Monsieur... - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-17, 10:57   #181
cukier_bialy2
Raczkowanie

Dot.: Monsieur...

"Wspomniał po powrocie, że przeprasza za brak odzewu, że miał problem z ładowarka. Ja odparlam, że nie ma za co przepraszac i ze to duża sztuka odciąć się od telefonu na urlopie. Bardzo mu się spodobała ta odpowiedź. "

"Wspomniał też, że przeprasza, że nie odpisał na moją wiadomość, ale był ekstremalnie skupiony na pracy. Odparłam, że ja się tak samo zachowuję, jak mam pracę i że rozumiem go. Powiedział, że wie że ja to rozumiem i dziękuje mi za to (?). "

Salalina, a jak Ciebie nastraja ta "kolacja z byłą"? Czy to wpłynie na Twoje zachowane wobec niego?
cukier_bialy2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-17, 11:05   #182
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Salalina Pokaż wiadomość
Napisałam mu wczoraj SMS o treści: "Kiss & <not_disturbing>".
Nie odpisał.

Wspomniał też, że przeprasza, że nie odpisał na moją wiadomość, ale był ekstremalnie skupiony na pracy.
i słusznie prawi - bowiem w tym smsie jest niezwykle głęboki przekaz zmuszający do konkretnych przemyśleń i podjęcia działania na szeroką skalę.
Nie jest to po prostu zdawkowy sms, na którego moznaby odpowiedzieć stojąc np na czerwonym świetle, w kolejce do bramki na autostradzie, przed check-inem na lotnisku, czy choćby siedząc na sedesie z gazetą
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-17, 11:16   #183
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:
Napisane przez cukier_bialy2 Pokaż wiadomość
"Wspomniał po powrocie, że przeprasza za brak odzewu, że miał problem z ładowarka. Ja odparlam, że nie ma za co przepraszac i ze to duża sztuka odciąć się od telefonu na urlopie. Bardzo mu się spodobała ta odpowiedź. "

"Wspomniał też, że przeprasza, że nie odpisał na moją wiadomość, ale był ekstremalnie skupiony na pracy. Odparłam, że ja się tak samo zachowuję, jak mam pracę i że rozumiem go. Powiedział, że wie że ja to rozumiem i dziękuje mi za to (?). "

Salalina, a jak Ciebie nastraja ta "kolacja z byłą"? Czy to wpłynie na Twoje zachowane wobec niego?
Powiem jedno - kiepsko kończą kobiety, które nie mają żadnych wymagań. Nie mówię od razu o "pierdzionku" i ołtarzu, czy o udawaniu niedostępnej, bo mężczyźni kochają zołzy (w rzeczywistości kipiąc desperacją), ale o daniu facetowi możliwości wykazania się głupią inicjatywą, pomysłem. Czymkolwiek. Wyręczasz go we wszystkim, Salalino, starasz się w tej relacji za dwoje, byle Pierrrrre miał ciepło i poczucie komfortu, dostępności Ciebie 24 h.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-17, 11:33   #184
Salalina
Rozeznanie

3metrynadniebem, wiszę Ci browara, albo nawet butelkę Cabernet Suvignon za wyjaśnie sytuacji

Jak się zmieni moje nastawienie do niego po tym spotkaniu z była? Nie wiem jeszcze, najpierw go wyslucham.

Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2014-09-21 o 15:34
Salalina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-17, 11:48   #185
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
ale co tu sledzic jak on jej to wprost mowi. I chyba nie pierwszy raz wspomina o eks, bo wiemy o tym ze byli 5 lat juz od ilus tam postow. Wtedy to byla juz jakas tam czerwona lampka, a w kontekscie spotkan z nia w czasie terazniejszym to nie zostawia sladu watpliwosci.
To był żart

Ja bym nie łyknęła kolacji z eks dziewczyną, a tym bardziej tłumaczeń, że w końcu trzeba z nią unormować relacje. W końcu jakie relacje, skoro jedną z nich zerwali?
Stary 2014-09-17, 11:55   #186
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
3metrynadniebem, widzę Ci browara, albo nawet butelkę Cabernet Suvignon za wyjaśnie sytuacji

Jak się zmieni moje nastawienie do niego po tym spotkaniu z była? Nie wiem jeszcze, najpierw go wyslucham.

tiaaaa typowe.
Bo jako jedyna przedstawiła ''interpretację'' po twojej myśli, autorko?
Stary 2014-09-17, 12:11   #187
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
To był żart

Ja bym nie łyknęła kolacji z eks dziewczyną, a tym bardziej tłumaczeń, że w końcu trzeba z nią unormować relacje. W końcu jakie relacje, skoro jedną z nich zerwali?
Relation po francusku znaczy zwiazek. I nie uzywa tego w kontekscie relacji z kolezankami. Dla kolezanek jest inne okreslenie, a dla przyjaciol jeszcze inne.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-17, 12:14   #188
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Relation po francusku znaczy zwiazek. I nie uzywa tego w kontekscie relacji z kolezankami. Dla kolezanek jest inne okreslenie, a dla przyjaciol jeszcze inne.
O, to już w ogóle stawia sprawę w jeszcze innym świetle, bo jestem pewna, że nawet jeśli Autorka i Francuz rozmawiają po angielsku to on myśli po francusku i tak właśnie dobiera słowa.
Stary 2014-09-17, 12:21   #189
201607050913
Konto usunięte

No ale ja nie wiem, interpretujemy tutaj jego słowa a autorka napisała że prawie nic nie zrozumiała, i że możliwe że powiedział coś zupełnie innego jak sama przyznała, moim zdaniem to trochę bez sensu
201607050913 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-17, 12:56   #190
3metrynadniebem
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
O, to już w ogóle stawia sprawę w jeszcze innym świetle, bo jestem pewna, że nawet jeśli Autorka i Francuz rozmawiają po angielsku to on myśli po francusku i tak właśnie dobiera słowa.
Tylko Autorka w ogóle nie wspomina, że on coś powiedział na temat "relation". Tylko że umawia się z byłą na kolację. Czy to od razu znaczy, że wraca do związku z nią?
Połowy rozmowy nie znamy i sama Autorka jej nie zna bo połowy nie usłyszała, więc nie wiem, nad czym tu się rozwodzić.

Sytuacja wygląda dalej tak samo, jak przedtem, czyli dalej nic nie wiadomo i jakie są intencje Monsieura.

Cytat:
tiaaaa typowe.
Bo jako jedyna przedstawiła ''interpretację'' po twojej myśli, autorko?
Wiesz, ja staram się patrzeć na to z dystansu, nie wywlekam tylko tych faktów, które mi akurat pasują (a niektóre z was tak robią - przykład z tym, że ona poszła do niego do domu, gdy on "pracował", podczas gdy w rzeczywistości przerwał pracę i zajął się nią) i nic nie dopowiadam (tak jak tu już padło słówko "relation" że niby tak mówił i odnosił to do swojej byłej, a czego nie wiemy, bo nie znamy tej części rozmowy.

Tak więc mówię, dalej nic nie wiemy tak naprawdę.
No, jedyne do czego można się przyczepić, to fakt, że nie powiadomił Cię, że wyjeżdża, tylko ot tak sobie pojechał i nawet nie wiedziałaś, że go już nie ma w Polsce. Z drugiej strony zadzwonił z zagranicy, a wcześniej tego nie robił, więc... No wyrównuje się. 1:1.

Edytowane przez 3metrynadniebem
Czas edycji: 2014-09-17 o 12:57
3metrynadniebem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-17, 13:08   #191
Villga
Zadomowienie

No ale przecież mógł wcale nie wspominać o kolacji z ex, prawda? Przecież autorka i tak by się nie dowiedziała. Moim zdaniem szczerość zawsze jest na plus- niezależnie co z tego wyniknie. ;-)
Villga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-17, 16:16   #192
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Zastanawiam sie jak Wy wszystkie ulozylyscie sobie zycie skoro tak Wam wszystko smierdzi i tak strasznie podejrzliwe jestescie. Bo juz tego jak kpicie z autorki i jak wysmiewacie to szkoda komentowac.
Autorko mam nadzieje, ze sie nie rozczarujesz choc oczywiscie badz ostrozna
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-17, 16:29   #193
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Zastanawiam sie jak Wy wszystkie ulozylyscie sobie zycie skoro tak Wam wszystko smierdzi i tak strasznie podejrzliwe jestescie. Bo juz tego jak kpicie z autorki i jak wysmiewacie to szkoda komentowac.
Autorko mam nadzieje, ze sie nie rozczarujesz choc oczywiscie badz ostrozna
a bo to wszystko dlatego, że my jej zazdrościmy
Stary 2014-09-17, 16:40   #194
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
a bo to wszystko dlatego, że my jej zazdrościmy
A to juz najmniej wazne dlaczego akurat tak sie zachowujecie
Co kto lubi, mnie tam troszke smieszy bieganie boso wsrod kwiatow, a juz jak sobie wyobraze mojego tz to za kazdym razem parskam smiechem. No ale kazdy ma swoj gust.
A tak serio, to moze jak juz poswiecasz czas na udzielanie sie w watku to czemu nie postarasz sie napisac czegos sensownego tylko ciagle tak kpisz?
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-17, 16:44   #195
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
A to juz najmniej wazne dlaczego akurat tak sie zachowujecie
Co kto lubi, mnie tam troszke smieszy bieganie boso wsrod kwiatow, a juz jak sobie wyobraze mojego tz to za kazdym razem parskam smiechem. No ale kazdy ma swoj gust.
A tak serio, to moze jak juz poswiecasz czas na udzielanie sie w watku to czemu nie postarasz sie napisac czegos sensownego tylko ciagle tak kpisz?
b0 ja poza jednym wątkiem jestem na wizażu w celach rozrywkowych

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-17, 16:58   #196
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 3metrynadniebem Pokaż wiadomość
Tylko Autorka w ogóle nie wspomina, że on coś powiedział na temat "relation". Tylko że umawia się z byłą na kolację. Czy to od razu znaczy, że wraca do związku z
.
Faktycznie to w Twoim poscie bylo o relacji i zlalo mi sie to z postem autorki watku podczas gdy u niej jest tylko unormowac.

Takze najlepiej jak sobie to wyjasnia miedzy soba jeszcze raz skoro nadal jest tyle watpliwosci.
Stary 2014-09-17, 18:38   #197
I am Rock
lokalna gwiazda

Naprawdę tłumaczycie się ze swoich podróży komuś, z kim luźno się spotykacie?
Jedziecie do innego kraju, poznajecie w knajpie faceta i jak macie chwilę luzu to spotykacie się, usiłując się porozumieć w obcym języku. Ale wiecie, że nadejdzie czas powrotu, więc nie robicie nic, żeby on sobie za dużo nie pomyślał. Bo wy jesteście ze wspaniałej Polski, a on z ... Azerbejdżanu.
Usiłowałam wejść w skórę cudzoziemca na obczyźnie.

Ja myślę, że gdyby ten facet poczytał, jakie emocje budzi, to byłby mocno zdziwiony, bo na moje oko on nie robi nic. Nie jest zainteresowany autorką jako kobietą. Dlatego nie widzi potrzeby tłumaczenia się z czegokolwiek.
Jeżeli zacznie się tłumaczyć, to już inna sprawa.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-18, 09:45   #198
Rena
Zakorzenienie

Tu bede jednak autorke bronic. Pisala, ze facet bajerowal, ze mieszka w Wawie 4 lata i nawet planuje zakup mieszkania. Abstrahujac od kosztow to sugeruje ze z danym krajem jest zwiazany bardziej niz tylko wizyta w muzeum.

Natomiast sama autorka zwrocila uwage, ze nie ma pl nr tel. czy nigdy nie byl zima w polskiej stolicy. Co nie pasuje do wczesniejszych opowiesci juz samej autorce. Wiec nie jest to jakas usilna chec intryg wizazanek, ktorym ciagle cos nie gra.

A teraz zastanawia sie gdzie jest jego dom. Zeby moc byc razem nie trzeba od razu razem zamieszkac, ale fajnie by bylo by mieszkali w jednym miescie jak cos z tego ma wyjsc. Takze nie dziwie sie autorce i jej rozterkom.

Jedyne co mozna doradzic to pogadac jeszcze raz z facetem a nawet kilka razy az cos sie rozjasni. Moze tez pisac listy jak jej tekst pisany latwiej zrozumiec.

Envoyé depuis mon GT-S5839i avec Tapatalk
Stary 2014-09-18, 10:23   #199
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Tu bede jednak autorke bronic. Pisala, ze facet bajerowal, ze mieszka w Wawie 4 lata i nawet planuje zakup mieszkania. Abstrahujac od kosztow to sugeruje ze z danym krajem jest zwiazany bardziej niz tylko wizyta w muzeum.

Natomiast sama autorka zwrocila uwage, ze nie ma pl nr tel. czy nigdy nie byl zima w polskiej stolicy. Co nie pasuje do wczesniejszych opowiesci juz samej autorce. Wiec nie jest to jakas usilna chec intryg wizazanek, ktorym ciagle cos nie gra.

A teraz zastanawia sie gdzie jest jego dom. Zeby moc byc razem nie trzeba od razu razem zamieszkac, ale fajnie by bylo by mieszkali w jednym miescie jak cos z tego ma wyjsc. Takze nie dziwie sie autorce i jej rozterkom.

Jedyne co mozna doradzic to pogadac jeszcze raz z facetem a nawet kilka razy az cos sie rozjasni. Moze tez pisac listy jak jej tekst pisany latwiej zrozumiec.

Envoyé depuis mon GT-S5839i avec Tapatalk
W ten sposób obroniłaś bardziej Wizazanki niz sama Autorke watku Ale ciesze sie,, ze zwrocilas na to uwage, bo przeciez nie jestesmy tutaj po to, by pastwic sie nad Salalina ciagle cos podejrzewajac , lecz mimo wszyzystko tym radom przyspuewaja dobre intencje

Oczywistym jest ze takie watpliwosci czy rozterki powstaja wowczas gdy cos nie gra, jak to jedna z Wizazanek okreslila energia nie przeplywa swobodnie tylko powstaje jakis zgrzyt

A pozniej czlowiek chce sie uspokoic, zapewnic siebie i innych, ze to wcale nie wyglada tak jak wyglada, bo przeciez jest tyle powodow na wyyjasnienie zachowania czy jego postawy. Ja to rozumiem, bo sama przeszlam przez to raz i w sumie uwazam, ze doswiadczenie, ktore zdobywa sie dzieki takim sytuacjom jest naprawde bezcenne.

A tutaj coz... mamy do czynienia nie z jednym zgrzytem, lecz z kilkoma , ktore mozna by bylo wyjasnic dopiero w toku rozwoju tej znajomosci. ROzwoj jaki jest kazdy widzi, ze dalej nie wiadomo o co chodzi Wiec dobrze by bylo pocczekkac i poobserwowac co bedzie dalej, ale nie wiem czy Salalina bedzie na tyle twarda zeby czekajac nie zaangazowac sie jeszcze mocniej. W to niestety watpie, chociaz te posty po tym telefonie maja w sobie jakis taki zdrowy dystans.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-18, 19:12   #200
Hultaj
BAN stały

no zaraz.
spotkali się kilkanascie razy, w większości w szerszym gronie. Na wizażu autorka prezentuje postawę, że chociaż facet fantastyczny i zaszczycający to ona sama nie wie czego chce, jest jej dobrze i miło; jesteś to jesteś a jak cię nie ma to też niewielki kram . Względem niego prezentuje postawę serdecznie olewającą. Na wszystko się zgadza, jest milutka i wyrozumiała, nie odpisuje od razu na wiadomości, nie przejmuje się, co właściwie pan jej przez telefon powiedział kiedy już postanowił się pofatygować, by z nią porozmawiać.
No to sorry, on ma za nią latać a ona nie musi się wysilać?

Po 2 czemu miałby się nie spotkać z eks dziewczyną, jeśli rzeczywiście miałoby to być bez podtekstów. To jakieś tabu? Rozumiem, że można nie chcieć komuś sprawić przykrości, ale odmówiłybyście spotkania byłemu chłopakowi (rozstanie w zgodzie) gdyby coś chciał czy okłamywałybyście aktualnego faceta?

Po 3 czemu od razu ''kosz'' - powiedział jej o tym spotkaniu być może bo
a) rzeczywiście chce sprawdzić, ile autorka zaakceptuje z jego wyluzowanego stylu życia
b) chce jej dać znać, że nawet jeśli będą razem, to on z pewnych nawyków nie zrezygnuje np. ze znajomości z koleżankami
c) był po prostu szczery i nie planuje z tamtą niczego poza zwykłą rozmową
d) chce sprawdzić, czy autorka nie będzie go ograniczać nadmierną nieuzasadnioną zazdrością
e) uważa, że panna go olewa, i chce w niej wzbudzić zazdrość?

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

aha i po 4 - skoro w poprzednim 5 letnim związku jak mniemam chyba też z Francuzką (zatem może pani była na miejscu i dobrze się rozumieli ) ''widywali się rzadko'' - to może taki związek z ''widywaniem się rzadko'' to jest jakiś jego maks?

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2014-09-18 o 19:10
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-18, 23:54   #201
Salalina
Rozeznanie

Dobrej nocy Dziewczyny. Fajnie, że to ze mną mielicie

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2014-09-19 o 00:32
Salalina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-19, 09:15   #202
3metrynadniebem
Raczkowanie

