|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz
Wiecznie głowa go boli?
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz
Mi też nie... rozklapłam i tak siedzę nieogarnięta
a gdzie planowałaś jechać? ![]() Nie chciałam nic mówić Hej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
|
#185 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz co ode mnie żąda nie wiadomo czego, ogranicza podczas gdy sam robi co chce. Wracam do domu, robię obiad. Gdy on wraca szybciej czasami to robi coś tylko dla siebie, a nie myśli o tym by przygotować i dla mnie. Później dziwi się, że ja jestem zła. Po prostu też jestem głodna, a jak on siedzi już 3 godziny w domu ma czas by coś zrobić, a nie leżeć przy tv z piwem w ręku lub przy laptopie.
Mało tego przeglądając jego telefon zupełnie przypadkowo widziałam, że będąc w PL pisał do jakiejś dziewczyny. Coś w stylu jesteś już wolna czy zajęta, może gdzieś wyskoczymy. Więcej nie czytałam, nie chciałam sobie szarpać nerwów. Wtedy bez zastanowienia poszłam do niego dałam mu ten telefon, powiedziałam wypchaj się i nie jesteśmy już razem. Zupełnie spokojnie olałam sobie to, czując jakby trochę ciężaru zeszło ze mnie. Zapytałam tylko po cholerę mnie tu przywoził jak tak pogrywa. Twierdzi, że to jest dziewczyna czy tam żona kolegi i chciał niby z nimi się zobaczyć. Tak naprawdę to moje zaufanie w stosunku do niego wyczerpało się. Wepchnęłam mu pierścionek do ręki. Tą sprawę już sobie wyjaśniliśmy, powiedziałam wprost że jeśli chce czegoś innego to droga wolna. Po co ja mam się męczyć i on? Narazie chcę jakoś przetrwać ten pobyt, a później jak nic się nie zmieni to będę wiedziała co zrobić. |
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się szybko uwine to za 2h wróce ![]() A Ty gdzie? ![]() Kasy się pozbywać w terenie
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Noooooo
Może nie wiecznie, ale wszelkie zdarzające się zastoje są zazwyczaj z Jego powodu ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Przeczytałam "rozpłakałam" i sobie myślę wtf Oj tam oj tam
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48370005]Wiesz co ode mnie żąda nie wiadomo czego, ogranicza podczas gdy sam robi co chce. Wracam do domu, robię obiad. Gdy on wraca szybciej czasami to robi coś tylko dla siebie, a nie myśli o tym by przygotować i dla mnie. Później dziwi się, że ja jestem zła. Po prostu też jestem głodna, a jak on siedzi już 3 godziny w domu ma czas by coś zrobić, a nie leżeć przy tv z piwem w ręku lub przy laptopie.
Mało tego przeglądając jego telefon zupełnie przypadkowo widziałam, że będąc w PL pisał do jakiejś dziewczyny. Coś w stylu jesteś już wolna czy zajęta, może gdzieś wyskoczymy. Więcej nie czytałam, nie chciałam sobie szarpać nerwów. Wtedy bez zastanowienia poszłam do niego dałam mu ten telefon, powiedziałam wypchaj się i nie jesteśmy już razem. Zupełnie spokojnie olałam sobie to, czując jakby trochę ciężaru zeszło ze mnie. Zapytałam tylko po cholerę mnie tu przywoził jak tak pogrywa. Twierdzi, że to jest dziewczyna czy tam żona kolegi i chciał niby z nimi się zobaczyć. Tak naprawdę to moje zaufanie w stosunku do niego wyczerpało się. Wepchnęłam mu pierścionek do ręki. Tą sprawę już sobie wyjaśniliśmy, powiedziałam wprost że jeśli chce czegoś innego to droga wolna. Po co ja mam się męczyć i on? Narazie chcę jakoś przetrwać ten pobyt, a później jak nic się nie zmieni to będę wiedziała co zrobić.[/QUOTE] Traxx ja nadal uważam, że jesteś na tyle mądrą, wartościową, śliczną dziewczyną i zasługujesz na kogoś lepszego
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48370005]Wiesz co ode mnie żąda nie wiadomo czego, ogranicza podczas gdy sam robi co chce. Wracam do domu, robię obiad. Gdy on wraca szybciej czasami to robi coś tylko dla siebie, a nie myśli o tym by przygotować i dla mnie. Później dziwi się, że ja jestem zła. Po prostu też jestem głodna, a jak on siedzi już 3 godziny w domu ma czas by coś zrobić, a nie leżeć przy tv z piwem w ręku lub przy laptopie.
Mało tego przeglądając jego telefon zupełnie przypadkowo widziałam, że będąc w PL pisał do jakiejś dziewczyny. Coś w stylu jesteś już wolna czy zajęta, może gdzieś wyskoczymy. Więcej nie czytałam, nie chciałam sobie szarpać nerwów. Wtedy bez zastanowienia poszłam do niego dałam mu ten telefon, powiedziałam wypchaj się i nie jesteśmy już razem. Zupełnie spokojnie olałam sobie to, czując jakby trochę ciężaru zeszło ze mnie. Zapytałam tylko po cholerę mnie tu przywoził jak tak pogrywa. Twierdzi, że to jest dziewczyna czy tam żona kolegi i chciał niby z nimi się zobaczyć. Tak naprawdę to moje zaufanie w stosunku do niego wyczerpało się. Wepchnęłam mu pierścionek do ręki. Tą sprawę już sobie wyjaśniliśmy, powiedziałam wprost że jeśli chce czegoś innego to droga wolna. Po co ja mam się męczyć i on? Narazie chcę jakoś przetrwać ten pobyt, a później jak nic się nie zmieni to będę wiedziała co zrobić.[/QUOTE] O kuuwa... to się porobiło nie dziwię Ci się, że w końcu pękłaś... ale dobrze zrobiłaś. Może to da Mu do myślenia... albo się ogarnie, albo... nie będziesz marnować sobie życia
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Mało tego przeglądając jego telefon zupełnie przypadkowo widziałam, że będąc w PL pisał do jakiejś dziewczyny. Coś w stylu jesteś już wolna czy zajęta, może gdzieś wyskoczymy. Więcej nie czytałam, nie chciałam sobie szarpać nerwów. Wtedy bez zastanowienia poszłam do niego dałam mu ten telefon, powiedziałam wypchaj się i nie jesteśmy już razem. Zupełnie spokojnie olałam sobie to, czując jakby trochę ciężaru zeszło ze mnie. Zapytałam tylko po cholerę mnie tu przywoził jak tak pogrywa. Twierdzi, że to jest dziewczyna czy tam żona kolegi i chciał niby z nimi się zobaczyć. Tak naprawdę to moje zaufanie w stosunku do niego wyczerpało się. Wepchnęłam mu pierścionek do ręki. Tą sprawę już sobie wyjaśniliśmy, powiedziałam wprost że jeśli chce czegoś innego to droga wolna. Po co ja mam się męczyć i on? Narazie chcę jakoś przetrwać ten pobyt, a później jak nic się nie zmieni to będę wiedziała co zrobić.[/QUOTE] Szok normalnie Nie mogła bym być z kimś takim wtf co za koleś ![]() Kiedy wracacie do PL?
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja też do Biedry miałam się przejść i na targ po warzywa i owoce ![]()
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wcale nie pięknie
Z tych naczynek chyba zrezygnuje, bo widziałam je i strasznie małe, nie wiem czy bym coś zapiekała w tym
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48370005]Wiesz co ode mnie żąda nie wiadomo czego, ogranicza podczas gdy sam robi co chce. Wracam do domu, robię obiad. Gdy on wraca szybciej czasami to robi coś tylko dla siebie, a nie myśli o tym by przygotować i dla mnie. Później dziwi się, że ja jestem zła. Po prostu też jestem głodna, a jak on siedzi już 3 godziny w domu ma czas by coś zrobić, a nie leżeć przy tv z piwem w ręku lub przy laptopie. Mało tego przeglądając jego telefon zupełnie przypadkowo widziałam, że będąc w PL pisał do jakiejś dziewczyny. Coś w stylu jesteś już wolna czy zajęta, może gdzieś wyskoczymy. Więcej nie czytałam, nie chciałam sobie szarpać nerwów. Wtedy bez zastanowienia poszłam do niego dałam mu ten telefon, powiedziałam wypchaj się i nie jesteśmy już razem. Zupełnie spokojnie olałam sobie to, czując jakby trochę ciężaru zeszło ze mnie. Zapytałam tylko po cholerę mnie tu przywoził jak tak pogrywa. Twierdzi, że to jest dziewczyna czy tam żona kolegi i chciał niby z nimi się zobaczyć. Tak naprawdę to moje zaufanie w stosunku do niego wyczerpało się. Wepchnęłam mu pierścionek do ręki. Tą sprawę już sobie wyjaśniliśmy, powiedziałam wprost że jeśli chce czegoś innego to droga wolna. Po co ja mam się męczyć i on? Narazie chcę jakoś przetrwać ten pobyt, a później jak nic się nie zmieni to będę wiedziała co zrobić.[/QUOTE] No co za typ jestes za fajna , za ladna, za mądra zeby sie marnowac przy takim egoiscie
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale mi się dziś nic nie chce
jutro o 5:15 rano mam pociąg do domku. Dziś i jutro luźny bieg i w niedzielę start
|
|
|
#195 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wszystko mu wygadałam wtedy, że zrezygnowałam z wielu rzeczy dla niego i po co? Tyle tracę bo chcę być szczęśliwa? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niby człowiek jest dobry, ale coś jest nie tak arnama nie wiem kiedy wracamy, może końcem listopada, coś teraz o grudniu wspominał. Oczywiście wpycha się w tyłek szefa i najchętniej by został do samych Świąt. Ja pewnie nie będę miała pracy aż tak długo więc nie wiem. Jeśli się przeciągnie za długo, a będę darmo siedziała to wrócę busem. |
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48370253]
Ja się na związkach nie znam bo to jest mój pierwszy poważny. Jesteśmy razem już tyle lat i w sumie to odstawiłam wszystko na boczny tor dla niego, ale czasem widzę że bez sensu bo teraz nie zostało mi nic Mój związek też jest moim pierwszym, ale gdyby mnie TŻ tak traktował to już na pewno bym z Nim nie była
|
#199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
14 stopni, czyli szału nie ma, ale słoneczko jest nawet, więc jest wrażenie, że nie jest zimno Daj znać jaki sos kupiłaś No nie za wielkie one są, ja w tym suflet robiłam i pierś z kurczaka zapiekałam z marchewką ale to takie jednoporcjowe danie ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48370253] Póki co ja pociągam za sznurki, nikt nie będzie mnie oszukiwał w ten sposób pisząc mi że idzie spać, jest zmęczony lub nie odzywając się wcale podczas gdy ten czas dla kogoś innego jest. Wszystko mu wygadałam wtedy, że zrezygnowałam z wielu rzeczy dla niego i po co? Tyle tracę bo chcę być szczęśliwa? [/QUOTE]No to już jest lekceważące podejście... nie mieć czasu dla swojej kobiety? Stawiać coś ponad nią? Dobra, Majka się ogarnęła, czas wziąć z Niej przykład idę się umalować i ubrać
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48370386]Ostatnio cały czas mi to zaprząta głowę, chcę dla siebie jak najlepiej, po prostu powoli muszę zacząć żyć swoim życiem by stać się silniejsza na to co będzie.[/QUOTE]
Myślenie wskoczyło Ci na dobry tor Wiem że trzeba się do tego "przygotować" ![]() Cytat:
|
|
#202 |
|
Konto usunięte
|
Ja wiem, że będzie dobrze
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Jeszcze co do zakupów to on zarabia dziennie dwa razy tyle co ja, a jak już jedziemy coś kupić to mówi: Masz jakieś pieniądze ze sobą? Najchętniej w tym wypadku bym wolała by każdy kupował sobie Albo opłata za mieszkanie. Ja umiem zapłacić swoją część, a brat pyta to oddzielnie płacicie? a on, że nie wyrobi na dwie dupy To mu odpowiedziałam, że jak nie wyrobi na dwie to co będzie jakby się trzecia jeszcze pojawiła
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48370572]Ja wiem, że będzie dobrze
[/QUOTE]Musisz skupić się na sobie i myśleć pozytywnie ![]() A jak będzie ciężko, to wal jak w dym
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48368766]Co tam Ci nie działa? Bo u mnie też nie chodzi tak jak wcześniej, ale pisać się da.[/QUOTE]
Mam caly czas ze łączy z serwerem i w sumie moze dwa razy na dzień połączy. .. @ mam. .. |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48370572]
Jeszcze co do zakupów to on zarabia dziennie dwa razy tyle co ja, a jak już jedziemy coś kupić to mówi: Masz jakieś pieniądze ze sobą? Najchętniej w tym wypadku bym wolała by każdy kupował sobie Albo opłata za mieszkanie. Ja umiem zapłacić swoją część, a brat pyta to oddzielnie płacicie? a on, że nie wyrobi na dwie dupy To mu odpowiedziałam, że jak nie wyrobi na dwie to co będzie jakby się trzecia jeszcze pojawiła [/QUOTE]![]() Płaćcie każdy za swoje, Ty nie stracisz, a On nie będzie Ci miał do zarzucenia, że Go "doisz"
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48370572]Jeszcze co do zakupów to on zarabia dziennie dwa razy tyle co ja, a jak już jedziemy coś kupić to mówi: Masz jakieś pieniądze ze sobą? Najchętniej w tym wypadku bym wolała by każdy kupował sobie
Albo opłata za mieszkanie. Ja umiem zapłacić swoją część, a brat pyta to oddzielnie płacicie? a on, że nie wyrobi na dwie dupy To mu odpowiedziałam, że jak nie wyrobi na dwie to co będzie jakby się trzecia jeszcze pojawiła [/QUOTE]Serio? Wow, ja bym się poważnie zastanowiła co wtedy Będzie Wam wydzielał?Moje zdanie znasz od dawna więc powiem tylko tyle, że bez problemu znajdziesz kogoś odpowiedniego dla siebie Natomiast mój TZ przeczytał klub ![]() W sumie mogłam mu od razu pokazać bo zrozumiał, przytulił i wszystko jasne jest Nawet powiedział, że chciał się przytulić ale jak objął "mnie" to zrozumiał, że to jednak misiek jestA tak mi się coś wydawało w nocy ale pomyślałam, że mi się zdawało bo drugiego podejścia nie było ![]() Jedziemy za 2 godziny do szpitala, mam nadzieje, że dziadek będzie w stanie się z nami zobaczyć
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój by się pewnie wku*** ![]() ![]() a fryzjer kiedy?
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48370572]Jeszcze co do zakupów to on zarabia dziennie dwa razy tyle co ja, a jak już jedziemy coś kupić to mówi: Masz jakieś pieniądze ze sobą? Najchętniej w tym wypadku bym wolała by każdy kupował sobie
Albo opłata za mieszkanie. Ja umiem zapłacić swoją część, a brat pyta to oddzielnie płacicie? a on, że nie wyrobi na dwie dupy To mu odpowiedziałam, że jak nie wyrobi na dwie to co będzie jakby się trzecia jeszcze pojawiła [/QUOTE]Serio? matkoboskooo nie ogarniam to ja już bym dawno umarła (z głodu na pewno ) w takim układzie... bo nie zarabiam
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
No jest Kochany, tylko czasem jak to facet nie widzi drugiej strony medalu
![]() Fryzjer dziś pod wieczór. Ale jakbyśmy nie jechali jutro to chyba przełożę ją. Zobaczymy co zdecydujemy Cytat:
Ale to jest dziwne dla mnie gdy para (będąca już ze sobą długo czy na poważnie) ma oddzielne finanse bo przecież jak przyjdzie dziecko to wiadomo, że kobieta nie może pracować
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

a gdzie planowałaś jechać?
zero poprawy?
Jak się szybko uwine to za 2h wróce
Może nie wiecznie, ale wszelkie zdarzające się zastoje są zazwyczaj z Jego powodu 

Szok normalnie
Nie mogła bym być z kimś takim 

oczywiście mamy opóźnienie 2h, dopiero wjechalismy wiec w domu będę 16-17.... 

Albo opłata za mieszkanie. Ja umiem zapłacić swoją część, a brat pyta to oddzielnie płacicie? a on, że nie wyrobi na dwie dupy