|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyłki spinamy, o swoje ciało dbamy i zdrowo się odżywiamy, cz.III
nie dziewczyny poważnie mówię...u nas nie ma koni-kiedyś była jakaś stadnina ale splajtowali...raz na jakiś czas pojawiają się na festynach ludzie z kucykami i wtedy cena 50 za 5 minut...pytalismy w zeszłym roku na festynie bo chciałam spróbować...
kurcze za 10 zł to też bym chodziła ![]() ewcia-zawsze miałam migreny-raz na jakiś czas, ale po tabsach mam częściej...a po ostatnich-po których miała mnie głowa nie boleć -to z 10 razy w miesiącu ![]() ![]() w piątek się zapiszę do gina to zmienię gówno ale nie wiadomo co bedzie po kolejnych... dziś byliśmy na działce chwile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale się błyska i grzmi...będzie lało ![]()
#182 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Aga u mnie grzmiało i spadły dwie krople deszczu i po burzy ![]() ja tam lubię upały ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
żartujesz... i kto niby ma na to kasę? coś z kosmosu to wszystko
i te migreny, naprawdę macie tak często? Nie wyobrażam sobie tego. Mnie rzadko kiedy boli głowa, częściej brzuch nawala ale Ci fajnie z tą działeczką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
neska-mam to samo...pewnie że śnieg jest piękny a narty fajne, ale nienawidzę zimna
![]() ![]() ![]() ![]() widzę z okna strażaków ![]() ![]() ![]() ![]()
#185 |
Zakorzenienie
|
Aga moja siostra też przy pigulkach miała straszne migreny. Szczególnie się to nasilalo jak zaczynał się okres. Jej niestety żadne zmiany tabsow nie pomagały. Dopiero teraz jak nie bierze wcale to migreny raz na ruski rok jej się zdarzają.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
bożenka-niedłługo będą pomidorki, ogórki, fasolka i cukinia
![]() ![]() ![]() ![]() mało kto jeździ, ale zawsze chętni się znajdą i zasponsorują córuni jazdę na koniku... u nas to wogóle porażka...są tylko 2 sklepy z butami, na rynku 3 budy w których jest drożej niż w biedrze, dziś szukaliśmy płytek podłogowych-tylko 1 sklep z takimi rzeczami...nic nie ma ![]() mnie ciągle boli łeb brzuch i plecy...i tak na zmianę ![]() ![]() ![]()
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
klara-bo ty nie w temacie
![]() ![]()
#189 |
Zakorzenienie
|
Aga to też bym się męczyła. Na pewno w końcu coś Ci dobierze. Ja też jestem na pigulkach, bo nam z kolei ra dwójka zdecydowanie wystarczy. A innym metodom anty jakoś nie ufam.
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
neska -dopóki nie zamieszkaliśmy na przeciwko też tak myślałam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- klara -dokładnie....ani ja ani mój nie che dzieci...niech je mają ci co chcą ![]() mam nową lekarkę i 1 raz u niej byłam...zobaczymy co wymodzi...te były z małą ilością hormonów a przytyłam po nich i głowa mnie boli 5 razy częściej i mocniej niż po tych co mi zmieniła... idę się myć bo się cała lepię od potu ![]() ![]()
#191 |
Zakorzenienie
|
Ja się niedawno umylam i znowu bym musiała:-D Duchota straszna. Ja z kolei zaraz zmykam spać.
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Klara, witam na wątku
![]() Aguś, postaram się szybko wrzucić jakieś zdjęcia, chociaż mnie na nich jest bardzo mało ![]() Ewcia, byliśmy tylko na tydzień. Ja dzisiaj stwierdziłam, że mało mi urlopu i dobrałam sobie kolejny tydzień wolnego w pracy ![]() ![]() I ogólnie to za dużo piszecie... nie potrafię ogarnąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
klara-ja mam to samo...przed chwilą się umyłam, nakremowałam i czuję się już opocona...ale w końcu lato przyszło
![]() agatka-to dawaj te zdjątka na których jesteś ![]() urlop na sprzątanie mieszkania? straszna rzeczywistość ![]() łeb mnie dalej łupie równo...dobra uciekam chyba...mój w pracy...może coś se poczytam dla relaksu... miłej nocy laseczki ![]()
#194 |
Rozeznanie
|
rzeczywiście, wyjątkowo się dzisiaj zebrałyśmy wszystkie
![]() macie jakiś fajny film do polecenia? Najlepiej komedię romantyczną, coś bym obejrzała, a nie mam pomysłu co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Ale żeście się rozpisały
![]() już nie pamiętam co miałam napisać ![]() Aguś fajnie mieć działeczkę i tw wszystkie pyszności. Jak ja patrzę w De a tu pełno ludzi ma na swoich placach drzewa z czereśniami, jabłkami, drzewa całe obładowane a oni tego nie zbierają, bo duma, wolą żeby pospadało i się popsuło, aż mnie krew zalewa, sama chętnie bym im za te owoce zapłaciła i nazbierała sobie, w sklepach takie dziadostwo. Ostatnio kupiłam truskawki, zapłaciłam 2 razy tyle co w sklepie, niby że bio, były tak samo niedobre jak i te sklepowe, to ściema z tymi truskawkami, stoją przy sadach, a mają pewnie kupione w sklepach czy gdzieś ![]() ![]() Przyszła mi @, kurcze o 5 dni przed czasem, chyba zwariuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aga widzę, że Twój facet też nocki robi. Mój dziś planowo kończy o 9 rano. Ale ciemno za oknem. Chyba im się sprawdzi prognoza pogody i będą te deszcze i burze. A chcieliśmy wziąć jutro moją mamę i jechać w piątkę do Krakowa. Chyba nic z tego nie wyjdzie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
W De też okropna pogoda od wczoraj, cały tydzień ma padać deszcz i być maks 14-18 stopni
![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Ehh wczoraj szykaliśmy różnych hoteli, pensjonatów na 2-3 dni na ciepłych źródlach w besenovie lub tatralandii. Jeden mi się spodobał, nie był taki drogi, a przy rezerwacji okazało się, że muszę mieć karte kredytową i im podać nr, teraz coraz częśćiej się tak zabezpieczają jakby ktoś zrezygnował, a ja nie mam takiej karty i musiałam poszukać innego hotelu, co takich głupich wymagań nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Aguś, no niestety szara rzeczywistość
![]() ![]() Klara, a z jakiego regionu jesteś? ![]() Niby ma padać, ale liczę na to, że będą to przelotne opady ![]() Miałam dzisiaj zabrać się za ćwiczenia, ale jest taka temperatura, że nawet jak jem obiad to się pocę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Veiovis - jestem ze Śląska
![]() Tu tylko Butterfly nie szuka wymówek i ładnie ćwiczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
ale ostatnio też mam lenia, jak narazie dzisiaj zrobiłam tylko ćw. z Mel B ramiona (10min) i Mel B nogi (10min), idę sobie najpierw pospać a potem poćwiczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Klara, ja również ze śląska
![]() Włączyłam turbo wyzwanie z Ewką, ale wytrzymałam tylko 20 minut ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
a ja z dolnego śląska
![]() witam się ![]() ![]() z ćwiczeń to w piekarniku ciasto z rabarbarem malinami i kruszonką już się piecze ![]() klara-mój robi na 3 zmiany...a nocki ma od 22-6 ![]() ![]() madzia-u nas to samo...ludzie marnują wszystko bo im się nie chce zbierać...na mnie na działce patrzą jak na głupią że niedojrzałe jabłka co pospadały bieram...robaczywki, ale jak nie są zgnite to biorę do domu...ostatnio miałam z nich 2 litry soku ![]() a z tymi bio to ściema...u nas przy drodze często stoją z truskawkami i jagodami-a pola przy drodze...bio z ołowiem i spalinami... bożenka-ogladałam ostatnio film fajny ale zapomiałam zupełnie...o gosciu co musiał się ozenić żeby kasę zgarnąć po dziadku ![]() ![]() idę gotować zupkę...dziś u mnie smieciówka warzywna ![]() miłego dzionka ![]()
#203 |
Zakorzenienie
|
Veiovis, a można wiedzieć skąd dokładnie? Ja mieszkam w Rybniku.
Aga - mój te zmiany to ma 12-gidzinne, i tak po kolei: na godz 7, na 19, na 8, na 20 itd. I jak cały zegar obrobi to od nowa ![]() Kurcze, żeby wytrzymalo z tą burzą i ulewa do nocy, bo na 18.30 jadę z synkiem do okulisty. My mamy w ogrodzie tylko borówki, troszkę wiśni i dwie czereśnie. Innych pyszności nie, bo ja jakoś mało ogrodowa jestem. I pewnie bym zmarnowala. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
klara-mój pracuje w elektrowni
![]() ja borówki posadziłam w zeszłym roku, ale jakieś marne są...muszę o nich poczytać ![]() w zeszłym roku kupilismy działeczkę 15 minut pieszo od domku i mam jabłka,czereśnie,wiśnie,ś liwki,brzoskwinie,borówki ,porzeczki,agrest i gruszkę wsadziliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie po burzy, ale następna idzie...coś czuję że dziś cały dzień będzie burzowo... ja już po obiedzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaraz mój podjedzie po mnie, zje obiad i pojadę mu pomóc ![]()
#205 |
Zakorzenienie
|
Jak mi brakuje ogródkowych owocków i warzyw, ja to teraz co najwyżej szczypiorek mam, wcześniej była jeszcze bazylia i koperek, ale jak Tż przyniósł mi do domu płatki maków (kwiatki dla córy do sypania na Boże Ciało) z jakimiś robaczkami to mi się do nich dobrały i musiałam wywalić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
fisia dziękuję
![]() kurczę, nawet nie mam nic ciekawego do napisania ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- no i 4:0 dla Niemców |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam się z rana, pół przytomna, wstałam śniadanie już przyszykowałam i teraz się zastanawiam: Spać czy nie spać o to jest pytanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam cały mecz i w sumie nie wiem po co. Pogrom. Moje chłopaki dzisiaj poszaleli i obudzili się po 8!
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Ja tam meczy nie oglądam.
Na dzisiaj zaliczony tylko rowerek 75min (29,8km), nic innego jakoś nie mogę, bo mi @ przeszkadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
ten mecz to był śmiech na sali
ja się melduję po wizycie u okulisty. Obudziłam się i poczułam że mam cos w oku, wydawało mi się że to rzęsa, która tak się wbiła, że nie dałam rady jej wyciągnąć. Okazało się, że nic nie mam, a najprawdopodobniej zaczyna mi się zapalenie spojówek :/ Czegoś mi brakowało do szczęścia No i oczywiście na pociechę zjadłam sobie kawałeczek placka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.