Victor & Rolf - Flowerbomb - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-10, 18:28   #181
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Victor & Rolf - Flowerbomb

Cytat:
Napisane przez Layila Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może miniaturkę Flowerbomb o pojemności 7 ml? Właśnie się zastanawiam nad kupnem, ale wcześniej chciałabym wiedzieć, czy to są 'lane' miniaturki czy z atomizerem. Niestety sprzedawca mi nie odpisał.
raczej lane, ja miałam bez atomizera
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-10, 18:50   #182
Layila
Zadomowienie

Dziękuje, w takim razie nie kupię.
Stary 2008-09-12, 09:30   #183
Asienka83
Zadomowienie

Noseknosek cudowny jest ten złoty flakonik Flowerbomb, gratuluję

Ja dopiero, albo już od 9 miesięcy mam na półce upragnione FB A tak długo na nie czekałam Nareszcie są i mogę się cieszyć tą słodyczą do woli, są przepiękne!
Stary 2008-09-12, 10:29   #184
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Layila Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może miniaturkę Flowerbomb o pojemności 7 ml? Właśnie się zastanawiam nad kupnem, ale wcześniej chciałabym wiedzieć, czy to są 'lane' miniaturki czy z atomizerem. Niestety sprzedawca mi nie odpisał.
Ja też miałam miniaturkę 7ml i była bez atomizera.
Mam na to patent - to znaczy mam atomizer, który przeznaczyłam specjalnie dla Bombki i przy pomocy strzykawki przelałam tam całą zawartość miniatury.
Dzięki temu bez tachania flakonu, mogę mieć bombkę zawsze przy sobie

irkax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 08:12   #185
Polly_
grozi wypollizowaniem

Flowerbomb Extreme

Mam pytanko czy się różni złoty flowerbomb Extreme od tego w ciemnej butelce?? Czy to inny zapach?? Jeśli było-sorry
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 11:29   #186
irkax
Zakorzenienie

Dot.: Flowerbomb Extreme

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Mam pytanko czy się różni złoty flowerbomb Extreme od tego w ciemnej butelce?? Czy to inny zapach?? Jeśli było-sorry
Polly, a czy użyłaś wyszukiwarki?
Jest cały wątek o Flowerbomb i jego różnych wersjach, tam mogłaś zadać swoje pytanie. Lub wystarczyło przejrzeć przedostatnią stronę tego wątku.

KLIK

irkax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 11:44   #187
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Flowerbomb Extreme

użyłam, ale chyba jestem nieco tępa...sorry
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-23, 19:46   #188
Kagan
Wtajemniczenie

Dziewczyny, czy któraś z Was zetknęła się z Flowerbomb Extreme Sparkle 2008 (for women) ? Na Fragrantice znalazłam taki opis: This is a more powerful variation on theme of Flowerbomb perfume, which intoxicates and leaves a more intensive trail of floral essences, such as Sambac jasmine, osmanthus, opulent and soft vanilla, which fondle in a very pleasant way and finish the composition. Ciekawa jestem jak ma się zapach do pierwszej wersji extreme?
[IMG]file:///C:/Users/Aga/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nd.5023.jpg (22,9 KB, 37 załadowań)
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-13, 14:38   #189
dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was zetknęła się z Flowerbomb Extreme Sparkle 2008 (for women) ? Na Fragrantice znalazłam taki opis: This is a more powerful variation on theme of Flowerbomb perfume, which intoxicates and leaves a more intensive trail of floral essences, such as Sambac jasmine, osmanthus, opulent and soft vanilla, which fondle in a very pleasant way and finish the composition. Ciekawa jestem jak ma się zapach do pierwszej wersji extreme?
[IMG]file:///C:/Users/Aga/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
Podbijam pytanie, czy ktoś wie cokolwiek o tej wersji w czarnej błyszczącej butli?
dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-13, 17:39   #190
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj Pokaż wiadomość
Podbijam pytanie, czy ktoś wie cokolwiek o tej wersji w czarnej błyszczącej butli?

Ja ową kombinację wariację posiadam, zapach jest identyczny, wyszło takie extreme i edp zwykłe. Różni je tylko butla od normalnych zapachów podstawowych.
Stary 2009-05-13, 17:45   #191
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Ja ową kombinację wariację posiadam, zapach jest identyczny, wyszło takie extreme i edp zwykłe. Różni je tylko butla od normalnych zapachów podstawowych.
a fajnie ta butla wygląda na żywo? ona ma jakieś kamyczki błyszczące czy mi się wydaje tylko?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-13, 11:37   #192
mintleaf
Raczkowanie

FlowerBomb Secret Service - zasady dzialania?

Witajcie Dziewczyny,

Szukalam odpowiedzi na wizazu i nie tylko,ale niestety zadnych nowin nie znalazlam

Uwielbiam zapach flowerbomb Victor&Rolf. Jakis czas temu panowie uruchomili SecretService na swojej stronie internetowej. Po dodaniu kolejnych kodow z wnetrza opakowan ich perfum, otwieraja sie przed nami kolejne tajniki zapachu i oferty specjalne. No wlasnie...wpisalam jeden z kodow, ktory posiadam i ukazaly sie tylko informacje o powstaniu zapachu i inne tego typu ciekawostki, nic wiecej...

Czy ktoras z Was sie moze orientuje ile kodow trzeba nazbierac, aby otrzymac jakas oferte a nie tylko ços do poczytania'? I jakie to oferty?

Mimo, ze perfumy uwielbiam, zatrzymalam sie na jednej buteleczce przez uzaleznienie od Chloe (6 butelek w ciagu ostatniego 1.5roku - wiem, mam problem, i to duzy). Chloe 'zjada' duza czesc moejgo budzetu kosmetycznego, ale zastanawiam sie czy moze warto zainwestowac troche we Flowerbomb niz w kolejna Chloe (tutaj tez otrzymuje miniaturki, kosmetyczki itp, ale mma juz tego sporo).

Dziekuje za odpowiedzi

Edytowane przez mintleaf
Czas edycji: 2011-09-13 o 11:39
mintleaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-13, 23:11   #193
siarka40
Szef ds. Wymianek

na pytanie wyzej nie znam odpowiedzi, ale korzystajac, ze watek wyplynal byl, podziele sie moimi wrazeniami co do tytulowego zapachu .

otoz najpierw byl dla mnie to slodziak juz poza tym co lubie. probowalam sie nawet przekonac, biorac 2 lata temu odlewke ze wspolnych zakupow, ale wyladowala ona u mojej przyjaciolki. dopiero rok temu, bedac u kolezanki w Rz. , wsrod jej licznej kolekcji wychwycilam ekstremalna wersje Flowerbomby - i spodobala mi sie. pare miesiecy pozniej dojrzalam do zakupu flakonu. a dzis posiadam klasyka i mi z nim bardzo po drodze .

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2011-09-13 o 23:12
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 06:13   #194
madziullka
Wtajemniczenie

Flowerbomb i mnie intryguje od daaaawna...praktycznie od momentu kiedy zaczał być mocno reklamowany (bo wtedy dopiero wypróbowałam go) i wtedy już z nim przepadłam, ale ceny na Allegro wciąż wydawały mi się za wysokie i zadowalałam się próbkami. Ostatnio jednak widzę, że jakoś mniej go na allegro a jeśli juz jest to w niebotycznych kwotach i teraz to dopiero żal kasy Czy może słyszała któraś o wycofywaniu? Dawno nie byłam w Sephorze i nie oreintuję się ile kosztuje 50 ml ale mam wrażenie że niewielka jest różnica między all a Sephorą

Rozbieram Pradę Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 13:27   #195
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez madziullka Pokaż wiadomość
Flowerbomb i mnie intryguje od daaaawna...praktycznie od momentu kiedy zaczał być mocno reklamowany (bo wtedy dopiero wypróbowałam go) i wtedy już z nim przepadłam, ale ceny na Allegro wciąż wydawały mi się za wysokie i zadowalałam się próbkami. Ostatnio jednak widzę, że jakoś mniej go na allegro a jeśli juz jest to w niebotycznych kwotach i teraz to dopiero żal kasy Czy może słyszała któraś o wycofywaniu? Dawno nie byłam w Sephorze i nie oreintuję się ile kosztuje 50 ml ale mam wrażenie że niewielka jest różnica między all a Sephorą
hm, nie slyszalam, aby wycofywano te perfumy.
i z tego, co kojarze, to w Sephorze nadal duzo drozej jest, kolezanka mnie niedawno prosila o wyhaczenie jej tych perfum na Allegro, bo w Sephorze ponoc bardzo drogo...
Stary 2011-09-14, 16:00   #196
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
hm, nie slyszalam, aby wycofywano te perfumy.
i z tego, co kojarze, to w Sephorze nadal duzo drozej jest, kolezanka mnie niedawno prosila o wyhaczenie jej tych perfum na Allegro, bo w Sephorze ponoc bardzo drogo...
No to szkoda, bo na Allegro troche strach ale jakiś czas temu(pewnie ponad 1.5 roku temu) moja przyjaciółka zakupiła 20 ml w jakiejs okazyjnej cenie, o ile dobrze pamiętam to ok 120-150 zł w Sephorze. Jak na Flowermomb cena uważam niezła

Stary 2011-09-14, 16:10   #197
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
No to szkoda, bo na Allegro troche strach ale jakiś czas temu(pewnie ponad 1.5 roku temu) moja przyjaciółka zakupiła 20 ml w jakiejs okazyjnej cenie, o ile dobrze pamiętam to ok 120-150 zł w Sephorze. Jak na Flowermomb cena uważam niezła
Jak się wie gdzie kupować to nie strach, w razie wątpliwości wrzucasz na weryfikacyjny. A jaką to koleżanka kupiłą 20-tkę? Pytam bo nie ma takiej pojemności
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-15, 06:31   #198
madziullka
Wtajemniczenie

Jest, jest albo przynajmniej była.
Chyba że jakaś limitowana wersja? Albo ja pomyliłam pojemnośc- w każdym razie na pewno mniej niż 30 ml.
Gdybym nie widziała to też bym nie uwierzyła. Buteleczka nie jest jak klasyczna bombka tylko jak taki krótszy atomizerek, tylko szkło takie w pionowe prążki (wyżłobienia ?)- ciężko opisac , w każdym razie normalnie z tą czarną pieczęcią wystającą i ładnym srebrnym korkiem. Jeśli ma jeszcze buteleczkę to poproszę ją o zdjęcie i zamieszczę. Ja sama choć również się bombką interesowałam od zawsze to sama takiej buteleczki wcześniej nie widziałam.

Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2011-09-15 o 06:32
Stary 2011-09-15, 07:11   #199
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Jest, jest albo przynajmniej była.
Chyba że jakaś limitowana wersja? Albo ja pomyliłam pojemnośc- w każdym razie na pewno mniej niż 30 ml.
Gdybym nie widziała to też bym nie uwierzyła. Buteleczka nie jest jak klasyczna bombka tylko jak taki krótszy atomizerek, tylko szkło takie w pionowe prążki (wyżłobienia ?)- ciężko opisac , w każdym razie normalnie z tą czarną pieczęcią wystającą i ładnym srebrnym korkiem. Jeśli ma jeszcze buteleczkę to poproszę ją o zdjęcie i zamieszczę. Ja sama choć również się bombką interesowałam od zawsze to sama takiej buteleczki wcześniej nie widziałam.
Jakbyś mogła to wrzuć zdjęcia bo strasznie jestem ciekawa, nie widziałam takiej jeszcze, może to jakaś limitowanka była . Ew. naszkicuj

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Znalazłam, rzeczywiście była taka , wersja Petite 20 ml
http://www.masala.com/12209-petite-flowerbomb
nigdy wcześniej jej nie widziałam

Edytowane przez Asiuuuuula
Czas edycji: 2011-09-15 o 07:14

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-15, 08:49   #200
iguanaiguana
Zadomowienie

GG do iguanaiguana

ja jestem na bieżąco z cenami w Sephorze.100 ml EDP bombki kosztuje teraz koło 600 zł także allegro dalej górą.
iguanaiguana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-15, 15:20   #201
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Jakbyś mogła to wrzuć zdjęcia bo strasznie jestem ciekawa, nie widziałam takiej jeszcze, może to jakaś limitowanka była . Ew. naszkicuj

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Znalazłam, rzeczywiście była taka , wersja Petite 20 ml
http://www.masala.com/12209-petite-flowerbomb
nigdy wcześniej jej nie widziałam
Dokładnie taka wiesz, gdyby była kupiona na All to też bym się zastanawiała czy oryginał, bo wcześniej takiej nie widzialam, ale była zakupiona w Sephorze i to w dodatku pamiętam ze niezła okazja byla
też taką chce

Stary 2011-09-15, 15:56   #202
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Też bym taką 20-tkę kupiła
Stary 2011-09-16, 16:48   #203
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iguanaiguana Pokaż wiadomość
ja jestem na bieżąco z cenami w Sephorze.100 ml EDP bombki kosztuje teraz koło 600 zł także allegro dalej górą.
uhuhuuu...tyle kasiory...?
Ja tam zachłanna nie jestem 30 ml by mi wystarczyło

Stary 2011-12-10, 16:02   #204
paradiso perduto
Zakorzenienie

Wąchałyscie moze edycję limitowana Flowerbomb na świeta? Jedna konsultantka powiedziala mi, ze to to samo poza opakowaniem i edp, a druga, ze to zmieniony zapach. Ja czuję różnice, ale nie wiem sama czy już nosek mi nie płata figli

Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280977
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-10, 17:28   #205
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paradiso perduto Pokaż wiadomość
Wąchałyscie moze edycję limitowana Flowerbomb na świeta? Jedna konsultantka powiedziala mi, ze to to samo poza opakowaniem i edp, a druga, ze to zmieniony zapach. Ja czuję różnice, ale nie wiem sama czy już nosek mi nie płata figli
Hmm... wydawało mi się, że tylko butelki są limitowane a zapach ten sam , nie wąchałam. Zeszłoroczna z tiulem to klasyczne edp .
Stary 2011-12-11, 17:59   #206
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Hmm... wydawało mi się, że tylko butelki są limitowane a zapach ten sam , nie wąchałam. Zeszłoroczna z tiulem to klasyczne edp .
Ja nie wiem. Raz czułam wyraźną różnicę - limitka dużo słodsza , a wczoraj już wydawało mi się, że to to samo

Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280977
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-13, 11:49   #207
Dinulka
Zakorzenienie

Dot.: FlowerBomb Secret Service - zasady dzialania?

Cytat:
Napisane przez mintleaf Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny,

Szukalam odpowiedzi na wizazu i nie tylko,ale niestety zadnych nowin nie znalazlam

Uwielbiam zapach flowerbomb Victor&Rolf. Jakis czas temu panowie uruchomili SecretService na swojej stronie internetowej. Po dodaniu kolejnych kodow z wnetrza opakowan ich perfum, otwieraja sie przed nami kolejne tajniki zapachu i oferty specjalne. No wlasnie...wpisalam jeden z kodow, ktory posiadam i ukazaly sie tylko informacje o powstaniu zapachu i inne tego typu ciekawostki, nic wiecej...

Czy ktoras z Was sie moze orientuje ile kodow trzeba nazbierac, aby otrzymac jakas oferte a nie tylko ços do poczytania'? I jakie to oferty?

Mimo, ze perfumy uwielbiam, zatrzymalam sie na jednej buteleczce przez uzaleznienie od Chloe (6 butelek w ciagu ostatniego 1.5roku - wiem, mam problem, i to duzy). Chloe 'zjada' duza czesc moejgo budzetu kosmetycznego, ale zastanawiam sie czy moze warto zainwestowac troche we Flowerbomb niz w kolejna Chloe (tutaj tez otrzymuje miniaturki, kosmetyczki itp, ale mma juz tego sporo).

Dziekuje za odpowiedzi
o czym mówisz?
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-13, 16:08   #208
Idealist
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
o czym mówisz?
Tak, to prawda.
Po wpisaniu kodow z opakowania na specjalnej stronie V&R przechodzi sie kolejne etapy wtajemniczenia.
Ja na razie wpisalam jeden kod z domku dla bombki, ktora kupilam w listopadzie. Po zalogowaniu i wypelnieniu formularza dostalam info, ze przesla mi do domu 50ml balsamu do ciala Flowerbomb.
I juz prawie stracilam nadzieje, kiedy przyszla paczuszka - pieknie zapakowana w satynowym woreczku- probka bombki i obiecany balsam.
Jakie sa dalsze nagrody i etapy wtajemniczenia nie wiem, musialabym pewnei zakupic kolejna bombke.
Idealist jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-14, 19:07   #209
Dinulka
Zakorzenienie

ojej... ja mam 2 bombki... ale tylko 1 kartonik nadal... Gdzie tam jest ten kod? macie może linka do tego wpisywania?

już sobie poradziłam Druga bombka to mój zapas,więc nadal była w folii, ale ją odpakowałam i już wszystko stało się jasne pierwszą niestety od początku miałam bez kartonika to i żyłam w nieświadomości

w innych firmach też dają takie profity? Mam sporo perfum, a dopiero teraz o tym usłyszałam

Edytowane przez Dinulka
Czas edycji: 2011-12-14 o 19:32
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-16, 00:27   #210
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
w innych firmach też dają takie profity? Mam sporo perfum, a dopiero teraz o tym usłyszałam
U Muglera też są kody tylko nie wiem czy coś przysyłają czy zbierają jedynie dane statystyczne. Adres strony i kod był w pudełku Alien Sunessence ESS, wpisałam, wypełniłam rubryczki i nic.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości