|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Testowanie Dove Hair Therapy zaczynamy :)
dostałam Pw ze mam sobie ustawic banerek wiec ustawilam juz wczoraj
zaczynam dzis testowanie i czekam na dalsze instrukcje
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
Jakie było moje zdziwienie, kiedy wczoraj odebrałam paczke... przecież nic nie zamawiałam...,a o zgłoszeniu to już nawet zapomniałam. Po odpakowaniu milo się zdziwiłam
miałam wlasnie kupować odzywke i szampon, noi proszę super maseczke i szampon i druga maseczne z serii Repair otrzymałam do testow ( mój pierwszy test ). Umylam wlosy i sa mięciutkie i takie jakby zdrowsze. Poki co jestem zachwycona rezultatem tej linii Dove. Oby tak dalej a zostane przy tych kosmetykach dluzsza chwilke.
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również wczoraj zostałam bardzo zaskoczona przesyłką
Dziś przyszedł mail Dostałam zestaw do włosów farbowanych, jak strasznie się cieszę. Dopiero będę testować, ale już mogę powiedzieć, że zapach szamponu i odzywki jest przecudny
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Ja również wczoraj użyłam już szamponu. Otrzymałam linię do farbowanych włosów i póki co jestem zachwycona
|
#185 |
|
Przyczajenie
|
I ja mam przyjemność testować Dove
, wersję do włosów farbowanych.Póki co- jeszcze nie użyłam, więc mogę pochwalić wygląd opakowań i zapach )
|
|
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj otrzymałam paczkę.
|
|
|
|
#189 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Też otrzymałam 3 produkty do włosów zniszczonych, będę testować z rodziną
![]() ![]()
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj umylam wlosy pierwszy raz (seria Repair). Posplukaniu odzywki wlosy byly bardzo miekkie, dobrze sie rozczesywaly
. Ogolnie wrazenia pozytywne, tylko duzo z was pisze o dlugo utzrzymujacym sie zapachu na wlosach, a na moich zapach praltycznie od razu znika. A szkoda, bo jest ladny
|
|
|
|
#192 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialabym sie z wami przywitac i ja
Wczoraj otrzymalam paczuszke z kosmetykami do wlosow farbowanych Dzis umylam wlosy szamponem i nalozylam maske - szczerze mowiac narazie nic sie nie zmienilo hihi
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
Hej, do mnie również właśnie dotarła przesyłka. Bardzo się cieszę! I dadam, że i ja po raz pierwszy be d e uczestniczyła w testowaniu. Wieczorem zaczynam testować. Mam nadzieję, że będzie godna polecania, bo właśnie jestem w trakcie poszukiwań czegoś odpowiedniego.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
duzo nas
|
#197 |
|
Konto usunięte
|
Witam serdecznie, od 2 dni mam przyjemność testować zestaw Dove Hair Therapy w którym znajduje się szampon, ekspresowa maseczka oraz maseczka z aktywatorem ciepła. Przyznam że zestaw jest ciekawy a zapach przyjemny. Jestem już po pierwszym stosowaniu kosmetyków i moje pierwsze wrażenia są pozytywne. Dziękuję za wyróżnienie
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie drogie testerki
w dniu wczorajszym ja także otrzymałam paczkę z zestawem do włosów zniszczonych, co było wielkim zaskoczeniem, i z wielką przyjemnością będę go testować. Moje włosy ostatnio są w nie najlepszej kondycji, zwłaszcza końcówki, które niestety będę musiała mocno przyciąć. Mam nadzieję, że zestaw Dove chociaż trochę podratuje te moje włosy. Kilka lat temu używałam szamponu z odżywką 2w1 Dove i według mnie był rewelacyjny więc mam nadzieję, że produkty w zestawie będą równie dobre. Nie mogę się już odczekać pierwszego użycia. Życzę zatem wszystkim miłego testowania
|
|
#199 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Czy ktoś już odważył się użyć maseczki z aktywatorem? Bardzo jestem jej ciekawa. |
|
|
|
|
#200 |
|
Przyczajenie
|
Ja swój pakiet otrzymałam dziś
|
|
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
Ja zaraz idę zrobić próbę ogniową
Myję włosy co dwa dni, paczka przyszła wczoraj, ale dzień mycia dopiero dziś.
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#203 |
|
Przyczajenie
|
Ja dzisiaj dostałam paczkę
Właśnie użyłam szamponu i odżywki w sprayu. Zapach cudowny, to trzeba przyznać. Co do szamponu- na razie mogę powiedzieć, że jest ok Po jednym użyciu nie da rady stwierdzić czy jest dobry czy nie Natomiast odżywka w sprayu która miała za zadanie również ułatwić rozczesywanie włosów (z czym mam problem) nie do końca spełniła swoją rolę. Musiałam spryskać włosy drugi raz, żeby naprawdę pomogła ale nie skreślajmy niczego po pierwszym użyciu zobaczymy jak w kolejne dni.Jutro zastosuję maskę regenerującą nie mogę się doczekać ![]() Edytowane przez karina891 Czas edycji: 2014-07-11 o 22:23 |
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj aplikacja mobilna mi nie działała, więc wczorajszą relację zdaję dziś.
Po pierwsze: zapach! Kocham go - mój TZ śmieje się że powinnam sobie na głowę torbę Dove założyć w której przyszły kosmetyki a nie ciągle tubki wąchać. Po drugie: mega łatwe rozczesywanie włosów. Szczotka sunie po nich jak po maśle, są miękkie, niesplątane, praktycznie żadnego włosa na szczotce nie zostało po rozczesaniu. Po trzecie: może sobie tylko wmawiam ale po wyschnięciu są naprawdę mięciutkie, lejące się jak po wizycie u fryzjera. Użyłam szamponu i maski do splukiwania, a przed wysuszeniem spryskalam odżywką nutritive solutions nourisching oil care- to narazie pierwsze zastosowanie. Zobaczymy jak się spisze po następnym stosowaniu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Ja również od dziś testuję. Dostałam zestaw do włosów farbowanych. Szampon i odżwka użyte. Kosmetyki pięknie pachną. Szampon dobrze się pieni i latwo spłukuje. Po uzyciu odżywki wlosy są gładkie i łatwe do rozczesania. Serum użyję wkrótce. Zobaczymy jak się sprawdzą przy dłuższym stosowaniu. Zestaw idealny bo jestem dzień po farbowaniu. Super ![]() |
|
|
|
#206 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() dzis doszła do mnie przesyłka od Dove Hair Therapy, super niespodzianka, juz w sumie zapomniałam, że wypełniałam ankiete i sie zgłosiłam do testowania. To mój pierwszy raz kiedy udało mi się zakwalifikowac. Moje włosy są długości za ramiona, farbawane, rozjasniane regularnie co około 4 tygodnie. Włosy farbowane można określić jako "specjalne troski". Mam problem z łamliwymi przesuszonymi końcówkami. Mój zestaw Dove jest własnie do włosów farbowanych. ciekawa jestem efektu.... Testowanie rozpoczynam od nastepnego mycia. |
|
|
|
#207 |
|
Przyczajenie
|
i ja również otrzymałam kosmetyki do testowania Dove Hair Therapy
|
|
|
|
#208 |
|
Przyczajenie
|
wczoraj wieczorem umylam moje długie wloski w szamponie, który się tak jedwabiście pienil...noi ten zapach.... cudowny ! uzylam maseczki, a moje wloski, które maja doly lamliwe po ombre i które przydaloby się skrocic sa mięciutkie i delikatne jak u niemowlaczka. no jestem pod jeszcze większym wrazeniem niż po poprzednim uzyciu tego zestawu. musze jeszcze jak znajde chwilke wieciej czasu przetestować maseczke z aktywatorem ciepla, ale patrząc na ta maseczke zwykla tez pewno będzie rewelka.
|
|
|
|
#209 |
|
Przyczajenie
|
Ja też już testuję :-D seria do włosów puszacych się wydaje się idealnie pasować do moich niesfornych kosmyków
pierwsze mile zaskoczenie to zapach -śliczny, oraz fajna konsystencja szamponu. Jest wydajny, nie trzeba dużo go nałożyć żeby było dużo piany razem z maską uzyskałam świetny efekt, włosy po umyciu były miękkie i delikatne dużo mniej się puszyły A muszę Wam powiedzieć, że kiedyś zraziłam się do Dove i przez wiele lat nie używałam, tymbardziej cieszę się że paczka do mnie dotarła i mogę testować te kosmetyki :-D |
|
|
|
#210 |
|
Przyczajenie
|
Także będę testować kosmetyki lini Colour Care mam nadzieję, że dzięki nim kolor moich farbowanych włosów będzie utrzymywał się dłużej szczególnie, że farbuję się na rudo.
|
|
Nowe wątki na forum Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

zaczynam dzis testowanie i czekam na dalsze instrukcje

, wersję do włosów farbowanych.

.