Tżtówki 2014 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-10, 11:25   #181
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19
Dot.: Tżtówki 2014

Cytat:
Napisane przez dzolin Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam tych spotkań. My wczoraj mieliśmy spędzić popołudnie i wieczór razem, a tu ok. 20 telefon z pracy, że TŻ musi jechać wcześniej. Byłam zła, smutna, podminowana. Zawsze to praca jest numerem jeden. Jest mi ciężko, bo zależy mi na nim, a widujemy się coraz rzadziej, w sumie to były 3 godziny od półtora tygodnia razem.
Jak dotrwamy to prawdopodobnie spróbujemy coś wynająć razem w październiku. Ale ja nie wiem ile dam radę tak rzadko się spotykać...
Ja tam Cię doskonale rozumiem. U nas jest podobna sytuacja. Z tym, że oboje pracujemy i jakoś to idzie przeżyć. Gorzej robi się popołudniami. On wynajduje sobie zajęcia w domu, coś tam wiecznie remontuje przez co, ja momentami jestem zaniedbywana...

Ale z drugiej strony, faktycznie lepiej taki co robi coś niż taki który miałby leżeć i "pachnieć"
Stary 2014-04-10, 11:35   #182
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
Otóż to. W pewnym sensie niezależne od niego, a za coś żyć trzeba

hmm, gdybym ja to jeszcze wiedziała, hah Charakter ma ciężki to pofuczy, pofuczy, potem będzie normalnie, potem dla pewności jeszcze fuknie z dwa razy i mu przejdzie Ostatnio kilka dni miał "męski okres" to myślałam, że zwariuję

No co Ty mówisz... Wiedziałam, że kursy ogółem są drogie, ale, że aż tyle? o,O A potem gadaja, że ludzie się nie kształcą itd... Trzeba by było w totka wygrać, żeby sobie pozwalać tak te kursiki robić.
To wtedy musisz mu dać dwa dni, nie odzywać się dopóki mu nie przejdzie, tak najbezpieczniej chyba. Mój na szczęście tak nie ma, czasem na zły humor, ale to i tak ja częściej mam te złe dni.

Właśnie tragedia. myślałam, że trochę tańsze są. Chce sobie zrobić te kusy jakoś powoli, kasa z tego jest tylko kurdę najpier wyłożyć trzeba. Z drugiej strony to chore, ludzie po fin i rach muszą robić kurs na księgową nawet.
Cytat:
Napisane przez shawty19 Pokaż wiadomość
Ja tam Cię doskonale rozumiem. U nas jest podobna sytuacja. Z tym, że oboje pracujemy i jakoś to idzie przeżyć. Gorzej robi się popołudniami. On wynajduje sobie zajęcia w domu, coś tam wiecznie remontuje przez co, ja momentami jestem zaniedbywana...

Ale z drugiej strony, faktycznie lepiej taki co robi coś niż taki który miałby leżeć i "pachnieć"
Zawsze są te dwie strony medalu. ale trzeba sobie jakoś radzić. Mój też czasami od 7 do 20 w pracy, a czasami to i dłużej. Ale go akurat podziwiam, bo od 20r.ż. sam się utrzymuje, pracował i nawet jakies studia skończył.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 11:40   #183
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
To wtedy musisz mu dać dwa dni, nie odzywać się dopóki mu nie przejdzie, tak najbezpieczniej chyba. Mój na szczęście tak nie ma, czasem na zły humor, ale to i tak ja częściej mam te złe dni.

Właśnie tragedia. myślałam, że trochę tańsze są. Chce sobie zrobić te kusy jakoś powoli, kasa z tego jest tylko kurdę najpier wyłożyć trzeba. Z drugiej strony to chore, ludzie po fin i rach muszą robić kurs na księgową nawet.

Zawsze są te dwie strony medalu. ale trzeba sobie jakoś radzić. Mój też czasami od 7 do 20 w pracy, a czasami to i dłużej. Ale go akurat podziwiam, bo od 20r.ż. sam się utrzymuje, pracował i nawet jakies studia skończył.
Mój TŻ, co prawda też, studia skończył, zaraz po maturze poszedł do pracy. Zawsze sobie coś tam wykombinuje. Może i mieszka z rodzicami, ale prawdę mówiąc jest od nich niezależny.
Czasami bym chciała, żeby mi poświęcił trochę więcej czasu, ale też rozumiem jego rację..
Stary 2014-04-10, 11:47   #184
raita
Zakorzenienie

mia00, no staram się mu wtedy z drogi schodzić, ale przyznaję, że lekka panikara ze mnie I źle reaguję na takie cisze, bo od razu mi się wydaję,że on zerwie albo mu nie zależy
Chyba to przez eks TŻ, bo on mi tak zrobił, że prawie dwa tygodnie się nie odzywał, po czym zerwał. ;/ burak.

A co do kursów... Witaj w świecie absurdów czyli Polsce nie dość, że trzeba za studia płacić, to jeszcze za kursy -,-

shawty19, zawsze tak jest, że trzeba poświęcić coś, na rzecz czegoś innego, niestety ;/ Jakby nie pracował, to by siedział na dupsku i ciągnął pieniądze od rodziców i jak z takim budować związek, a z drugiej strony czasami by sie chciało go tak na kilka dni wypożyczyć tylko dla siebie i sie nacieszyć.

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 11:51   #185
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ, co prawda też, studia skończył, zaraz po maturze poszedł do pracy. Zawsze sobie coś tam wykombinuje. Może i mieszka z rodzicami, ale prawdę mówiąc jest od nich niezależny.
Czasami bym chciała, żeby mi poświęcił trochę więcej czasu, ale też rozumiem jego rację..
Może niedługo zacznie mieć więcej czasu dla Ciebie Musisz zacisnąć pasa
Mój np. nie mieszka z rodzicami, z matką nie rozmawia, ojciec w sumie to też... Trochę mi go szkoda, bo sam mówi, ze mi dobrze ze mam taki kontakt ze swoimi.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-10, 12:01   #186
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
mia00, no staram się mu wtedy z drogi schodzić, ale przyznaję, że lekka panikara ze mnie I źle reaguję na takie cisze, bo od razu mi się wydaję,że on zerwie albo mu nie zależy
Chyba to przez eks TŻ, bo on mi tak zrobił, że prawie dwa tygodnie się nie odzywał, po czym zerwał. ;/ burak.

A co do kursów... Witaj w świecie absurdów czyli Polsce nie dość, że trzeba za studia płacić, to jeszcze za kursy -,-

shawty19, zawsze tak jest, że trzeba poświęcić coś, na rzecz czegoś innego, niestety ;/ Jakby nie pracował, to by siedział na dupsku i ciągnął pieniądze od rodziców i jak z takim budować związek, a z drugiej strony czasami by sie chciało go tak na kilka dni wypożyczyć tylko dla siebie i sie nacieszyć.
Z pierwszą częścią wiadomości się zgadzam całkowicie. Mam podobne wspomnienia i na każdą kłótnię, czy nawet chwilową ciszę reaguje paniką, bo mam zaraz wrażenie, że skończy się nasza sielanka... ;(

Nie ma wyjścia. Jednak czasami faktycznie chciałabym, żeby przyjechał do mnie i żebyśmy mogli się wyłączyć na ten dzień czy dwa z normalnego życia. Przynajmniej do świąt się na to nie zapowiada...życie jednak jest okrutne

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Może niedługo zacznie mieć więcej czasu dla Ciebie Musisz zacisnąć pasa
Mój np. nie mieszka z rodzicami, z matką nie rozmawia, ojciec w sumie to też... Trochę mi go szkoda, bo sam mówi, ze mi dobrze ze mam taki kontakt ze swoimi.
Mnie mojego też jest szkoda, bo wiecznie taki zalatany, ale w sumie widzę że jemu pasuje taki tryb życia Kwestia przyzwyczajenia podejrzewam
Stary 2014-04-10, 14:34   #187
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę Wam tych spotkań. My wczoraj mieliśmy spędzić popołudnie i wieczór razem, a tu ok. 20 telefon z pracy, że TŻ musi jechać wcześniej. Byłam zła, smutna, podminowana. Zawsze to praca jest numerem jeden. Jest mi ciężko, bo zależy mi na nim, a widujemy się coraz rzadziej, w sumie to były 3 godziny od półtora tygodnia razem.
Jak dotrwamy to prawdopodobnie spróbujemy coś wynająć razem w październiku. Ale ja nie wiem ile dam radę tak rzadko się spotykać...
Ja mam o tyle dobrze, że Tż ma własną firmę, więc jako że jest sam swoim szefem to nie ma problemu z telefonami, że musi przyjechać do pracy czy coś. Natomiast są minusy, bo w zasadzie ciągle jest pod telefonem jako właściciel ale to da się przeżyć. W sezonie letnim będzie miał mnóstwo czasu zajęte pracą, no ale wieczory zawsze są zarezerwowane dla mnie albo dla znajomych albo to łączy: ja + znajomi, nie narzekam na zaniedbywanie mnie.

W ogóle chciałam się pochwalić, że jedziemy na majówkę w góry!

6cs

Edytowane przez Arya90
Czas edycji: 2014-04-10 o 14:35
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 15:31   #188
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Ja mam o tyle dobrze, że Tż ma własną firmę, więc jako że jest sam swoim szefem to nie ma problemu z telefonami, że musi przyjechać do pracy czy coś. Natomiast są minusy, bo w zasadzie ciągle jest pod telefonem jako właściciel ale to da się przeżyć. W sezonie letnim będzie miał mnóstwo czasu zajęte pracą, no ale wieczory zawsze są zarezerwowane dla mnie albo dla znajomych albo to łączy: ja + znajomi, nie narzekam na zaniedbywanie mnie.

W ogóle chciałam się pochwalić, że jedziemy na majówkę w góry!
Tyle masz dobrze chociaż pewnie jeszcze nie raz będziesz mu chciała ten telefon wyrzucić

My też na początku planowaliśmy majówke w zakopcu ale to wesele i wgl...takze odlozylismy.
Udanego wyjazdu gdzie dokładnie jedziecie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-10, 15:40   #189
Arya90
Zakorzenienie

Jedziemy do Szklarskiej Poręby. Ostatni pokój nam się udało zarezerwować, szok!

6cs
Stary 2014-04-10, 15:52   #190
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Jedziemy do Szklarskiej Poręby. Ostatni pokój nam się udało zarezerwować, szok!
i jak cenowo?

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-10, 18:24   #191
Arya90
Zakorzenienie

jeszcze nie tak źle, bo 60 zł/os

6cs

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 20:59   #192
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

My mieliśmy plan spędzenia weekendu majowego w Krakowie ale chrzciny popsuły ten plan
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 07:25   #193
lusia032
Zakorzenienie

Witam, witam i skromnie pytam czy przyjmiecie mnie do swojego grona
Wprawdzie na Tżtówki 2014 się łapię, ale wiekowo to chyba odstaję od Was
lusia032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 07:59   #194
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusia032 Pokaż wiadomość
Witam, witam i skromnie pytam czy przyjmiecie mnie do swojego grona
Wprawdzie na Tżtówki 2014 się łapię, ale wiekowo to chyba odstaję od Was
Pewnie witaj, powiedz nam coś o Was i ten wiek

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-11, 08:04   #195
dzolin
Rozeznanie

No my wczoraj mieliśmy poważną rozmowę, bo po co TŻtowi dziewczyna skoro nie ma dla niej czasu. I tak tu czytam, że muszę przetrzymać, wytrzymać, zacisnąć zęby, ale momentami się nie da. Samotność w związku to najgorsze co może być. Ja niestety łatwo się przywiązuję do ludzi i jak nie widzę kogoś na kim mi zależy to tydzień nie widzenia dla mnie to strasznie długo. A kiedy nie ma czasu, żeby pogadać nawet, bo praca to po prostu boli. Nie jestem maszyną i potrzebuję bliskości drugiej osoby. Może u nas wszystko się za szybko potoczyło po moim poprzednim związku. Jednak rozstanie z EKSem wiele mnie nauczyło, staram się nie popełniać już tych samych błędów. Ale tutaj nawet nie mam kiedy ich popełniać. Jest mi smutno i źle, tyle. Zaciskam zęby i próbuję zrozumieć i wierzę, że będzie lepiej i czekam. Choć zamierzam też wyluzować, a nie kochać za dwoje.

23 grudnia - ostatnie chemiczne farbowanie! więcej nie będzie

dzolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 08:21   #196
lusia032
Zakorzenienie

Ja 31 /na szczęście dopiero w grudniu / on 32, sędziwi staruszkowie z nas ale podobno na miłość nigdy nie jest za późno.
poznaliśmy się przez internet, najpierw pisaliśmy a później spotkanie i od 5 stycznia jesteśmy razem
Stary 2014-04-11, 08:21   #197
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
No my wczoraj mieliśmy poważną rozmowę, bo po co TŻtowi dziewczyna skoro nie ma dla niej czasu. I tak tu czytam, że muszę przetrzymać, wytrzymać, zacisnąć zęby, ale momentami się nie da. Samotność w związku to najgorsze co może być. Ja niestety łatwo się przywiązuję do ludzi i jak nie widzę kogoś na kim mi zależy to tydzień nie widzenia dla mnie to strasznie długo. A kiedy nie ma czasu, żeby pogadać nawet, bo praca to po prostu boli. Nie jestem maszyną i potrzebuję bliskości drugiej osoby. Może u nas wszystko się za szybko potoczyło po moim poprzednim związku. Jednak rozstanie z EKSem wiele mnie nauczyło, staram się nie popełniać już tych samych błędów. Ale tutaj nawet nie mam kiedy ich popełniać. Jest mi smutno i źle, tyle. Zaciskam zęby i próbuję zrozumieć i wierzę, że będzie lepiej i czekam. Choć zamierzam też wyluzować, a nie kochać za dwoje.
Uwierz mi, że wiem o czym mówisz. Ale przecież taki już jest los i niestety czasami doba jest za krótka, żeby móc zrealizować wszystko co się chce.

Wiecie co, tak sobie myślę właśnie, że w gruncie rzeczy to będąc w związku uczymy się wielu rzeczy od nowa. Przede wszystkim tego, że nie wszystko układa się po naszej myśli, że nie raz trzeba odpuścić albo w końcu przemóc się i powiedzieć to co nas boli
Stary 2014-04-11, 08:33   #198
lusia032
Zakorzenienie

Zapomniała dodać że zwę się Ewelina a mój TŻ Piotruś - na szczęście nie jest to wieczny Piotruś Pan
Dodam że oboje mamy urodziny 10tego dnia miesiąca.

Oboje pracujemy, ja na same 'dniówki' on na popołudniówki tylko (od niedzieli do piątku) a że mieszkamy osobno to doskonale Was rozumiem, z tą małą ilością spędzanego czasu razem. My mamy dla siebie tylko część soboty i niedzieli ale bardzo nam zależy i robimy wszystko żeby spędzić je razem.
Na walentynki, żebym nie musiała siedzieć sama w domu wziął sobie urlop i spędziliśmy calutki dzień razem

Teraz planujemy wyjazd na dłuuuższą majówkę 6 dni a później urlop

I mam obiecane że zabierze mnie na sabat tylko mam miotłę wypolerować

Ciężko jest cały tydzień siedzieć i tęsknić, ale na razie jakoś sobie radzimy
Stary 2014-04-11, 08:46   #199
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Ja 31 /na szczęście dopiero w grudniu / on 32, sędziwi staruszkowie z nas ale podobno na miłość nigdy nie jest za późno.
poznaliśmy się przez internet, najpierw pisaliśmy a później spotkanie i od 5 stycznia jesteśmy razem
Eee tam, mam starsze siostry od Ciebie, nie jesteście tacy staruszkowie, szwagrów to jeszcze starszych i się dobrze dogadujemy

Cytat:
Uwierz mi, że wiem o czym mówisz. Ale przecież taki już jest los i niestety czasami doba jest za krótka, żeby móc zrealizować wszystko co się chce.

Wiecie co, tak sobie myślę właśnie, że w gruncie rzeczy to będąc w związku uczymy się wielu rzeczy od nowa. Przede wszystkim tego, że nie wszystko układa się po naszej myśli, że nie raz trzeba odpuścić albo w końcu przemóc się i powiedzieć to co nas boli
Właśnie w związkach trzeba czasami coś poświęcać na korzyść drugiego... Zresztą sądzę, że z każdym człowiekiem trzeba nauczyć się żyć...

Ja z moim najczęściej też widuję się w sobotę wieczorem, później niekiedy w niedziele i gdy na tyg ma chwilę to przyjeżdża... a mieszkamy od siebie 50km.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-11, 08:59   #200
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
Eee tam, mam starsze siostry od Ciebie, nie jesteście tacy staruszkowie, szwagrów to jeszcze starszych i się dobrze dogadujemy

Właśnie w związkach trzeba czasami coś poświęcać na korzyść drugiego... Zresztą sądzę, że z każdym człowiekiem trzeba nauczyć się żyć...

Ja z moim najczęściej też widuję się w sobotę wieczorem, później niekiedy w niedziele i gdy na tyg ma chwilę to przyjeżdża... a mieszkamy od siebie 50km.
My mieszkamy w zasadzie w jednym mieście, ale ze względu na obowiązki i prace widujemy się w weekendy (sobota, niedziela) no i w środy

Czasami mi mało
Stary 2014-04-11, 09:07   #201
Arya90
Zakorzenienie

Hej!

Witam nową osobę. Wcale nie jesteście staruszkami ::P
Dokąd jedziecie na majowke?

No rozumiem z tą samotnością w związku. Ja też się mocno przywiązuje i lubię dużo czasu spędzać z tz ale mysle ze zdrowo jest też wychodzić do znajomych samemu żeby się nie zamknąc.

Nas dzieli odleglosc 15 km.

6cs
Stary 2014-04-11, 09:09   #202
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
Hej!

No rozumiem z tą samotnością w związku. Ja też się mocno przywiązuje i lubię dużo czasu spędzać z tz ale mysle ze zdrowo jest też wychodzić do znajomych samemu żeby się nie zamknąc.

Nas dzieli odleglosc 15 km.
Jakby nie patrzeć to zawsze trudno jest dogodzić każdemu W sumie fajna sprawa, ze jest taki wątek i zawsze można się wyżalić
Stary 2014-04-11, 09:23   #203
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby nie patrzeć to zawsze trudno jest dogodzić każdemu W sumie fajna sprawa, ze jest taki wątek i zawsze można się wyżalić
No i każda to rozumie... To jest najlepsze
Jejku jestem taka blada, że muszę po weekendzie pójść z pare razy na solarium przed tym weselem.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-04-11, 09:26   #204
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!

Dzięki
Na majówkę jedziemy w Pieniny, spływ Dunajcem, trochę chodzenia po górach i okolicy i romantyczne wieczory we dwoje
U nas to w ogóle tak wszystko szybko postępuje, i o tej majówce już dawno myśleliśmy i już mamy rezerwację na ten urlop. hmm czasami się zastanawiam czy nie za szybko, ale to jakoś tak samo przychodzi nikt nikogo do niczego nie zmusza Może to wiek i nie chcemy tracić czasu, a może po prostu z uwagi na to iż mało się widujemy, to szukamy okazji do takich chwil razem

Cytat:

Zgadzam się związek to nie tylko ochy i achy, ale też kompromis i umiejętność egzystowania razem. Powiem, że im się jest starszym tym więcej wysiłku trzeba włożyć w związek. Wiadomo każdy ma już jakieś swoje życie, przyzwyczajenia a tu pojawia się druga osoba, którą trzeba wpleść w to nasze w jakimś stopniu już uporządkowane życie. Ale warto
Stary 2014-04-11, 09:39   #205
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
Dzięki
Na majówkę jedziemy w Pieniny, spływ Dunajcem, trochę chodzenia po górach i okolicy i romantyczne wieczory we dwoje
U nas to w ogóle tak wszystko szybko postępuje, i o tej majówce już dawno myśleliśmy i już mamy rezerwację na ten urlop. hmm czasami się zastanawiam czy nie za szybko, ale to jakoś tak samo przychodzi nikt nikogo do niczego nie zmusza Może to wiek i nie chcemy tracić czasu, a może po prostu z uwagi na to iż mało się widujemy, to szukamy okazji do takich chwil razem

Zgadzam się związek to nie tylko ochy i achy, ale też kompromis i umiejętność egzystowania razem. Powiem, że im się jest starszym tym więcej wysiłku trzeba włożyć w związek. Wiadomo każdy ma już jakieś swoje życie, przyzwyczajenia a tu pojawia się druga osoba, którą trzeba wpleść w to nasze w jakimś stopniu już uporządkowane życie. Ale warto
Namarudzimy się na tych naszych TŻów a w gruncie rzeczy bez nich to wszystko byłoby zupełnie inne
Ja wiem po sobie, zupełnie inaczej podchodzę do całego tygodnia pracy, jak wiem że czeka mnie w środę "pauza", którą on mi gwarantuje, a później weekend jest nagrodą za tą walkę z otoczeniem
Stary 2014-04-11, 10:07   #206
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

e tam szybko u nas też było i nadal jest szybkie tempo najważniejsze, że obojgu to odpowiada
to my znów na spontana ten weekend wymyśliliśmy, a w sumie to Tż zaproponował. Na wakacje nie pojedziemy ze względu, że Tż ma wtedy największą ilość pracy, więc tylko na weekendy będziemy jeździć, a urlop "planujemy" dopiero na listopad

6cs
Stary 2014-04-11, 12:30   #207
raita
Zakorzenienie

lusia032, witam, witam

A ja się zaraz widzę z moim TŻ, bo cały weekend mam w pracy Ale dzisiaj sobie odbijemy

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 12:34   #208
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
lusia032, witam, witam

A ja się zaraz widzę z moim TŻ, bo cały weekend mam w pracy Ale dzisiaj sobie odbijemy
Ja dzisiaj widzę się z kumpelą. Z TŻ w sobotę ale przynajmniej będę go miała cały wieczór dla siebie i całą niedziele
Stary 2014-04-11, 13:10   #209
lusia032
Zakorzenienie

Arya90 powiem Ci, że takie week też są super ... jak to mówią lepiej małymi garściami a często
Stary 2014-04-11, 18:46   #210
lusia032
Zakorzenienie

Witam weekendowo
Eh siedzę sama z ręcznikiem na włosach, i czekam na jutro. Zaplanowała na jutro oglądanie żubrzyków, ale nie takich takich prawdziwych. TŻ obiecał mi że zrobi wszystko, żeby mnie na tym żubrze posadzić i zrobić mi zdjęcie żarty się go trzymają. Mam nadzieję poprawić mu trochę humor bo oo wczoraj ma zrypany.
Eh głodna jestem szoruje do lodówki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości