|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy szukam tytulu piosenki!!!! ZBIORCZY
Cytat:
w sountracku napisane jest : Besame Mucho - Cesaria Evora ... ale w filmie na pewno była rockowa wersja? ja mam wersje diany krall (?) osobiście najbardziej mi sie podoba..
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szukam wykonawców i tytułu piosenki, która teraz leci często na Esce. Śpiewa w niej ktoś kto ma podobny głos i styl do Arasha (?) i jakiś raper, brzmi mi jak Snoop Dog, ale to nie on. Kojarzycie może?
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
Siemanko, ja poszukuje francuskiej posenki z tego filmu "Papa est parti maman aussi". Gdyby ktoś znalazł link do tego utworu byłabym bardzo wdzięczna
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuje za odzew
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj widzialam w tv teledysk do piosenki, spiewa dziewczyna,teledysk animowany taka dziewczynka chyba skacze po sprezynach, wystepuje rysunek zoltego serca w srodku z nutka i slowa leca cos w stylu "last night / tarara tuuuu / do speak my music" Co to?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
Witam poszukuje takiej piosenki z refrenem "so good tonight" taka szybka głos kobiety i nie jest to activ i ostanio leciała w radiu eska a dokładnie w imprezce w środe w tym tygodniu. Prosze o pomoc.
|
|
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie może co to za piosenka? Leci jakoś: mama jama jama jama jama jama ja jamajka. Nie wiem, coś takiego. Często ją słyszałam, a nie wiem co to.
Proszę o odpowiedzi.
|
|
#188 |
|
BAN stały
|
zyje tu jeszcze ktos?
ja szukam piosenki ktora ma słowa "If you be my baby jeeee" taka spokoja chyba stara bo slysze ja tylko na 88.4 fm w tle gra gitara i chyba klimat podchodzi pod ballade.. |
|
|
|
|
#189 |
|
Konto usunięte
|
czy któraś z Was wie co to za melodia często leci w serialu usta usta zazwyczaj jak jest romantyczna scena?? przeszukałam w necie wszystkie piosenki z usta usta ale nie znalazłam
poza tym to nie piosenka tylko melodia z góry dziękuje
|
|
|
|
|
#190 |
|
Przyczajenie
|
Wizażanki, potrzebuję pomocy!
Szukam polskiej piosenki o seksie. Śpiewa kobieta. W tekście na początku jest coś typu "pieprz mnie, gryź mnie" (a może w formie przeszłej "pieprzyłeś mnie, gryzłeś mnie", nie pamiętam). W każdym razie przez kilka wersów jest wyliczanka, co ten facet robił. Potem wokalistka śpiewa, że po tym wszystkim ją zostawił, jak zimny drań, czy coś takiego. No za nic nie mogę sobie przypomnieć, ta piosenka ma minimum 2 lata, ale nie jest też bardzo stara. I nie jest to żadne disco-polo, brzmiało jak alt. pop-rock, kiedyś trafiłam na to przypadkiem na youtube i miało sporo wyświetleń, teraz nie mogę znaleźć, jeśli któraś z was wie co to, będę bardzo wdzięczna! |
|
|
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=blonde bombshell;40993783]
W tekście na początku jest coś typu "pieprz mnie, gryź mnie" (a może w formie przeszłej "pieprzyłeś mnie, gryzłeś mnie", nie pamiętam). W każdym razie przez kilka wersów jest wyliczanka, co ten facet robił. Potem wokalistka śpiewa, że po tym wszystkim ją zostawił, jak zimny drań, czy coś takiego. Mi od razu na myśl przyszła ta piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=Jx5T-G78SHI Waterpistols & Daisy ft. Łozo - Zły on |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

Proszę o odpowiedzi.

poza tym to nie piosenka tylko melodia