|
|
#181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Cytat:
bombki, a bardziej tulipana idealnego jeszcze nie znlazłam były kiedyś w mohito błękitne i różowe z dekoltem V na plecach (oooo dekolty na plecach też uwielbiam![]() Ja dalej czekam na trójkąty Nie wiem kto je ma dostarczyć
|
|
|
|
|
#182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym melisski, ale niestety one są dla mnie za niskie. Zdecydowanie na wielkie wyjścia wolę wyższe buty. Zwłaszcza, że mój mąż jest tyle wyższy. Na wesela zazwyczaj ubieram 13 cm. Więc na swoje tym bardziej Rozważam opcję jako butow na przebranie. Jeśli zdecyduję się na czerwony kolor Druga opcja to fioletowo-purpurowy. Wtedy będzie chyba bez melissek buuuDokładnie zgadzam się, ceny w M są przesadzone. Mojej koleżanki mama szyje dla nich i mam te sukienki za 60 - 70 zł. Po normalnej nie kupiłabym, chyba, że z kuponem. ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
Ja też Mam tą błękitną ![]() Raz przyniósł mi kurier, a potem listonosz. Więc nie wiem
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
och ile postów do czytania.
morelle_ to dobrze, że już dobrze i oby było lepiej a wesele zorganizujesz na pewno cudne, jeszcze trochę czasu masz. pewnie koncepcja się pozmienia jeszcze tysiąc razy. ![]() LadySith... 13 wózków, o mamuniu. Olcia ta druga sukienka super! ![]() a ja najbardziej lubię rozkloszowane spódnice/sukienki. jakoś najlepiej w nich wyglądam chyba. chociaż długość musi być przed kolano albo maxi. bo w midi jestem jakaś nieproporcjonalna
|
|
|
|
#184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przy wyborze sukni już bym kręćka dostała, ale byłaby zdecydowanie inna niż ta którą miałam (choć 10l temu jak ją wybierałam podobała mi się ) ale może gust mi się zmienił Twoje doświadczenie w branży na pewno Ci pomoże![]() A melisski do tego czasu może jakieś odpowiednie wypuszczą ![]() A masz jakiś ogólny zarys sukni? czy może masz już sprecyzowane wymagania co do niej ![]() mam awizo chyba od piątku z poczty, to może na trójkąty?
|
|
|
|
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że jest tyle wzorów, że każda znajdzie coś dla siebie Cytat:
![]() Nie mam pomysłu jeszcze. Różne mi się podobają, ale nigdy żadnej na sobie nie miałam. Więc nie mam pojęcia jaki krój mi pasuje. Podstawowa zasada, musi się w niej bardzo dobrze tańczyć. Więc na kole raczej odpadają. Jakieś rozcięcie może, nie wiem sama. Zawsze szalejemy na parkiecie, więc sama nie wiem jaka ta sukienka ma być, żeby spełniała to kryterium ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Czekam na melisski, mają 2 lata
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj ślub bez melisek; ja żałuję ze już po jestem bo bym na zmianę wziela jakies płaskie białe ;p morelle wesele w kolorze miodzio ;D ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- o matko.. czemu ja myślała, ze w tym roku hahahahaha nie spojrzałam na rok ;p
|
|
#187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bardzo lubię dekolty na plecach Cytat:
)Cytat:
![]() 13 wózków... masakra
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ), ale nie chciałabym być jedną dziewczyną w długiej sukni ![]() Zazdroszczę Ci tego planowania, chociaż powiem Wam, że niestety tak mi się kiepsko charakter ukształtował, że nie wiem czy dobrze bawiłabym się na swoim weselu chyba byłabym za bardzo spięta i przejmowałabym się pierdołami :/Cytat:
teraz sobie przypomniałam, że kupiłyście z morelle na allegro tę ładną sukienkę z Zary, były czerwone i chabrowe... w obu kolorach mi dobrze, ale jej nie kupiłam Cytat:
ale jak nie jesteś zadowolona z nóg to może lepiej wybrać inny model
|
|||
|
|
|
#189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz czas mam Cytat:
Szukaj takiej jak ta długa tylko krótszej Stacjonarnie nic nie ma?Ja się zastanawiam jak to zrobić, żeby się zmyć spać ok 1 haha Gdzie są moje lody i inne gumowe butki?! Dzwonił kurier, ale to co innego. Mówi do mnie co zamawiałam bo ma jakąś paczkę 3kg. A ja do niego, że zależy skąd Nie wiem hahah
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[bo u nas ślub o 12 i potem zabawa do rana] ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- ![]() [już jest, np Waszych ;p]
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
LadySith ok 16 ślub zazwyczaj. Jednak ja o 22 już zasypiam na stojąco
Sweet Dreams 37 ma 24 cm. Czyli jest 1 cm, aż różnicy z rozm. 35/36. Zastanawiam się czy potanieją? Mają tylko jedną sztukę... ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Olcia a ta: http://www.asos.com/Lipsy-VIP/Lipsy-...lr=Blacksilver
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stacjonarnie się nie rozglądałam, na wyprzedażach kupiłam tylko sweterki, 3 pary kozaków i jakieś bluzki i to większość przez internet więc właściwie nie zaglądałam do sklepów ![]() masz na myśli fason u góry taki jak w tej dłuższej, kolor czy co? Ja jak się dobrze wyśpię to spokojnie nockę przeżyję, ale domyślam się, że w dniu ślubu o wyspaniu się nie ma mowy Na pewno nie ma żadnego awiza na Twoje lody?
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.asos.com/Lipsy/Lipsy-Prom...=-1&clr=Silver
http://www.asos.com/TFNC/TFNC-Skater...t=-1&clr=Cream http://www.asos.com/Little-Mistress/...t=-1&clr=Black http://www.asos.com/Little-Mistress/...clr=Creamblack http://www.asos.com/AX-Paris/AX-Pari...t=-1&clr=Black http://www.asos.com/Little-Mistress/...rt=-1&clr=Blue
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz jeszcze inne wrzuciłam. Ta góra jest bardzo ładnie pozakładana i to jedno ramię
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam nogi-klocki + te rozstępy... nie ma opcji, żebym ubrała coś krótkiego, bo to mój największy kompleks i o niczym innym bym nie myślała :/ A nie odpowiedziałam na pytanie o uszycie sukienki - nie myślałam o tym, bo dopiero teraz zaczęłam w ogóle o tym weselu myśleć. Nie mam żadnej sprawdzonej krawcowej ani nie wiem ile mogłoby to kosztować, żeby było zrobione porządnie w ogóle nie uśmiecha mi się to wesele, ehh---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
a kupiłam tę sukienkę w h&m za 60zł, mimo, że jej nie potrzebowałam to stwierdziłam, że lepiej mieć w razie w
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakby były jakieś zniżki na nonnon to plis dajcie znać
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 4 awiza
|
#200 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja nie wiem kto przyniósł melissy na pewno nie kremowe ani kośc słoniowa oczywiście trójkąty krzywo przyklejone, ale zwróciłąm na to uwagę, bo Olcia zwróciła wygodne jak każde dragony, twardsze niż kulki, ale nie tak twarde jak Jasony Tyle relacji, może zepnę się i zrobię zdjęcia![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mi bardzo podobają się takie jak na zdjęciu 8 i 16 ma Paulina Krupińska http://plejada.onet.pl/gwiazdy-na-ko...vn-style/1kwml Ja szyłam podobną, ale całą szarą (podobną do tej szarej na zdj, ) na jakąs imprezę, miała jeszcze kieszenie. Materiału miałam na styk 2 długości, a koszt uszycia wyszedł 60zl +materiał może 40 i jeszcze miałam halkę/siatkę usztywniającą-chyba 10zl nie poszłam w niej, bo leżała sobie wyparasowana na desce do prasowania i podleciało moje najukochańsze dziecko i wycisnęło na nią krem do rąk w ogóle lubię takie lamaniowe. Marzy mi się biała taka jak ta biała lub niebieska M.R. tylko trochę dłuższa i z materiału, który nie będzie błyszczał
|
||||
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdążysz dzisiaj odebrać?
jeny, ale Ci zazdroszczę lodów Cytat:
fajnie, że dotarły. To też już sama nie wiem kto je roznosi...a wczoraj wysłali z mangooutlet moje szpilki z metalowym czubem ![]() Przeszukuję allegro i znalazłam dwie szyte na miarę i o taką mniej więcej mi chodzi... czerwona dobrze obrazuje długość na jakiej mi zależy ![]() ja szyłam sukienkę na studniówkę na wzór tej: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...5Xt5N0Qse-II53 i niestety nie do końca byłam zadowolona z efektu a na całość przeznaczyłam 200 albo 250zł. Więc zazdroszczę Ci sprawdzonej krawcowej
|
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam na answer Melissa sweet dreams
http://answear.com/szukaj.html?search=Melissa+sweet Wykorzystałam kod za newslettera więc wyszły 199. Ciekawe jak będą leżeć na nodze. Marzy mi się do nich żółta sukienka ![]() Tak, ta strona nextdirect.com to oficjalna, ceny podane w zł, przesyłka od 70 zł darmowa. Wysyłają w ciągu 3 dni roboczych. Jedynie ewentualny zwrot jest drogi, bo odesłać trzeba do UK. |
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
kilka fotek na stopach
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zaczytanie
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
piekne te sweat dreams
musza byc dobrze dopasowane, bo na zdjeciu te niebieskie niefajnie wygladaja, bo widac, ze sa za duze, najlepiej wygladaja czarne
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Rozowe
Ja chyba zaczynam chorować na dragony z różowymi kokardami :/ (Ale pustka z rozmiarem 37 w rozsądnej cenie ) I nie wiem czy dałabym radę w nich chodzić - nie ukrywam, że wolę "cichobiegi" Jak dla mnie, mogliby zrobić balerinki jak dragony - z chęcią bym kupiła
Edytowane przez 98agnyk Czas edycji: 2014-02-18 o 19:10 |
|
|
|
#207 |
|
Kocia mama
|
Na hegos są nowe modele
![]() Widziała któraś z Was może gdzieś mel pop koronkowe? rozmiar 37.
|
|
#208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Kocia mama
|
Cytat:
OOO, super, dziękuję
|
|
#210 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

Jednak przed kolano - mam 161 cm 
bombki, a bardziej tulipana idealnego jeszcze nie znlazłam
Nie wiem kto je ma dostarczyć

nie dostawałam fioła na tym punkcie i nie sciałam się z innymi na atrakcje weselne

), ale nie chciałabym być jedną dziewczyną w długiej sukni 

Big Day - 7 czerwiec