Rossmann cz. XXII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-22, 21:08   #181
sarraa
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXII

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
W jakim sensie? Dla mnie Photoready ma bardziej mokre wykończenie niż Color Stay, ale trzyma się twarzy zdecydowanie lepiej i wraz z upływem czasu znika dosyć równomiernie, czego nie mogłam powiedzieć o Color Stay
color stay ma duzo silikonów, przez co przy zmywaniu żel się nie pieni i twarz jest taka śliska, mam wrażenie ze nie umiem go domyć
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:13   #182
sweetboy1989
Raczkowanie

Jestem!
Dla siebie nic nie kupiłem, ale moja siostra zgarnęła wyciskany podkład z Astora, jakieś 4 kolory pudru Wibo i chyba róż Manahttanu. Ja dołożyłem krem Nivea, żeby sprawdzić, czy rabat łączy się z książeczką, ale nie łączy się. Za całość zapłaciliśmy jakieś 25zł.
Było pusto, tylko jedna pani wzięła róż burżuja, a przy kasie do niej ekspedientka, że róże to chyba nie wchodzą, ale na może sprawdzić. No i weszła promocja, ale od ceny regularnej...
sweetboy1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:14   #183
Pakipsi
Wtajemniczenie

ja kupiłam:
1. Bourjois 123 nr 51 - 25,99
2. Loreal Infaillible nr 125 - 29,89
3. Manhattan sypki nr 1 - 15,30
4. Loreal True Match róż nr 120 - 29,89
Pakipsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:19   #184
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez sweetboy1989 Pokaż wiadomość
Jestem!
Dla siebie nic nie kupiłem, ale moja siostra zgarnęła wyciskany podkład z Astora, jakieś 4 kolory pudru Wibo i chyba róż Manahttanu. Ja dołożyłem krem Nivea, żeby sprawdzić, czy rabat łączy się z książeczką, ale nie łączy się. Za całość zapłaciliśmy jakieś 25zł.
Było pusto, tylko jedna pani wzięła róż burżuja, a przy kasie do niej ekspedientka, że róże to chyba nie wchodzą, ale na może sprawdzić. No i weszła promocja, ale od ceny regularnej...
jeśli dobrze zrozumiałam to jak rabat miał się połączyć z tym z książeczki skoro brałeś krem? a krem to nie podkład ani puder chyba, że źle zrozumiałam i sprawdzałeś po prostu czy zwykła promocja łączy się z książeczką
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:22   #185
noir_angele
Wtajemniczenie

do emmm
nie czytałam wszystkiego, ale przyuważyłam Twój post o marży
ostatnio wpadła mi w rękę fakturka z wibo i bardzo tu polecany żółty tusz producent sprzedaje za niecałe 4zł

ja dzisiaj złapałam tylko
puder Heathly balance
i puder Eveline Celebrites

ześwirowałam na temat podkładów i nie kupiłam żadnego

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:28   #186
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
jeśli dobrze zrozumiałam to jak rabat miał się połączyć z tym z książeczki skoro brałeś krem? a krem to nie podkład ani puder chyba, że źle zrozumiałam i sprawdzałeś po prostu czy zwykła promocja łączy się z książeczką
Pewnie chodzi o to, że brali wszystko na jeden paragon i podali jeszcze książeczkę i się okazało, że z rabatem wyszedł tylko krem, a kolorówka już nie.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:28   #187
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
color stay ma duzo silikonów, przez co przy zmywaniu żel się nie pieni i twarz jest taka śliska, mam wrażenie ze nie umiem go domyć
Ja wszystkie podkłady zmywam płynami micelarnymi więc ciężko mi to stwierdzić, ale z usunięciem Photoready nie miałam nigdy problemów
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:29   #188
Coffee24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
dziewczyny, a co myślicie o rimmel wake up do suchej cery? Przeczytałam opinie na kwc, ale chciałam jeszcze was spytać.
Przez to, że od trzech miesięcy używam maść na trądzik strasznie wysuszyła mi się skóra, ale mimo wszystko ten podkład uwielbiam. Fakt, miewamy gorsze dni, ale to sporadycznie. Czasami już pod koniec dnia po prostu strasznie podkreśla mi suche skórki wokół ust i koło nosa, ale w dzień sprawdza się bez zarzutu
Coffee24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:36   #189
Linanna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
dziewczyny, a co myślicie o rimmel wake up do suchej cery? Przeczytałam opinie na kwc, ale chciałam jeszcze was spytać.
ja mam okropnie suchą skórę i ten podkład jest naprawde super!
Linanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:38   #190
konsternacja
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku
konsternacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:43   #191
nkfn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chocaholic Pokaż wiadomość
healthy mix serum kosztuje tyle samo co zwykły healthy mix? bo na rossnecie go nie widzę
U mnie zwykły HM kosztował 59.99 (po % 30,60) natomiast HM serum 61.99.

Cytat:
Napisane przez j_ka Pokaż wiadomość
Jak zastosujesz to proszę opisz wrażenia. Ja się nad nią zastanawiam. Chciałam stosować jako bazę pod cienie.
Od jutra zaczynam testowanie, ale już jestem zniesmaczona, ponieważ widzę, że w opakowaniu mam pół bazy. :/

Cytat:
Napisane przez izqu Pokaż wiadomość
jak dla mnie ta baza to porażka ani nie wyrównuje, ani podkład się dłużej nie trzyma, tyle że lepiej się rozprowadza podkład (tak jak jedna z Was już pisała). Chyba że to moja cera, ale byłam szczerze zawiedziona

Dzięki! Zobaczymy jak się mnie sprawdzi. Właściwie to taki specyfik nie jest mi potrzebny, ale od czasu do czasu efekt wygładzonej, idealnej cery by się przydał..

Pinger
 Blogspot

/Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry.

Edytowane przez nkfn
Czas edycji: 2014-04-22 o 21:47
nkfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:43   #192
asia2285
Zakorzenienie

A ja dzisiaj tylko bronzer z lovely kupiłam. Jutro po afinitone i na tym koniec. Czekam na tusze.

Manchester United

Coś o mnie--->
All about me
Nowy post: Łapacz snów - DIY Dreamcatcher
asia2285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:44   #193
olewa
Rozeznanie

Witam

Tak czytam Wasze posty i co jakiś czas przewija się słowa "książeczka". Mógłby mnie ktoś oświecić o chodzi i gdzie taką książeczkę dostać?

A odnosząc się do tematu teraźniejszego - nie kupiłam nic i chyba nie mam zamiaru

Edytowane przez olewa
Czas edycji: 2014-04-22 o 21:46
olewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:48   #194
CleoOo
Wtajemniczenie

ja kupuje jeszcze tylko eyeliner, tusz i ze dwie pomadki.... i tyle... bo już nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:50   #195
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Ja czekam na tusze i lakiery! Zaplanowałam 2 lakiery (może 3) oraz chyba 3 tusze
Ja też czekam na lakiery Mam nadzieje że pielęgnacja paznokci też wejdzie na promo.
Cytat:
Napisane przez kasiakreczmanska Pokaż wiadomość
W moim rossmanie podsłuchałam jak jedna ekspedientka mówiła do drugiej koło godziny 12, że mieli złe informacje z 'góry' i od teraz promocja jest na wszystkie podkłady, pudry itp., wraz z tymi co leżą przy kremach
Ja byłam o 16 na zakupach i nie kupiłam pudru Synergen bo nie wchodził na promocje, sprawdziłam pod czytnikiem. Jeszcze wredna ekspedientka się darła że promocja dotyczy tylko szaf. Zapytałam jej się grzecznie dlaczego w takim razie na ulotkach jest -49% na WSZYSTKIE, ale uciekła...
Jak ktoś kupi ten puder w promocyjnej cenie niech da znać
Stary 2014-04-22, 21:51   #196
nkfn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olewa Pokaż wiadomość
Witam

Tak czytam Wasze posty i co jakiś czas przewija się słowa "książeczka". Mógłby mnie ktoś oświecić o chodzi i gdzie taką książeczkę dostać?

A odnosząc się do tematu teraźniejszego - nie kupiłam nic i chyba nie mam zamiaru
Książeczka w niektórych rosskach była dodawana do zakupów, w niektórych po prostu leżał ich stos i kto chciał, to sobie je brał. Zawarte są w niej rabaty na poszczególne miesiące i łączą się z cenami promocyjnymi, jednakże są to kupony na jednorazowe zakupy. Kwiecień 20% (na produkty do makijażu, pielęgnacji twarzy, zapach), maj 25%...... sierpień -40%

Pinger
 Blogspot

/Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry.

Edytowane przez nkfn
Czas edycji: 2014-04-22 o 21:54
nkfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:53   #197
Coffee24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CleoOo Pokaż wiadomość
ja kupuje jeszcze tylko eyeliner, tusz i ze dwie pomadki.... i tyle... bo już nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać
U mnie niestety pewnie na dwóch pomadkach się nie skończy, bo po prostu jestem zakochana w niektórych kolorach, żywych, idealnych na wiosnę i lato Ale za to nie potrzebuję nic do oczu, żadnego tuszu ani eyelinera więc chociaż tyle dobrego
Coffee24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:54   #198
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez olewa Pokaż wiadomość
Witam

Akcja obowiązuje w wybranych Rossmannach od marca do sierpnia: http://www.rossnet.pl/Portals/0/inau...a-drogerii.pdf
W tym okresie w tych drogeriach można wykorzystać rabaty ze specjalnej "książeczki" (kartki formatu A4). Książeczki wydawane są do końca kwietnia. Aby zrealizować kolejny "poziom", trzeba wykorzystać wcześniejszy (za wyjątkiem marca i kwietnia, tu można było wykorzystać jeden z nich). Wartość rabatów:
marzec i kwiecień 20%
maj 25%
czerwiec 30%
lipiec 35%
sierpień 40%
Zniżka obejmuje pielęgnację twarzy, kolorówkę i zapachy, liczona jest od cen promocyjnych.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:54   #199
olewa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nkfn Pokaż wiadomość
Książeczka w niektórych rosskach była dodawana do zakupów, w niektórych po prostu leżał ich stos i kto chciał, to sobie je brał. Zawarte są w niej rabaty na poszczególne miesiące i łączą się z cenami promocyjnymi, jednakże są to kupony na jednorazowe zakupy. Kwiecień 20% (na produkty do makijażu, pielęgnacji twarzy, zapach), maj 25%...... sierpień -40%
Ojaaaaaaaaa, a ja nic nie wiedziałam ciekawa jestem czy jeszcze w moich rosskach są te książeczki..
Ale dziękuję bardzo!
Stary 2014-04-22, 21:56   #200
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
Ja wszystkie podkłady zmywam płynami micelarnymi więc ciężko mi to stwierdzić, ale z usunięciem Photoready nie miałam nigdy problemów
dziekuje
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:56   #201
Pestka88
Zadomowienie

Dziewczyny, a jeśli chodzi o Revelon Photoready i Color Stay, to powiedzcie mi, jeśli używam 150 Color Stay, to jaki kolor z Photoready by temu odpowiadał?

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:59   #202
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Czy dziala u Was ten link? Chcialam zasubskrybowac i podpatrywac watek, ale nie uruchamia mi sie ta strona na mobilnym wizazu.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 22:00   #203
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Czy dziala u Was ten link? Chcialam zasubskrybowac i podpatrywac watek, ale nie uruchamia mi sie ta strona na mobilnym wizazu.

Faktycznie, nie działa. Spróbuję naprawić

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2014-04-22, 22:02   #204
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pestka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jeśli chodzi o Revelon Photoready i Color Stay, to powiedzcie mi, jeśli używam 150 Color Stay, to jaki kolor z Photoready by temu odpowiadał?

Do niedawna tez sie nad tym zastanawialam i poczytalam troche blogow urodowych. Idealnego zamiennika nie ma, ale najbardZiej zblizony jestRevlon PR nr 002 Vanilla. Jest jeszcze jasniejszy odcien, ale wpada juz w rozowe tony.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:

Faktycznie, nie działa. Spróbuję naprawić
Dziekuje.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 22:03   #205
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Akcja obowiązuje w wybranych Rossmannach od marca do sierpnia: http://www.rossnet.pl/Portals/0/inau...a-drogerii.pdf
W tym okresie w tych drogeriach można wykorzystać rabaty ze specjalnej "książeczki" (kartki formatu A4). Książeczki wydawane są do końca kwietnia. Aby zrealizować kolejny "poziom", trzeba wykorzystać wcześniejszy (za wyjątkiem marca i kwietnia, tu można było wykorzystać jeden z nich). Wartość rabatów:
marzec i kwiecień 20%
maj 25%
czerwiec 30%
lipiec 35%
sierpień 40%
Zniżka obejmuje pielęgnację twarzy, kolorówkę i zapachy, liczona jest od cen promocyjnych.
Może informację o tej promocji książeczkowej też zamieścić w 1-wszym poście, a nóż ludzie przeczytają
Stary 2014-04-22, 22:04   #206
olewa
Rozeznanie

Cytat:
akcja obowiązuje w wybranych rossmannach od marca do sierpnia: http://www.rossnet.pl/portals/0/inau...a-drogerii.pdf
w tym okresie w tych drogeriach można wykorzystać rabaty ze specjalnej "książeczki" (kartki formatu a4). Książeczki wydawane są do końca kwietnia. Aby zrealizować kolejny "poziom", trzeba wykorzystać wcześniejszy (za wyjątkiem marca i kwietnia, tu można było wykorzystać jeden z nich). Wartość rabatów:
Marzec i kwiecień 20%
maj 25%
czerwiec 30%
lipiec 35%
sierpień 40%
zniżka obejmuje pielęgnację twarzy, kolorówkę i zapachy, liczona jest od cen promocyjnych.
ślicznie dziękuję!
Stary 2014-04-22, 22:06   #207
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Dziekuje.
Powinno już śmigać

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Może informację o tej promocji książeczkowej też zamieścić w 1-wszym poście, a nóż ludzie przeczytają

Ok, myślę, że to dobry pomysł. Ale wiadomo, że pierwszy post czytają tylko stali bywalcy, którzy tę wiedzę mają w jednym paluszku .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2014-04-22, 22:06   #208
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...43&postcount=1

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 22:12   #209
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pestka88 Pokaż wiadomość
Ja używam Shell (003). Z jaśniejszym kolorem w Photoready stacjonarnie się niestety nie spotkałam
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 22:22   #210
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Ja też czekam na lakiery Mam nadzieje że pielęgnacja paznokci też wejdzie na promo.

Ja byłam o 16 na zakupach i nie kupiłam pudru Synergen bo nie wchodził na promocje, sprawdziłam pod czytnikiem. Jeszcze wredna ekspedientka się darła że promocja dotyczy tylko szaf. Zapytałam jej się grzecznie dlaczego w takim razie na ulotkach jest -49% na WSZYSTKIE, ale uciekła...
Jak ktoś kupi ten puder w promocyjnej cenie niech da znać
Pudry Synergen rowniez wchodzą na -49%. Tak samo jak podklady stojace na dziale z pielegnacja twarzy z firm soraya,aa,lirene itd. Na czytniku bedzie jednak pokazywac sie cena regularna, bo na te produkty wprowadzony zostal bvm i wtedy cene odlicza tylko kasa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości