|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki cz. III
Witam sie jako mezatka
![]() Slub byl przepiekny,msza trwala godzine,kazanie piekne,przy przysiedze patrzylismy sobie w oczy,a jak zakladalam obraczke na meza palec to oo malo ze sie wybuchlam smiechem.... goscie pozniej pytali czy sie smialam czy tylko im sieto wydawalo wesele cudowne,ciotki ktore zawsze maja jakies "ale" byly zachwycone,mowily ze wszystko jest dopracowane,i mnie za to chwalily jedzenie w restauracj obledne,gril to byl szczal w 10!!!!! zabawa trwala do 4.30 a bylo 55 osob pogode mielismy wymarzona,rano troszke padalo,a pozniej wyszlo piekne sloneczko,noc byla ciepla. Dziewczyny nie ma sie co stresowac,ja mialam pelny luz,moj malzaonek strasznie sie sresowal i bylo po nim to widac,tesciowa sama mi powiedziala ze ona mnie podziwia ze sie nie denerwuje ![]() jak dostane zdjecia do kleje bo nie mam ani jednego
|
|
#182 | |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Cytat:
czekamy na pełną relację!!
|
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
3 DNI! Jak ten czas zleciał aaaa!!!
|
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Wcześniej nie miałam możliwości Wam nic pokazać z przymiarek i z próbnych. To jest efekt końcowy. Suknia za długa bo jestem jeszcze bez butów xD Dziewczyny to najpiękniejszy dzień, nawet nie myślcie, że coś może się nie udać.Powodzenia
|
|
#185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje dla wszystkich PMek
Wczoraj przez bite 9 godzin robiłam pompony do dekoracji i nie skończyłam Jak je skończę do wesela to już nigdy więcej żadnego nie zrobię, już mam uraz ![]() Wszyscy z którymi rozmawiam pytają się czy już jest stres. Nie ma I mam nadzieję że nie będzie, nie chcę żeby mi się @ przesunął, a podobno od stresu może się spóźnić
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem Wam, że mnie stres dopadł strasznie, od wczoraj mam już taką migrenę i problemy z zaśnięciem, że rozważam zacząć brać coś na uspokojenie, bo się zajadę. Nie mamy jeszcze pierwszej piosenki wybranej A propos- jakie macie pierwsze piosenki?
|
|
|
|
#188 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My na szczęście mamy i od razu wiedzieliśmy jaką (obrączek krąg)Ja od rana nie mogę nic przełknąć. Też mam ogromny stres I mam właśnie w domu tabletki na uspokojenie i chyba też zacznę je łykać już.Cytat:
![]() A nikt nie ślubuje w ten weekend ze mną? Chyba Kwaśna Truskawka?
|
|
|
#189 | |
|
Wtajemniczenie
|
my mamy tę:
http://www.youtube.com/watch?v=0injWL1Kl98 Cytat:
Nie mamy żadnych tiuli, szarf, balonów itp. Tylko pompony i poroża Nie denerwuj się, wszystko będzie ok Mi samej najbardziej utkwił w pamięci ślub dalszej krewnej właśnie z powodu zabawnych wpadek księdza, innych "bezproblemowych" ślubów za bardzo nie pamiętam.
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Nasza pierwsza piosenka to: https://www.youtube.com/watch?v=smiFk6KHr_8 ale jeszcze musi zostać zweryfikowane przez instruktora tańca czy da się do niej wymyślić jakiś układ
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny co tu tak cicho ???
nie spać, nie spać!
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
gratulacje
|
|
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
Figa,
miałaś Amy Love Alecta? Też o niej myslałam, ostatecznie zmieniłam na tę: amy_love_bridal_abigale.jpg Wstawiam jeszcze zdjęcie bukietu: kwiaty.jpg Dziewczyny z 20.09. trzymam kciuki!
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
kissoflife,
tiul.
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
kallina_2014 cudo suknia
|
|
#198 |
|
Rozeznanie
|
Kallina_2014
Nie, moja suknia to Justin Alexander z podpinanym trenem. Narazie nie mam zdjęć z rozłożonym tyłem
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny trzymajcie kciuki za pogodę i za Nas!! To już za 2 dni! Nie będę miała już czasu zajrzeć, zatańczcie też brokuła dla Nas
|
|
#200 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() : brokul:Będzie cudnie, będzie idealnie - uśmiech na twarz i cieszcie się każdą chwilą Waszego Dnia
|
|
|
#201 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
za pogodę!
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas 9 dni do ślubu i muszę powiedzieć, że mi się... nie chce Jestem zmęczona już tym tematem, podziwiam dziewczyny które planują dłużej niż rok. Gdybym mogła się cofnąć w czasie to zamiast w rok zrobiłabym wszystko w pół W dodatku Tż, moja prywatna oaza spokoju, wczoraj przyznał że zaczyna się trochę stresować. Nie samym ślubem ze mną, ale tym że uwaga gości będzie na nas skierowana (czyli tym, co i mnie trapi). Chciałabym żeby już było po i mieć spokój Nie wiem, albo doła przedślubnego dostałam albo to pms
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
cady_89,
dziękuję! srebrna_smuga, będzie pięknie! Trzymam kciuki! Pogoda super! annic, ja mam to samo, jestem tym wszystkim zmęczona. My przygotowywaliśmy ślub od stycznia tego roku i też podziwiam te, które robią to rok albo dłużej. Wykończyć się można! Zostało 9 dni..
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
My przygotowania zaczęliśmy od kwietnia i myślę, że to był dobry czas bo ze wszystkim zdążyliśmy, właściwie już wszystko jest gotowe.
Pewnie jakby przygotowania trwały już od blisko roku też bym miała już tego po dziurki w nosie Jednak tak samo jak Wy chce, żeby było już PO ![]() a dzisiaj mój wieczór panieński |
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
To ja przygotowania zaczęłam niemal półtora roku przed ślubem
no ale zobaczymy co będę mówić za rok, mam nadzieję że nie będę chciała rzucić wszystkiego w ch...
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
My zaczęliśmy rok przed bo Tż tak się oświadczył
W dodatku planujemy na odległość 400 km i w miejscowości w której będzie ślub bywamy raz na 1-2 miesiące i wszystko było załatwiane raczej podczas tych wizyt. W sumie jak słyszę że przygotowania styczeń czy kwiecień to myślę że fajnie że jednak te legendy o wynajmowaniu sal kilka lat to nie zawsze prawda i jak się chce to się da znaleźć coś niecały rok/pół roku przed. W ogóle takimi opiniami z wizażu byłam zaskoczona bo jak patrzyliśmy na sale 10 miesięcy przed to we wszystkich mieli nasz termin wolny i problemu nie było. Na przełomie stycznia/lutego ogarnialiśmy dj/foto i też mamy tych wybranych w pierwszej kolejności. Końcem lutego klepnęliśmy godzinę w kościele (postraszona na wizażu że już pewnie nie będzie nic wolne albo beznadziejne godziny) - byliśmy i wciąż jesteśmy jedyni tego dnia ![]() Cady_89 - załatwialiście ślubne sprawy już przed zaręczynami? glantineola - udanej zabawy |
|
|
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
patrz, nibym dziewczyna a za chiny się nie znam ....
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() szalone, wiem |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
annic dziękuje
![]() My zaręczeni jesteśmy od ponad 2,5 roku, datę ślubu wybraliśmy już prawie po samych zaręczynach, ale z przygotowaniami nam się nie śpieszyło. W sumie nie mieliśmy żadnych problemów, że coś było zajęte, poza godziną ślubu, teraz po prostu mamy wcześniej (szybciej będziemy małżeństwem ) Jak pod koniec maja poszłam szukać sukienki to pani w salonie mi się spytała tylko czy ten wrzesień czy za rok
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poszłam się rozglądać w lutym i zamówiłam na walentynki bo mieli zniżkę 15%, żal było nie skorzystać. W dodatku chciałam mieć kieckę w domu jak najszybciej by mieć to z głowy i nie czekać na nią żeby dostać tydzień przed ślubem bo wtedy to bym się stresowała, że coś pójdzie z nią nie tak i będzie klapa Dlatego sukienka wisi sobie w domu już od lipca ![]() To fajnie ![]() U nas takiej opcji raczej nie było, bo oboje przed zaręczynami omijaliśmy ten temat szerokim łukiem. W sumie zanim się oświadczył o ślubie rozmawialiśmy... raz. Przed zamieszkaniem razem O dziwo komunikacja u nas nie szwankuje, ale jakoś ten temat wydawał się zbyt przerażający by go poruszać
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.

Jak je skończę do wesela to już nigdy więcej żadnego nie zrobię, już mam uraz 
I mam nadzieję że nie będzie, nie chcę żeby mi się @ przesunął, a podobno od stresu może się spóźnić

O dziwo komunikacja u nas nie szwankuje, ale jakoś ten temat wydawał się zbyt przerażający by go poruszać