![]() |
#181 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja wyczekałam się w tej przychodni, 2 godz opóźnienia. Ale później podjechałam do Pepco i Textil Marketu. Kupiłam Młodemu okrycie kąpielowe i skarpetki ![]() A dla siebie w Pepco znalazłam po długich poszukowaniach koszulę nocną do szpitala za 14,99 zł. Szukałałam dobrej jakościowo koszuli na szelkach w normalnych kolorach a nie misiach i kwatkach. I udało się. Bo doszłam do wniosku że na lato i upały w szpitalach najlepsza będzie na cieńkich ramiączkach. A do tego nie będzie problemu z karmieniem. Miałam jeszcze Rossmana odwiedzić ale brakło sił. Ale może to i dobrze bo jeszcze bym kupiła jakis podkład a mam 3 inne zaczęte i nie mogę ich zmęczyć. Jest tak duszno i nas że zaraz się uduszę.
Był ![]() 26.10.2013 ![]() Jesteś z nami http://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8dc2t2u5uz.png Edytowane przez __Sylwia__88 Czas edycji: 2014-04-24 o 14:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Choco trzymam za Was kciuki - aż się zestresowałam tym zdjęciem ze szpitala - daj znać jak będziesz mogła jak sytuacja wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczynki, ja lecę na zajęcia do SR.
Powinnam być dopiero pod wieczór, więc pewnie będzie co nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Ja już po wizycie i w sumie mam dobre wiadomości bo mój synuś przybrał nieco na wadze
![]() 8.05 kolejna wizyta, na której ustalimy termin cc. Jednak lekarz wstępnie podał mi datę i uwaga może to nastąpić 3 czerwca ![]() ![]() ![]()
#185 |
Wtajemniczenie
|
co u nas nowego.. co najgorsze to chyba tylko to ze mam goraczke
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#186 |
Zadomowienie
|
Prowansja
![]() ![]() ![]() ANTERIA ![]() ![]() ![]() Ja również skorzystałam z promocji w Rossku i co najlepsze, Pani otworzyła kolejną kasę specjalnie dla mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- chocolate uff, dobrze, że skurcze minęły, niech chłopaki jeszcze się wstrzymają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To taki wstępny termin, za dwa tyg się okaże jak mały przybiera i dokładnie wszystko ustalimy. Wiem tylko że ogólnie cesarki robi się wcześniej, także niestety muszę i tak się nastawić na wcześniejszy poród...
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Patrzcie ile pożarlam wlasnie :/ literowe lody :/ImageUploadedByWizaz Forum1398354359.981317.jpg
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Prowansja gratuluję decyzji wózka! wybór super ![]() ![]() ![]() I super, że twarz wraca do swojego stanu! ![]() Ja zrobiłam zakupy u rp77 uffffffff ![]() Powiedźcie mi - ile zakupujecie w sumie pieluch tetrowych ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | ||
Wtajemniczenie
|
Od wczoraj chodzę non stop głodna. Po kilku tygodniach postu to całkiem miła odmiana, wysłałam Tż-ta żeby mi słodyczy nakupował i mam jeszcze dwie bułeczki mleczne na kolację
![]() ![]() Słyszałam, że babki z korytarza podniosły bunt, więc może mnie jutro wypuszczą ![]() Cytat:
![]() Jakbym słyszała o mojej złośnicy, położne to depresji dostają jak mają mi ktg podłączyć ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Ja kupiłam 10 pieluch..
#193 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() u mnie dziś cudna pogoda była, więc prałam jak szalona ![]() Potem szybkie zakupy, ogarnięcie domu. wzięłam się za prasowanie- tu niestety niedługo- może ze 30 sztuk, bo musiałam robić obiad a na koniec miało być miło- czyli wizyta u kosmetyczni A tu lipa, bo leżenie przez półtorej godziny nie było już tak fajne ![]() Kręciłam się, przebierałam nogami, wstałam, pospacerowałam trochę... No ale najważniejsze, że efekt cieszy oko ![]() Teraz dokucza mi twardnienie brzucha ![]() ![]() Jutro muszę mieć siły, bo muszę się wybrać po ostatnie rzeczy- wkładki laktacyjne mam tylko jedno pudełko canpola, kupię jeszcze ze 2 inne i będę testować no i jeszcze 2 smoczek do butelki pewnie jeszcze coś w ręce wpadnie ![]() Chocolate trzymajcie cię ciepło ![]() ![]() Ramona_85, sylvuniaa84 ufff, myślałam, że tylko ja jestem takim lodożercą ![]() ![]() ANTERIA u mnie na SR mówili, że najlepiej pod koniec 38tc lub na początku 39 tc, chyba, że coś się dzieje no to wtedy nie ma o czym dyskutować ![]() Prowansja Super, że twarz wraca do formy ![]() ![]() Super, że wózek zakupiony, no i fajnie, że wynegocjowałaś gratisy! NecroKitty- No trafiła Ci się współlokatorka ![]() ![]() Bogini Bastet, __Sylwia__88 Udanych wizyt ![]() majkela12 super, że wózek się sprzedał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z moim małym rozmiarem się nie boje tego typu sytuacji. Przecież na noc i na początku ciąży miałam dużo większe piersi jak teraz i nie raz zakładam koszulkę na ramiączkach i nic takiego się nie działo. I szelki są regulowane. Ja już po szkole rodzenia. W sumie nic odkrywczego się nie dowiedziałam.
Był ![]() 26.10.2013 ![]() Jesteś z nami http://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8dc2t2u5uz.png Edytowane przez __Sylwia__88 Czas edycji: 2014-04-24 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | ||
Zadomowienie
|
Hehehe
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Super, że chłopaki dalej siedzą w brzuszku i że jest lepiej ![]() Cytat:
![]() Prowansja88 super, że z twarzą lepiej ![]() ![]() ![]() A ja byłam na SR, kobieta opowiadała dziś depresji, która dotknie prawie każdą z nas między 3 i 4 dobą po porodzie, jest całkowicie normalnym zjawiskiem i mija po ok 20h. Wtedy o wszystko będziemy beczeć i to wszystko przez hormony. Położna mówiła, że często kobiety nie wiedzą o tym i nie wiedzą co się z nimi dzieje... Śmiała się, że mężowie jakąkolwiek imprezę powinni zorganizować w pierwsze dobie bo wtedy wszystko będzie wybaczone, a w trzeciej nie wiadomo jaką gwiazdkę z nieba by przynieśli i tak będzie źle ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny jestem w domu
![]() ![]() ![]() Czytałam Was na bieżąco ale nie mogłam odpisywać, dziękuje za Wasze kciuki i wsparcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Aldrin dobrze ze jestes z powrotem
![]() Pochlonelam te lody a teraz wzielam sie za kolacje...jejku jakie ja mam dzis napady głodu! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#198 |
Zadomowienie
|
Super, że jesteś w domku, teraz tylko odpoczywaj, nie stresuj się i czekajcie na czerwiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki mam zamiar zaciskać nogi i nie wypuszczać młodego jeszcze długo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
ja tez zaciskam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#201 |
Zadomowienie
|
Aldrin super że w domu jesteś i skurcze się uregulowały.
Sylvunia84 nawet nie wiesz ile bym dała za takie lody a jeszcze więcej za bakaliowe z Biedronki. No ale niestety dieta to dieta.
Był ![]() 26.10.2013 ![]() Jesteś z nami http://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8dc2t2u5uz.png Edytowane przez __Sylwia__88 Czas edycji: 2014-04-24 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Mykam spac...tak mnie wszystko boli ze nie wiem jak mam lezec ;/ Dobranoc
#203 |
Zadomowienie
|
cześć Brzuchatki
![]() dzisiaj znowu nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji w nocy, ani na boku ani na plecach nie było mi wygodnie, bo za każdym razem coś mnie uwierało ![]() wczoraj miałam zajęcia w SR - uczyliśmy się kapać noworodki ![]() ![]() ![]() przeraziłam się jednego - wagi małego fantoma ![]() ![]() ![]() a potem słuchaliśmy tętna dziecka przez słuchawki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zadomowienie
|
Witam się w piątek
![]() ![]() Mąż poszedł do pracy i ja już za cholerę nie mogłam zasnąć... To mnie coś kopie, to uwiera to noga kłuje, aż się wkurzyłam i wstałam ![]() ![]() ![]() Dobrego dnia dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |||
Zadomowienie
|
wczoraj zajmowanie się ciuszkami zajęło mi pół dnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
super, że już wyszłaś i jest ok ![]() ![]() ![]() teraz czekamy tylko na Necro i Chocolate - wracajcie dziewczyny już do domów! ![]() Co do porodu to ja każdego dnia boję się coraz bardziej ![]() ![]() Cytat:
![]() mój tżet ostatnio mi oznajmił, że on wie jak to będzie: po porodzie będę miała depresję i będę chodziła i pochlipywała po kątach a potem na całego rozkocham się w Małym i fantastycznie odnajdę się w nowej sytuacji ![]() (ach jak on mnie zna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też mieliśmy mieć teutonie, ale model cosmo ![]() ![]() L'oreal (odcień 1 i 2) na razie jestem zadowolona, ładnie rozświetlają cienie pod oczami i wypełniają optycznie bruzdki i zmarszczki, które coraz bardziej ochoczo serwuje mi upływający czas ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ja.html&next=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
BoginiBastet u nas też było kąpanie noworodka.
Położna mówiła że strasznie dużo osób się zapisuje do sr co potwierdza słowa Aldrin że bardzo dużo porodów teraz jest. Ja nie mogłam spać. Coś mi się w bark stało i czuje taki ucisk w środku, nawet oddechu nie mogę wziąść bo boli strasznie. Co się ruszę to czuje ten ból. Wieczorem jak się położyłam spać to wyłam z bólu i już myślałam żeby na SOR jechać ale pewnie niewiele by mi pomogli. A dziś mam tyle planów. Zamówienie w Gemini zrobić. Miałam przygotowany koszyk i się skasował. Prasowania sterta czeka, w zlewie naczynia się nie mieszcza- bałagan straszny mam a sił brak.
#208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do szkoły rodzenia to my też na ostatnich zajęciach mieliśmy kąpanie ![]() ![]()
![]() |
#209 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziś jedziemy do warszawy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Witam sie z rana
![]() Obolała,zmęczona,i rozdrażniona. Nie moge wykaraskac sie z wyra. Dzis moze dojdzie łóżeczko...mam nadzieje ze kurier wniesie bo jestem sama w domu. Jestem chyba jedyna co nie robie zamówienia w tej aptece gemini czy jak to sie pisze... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.