O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-29, 21:29   #181
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII

Cześć Dziewczynki przepraszam że tak późno,był kumpel od szafy i dopiero niedawno pojechał,wykąpałam się i padam na facjatę wybaczcie że nie cytuję,postaram się nadrobić ale oczy same mi się zamykają a jutro na rano do pracy Pisałam do was w południe ale net mi się zamulił

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Nadrobiłam

Tasiu jupiii może jutro już będziesz Hanię tulić

Coffe Madzia spora kobitkaczekamy

Klusia ale jesteś kreatywna oby poszło po Twojej myśli

Gianka nadal się drapię i piję wapno

Arletko miałaś ch*jowy wieczór ale jutro będzie lepiej zakładaj Lenci te gaciorki bo z biodrami i nóżkami nie ma żartów

Mysiu Kochana nasza ja mam jakiś spadek energii może obie musimy pomamrotać dziewczynom ?

Kami od poniedziałku wracam do biegania nie zawstydzaj mnie

Yss jak to powiedział Maniek w Epoce Lodowcowej :"Ubaw po pachy i to za darmola"

Dziewczyny jak ogarnę szafę wrzucę Wam focie ale dzisiaj to spadam już.A właśnie odnośnie wyjazdu na Mazury-w czwartek w dzień wyjazdu mam iść do pracy i w niedzielę też mam być w pracy więc w sobotę musimy wracać Spadam spać,do jutra
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 22:15   #182
kasiab91
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII

Hej kochane.

Przepraszam za moja nieobecnosc. Slabo jakos ostanoo z czasem. I jakos niespokojnie a teraz dowiedzialam ze zginal brat mojej przyjaciolki na motorze wczoraj. I to mnie dobilo jakos. Jutro wam poodpisuje bo teraz mam dolinke...
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 23:01   #183
_Kluska_
Zakorzenienie

Kasiu o rany to straszne

Mysiu Przytulam. Musi być lepiej! Chociaz znam to uczucie wstydu przed przyznaniem się co zaszło, jakie słowa padły. I te myśli, że jak to, takie rzeczy w moim małżeństwie? Ehhhhh

Ewciu i jak, będzie tż?

Gianka kurcze to brzmi poważnie ale dobrze że na nfz udało Ci się ten smok do kaszki kupić? Ja znalazłam go przypadkiem w super pharm za 8zł, tylko to się 6m+ nazywa

Basiu trzeba jasno dziadkowi powiedzieć, że jeśli chce mieć taki jak dotychczas kontakt z wnuczką to musi być po Waszej stronie.

Ziajka zazdroszczę nocki!

Padam na dziób..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 04:12   #184
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Witam sie z rana. Wczoraj Mlody juz przed polnoca byl u mnie bo poplakiwal... Nocka minela dosc spokojnie.

Klusiu no Tz ma jutro wyjechac. W nocy pewnie bedzie w domu.

Kasiu przytulam mocno. Znam to uczucie😭
Tasiu oby to byl ten dzien.

U nas jakby troche chlodniej. Chyba w dlugich spodniach do pracy pojade.

Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-07-30, 07:20   #185
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość

Dziewczyny jak ogarnę szafę wrzucę Wam focie ale dzisiaj to spadam już.A właśnie odnośnie wyjazdu na Mazury-w czwartek w dzień wyjazdu mam iść do pracy i w niedzielę też mam być w pracy więc w sobotę musimy wracać Spadam spać,do jutra
Szkoda że tak to wyszło
Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Hej kochane.

Przepraszam za moja nieobecnosc. Slabo jakos ostanoo z czasem. I jakos niespokojnie a teraz dowiedzialam ze zginal brat mojej przyjaciolki na motorze wczoraj. I to mnie dobilo jakos. Jutro wam poodpisuje bo teraz mam dolinke...
StraszneBardzo mi przykro

Gianka przesyłka doszła wczoraj.Bardzo dziękujeMusze się rozejrzeć za smoczkiem do kaszki do tej butelki.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 08:02   #186
mysia1986
Zakorzenienie

Hej. Ja tylko na chwilę wpadłam powiedzieć, że żyje ale mam sajgon w pracy.

Ruda, kurczę ale du^pa, ze musisz do pracy lecieć

Kluska, wiesz co... ciężko mi w ogóle słowa zebrać na sytuacje u mnie w domu. Po wszystkich mogłabym się spodziewać tego ale nie po nim.
Czy musi być lepiej?? Szczerze nie wiem..
I u nas starania są zawieszone.

Cała resztę przytulam,
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 08:25   #187
Ziajka
Wtajemniczenie

Hej!
Ja już z kawką, Kubulek 'czyta' książeczkę i obiadek dla niego już się gotuje. Ciężka noc, od 23wybudził się zapłakany, wyglądało to jak strach po koszmarze na szczęście zasnął w łóżeczku, potem jeszcze jedna pobudka i od 5szaleje
Ale nawet mam siłę, dziwne

Lila twój przepis dziś u mnie na obiad, lubię takie łatwe i szybkie.

Kluska za inicjatywę. Szalona mama, masz nieskończone pokłady energii.

Ewcia no i du.pa z urlopem. Szkoda, że nie będziesz mieć więcej wolnego

Gianka dobrze, że masz już wizytę za sobą. Teraz jeszcze zabieg i żeby już nigdy nie wróciło dziadostwo.

Yss ale jaja z tą sesją

Kasiu przykro mi, zawsze w takiej chwili myślę sobie, że muszę bardziej cieszyć się z tego co mam, z każdego dnia z moją rodzinką.

Iza Domiś ma charakterek

Mysiu kochana tulę

Coffee Madzik to duża dziewczynka

Kami tyle urlopu?! cierpliwości kochana z teściową

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2014-07-30 o 08:31
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 09:14   #188
Lila_27
Zakorzenienie

Jestem
U nas noc niespokojna, od 4 mały praktycznie w ogóle nie spał i tym samym je też nie Padam na pysk.. Mieliśmy jechać na zakupy spożywcze, ale z lenistwa zamówiłam przez neta W ogóle wszystko już prawie przez neta zamawiam, właśnie czekam na dostawę z apteki Przy Natku to oszczędność czasu ... i nerwów

Kami oj współczuję przymusowych wakacji z wiedźmą
Mysiu tulę mocno, pamiętaj "Po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój .."
Arletko ciężki wieczór, dzisiaj będzie lepiej
Ziajka mam nadzieję, że będzie Wam smakowało
Kasiu wyrazy współczucia...
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 09:30   #189
_Kluska_
Zakorzenienie

hej

Ewciu ojj kiepsko z urlopem niestety na początku nie ma się większego wpływu na swój urlop, nowy pracownik nie ma prawa głosu

Kami dużo cierpliwości życzę

Lila, ja też właśnie czekam na tesco ma być do 11, oby było bo na 12 mam iść na spotkanie w sprawie tego konkursu.

TASIU

jak Wy to robicie, że Wam dzieci śpią u nas udało się położyć Pyzę o 21, do północy 4 pobudki. potem 1.20 cyc, 3.20 cyc i 3.40 już poszłam się z nią położyć. a o 4.30 zaczęła się wybudzać i popłakiwać, pierdki chyba. no i w końcu dospałyśmy do 7.45.

laski pisałam Wam, że chcę sobie makijaż permanentny zrobić. i teraz tak, niby przeciwskazaniem jest kp ale bez konkretnego powodu, znalazłam coś takiego na przykład: http://forum.parenting.pl/doradca-la...jaz-permanetny
chciałabym zrobić teraz i chyba zrobię...

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-07-30, 09:52   #190
Lila_27
Zakorzenienie

Kluska no mój mały ma tak samo z wybudzaniem, więc możemy podać sobie rękę Położyłam spać o 21, o 23 już był płacz na cyca, potem koło 1, 3, a od 4 to już prawie w ogóle spania nie było
Moja dostawa ma być dopiero po południu, Tesco nie dowozi do mojej mieściny, mimo iż jest jakieś 10 km , ale Alma dowozi, która jest dalej
Co do makijażu pernamentnego, co konkretnie chcesz zrobić? Ja bym się nie zdecydowała, bałabym się, że nie będzie mi się podbać, a odwrotu nie ma

Stary 2014-07-30, 10:37   #191
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Kluska no mój mały ma tak samo z wybudzaniem, więc możemy podać sobie rękę Położyłam spać o 21, o 23 już był płacz na cyca, potem koło 1, 3, a od 4 to już prawie w ogóle spania nie było
Moja dostawa ma być dopiero po południu, Tesco nie dowozi do mojej mieściny, mimo iż jest jakieś 10 km , ale Alma dowozi, która jest dalej
Co do makijażu pernamentnego, co konkretnie chcesz zrobić? Ja bym się nie zdecydowała, bałabym się, że nie będzie mi się podbać, a odwrotu nie ma
brwi chcę zrobić bo jak nie umaluję to prawie ich nie widać, rzadkie mam. a podobać się będzie, najpierw rysują je cyrklem wg wszystkich zasad, potem wybierasz która ładniejsza (nigdy nie są identyczne), potem tą ładniejszą się kopiuje na drugą stronę. no i sprawdza się kolor, wszystko ustalone żeby wyglądało naturalnie.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

nie wierzę Hanka śpi od 9.40! to 2h już nie spała tyle w domu od marca chyba....

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-30, 10:52   #192
Lila_27
Zakorzenienie

Kluska mój mały coś spać nie może, jak mamusia leży z nim w łóżeczku to jeszcze poleży, ale jak tylko wyjdę to od razu bek
Z jednej strony możemy tak leżeć cały dzień, ale chcę też w domu coś ogarnąć

Apteka przyjechała, nawet próbki kremików dołożyli i mleko enfamil?

Mam dzisiaj robić pizzę włoską , zobaczymy czy wyjdzie, najpierw moje zakupy muszą dojechać

Stary 2014-07-30, 10:56   #193
_Kluska_
Zakorzenienie

dostałam sms od Gianki, że TASIA RODZI! w ciągu 40min poszło 3 cm rozwarcia. skurcze co 15min
oby poszło sprawnie

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Mam dzisiaj robić pizzę włoską , zobaczymy czy wyjdzie, najpierw moje zakupy muszą dojechać
ja dziś robię karkówkę z rodzynkami z sokiem jabłkowym :p
co do tego polecasz? ryż? biały? jakaś sałatka?

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-07-30 o 11:07
Stary 2014-07-30, 11:38   #194
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Hej i ja dostałam smska dobrze że naturalnie jej się uda trzymam kciuki jej ale emocje

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Wanessa odmówiła całkowicie zupki dałam cyca (zaczęła mi jeść co 4-5 godzin) dużo pije wody

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 12:17   #195
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej. Ja tylko na chwilę wpadłam powiedzieć, że żyje ale mam sajgon w pracy.

Ruda, kurczę ale du^pa, ze musisz do pracy lecieć

Kluska, wiesz co... ciężko mi w ogóle słowa zebrać na sytuacje u mnie w domu. Po wszystkich mogłabym się spodziewać tego ale nie po nim.
Czy musi być lepiej?? Szczerze nie wiem..
I u nas starania są zawieszone.

Cała resztę przytulam,
Brzmi poważnie
Cytat:
Jestem
U nas noc niespokojna, od 4 mały praktycznie w ogóle nie spał i tym samym je też nie Padam na pysk.. Mieliśmy jechać na zakupy spożywcze, ale z lenistwa zamówiłam przez neta W ogóle wszystko już prawie przez neta zamawiam, właśnie czekam na dostawę z apteki Przy Natku to oszczędność czasu ... i nerwów
Też czasem zamawiam spożyke przez neta
Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość

laski pisałam Wam, że chcę sobie makijaż permanentny zrobić. i teraz tak, niby przeciwskazaniem jest kp ale bez konkretnego powodu, znalazłam coś takiego na przykład: http://forum.parenting.pl/doradca-la...jaz-permanetny
chciałabym zrobić teraz i chyba zrobię...
Ja bym się chyba wstrzymała.
Cytat:
brwi chcę zrobić bo jak nie umaluję to prawie ich nie widać, rzadkie mam. a podobać się będzie, najpierw rysują je cyrklem wg wszystkich zasad, potem wybierasz która ładniejsza (nigdy nie są identyczne), potem tą ładniejszą się kopiuje na drugą stronę. no i sprawdza się kolor, wszystko ustalone żeby wyglądało naturalnie.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

nie wierzę Hanka śpi od 9.40! to 2h już nie spała tyle w domu od marca chyba....
Brzmi fajnie
Cytat:
Dasz przepis?
Cytat:
dostałam sms od Gianki, że TASIA RODZI! w ciągu 40min poszło 3 cm rozwarcia. skurcze co 15min
oby poszło sprawnie

Też dostałam sms.Tasia oby szybko poszło
Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Wanessa odmówiła całkowicie zupki dałam cyca (zaczęła mi jeść co 4-5 godzin) dużo pije wody

Ziajka co gotujesz dla Czarodzieja?

Ja dziś byłam na rynku nagotowałam małemu słoiczków i je pomroże.Jeszcze deserki musze porobić.

Domiś to jest mały podrywaczJak z nim ide śmieje się i zaczepią każdą paniąDo mężczyzn podchodzi nieufnie

Kupiłam też smoczek z Tomme Tippe do kaszki.Jak butla od Gianki i ten smoczek nie pomogą to już nie wiem...

Stary 2014-07-30, 12:24   #196
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Kluska dziekuje za przekazanie info

Yss ja mam miec gumkowane tez na operacje bym sie nie zgodzila o nie! A to tobie to wrocilo?

Mysiu juz lepiej humor?

Ziajka, lila lacze sie z wami u mnie noc podobna:/

I juz mala placzliwa dzis bo zeby sa bardzo rozpulchnione i czerwone w nocy caly czas sie wybudzala plakala teraz ma takie ataki placzu zeby smaruje i tylko wtedy jest chwila spokoju zaraz dam czopka
Reszte pocytuje jak uda mi sie ja uspic, buziaki

A zadnych nowych wiesci od tasi nie mam

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 12:27   #197
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Gianna dziękuję za smsa

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-07-30, 12:39   #198
arletka1313
Zakorzenienie

hej ja tylko na chwilke,nawet nie czytam, wieczorem wszystko nadrobie.
rnao szybko w ogórki, niedawno wróciłam ale zostawiłam małą z ciocia i przyejchałam trawe kosic bo juz duza a oczywiscie nikt sie nie rwie. jak skończe jade ojcu zawiesc ogórki na skup i wróce juz samym wieczorem.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 12:44   #199
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hej ja tylko na chwilke,nawet nie czytam, wieczorem wszystko nadrobie.
rnao szybko w ogórki, niedawno wróciłam ale zostawiłam małą z ciocia i przyejchałam trawe kosic bo juz duza a oczywiscie nikt sie nie rwie. jak skończe jade ojcu zawiesc ogórki na skup i wróce juz samym wieczorem.
No kochana ale Ty się narobisz .

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-07-30, 13:04   #200
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

To i ja...

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Yess ja kocham fotografie niestety jestem beztalencie. Umowilam za to Natke na sesje u znajomej fotografki bo te moje focie to doopy nie urywa
Pokarz tylko potem efekty.

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Hej kochane.

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Yss ja mam miec gumkowane tez na operacje bym sie nie zgodzila o nie! A to tobie to wrocilo?
Nie wróciło tylko leczenie nie było skończone. Ja długi okres czasu nie wiedziałam co mi jest. Pojawiały mi się bardzo bolesne ranki na zewnątrz i już miałam tysiąc pomysłów z wujiem Google co mi dolega. A tutaj jak się lekarzy pytałam na mojej wsi, to ręce rozkładali. A jak się pytałam czy to może to "dziadostwo" to mówili że raczej nie. Albo mnie straszyli, żebym dała sobie z tym spokój bo to tylko operacyjnie. No i przy okazji tych wycieczek do Polski w sprawie IVF, poszłam prywatnie do proktologa. I on mi w końcu postawił diagnozę i zaproponował leczenie. Ale wiesz ja już zaraz samolot powrotny. No to jak byliśmy znowu to poszłam na jeden zabieg i jak mówił tylko 2 za jednym razem można i kolejne po 2 tygodniach. A ja co? A ja mam samolot powrotny . Ale w końcu znalazłam tutaj w stolicy lekarza co gumkuje i dokończę leczenie. Bo przynajmniej 4 mi zostały.

A ja mam znowu spadek formy. Wczoraj wieczorem wszystko mnie dobiło. Gadaliśmy z teściami a Ci mi co tam u chrześnicy. Jakby nie mogli uszanować tego, że my nie chcemy tego słuchać. Potem powiedziałam to TŻtowi, to ich broni że oni tym żyją że są dziadkami. Świetnie! A my żyjemy tym, że jesteśmy sami i powinni to uszanować.
A potem już szło po kolei. Czytałam bloga kobiety, która się też stara przez IVF i też nie ma lekko. Jest właśnie po pierwszym transferze i czeka. I tak mi źle, że ja jestem już po transferze i ... A jeszcze pociągnęłam wczoraj TŻta za język, jak mi powiedział co jego męczy od momentu kiedy się nie udało to mi ręce opadły.
Myślałam prześpię to, to mi przejdzie. Ale nie, a zaraz muszę do pracy i mam te sesje o której wam pisałam a ja nie mam siły na nią.
Wszyscy mnie zawalają radami, co mam robić, co mi pomoże. Gówno to daje i tylko mnie irytują.
Dobra, kończę wam smęcić...
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 13:06   #201
Kamildiana
Zadomowienie

tasia jej oby szybko poszło
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 13:20   #202
_Kluska_
Zakorzenienie

Iza gratki za kucharzenie
A powiedz ile wersji zrobiłaś? Z ilu rodzajów mięsa i warzyw? Czeka mnie to na koniec tygodnia i jakoś się obawiam

Arletko

Przyszły mi awiza z sądu na adres rodziców (nigdy sie nie naucza ) i to nie na pocztę a inpost który jest w pi.zdu daleko. Idę w ten ukrop a się okazuje, że po odnowieniu kładka nad trasą nie ma ani podjazdów dla wózków ani wind i lezę teraz dodatkowy hektar na około

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-07-30, 13:32   #203
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
To i ja...

Pokarz tylko potem efekty.

Nie wróciło tylko leczenie nie było skończone. Ja długi okres czasu nie wiedziałam co mi jest. Pojawiały mi się bardzo bolesne ranki na zewnątrz i już miałam tysiąc pomysłów z wujiem Google co mi dolega. A tutaj jak się lekarzy pytałam na mojej wsi, to ręce rozkładali. A jak się pytałam czy to może to "dziadostwo" to mówili że raczej nie. Albo mnie straszyli, żebym dała sobie z tym spokój bo to tylko operacyjnie. No i przy okazji tych wycieczek do Polski w sprawie IVF, poszłam prywatnie do proktologa. I on mi w końcu postawił diagnozę i zaproponował leczenie. Ale wiesz ja już zaraz samolot powrotny. No to jak byliśmy znowu to poszłam na jeden zabieg i jak mówił tylko 2 za jednym razem można i kolejne po 2 tygodniach. A ja co? A ja mam samolot powrotny . Ale w końcu znalazłam tutaj w stolicy lekarza co gumkuje i dokończę leczenie. Bo przynajmniej 4 mi zostały.

A ja mam znowu spadek formy. Wczoraj wieczorem wszystko mnie dobiło. Gadaliśmy z teściami a Ci mi co tam u chrześnicy. Jakby nie mogli uszanować tego, że my nie chcemy tego słuchać. Potem powiedziałam to TŻtowi, to ich broni że oni tym żyją że są dziadkami. Świetnie! A my żyjemy tym, że jesteśmy sami i powinni to uszanować.
A potem już szło po kolei. Czytałam bloga kobiety, która się też stara przez IVF i też nie ma lekko. Jest właśnie po pierwszym transferze i czeka. I tak mi źle, że ja jestem już po transferze i ... A jeszcze pociągnęłam wczoraj TŻta za język, jak mi powiedział co jego męczy od momentu kiedy się nie udało to mi ręce opadły.
Myślałam prześpię to, to mi przejdzie. Ale nie, a zaraz muszę do pracy i mam te sesje o której wam pisałam a ja nie mam siły na nią.
Wszyscy mnie zawalają radami, co mam robić, co mi pomoże. Gówno to daje i tylko mnie irytują.
Dobra, kończę wam smęcić...

Kiedy masz następna sesje z panią psycholog?

Cytat:
Iza gratki za kucharzenie
A powiedz ile wersji zrobiłaś? Z ilu rodzajów mięsa i warzyw? Czeka mnie to na koniec tygodnia i jakoś się obawiam

Arletko

Przyszły mi awiza z sądu na adres rodziców (nigdy sie nie naucza ) i to nie na pocztę a inpost który jest w pi.zdu daleko. Idę w ten ukrop a się okazuje, że po odnowieniu kładka nad trasą nie ma ani podjazdów dla wózków ani wind i lezę teraz dodatkowy hektar na około

Zrobiłam słoiczki z cielęciną i indykiem.Cielęcinke zrobiłam z ziemniakiem,brokułem marchewką i pietruszką.Indyka zrobiłam z ziemniakiem,burakiem i kalafior.Do połowy słoiczków dałam koperek.Troche miesa tez przygotowałam i w woreczkach pomroziłam porcje i czasem bede robić warzywa na świeżo a gotowe miesko tylko rozmroże.Czasem bede też kupować słoiczki głównie z rybą dwa razy w tygodniu.

Stary 2014-07-30, 13:40   #204
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Kiedy masz następna sesje z panią psycholog?
Na razie nie mam. Miałam sobie wszystko przetrawić i odezwać się jeśli będę potrzebowała pogadać.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 13:47   #205
Lila_27
Zakorzenienie

Iza fajnie, że sama porobiłaś obiadki, ja też będę. Tym bardziej, że mam dostęp do ekologicznych warzyw, owocków i mięska z mojej rodzinnej wsi
Przepis na pizzę dam jak wyjdzie, bo to nowy, nie robiłam jeszcze z mozarellą i pomidorkami

Kluska my zjedliśmy tą karkówkę tradycyjnie, z ziemniaczkami młodymi i ogórkami małosolnymi

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

yss nie będę pocieszać, bo nie lubisz tego, ale ściskam mocno

Tasiu trzymam mocno kciukasy

Stary 2014-07-30, 13:48   #206
PannaMagda
Zakorzenienie

Tasia mocno kciuki trzymam !
Stary 2014-07-30, 14:29   #207
_Kluska_
Zakorzenienie

Iza super plan

Yss no to pora się umówić na kolejne spotkanie.
A powiedz, w Reyk macie już upatrzone lokum?

Aaa PannaMagda, zapomniałam.
Zgłaszam się na ochotnika by własnoręcznie urwać exowi jaja

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Umówiłam się na wtorek do ginekologa

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-30, 14:34   #208
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dziewczyny ja prawie zasypiam... Jestem zmeczona ze szok.

Gianka dziekuje za cynk.

Klusia a dlugon sie utrzymuje taki makijarz?

Tasia jeszcze chwilke.

Yss,Mysia tule mocno.

Boze ja na serio zasypiam.

Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-07-30, 14:47   #209
zophiee
Zakorzenienie

hej hej
wczoraj naskrobałam Wam posta i go wcięło
Dziś mam czas tylko na skrót
więc
Tasia mam nadzieję, że pójdzie wszystko sprawnie i już masz maleństwo przy sobie
Ruda Super, że jest praca ja też pracowałam w takim miejscu i mam stamtąd mnóstwo wzruszających, śmiesznych ale i przerażających historii
Jak z bieganiem? Już wznowiłas treningi, czy dalej różowe trampeczki odpoczywają??
Kluskatrzymam kciuki za projekt i za brata
Super ten pomysł z permamentnym. Ja się zbieram znów na rzęsy i nie mogę się ogarnać w tym temecie
Lila super masz z warzywami, zazdroszczę

lecę, bo mały wymagający dziś nad zwyczaj

buszuję po all, chcę kupić matę, i leżaczek bujaczek
dobrego dnia
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 14:47   #210
Lila_27
Zakorzenienie

Dziewczyny równy rok temu dokładnie 30 lipca 2013 napisałam pierwszy post tutaj

Cześć dziewczyny! Mogę dołączyć do Was?

Jesteśmy z mężem 2 lata po ślubie i ciągle czekaliśmy na odpowiedni moment na dzidziusia, jednak zawsze było jakieś ale...
W tym miesiącu pierwszy raz spróbowaliśmy myśląc co ma być to będzie.... Dokładnie 10 dni temu A ja cały czas nie mogę wytrzymać już bym pobiegła po test ciążowy,ale wiem że to może być fałszywy wynik...

Moja pierwsza rocznica Wasze zdrowie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości