![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: O mnie się nie martw!
Ja tam słyszę non stop aluzje, a to że z kaczkami to nigdy nic nie wiadomo, a to, że dziewczynki są nieznośne, bo za dużo religii w szkole, a to, że się zachowują jak marionetki, a to, że pani Irenka z broszkami przesadza, a to że należy kochać drzewa.
Plus wiele wymownych cytatów z filmów i seriali Barei. No ale skoro tego nie widzicie, to to tylko świadczy o dobrej robocie twórców: jeden ma przyjemność z oglądania, bo wyłapuje smaczki, inny cieszy się z gagów i żartów sytuacyjnych, a innego wkręca wątek obyczajowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
O ten przystojniak gra męża Sylwii
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Moderator
|
Dziś Pytanie na śniadanie było na planie. Kręcą 7 serię, na jesieni w tv
![]()
![]() |
#184 |
Moderator
|
W siódmej serii jednego z ulubionych seriali widzów TVP2 przebojową Igę (Joanna Kulig) i przystojnego prawnika, Marcina (Stefan Pawłowski) czeka bardzo odpowiedzialne zadanie â Państwo Kaszuba zostaną rodzicami! Iga świetnie znosi kolejną ciążę, wygląda kwitnąco i tak się czuje. Marcin tymczasem, chcąc zostać ojcem idealnym, przygotowuje się do nowej roli m.in. wertując poradniki poświęcone opiece nad niemowlętami. Iga pomimo swojego stanu cały czas angażuje się w pomoc innym, a Marcin zastanawia się jak poradzą sobie kobiety w fundacji, kiedy jego żona urodzi. Marta (Katarzyna Ankudowicz) z Krzyśkiem (Paweł Domagała) również starają się o dziecko. Piątkowa nie odpuszcza Małeckiemu nawet na chwilę â tak bardzo pragnie zostać mamą, że bierze urlopy w dni płodne, by zwiększyć szanse na rychłe macierzyństwo. W kolejnym sezonie do obsady serialu dołączą m.in. Jakub Wesołowski oraz Przemysław Cypryański.
Przecież Marta nie chciała dzieci ![]() |Od 8 września nowe odcinki ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- https://www.facebook.com/Omniesienie...2131614606101/ Krzysiek: Może kota kupimy po prostu? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
ogladacie jeszcze ?
Bo ja tak i caly czas nie moge z Filipa, ten jego akcent, to gadanie w osobie kobiety i przedrzeznianie Krzyska kolegi, leje zawsze z tej trojki ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Taaa, napięte sosunki polsko-francuskie... A już przytyk do wieku żony prezydenta Francji, zwłaszcza w ustach ąę prawnika...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Ogladam oglądam
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
no ta zenska forma, mnie na szczescie jeszcze to bawi i w koncu lepiej na niego patrze jako aktora
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Moderator
|
Też oglądam i też się zawsze uśmieję
![]() Chociaż dziś łyknęłam odc 3 i z tą Igą narobili że trochę smutno się zrobiło.
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
No tez sie zdziwiłam co tam znowu z nia i pomyslalam, ze cos malo chyba chce tam grac jak znowu gdzie s zboku bedzie, choc nie wiem jak tam dalej sie potoczy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
O Inga jakaś stara miłość spotkała?
Filip z tekstem jakie gusta z mecenasem mają wspólne w łóżka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Moderator
|
No wychodzi że stara miłość, ukryła to przed mężem póki co, no no
![]() Jak fajnie jej powiedział doktorek: Tym razem mi nie uciekniesz. Ale kurcze dałby jej spokój, świeża mężatka, kilkumiesięczne dziecko.. Marta mnie rozwalała w tym szpitalu ![]() Krzysiek to cały czas trzyma poziom ![]() Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
jak myślicie Filipowi te badania nie są na rękę bo ma coś do ukrycia czy po prostu nie ogarnia o co chodzi i boi się że sie dowiedzą że jest bezpłodny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Moderator
|
A coś Krzysiek wspominał, czy boi się że się dowiedzą o jego śwince? Dobrze usłyszałam? Czyli jakby bezpłodny był? ale co to ma do badań sanepidowskich nie wiem
![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
jest bezpłodny było o tym w sezonie gdy poznał Muchę (nie pamiętam jak się tam nazywała) i w sumie bym się nie zdziwiła jakby nie ogarniał o jakie badania im chodzi i bał że się to wyda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Moderator
|
A że była Mucha to coś kojarzę, ale bez szczegółów. Kiedyś oglądałam ten serial mocno nieuważnie. Dopiero od poprzedniego sezonu ogladam jak należy. To pewnie mi umknęło
![]() Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jak ta Sylwia się ubiera
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
![]() Ciekawe co będzie ż tym mężem Sylwia?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Ciekawe co się stanie z Krzyskiem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Konto usunięte
|
Ja się zastanawiam właśnie czemu nie na Krzyśka? Bo wiem, że J.Kulig miała inne występy i wymyślili jej wypadek, a "Krzysiek"? Też pewnie miał jakieś inne zawodowe zobowiązania.
Ale pewnie komuś pomógł czy coś takiego - bo w tamtej scenie patrzył na krzaki - czyli coś się musiało dziać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Osobiście bardzo sie cieszę ze Inga juz kolejny sezon praktycznie nie istnieje w tym serialu. O wiele bardziej lubie go bez niej ALE sytuacja w tym sezonie jest absurdalna - zapmnieli w ogóle ze ma malutkie dziecko... w szpitalu ani raz o niego nie spytała za to bawiła sie w romansowanie. Nie mówiąc ze nie odwiedzial jej a ona w ogole za maluszkiem nie tesknila , w ogóle nie przezywala rozstania.W ich jedynej scenie gdy wyjezdzala - on płakał a to Marta wzięła go na ręce... potem zniknęła.. wyjechała na rehabilitację daleko - super ,zeby od swojego Amanta uciec - a dzidziuś ile- 2,3 miesięczny?! Nie ważny. Masakra jak dla mnie. Poplyneli z tym wątkiem kompletnie. A maluszek za matka nie tęskni, nigdy nie płakał i tylko w leżaczki lezy. No anioł, gdzie to takie dzieci mozna znaleźć? Ehh kiepsko jak dla mnie...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
A czy macie jakiś pomysł na to, co to za obraz (taki z jakimś budynkiem) wisi w kancelarii?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Moderator
|
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
No nieeee! Rozumiem, że postać Krzysztofa na prymitywa pozują, ale czy to naprawdę musi znaczyć, że zmusza się widzów do słuchania disco polo w coraz większych dawkach? Okropność i już w ogóle nieśmieszne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Czy ty jeszcze się ktoś udziela?
![]() Skończył się sezon! Jak wrażenia? Bo jak dla mnie był to jeden z lepszy sezonów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Konto usunięte
|
Dla mnie kilka naciąganych wątków, np. z tą Magdą Gadomską - chyba musieli coś wymyślić, żeby sezon zakończył się tragicznie (no bo jak inaczej ? tylko wieczór panieński i kawalerskie by było?)
Fajnie iskrzyło między Martą i Krzyśkiem, widać było w ostatnim odcinku tez iskry między Sylwią a Pawłem. Moim zdaniem niewiele wątków Igi i Kaszuby - aż dziwnie, bo przecież to główni bohaterowie. Wątki "z czapy": -macocha i kolega Krzyśka - po co, na co? jaki jest sens tego związku? - brat doktorka i dziewczyna z uczelni - brak jakichkolwiek skutków, do tego prócz czatu z córką Igi - nic nie wniósł do serialu - Milena - też postać bez ładu i składu, do tego brak wyjaśnienia, tylko "Milena zapadła się pod ziemię" - w ostatnim odcinku nagle się okazuje, że doktor jest też biegłym sądowym ![]() Ja myślę, że Paweł nie umrze, może jakoś przez ten wypadek przewartościuje życie - może dziecko z Aśką a może związek z Sylwią? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Ale scena końcowa, jak on strasznie wyglądał...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
w sumie to chyba najlepsze zakonczenie sezonu jakie tu widzialam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.