha, i nie chciałabym żeby miał kiedyś, obecnie jest w kojcu.
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli dzieci - nie, młodzież - może być obok, ale się nie zbliżaj bo będę przeraźliwie miauczał, dorośli - ok. Dziwny jest... ale kochany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Choć czytałam kiedyś u Mamuś XI/XII debatę - czy matka jest niezastąpiona... Kłótnia niemal tam wynikła, bo część matek mówiło, że nie wolno tak uczyć dziecka i całej rodziny, że tylko mama może sobie z Małym poradzić a część, że co zrobić jeśli tak jest, że u ojca dziecko ryczy a u matki od razu spokój ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Ja nie posiadam ani TLC ani TVN Style, ale na TVN player są ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ale szalejecie, co staram się być na bieżąco to już kolejne strony ![]() ![]() łączę się w bólu z tymi co nie chcą a muszą siedzieć na L4 ![]() ![]() ![]() co do laktatorów to ja mam ręczny z Aventu a kupiłam go tylko dlatego że był przeceniony na 99zł ![]() spoglądam na stronkę gemini bo czas najwyższy żeby zacząć kompletować listę. i stąd na razie 3 pytania: 1. Kupujecie już witaminę K i D? czy czekacie na wypis ze szpitala? jeśli tak to jakie kupujecie bo jest kilka do wyboru? 2. widziałam takie płatki kosmetyczne baby ono większe 60 szt za 5,09zł? czy warto kupić czy poszukać też takich większych np w rossmannie? tylko nie wiem ile kosztują, a przez najbliższe 2 tyg mam zakaz wychodzenia z domu ![]() ![]() 3. jaki termometr kupujecie do mierzenia temperatury dla malucha kupujecie? zwykły bezdotykowy? widziałam na gemini ale może któraś jakiś ma bezdotykowy i mogłaby polecić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A nie lepiej było dla tamtego psa zbudować po prostu kojec? Nie dziwię się wcale że uciekał. Skoro nie miał możliwości się wybiegać = nie miał zaspokojonej jednej z podstawowych potrzeb psa tj., ruchu, to jak miał wyładować swoją energię. Polecam http://www.zerwijmylancuchy.pl/dlaczego-warto.php
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Ja kupuję Microlife NC 100 . Dałam kiedyś w prezencie kuzynce, która ma trójkę dzieciaków i jest bardzo zadowolona, więc nie będę już nic innego szukać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Tak sobie jeszcze przypomniałam. Pytałam wczoraj ginki czy mam liczyć ruchy. I nie muszę chyba że chcę. Powiedziała, że przeważnie robi się to jak kobieta słabo odczuwa ruchy lub są jakieś problemy
![]()
#190 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do pytań: 1. Czekam do wypisu ze szpitala 2. Raczej kupię w Rossmanie 3. Kupię jakiś laserowy ale nie wie jeszcze jaki Ja od jutra powoli zacznę się brać za wyprawkę ale zamówie dopiero w lutym jak już się przeprowadzę do właściwego mieszkania ![]()
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. Chodzi Ci o takie płatki kosmetyczne do wycierania pupy? Ja kupowałam w Tesco, chyba 4-5zł, ale nie pamiętam czy za 60 czy 80 3. Ja mam microlife nc100 Jest ok, nie przekłamuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Ja też się nie dziwię, bo chciał się wybiegać i wyszaleć, a kojec odpadał, bo sie wspinał po czym sie dało.
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdrowiej! ![]()
![]() |
#198 | |||||
Raczkowanie
|
To chyba Kacperek nie wypychał Ci jeszcze pępka
![]() Jedno wielkie "ałaaaaaaaaa" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Odpoczniesz, Dzidzia też to na pewno odczuje, a o innych plusach L4 już Ci powiedział TŻ ![]() Cytat:
2. I dokładnie takie same płatki zamówiłam w Geminii - Baby Ono 60szt. - 5,29zł - wzięłam dwie paczki Widziałam dzisiaj, że w Rossmanie też są takie większe płatki kosmetyczne, ale nie patrzyłam na cenę, ani na ich liczbę w opakowaniu. 3. Wybrałam termometr firmy Microlife - bezkontaktowy NC 150 (też kupiony w Geminii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My już po kolędzie ![]() Odwiedził nas młody ksiądz, który już na samym wejściu widział tylko mój brzuch - nawet pobłogosławił go i modliliśmy się w intencji szczęśliwego rozwiązania (wszystko z jego inicjatywy). I nie lubię jak ktoś dotyka mojego brzucha - nawet jeśli jest to ksiądz ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |||||
Moderator
|
Cytat:
![]() Drogie pewnie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mam nadzieje ze delikatnie klepnal? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() W ogole spokojne to moje dziecko - ani razu mi krzywdy jeszcze nie zrobil. Wasze opowiesci o bolacych zebrach czy innych narzadach to dla mnie abstrakcja ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Rozeznanie
|
taki jest zamiar
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
![]() nasza jajecznica też pochodzi z czasów związku na odległość ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Nie bolało w każdym razie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Mój antyfotograficzny Mąż upomniał się o sesję brzuszkową - jestem w szoku!!!
![]() ![]() ![]() Ale nie będziemy szaleć z profesjonalnymi fotografami - poproszę moją siostrę o kilka fotek "na ściance" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
JEst sukces!!! Kliknęłam ten laktator.. Tzn tż przyszedl i zaczełam mu jojcec że nie wiem czy zamawiac czy nie itp itd.. A ten ze jak ja nie kliknę to on to zrobi. Pewnie cffaniak cene zobaczył i przekonała go. Wczesniej jak ogladałam za przeszlo stowe jakoś taki wyrywny nie był
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Nowe tak, ok 200 zł.
Ja kupiłam (przed chwilą ![]() ![]() Cytat:
![]() jeżeli macie kogoś, kto Wam moze zrobić, to pewnie, że też bym tak wolała niż płacić kilka stówek. Ja ciągle czekam na efekty mojej sesji, ale babka milczy ![]()
![]() |
#204 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | ||||||
Zadomowienie
|
Dzieki za gratki za wizytę. Czuję sie trochę zakrecona po drzemce...
Cytat:
![]() A co do weekendów i TŻ- weekendy widać da się "sprzedać". Cytat:
![]() Cytat:
3. Kupiłam taki z Lidla- był w promocji kilka tygodni temu (albo dwa wątki temu). Na podczerwień i mierzy jeszcze temperaturę powietrza i wody. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Warto jeszcze zrobic poziom bilirubiny- bo to przez nią to swędzenie. Cholestaza może być bezbolesna ! i objawiać się tylko swędzeniem. Mam dziś w planach przycięcie zasłon ( z 3 metrów na 2,5) i przymierzenie się do zrobienia poduszek z pozostałego materiału. Zobaczymy.... ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() Mi tz wczoraj cyknał kolejna porcję- ale jeszcze nieobrobione. Zrobie kolaż potem, jak juz mała będzie na świecie to sie pochwalę.
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz dzięki wszystkim dziewczynom za rady - już trochę mniej się obawiam tego i wierzę że się wszystko fajnie ułoży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Witam się w nowej części
![]() Ale nastukalyscie, jak mnie nie bylo! nadrabiac będę nocą. Na razie tylko daje znać, ze kupiliśmy to co chcieliśmy, część przywieźliśmy juz dziś, reszta przyjedzie w piątek. Zapomnieliśmy całkiem, ze w piątek mamy kolędę, ale mam nadzieje, ze zdążymy to wszystko ogarnąć.
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2014-01-15 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam ten z lidla. A on temp wody mierzy?? Jak to sie robi wkladasz koncówkę do wody czy tylko zblizasz. Bo jakos nie doczytalam o tej funkcji w moim
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() TeQiba, dziękuję za wpisanie do kalendarza wizyt ![]() I zobaczyłam, że lekarz kate1623 także lubi wizyty o późnych porach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.