![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie maj - czerwiec 2014 cz X
Ale smakowotosci robicie... zjadloby sie...
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#182 |
Zakorzenienie
|
A Justiwi rodzi?
![]() Justyna my na emolium jedziem bo przy Olim i tak jest w użytku a przy stópkach i dłoniach nadal sie łuszczy więc pewno musi poprostu... aczkolwiek w dotyku jest milusi po emolientach ![]() Jeden śpi, choć od dwóch tyg nie miał drzemki, drugi wygląda na padnietego ale jeszcze boje sie odłożyć ![]()
#183 |
Zakorzenienie
|
MADZIULA to chyba zainwestuje w to.cudo... bo nie moge patrzec jak mu sie ta skora luszczy.wszedzie jest.
Lubie czytac twoje wpisy o Olafie i.Majce. moze powinnas zalozyc.blog ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Ups i.Patryku... pomylilam z majka NIKI ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#184 |
Zakorzenienie
|
Madziula chyba jestem do tyłu o co chodzi z tym „może spróbuj karmic jak Muffinka radziła rozebrana?[IMG]file:///C:\DOCUME~1\obi\LOCALS~1\ Temp\msohtml1\01\clip_ima ge001.gif[/IMG]”
Justynka Majce też się łuszczy i nie ma się czym martwić. Tak jak Madziarek pisze kąpiel i normalna pielęgnacja skóry a samo przejdzie ![]() Ja nie weranduję, połozna mówiła że nie trzeba jak jest ciepło na dworze ![]() My już po spacerku ![]() Oskar cały spacer pchał wózek ![]() ![]() Uwielbiam patrzeć i cieszę się jak Oskar podchodzi do Majki. Z taką czułością ![]() Ostatnio jak usypiałam go na drzemkę , Majka obudziła się na karmienie. Tak więc wzięłam ją do Naszego łóżka, Oskar położył się obok Majki złapał ją za rączkę i tak sobie zasypiali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Słodziaki ![]()
22.10.2011 Nasz ślub ![]() 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki ![]() 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek ![]() Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Hej, chyba bardziej od sprzątania i domowej roboty nie lubię bezczynności
![]() ![]() justwi nie mogę się doczekać wieści ![]() ![]() Niegrzeczna trzymaj się! kciuki za usg! a swoją drogą to ciekawe czemu nie mogą go zrobić dzisiaj, skoro i tak nic innego przy Tobie nie robią ![]() Nikii ale masz cudowne dzieci! Mam nadzieję, że uda mi się podobnie wychować Maleńką ![]()
#187 |
Zakorzenienie
|
NIKI slodki ten twoj starszak
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Witam się ponownie, jakoś nie mam ostatnio weny do pisania, wolę podczytywać
![]() Niegrzeczna naprawdę masakra, mi już też przez myśl przeszło, żeby Ci poradzić wypisanie się na żądanie, ale nie wiem co ja bym zrobiła w Twojej sytuacji, bo jednak tęsknota za starszakiem jest okropna, wiadomo, ale z czegoś musi wynikać to, że gin zlecił pobyt w szpitalu, więc jakby się wypisać to strach pewnie by pozostał ![]() Tak czy siak Iga na pewno nie zapomni jak wyglądasz ![]() Co do krzyków przy porodzie to ja nawet nie miałam jak, bo jak tylko próbowałam to moja położna mnie sprowadzała do pionu i przypominała o oddychaniu ![]() ![]() Karolkya brawa za wizytę i udany dzień ![]() Justyna ja też bym poleciła emolient – Emolium, Oilatum itp. ![]() Zawsze jest też krem Oilatum Soft w razie W ![]() Nikii ale cudny widok to musiał być ![]() ![]() ![]() Chansons a ja to bym sobie posprzątała w chacie, ale ostatnio mam taką wspaniałą kondycję, że po prasowaniu padłam i nie mogłam wstać a nawet samo wejście po schodach na piętro mnie męczy tak, że trudno się potem oddycha ![]() ![]() ![]() ![]() Od rana mnie brzuch pobolewa okresowo, właściwie to od wczoraj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale słodko musi to wyglądać ![]() ![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko śpi i nagle w niani słyszę HAU! takie głośne, aż sama podskoczyłam, nie wiem czy jej się pies przyśnił czy jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Właśnie wróciłyśmy z przychodni. Byłysmy się zważyć i Ola przytyła pół kilo ![]() ![]() Nikii - u mnie też jest nadużywany cyc ![]() Madziuuula co na to poradzisz?? ![]() Co do łuszczenia. Moja też traci skórę jak wąż ![]() A no i kąpiemy codziennie. Na początku było co drugi dzień, ale sama nie wiedziała kiedy spać. Teraz kąpiel ok 20 cyc i spanie. A tak to do 21 drzemała i później nie chciała na noc zasnąć. Ja tam krzyczałam na porodówce. Jakby mnie ze skóry obdzierali ![]() ![]()
Dziewczyna - 27.06.2006 ![]() Narzeczona - 24.01.2012 ![]() Żona- 10.08.2013 ![]() ![]() MAMA- 03.05.2014 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2014-05-19 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ciekawe jak tam u nas z wagą.... W środe mamy wizytę to się okaże ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Czekam na męża jak wróci z pracy, bo mamy iść na spacer - nie chce mi się kisić w domu już
![]() Milenka dzisiaj ma chyba DZIEŃ OGLĄDANIA ŚWIATA ![]() ![]() ![]() ![]() Bierzecie swoje maluszki na swój brzuszek, brzuszkiem maluszka kładziecie na swoim ? Moja lubi tak zasypiać ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Kasian czyzby przepowiadacze?
![]() ![]() ![]() Kasiab ![]() ![]() Ja sobie wmawiam że ona ma dopiero tydzień i jeszcze nie uregulowała sobie tego jedzenia ![]() Dzięki za komentarze odnośnie moich pociech ![]() ![]() Dzieci śpią , ja bym mogła posprzątać , ale nie opłaca mi się bo u dziadków remont i bez sensu byłaby moja praca. Co do krzyków to ja też krzyczałam , bo mi to pomagało :P |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
to z okazji skończenia 38 tc i rozpoczęcia 39 pokazuję wam mojego bąka
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
MARTUSZKAO kapiemy w mace ziemniaczanej ale poprawy brak. Dlatego pytalam na forum. Musze sie zaopatrzyc w te emolienty.
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie dziękujemy za wszystkie kciuki i dobre słowa. Synka urodziłam o godz.11 SN 3200GRAM 53CM zdrowy i sliczny.Więcej info wieczorem
![]() Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie do phadwao i jej zupy szparagowej. Czy po ugotowaniu szparagi wyciągasz i wyrzucasz? Czy je kroisz na kawałki i razem z zupą się je?
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Cudowne pół godziny
![]() ![]() Nikki slodki Oskar jest ![]() ![]() Kasiab no ale może Oleńka taka glodna jest? Mój je dlugo 30-50 minut... A Muffinka pisała o karmieniu na bodziaku, coby maluch nie zasypiał ![]()
#205 |
Zakorzenienie
|
Justiwi gratulacje ogromne
![]() Nikki ja tam nadal nie wiem ![]() ![]()
#206 |
Zakorzenienie
|
Kasiab brawa za wagę Oleńki
![]() Nikii no przepowiadacze, męczące dziady są kurde ![]() ![]() Odpocznij sobie jak dzieci śpią, chociaż chwilę ![]() Karolkya bardzo ładny brzuszek ![]() Justiwi brawa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Madziula słodki widok
![]() No u Nas jak na razie Oskar delikatnie podchodzi do Majki , ale i tak trzeba pilnować ![]() A wiesz że mój budyń jeszcze pozostał bo przeczytałam z 10 razy o karmieniu na bodziaku i nie kumam o co kaman :P |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Madziuula
![]() ![]() ![]() Ja też długo nie będę wiedziała jak to jest z tymi jeansami buuuu |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
madziula słodziaki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.