Cytat:
Ja się wciągnęłam

(i postanowiłam nie oceniać pochopnie po tym, co piszesz, bo sama się przekonałam na własnej skórze, że interpretacje mogą być różne i to że większość wizażanek mówi A, nie znaczy, że faktycznie wrzeczywistości jest to A.. Ja raz pisałam o jednym gościu, jego zachowanie wg wizażanek wskazywało jedynie na to, że chce seksu, według facetow, których pytałam to nie było wiadomo o co chodzi i nie ma co na razie oceniać gościa, bo nie wiadomo co nim kieruje, a inny mówił że gość chce związku, ale nie umie sie do tego zabrać.. Ja sama po rozkminieniu po raz x wszystkich sytuacji doszłam do wniosku, że on był nastawiony poztywnie, a to ja nie wiedziałam, czego chcę i się wystraszył. I okazało się, że moje przeczucia były jak najbardziej słuszne. (Od jego przyjaciela (który jest..hmm.. typem prostolinijnym) a mojego zwykłego kolegi dowiedziałam się właśnie, że tamten był nastawiony na tak, ale ja swoim zachowaniem mieszałam mu w głowie, więc tak mu zorałam banię, że postanowił się wycofać).. także tego. Nie ma co oceniać po wpisach na wizażu, bo okazuje się, że faceci w ogóle inaczej interpretują sytuacje i męskie zachowania, niż kobiety.)
3metrynadniebem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-19, 11:44   #203
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czekam na ciąg dalszy! Serio, mam nadzieję, że napiszesz, jak się potoczy Wasza znajomość
Stary 2014-09-19, 12:12   #204
201712071518
Konto usunięte

chyba wszystkie czekamy
czy monsieur P okaże się draniem czy księciem
Stary 2014-09-19, 15:13   #205
Salalina
Rozeznanie

Póki co +10 do drania, bo się nie odzywa. Napisałam mu maila przedwczoraj, takiego codziennego, jak zawsze. I cisza. Tym razem mnie to dziwi. Jadę do mamy na weekend, nie czekam na niego

Stary 2014-09-19, 15:20   #206
I am Rock
lokalna gwiazda

Może do byłej wrócił, podły drań? Spotkali się i nie wiadomo, co zaszło?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-19, 18:09   #207
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Póki co +10 do drania, bo się nie odzywa. Napisałam mu maila przedwczoraj, takiego codziennego, jak zawsze. I cisza. Tym razem mnie to dziwi. Jadę do mamy na weekend, nie czekam na niego
powiem szczerze że z nerw by mnie to wyprowadziło dokumentnie
nawet najbardziej zapracowany człowiek świata chyba znajdzie te 20-30 sek na klepnięcie paru słów.ot tak zdawkowo-dojechałem ,żyję ,tęsknię/ew pozdrawiam.sorry że tak krótko ale coś tam coś tam
i już człowiek czuje się mało zlany
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-19, 18:30   #208
StraVvberry
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
oj, czepiasz się - zobacz jakie to romantyczne:
Ona weszła stąpając cicho. On zamyślony siedział przy stole kreślarskim, jakby od niechcenia szkicując swoje myśli.
Był smutny i zmęczony, a ostre światło lampy grało z cienami na jego twarzy. Spojrzał na Nią i pomimo smutku, ucieszył się, że przyszła.

itd, itd.

czekamy na dalszy ciąg harlequina o monsieur z innego świata

Wróżę Ci karierę pisarską
Stary 2014-09-19, 18:37   #209
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
powiem szczerze że z nerw by mnie to wyprowadziło dokumentnie
nawet najbardziej zapracowany człowiek świata chyba znajdzie te 20-30 sek na klepnięcie paru słów.ot tak zdawkowo-dojechałem ,żyję ,tęsknię/ew pozdrawiam.sorry że tak krótko ale coś tam coś tam
i już człowiek czuje się mało zlany
zgadza się.
ale on jest pewien, że autorka nie ma mu tego za złe, bo przecież powiedziała, że ''rozumie''.

tak juz abstrahując od monsieur P, ale miałam 2x taki przypadek - umówiłam się kolesiem na randkę. Było miło i w ogóle, ale jakoś nie zakochałam się od pierwszego wejrzenia.
Potem była jakaś zdawkowa wymiana smsów itp, ale generalnie na kontakcie mi nie zależało, więc go podtrzymywałam na siłę.
Jeden odezwał się po 3 miesiącach jakby nigdy nic, a drugi po roku
Stary 2014-09-19, 19:31   #210
Rena
Zakorzenienie

A nie mozesz mu wyslac smsa ze nie zrozumialas tego co mowil prze tel. bo wial wiatr i zeby napisal Ci raz jeszcze bo to wazne? Wiesz frenchglish jest ogolnie ciezko strawny.

Skoro chcialo Ci sie chodzic poznym wieczorem do niego to smsa wyslesz nie wstajac z fotela.

No i u mnie sie mrozi szampan piccolo czekajac na dalsze newsy
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości