|
|
#181 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy kobiety lubią palić marihuanę?
Cytat:
no chyba w seminarium na mojej nikogo nie obchodzi, co student robi w czasie wolnym, tak długo, jak nie interesuje się nim sąd. A już na pewno nikogo nie obchodzi "moralność" studenta. Ha, zaskoczę Cię- pewnie miałaś wśród znajomych na studiach chłopaków chodzących do burdeli, dziewczyny po skrobance, nadużywających alkoholu imprezowiczów i moralnie wątpliwych hazardzistów. Mój sylwestrowy skręt wypada w tym zestawieniu dość blado :PŻe na zajęcia nie można przychodzić pod wpływem, to chyba oczywiste, Ameryki nie odkryłaś podobnie, jak nie można chodzić w takim stanie do pracy. Co za różnica czy pijany, czy na haju? W ogóle nie łapię, co to za argument ma być. Przecież nikt normalny nie idzie do pracy/szkoły, nie opiekuje się dzieckiem i nie prowadzi samochodu pod wpływem JAKICHKOLWIEK środków odurzających, co do tego nie ma nawet dyskusji.
|
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Konto usunięte
|
Ten wątek staje się żałosny
Prywaty, kłótnie i problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Aż przypomina mi się wątek, w którym zostałam zaatakowana za obronę ludzi wierzących i zasugerowano mi, że wierzę w jednorożce. Jestem ateistką ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Chyba żyjemy w innym Świecie niż rousse
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
I tak, prawo jest tak skonstruowane, że można być pod wpływem narkotyków (nie tylko trawki), bo ich zażywanie nie jest nielegalne. Nielegalna jest dilerka, a że każdy, kto posiada trawkę, ma fizyczną możliwość ją sprzedać, dlatego już posiadanie jest karane. THC krążącego w żyłach nie jesteś w stanie sprzedać, więc jesteś niewinny jak niemowlę :P
Dziwne, że tego nie wiesz, nam to tłumaczono już w podstawówce na pogadankach o uzależnieniach... Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2014-09-02 o 11:57 |
|
|
|
|
#184 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzeba przekazywać tą tajemną wiedzę!
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
BAN stały
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;47966024]
Dla mnie to nie dyskusja, tylko zwykłe trollowanie. Absurd goni absurd Chyba żyjemy w innym Świecie niż rousse [/QUOTE]Tu się zgodzę, narkomani żyją w swoim małym świecie Ja żyję w prawdziwym, mam licencję pilota, a niektórzy odloty mogą mieć tylko po skręcie. |
|
|
|
|
#186 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
o borze jedyny, zaraz się posikam no dalej, napisz coś jeszcze, żeby się dowartościować!Czy Twoje włosy są tak jedwabiste, bo nie jarasz? Czy może dzięki swojej niechęci do roślinnych specyfików dostaniesz Pulitzera w przyszłym roku? ![]() Słuchaj, a jak przestaniesz pić kawę, herbatę i kakao (ta straszna kofeina!), to może nawet Nobel wpadnie i zasili bogaty katalog sukcesów? Ucz nas, jak żyć! Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2014-09-03 o 13:47 |
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Czytanie postów rousse w tym wątku to rozrywka na poziomie oglądania 'Trudnych spraw'. Niby wiadomo, że straszne bzdety niskich nomen omen lotów ale i tak oglądasz i odczuwasz 90% żenady i 10% rozbawienia
|
|
|
|
|
#189 |
|
Konto usunięte
|
Ja nawet sama nie palę, ale licencja pilota zrobiła moj dzień
|
|
|
|
|
#190 |
|
BAN stały
|
Hehe
licencja pilota.Śmiesznie to zabrzmiało , ale może faktycznie dziewczyna ją ma albo to taka metafora.
|
|
|
|
|
#191 |
|
Konto usunięte
|
Ma. Bo dzięki temu, że nie pali odnosi same sukcesy. To co Farmakopea pisała
|
|
|
|
|
#192 |
|
zuy mod
|
Wiadomo, jak ktoś nie pali to osiąga w życiu sukcesy, a jak zapali nawet raz to stoczy się na dno
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam licencję palacza !!!11!!!!1 i piszę z kafejki.
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz, ona jest na szczycie bo nie pali. A jak ktoś pali to może o tym pomarzyć.
jezu nie wiedziałam, że licencja pilota to coś Ą Ę, wygląda na to, że obracam się w iście niesamowitym towarzystwie. (OCZYWIŚCIE wyimaginowanym poprzez moje ODLOTY) |
|
|
|
|
#196 |
|
Konto usunięte
|
Wyślę wam na pw mój indeks, wyciąg z konta, dyplomy po kursach i licencjach, zdjęcie przystojnego tz, moich zadbanych włosów i idealnego makijazu. Zobaczycie narkomanki jakim można byc wygrywem zyciowym xD. O drogich ciuchach i lambo w garażu nie wspomnę, bo oczywiste, że kupilam je za pieniądze, które wy wydajecie na narkotyko xddd
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-09-03 o 17:02 |
|
|
|
|
#197 |
|
Konto usunięte
|
A ja mam paszport polsatu.
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nawet karnet i 3 pieczątki, na psiego fryzjera
|
|
|
|
|
#199 |
|
zuy mod
|
Ale pisalas, ze nie palisz, wiec wszystko sie zgadza, jestes na szczycie bo nie cpasz!
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś spróbowałam na imprezie, za pierwszym razem opychałam się jak świnia, opróżniłam całą lodówkę i dalej byłam głodna. Za drugim rzygałam jak kot. Nad cholerstwem zapanować nie można, dlatego mówię trawce stanowcze nie już od wielu lat. Wolę procenty jeśli już, najlepiej w połączeniu z nikotyną.
![]() Miałam wiele koleżanek, które spróbowały z ciekawości. Kolegom bardziej się jaranie podobało. |
|
|
|
|
#202 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam teksty typu "ja tam nie potrzebuję używek, one są dla ludzi płytkich, którzy bez tego nie potrafią się rozluźnić i bawić'.
Idąc tym tropem za chwilę ktoś powie 'ja tam nie potrzebuję makijażu, jestem ładna bez niego, te, które się malują najwyraźniej są brzydkie', i inne przykłady daleko za granią absurdu. |
|
|
|
|
#204 |
|
BAN stały
|
Najgorsze jest to, że policja przez idiotyczny system nagród niszczy życie zwykłym palaczom, którzy palą sporadycznie dla relaksu, natomiast dilerzy chodzą sobie bezpiecznie. Obecnie trochę się zmieniło, ale dalej można mieć niezły przypał za "zielone". Jak to Peja śpiewał kiedyś:
https://www.youtube.com/watch?v=j0aAiKSUzJM |
|
|
|
|
#205 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=JEndT7Uza2I |
|
|
|
|
|
#206 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Co znaczy to tyle, że piszący uważa , że potrzebuje leczenia Sorry, zdrowi ludzie nie uważają, ze potrzebują ..."leków".---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- No gratuluję. nie wiedziałam, że masz tv, bo cały czas siedzisz na forum i odpowiadasz z prędkością błyskawicy na moje posty
|
||
|
|
|
|
#207 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Coraz lepiej dorzuć coś jeszcze, ja już zrozumiałam, że jestem przegrańcem i nic nie wartą narkomanką, niegodną odpowiadać na Twe posty, ale reszta ćpunek chyba jeszcze ma jakieś złudzenia.Niestety, nie mam telewizora, nnie zobaczę jak zostajesz nowym premierem
|
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę, jak się nawciska milion
![]() ![]() :coj est: :co ol:![]() ![]() to wypowiedź nie staje się przez to ani trochę mądrzejsza niestety. Ale proszę rousse żebyś pisała dalej, bo ostatnio nudy na wizażu, a z Ciebie dobry jest ubaw
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Ona chyba trolluje no bo to nie jest normalne az tak przezywac i ciagle pisac to samo.
Wyslane przez tapatalk 2 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

Plus w ogóle nikt nie dostałby się na studia gdyby powiedział na badaniach lekarskich przed rozpoczęciem studiów, że pali trawkę, wącha klej, czy coś w tym stylu, no chyba, że kłamał, co też odpowiednio o moralności danej osoby świadczy.
W Biedronce jak się pomyli sprzedawca to nikogo nie zabije, w aptece i owszem.
na mojej nikogo nie obchodzi, co student robi w czasie wolnym, tak długo, jak nie interesuje się nim sąd. A już na pewno nikogo nie obchodzi "moralność" studenta. Ha, zaskoczę Cię- pewnie miałaś wśród znajomych na studiach chłopaków chodzących do burdeli, dziewczyny po skrobance, nadużywających alkoholu imprezowiczów i moralnie wątpliwych hazardzistów. Mój sylwestrowy skręt wypada w tym zestawieniu dość blado :P

Trzeba przekazywać tą tajemną wiedzę!