![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: mój decoupage
greglis jestem pod wielkim wrazeniem Twoich prac, ja tez od czasu do czasu tez cos zrobie, ale Ty jestes profesjonalistka i gratuluje cudownych prac.
Bede tu zagladac czesciej.
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Twoje pomysły i perfekcja zawsze mnie powalają.
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Nie będę pisać że piękne, techniczne bez skazy no i z fantazją bo to już było napisane tysiące razy i przy kazdym takim wpisie mogę się podpisać. Mnie najbardziej zaskakują niestandardowe łączenia, wykorzystanie motywów i cierpliwość, bo aby wykonać takie prace trzeba być naprawdę cierpliwym. Proszę Cię jednak abyś częściej pokazywała swoje prace bo to naprawdę motywuje do działania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Pięknie, a to moje marzenie żeby zdecoupagować kilka manekinów
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Oj piękna lampa i wazon: #67 ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- I mandolina i wszystko z #90m i w ogóle wszystko, rozumie, że za 6 lat ja też tak będę??? Tak... ja również padłam z zachwytu... Precyzyjne, czyste... oryginalne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Jej i pudełka na klucze.... nie dość,że talentna, to jeszcze super motywy stosuje ![]()
--------------------------------------------------- http://picasaweb.google.com/lara.egaree Mój blog Edytowane przez larencjusz Czas edycji: 2009-06-03 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Osiołek z zakątka :)
|
Wszystkie |Twoje prace są cudne, ale są jeszcze piękniejsze jak można je samej "pomacać".
Szkoda, że nie wklejasz już tutaj swoich prac, tegoroczne jajka które podziwiałam na Twoim blogu są pięknej urody ![]() ![]() ![]() A wszystkie wytwory z serii B&W godne pozazdroszczenia i najwyższego uznania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Czy wspomniałam już o wieszaczkach? Tyż pikne! Ale właśnie gdzie Ty jesteś?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.