|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#182 | |||
|
Biegnąca z wilkami
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część IX
Cytat:
Anioł różany jest troszeczkę podobny do klasycznego edp, ale o wiele delikatniejszy (dla mnie za delikatny, klasyk mi wystarczy). No to poczekamy, może obie coś dobierzemy ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
To ja sobie jeszcze dobiorę: Marcel 2,3ml Moschino Couture 1,5ml Jil Sander Sensations 1ml Gucci Rush2 1,9ml Chanel5 premiere 2ml Lady Caron 1,4ml Aesop Marrakesh 1,5ml Aquolina Blue Sugar 2,5ml To wymieniamy się? Przypadkiem chociaż 1ml La Praire Silver Rain nie masz? Bo bardzo chcę poznać. ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
L'Agent 2,5ml Maboussin Maboussin 2ml Fleur Defendue 1,5ml LL Le Premier Perfume 1,5ml a do mnie: JdP Ambar 10ml i da radę jeszcze Madonna ToD i SLutens L'Eau? Bo nie chcę Cię naciągać... Jeśli nie będziesz chciała się jednak wymienić, to nic nie szkodzi
|
|||
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Rozpaczliwie zaczynam poszukiwac
linii Live Threads od La Prairie, a dokładnie Gold, Ruby i Emerald. Wersje sheer też mnie interesują, właściwie wszystko poza Platinium (to pewne) i Silver (chyba). Odwdzięcze się z nawiązką... |
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
marienmarien
Ok. To ja sobie jeszcze dobiorę: Marcel 2,3ml Moschino Couture 1,5ml Jil Sander Sensations 1ml Gucci Rush2 1,9ml Chanel5 premiere 2ml Lady Caron 1,4ml Aesop Marrakesh 1,5ml Aquolina Blue Sugar 2,5ml To wymieniamy się? Przypadkiem chociaż 1ml La Praire Silver Rain nie masz? Bo bardzo chcę poznać. Wiesz co, zrezygnowałabym z Eternity jednak ![]() Nie mam tego zapachu którego poszukujesz : ( Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2015-01-02 o 10:59 |
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś, coś chce?
![]() Do oddania:
Cacharel, Amor Amor Absolu EDP Laura Biagiotti, Laura Rose Jessica Simpson, Fancy EDP Yves Rocher, Moment de Bonheur L'Eau, EDT (nowa zielona wersja) Yves Rocher, Monoi Eau des Vahines EDT (unikat) Yves Rocher, So Elixir Purple EDP Calvin Klein, One Shock Tesori d' Oriente, Fiore del Dragone Tesori d' Oriente, Vaniglia e Zenzero del Madagascar Malizia Bon Bons Mora Glacee Mirato |
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja byśmy zrobiły tak: dla Ciebie madonna tod i slutens l'eau a dla mnie po max 1 ml: L'agent maboussin maboussin fleur defendue ll le premier perfume chyba, że dobrałabyś sobie jeszcze jakąś próbkę? Wówczas wyszłoby mniej więcej po równo. |
|
|
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aleksandro u Ciebie zobaczyłam Lacoste pour Femme. Czy Tobie podoba się coś z mojego watku?
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#189 | ||
|
Biegnąca z wilkami
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lacoste pour Femme posiada marienmarien lub posiadała, bo chyba wymieniła |
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Lancome Lancome la vie est belle - jakąkolwiek wersję, masz na zbyciu?
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Biegnąca z wilkami
|
Cytat:
i za Ambar raczej nie oddam. Do następnego razu Vanillo |
|
|
|
|
#193 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W takim razie pytanie do Marien: czy znajdziesz u mnie coś dla siebie za Lacoste, o ile jeszcze je masz?
|
|
#194 | |
|
Biegnąca z wilkami
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety mój internet nie pozwolił mi na wyświetlenie ostatnich kilku stron, więc moje pytania były strzałami w ciemno
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Dołożyłam do mojego wątku:
- Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde - ok. 7 ml - T. Mugler Angel Eau Sucree - ok. 3 ml - Rochas Man 2010r - ok. 1 ml - Prada Infusion d'Iris Intense - ok. 2 ml Zapraszam
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
Poszukuje Obsession CK.
![]() i Secret Obsession. Edytowane przez fryta13 Czas edycji: 2015-01-03 o 19:55 |
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
10 Corso Como: 10 Corso Como 0,3 ml; l, b-a
20 Carats: Dana; 0,1ml; l, a Acqua di Parma: Blu Mediterraneo, Arancia di Capri; 1ml; f, a Aesop: Mystra; 0,1ml; f, b-a Amouage: Journey Man; 0,2ml, a, l Amouage: Opus VII; 01ml; l,a Amouage: Opus VIII; 0,6ml, l, a Annayake: Miyako; 0,1ml; l, a April Aromatics: Nectar of Love, 0,2ml; l, a ArmaniPrive: Figuier Eden; 8ml sz,l Atelier Cologne: Ambre Nue; 10ml; sz, l Atelier Cologne; Bois Blond; 5ml, sz, l Atkinsons: Oud Save The Queen; 0,8ml, f, a Basile: Basile EDP; 0,5ml; f, b-a Basile: Basile EDT; 2ml, l, a Blood Concept: 0, Black Series; 0,9ml, l, a Blood Concept: 0; 0,1ml; l, b-a Bond no.9: Copper Square; 1,7ml; f, a Britney Spears: Cosmic Radiance ; 1,2ml; f, b-a, Byredo: Black Saffron; 1ml, b-a, l Byredo: Chembur; 0, 1ml; l, a Calvin Klein: Euphoria EDT; 5ml; sz; l; b-a Calypso Christiane Celle: Figue; 5ml; l, a Carner Barcelona: El Born; 1,6ml; f, a Chanel: Les Exclusifs: Cuis de Russie; 5ml, a, l Christian Dior: Poison (vintage 2002), 9,5ml, sz, a CognoScenti: 19; 0,2ml, b-a, f Comme des Garcons: 2Man; 1ml; f, a Comme des Garcons: Garage; 0,8ml; l, a Comme des Garcons: Harissa; 1,9ml; l, a Comme des Garcons: New Perfume 0,1ml, l, b-a Comme des Garcons: Tar, 0,6ml; l, a Dior: Diorella EDT (vintage); 4ml; l, a Diptyque: Philosykos; 5ml, sz, a Diptyque: Vetyverio; 0,1ml; l, a Dunhill: Dunhill EDT; 1,7ml, f, b-a Eau d’Italie: Paestum Rose; 0,2ml; l, b-a Esteban: Bois Plume; 1,8ml; l, a Esteban: Modern Chypre; 2,1ml; l, a Etro: Green Street; 1,6ml; f, b-a Etro: Rajasthan; 1,3ml; l, a Etro: Via Verri (2010); 1,8ml; l, a Fendi: Palazzo di Fendi; 1ml; f, a Fendi: Theorema Leggere 9ml; sz, l, a Francis Kurkdjian: Aqua Vitae; 0,5ml; l, a Frederic Malle: Angeliques Sous la Pluie; 4,5ml, sz, a, l Fueguia 1833: Bibloteca del Babel 0,5ml, l, a Gershwin: Maria Candida Gentile; 1,8ml; l, a Gucci: Guilty; 2ml; f, b-a Hermes: Hiris, 1,8ml; l, a Histoires de Parfums: 1725 ; 1ml, f, b-a Histoires de Parfums: 1899 Hemingway; 0,6ml, l, a Honore des Pres: Vamp a New York; 0,3ml; a, l Houbigant: Demi Jour ED; 0,1ml; l, a Houbigant: Fougere Royale; 0,2ml; a, l Il Profvmo: Cannabis; 2ml; f, b-a Il Profvmo: Chocolat; 2ml; f, b-a Il Profvmo: Pioggia Salata; 2ml; b-a, f Il Profvmo: Quai des Lices; 2ml, f, b-a Il Profvumo: Chocolat Bambola, 1,8ml, b-a, f Jacomo: Jacomo #09; 03ml; l, a Jose Eiseberg: Rouse&Noir; 1ml; l, a Keiko Mecheri: Genie des Bois; 2,2ml; f, a Keiko Mecheri: Loukhoum Eau Poudree; 0, 8ml; a, l Keiko Mecheri: Musc; 2ml, f, a Kenneth Cole: New York Woman; 0,8ml; f, a Krizia: Spazio; 0,5ml; f, b-a Kserosene: Copper Skies; 0,9ml, l, a Kserosene: Wood Heaven; 0,2ml; l, a Laura Biagotti: Venezia; 1,2ml; f, b-a Laura Biagotti: Venezia; 1,5ml, b-a, f Les Parfums de Rosine: Ballerina no1; f, b-a Les Parfums de Rosine: Majalis; 1ml; l, a Les Parfums de Rosine: Une Folie de Rose; 1,2ml; f; b-a Lorenzo Villoresi: Mare Nostrum Aura Maris; 1,4ml; f, a Lorenzo Villoresi: Piper Nigrum; 0,9ml; f, a Lubin: Nuit de Longchamp; 0,5ml; f, a L’Artisan Parfumeur: Ananas Fizz; 1ml; f, b-a L’Artisan Parfumeur: Dzongkha; 1 ml; f, b-a L’Artisan Parfumeur: L’Eau d’Ambre; 4,8ml; sz. L. a Maison Francis Kukdjian: Aqua Vitae; 9,5ml; sz, a, l Molinard: Habanita EDP, 1,5ml, l, a Montale: Aoud Night: 1,8ml; f, b-a Montale: Intense Pepper; 1,8ml, f, b-a Nassomato: Blamage; 0,3ml, l, a Nikki Beach: Beach Party for Him, 1,5ml;f , a Nikos: Scuplture; 1,5ml; f, a Nu_Be: 16S Sulphur; 1ml, b-a, l Oliver Durbano: Promethee; 4,5ml; l, a Orlando: Jardins d\'ecrivains; 0,8ml; l, b-a Paloma Picasso: Paloma Picasso EDP; 9ml; sz, a, l Paloma Picasso: Paloma Picasso EDT; 1,2ml; l, a Parfum d\'Empire: Musc Tonkin; 1ml; f, a Parfumerie Generale: Aomassai, 1,2ml; l, a Parfumerie Generale: Coze; 0,1ml; l, b-a Parfumerie Generale: Indiochine; 4ml; l, a Pascal Morambito: Man Classiquqe; 0,1ml; l, b-a Penhaligon\'s: Vaara EDP 1ml, a, l Perris Monte Carlo: Ambre Gris ; 1,9ml; f, a Perris Monte Carlo: Musk Extreme; 2ml, f, a Prada: Prada EDP, 1,1ml, l, a ProFumum Roma: Volo Az 686; 1,2ml; l, a Puredistance: Opardu; 0,6 ml f, b-a Ramon Molvizar: Art&Gold Parfume; 1,7ml, l, a Ramon Molvizar: Art&Silver Parfume; 0,3ml; l, a Rance: Avant le Jour; 1,6ml; f, a Rance: Le Vainqueur; 1,3ml; l, a Rassai: Rasikh; 1ml; l, b-a Reminiscecnce: Patchouli; 0,2ml, l, a Rochas: Desir de Rochas; 2ml, b-a, f Roja Parfums: Enigma; 0,3ml; l, a ScentStory: 24Gold Oud; 10ml, sz, l Serge Lutens: Bas de soie; 1ml; f, a Serge Lutens: De Profundis; 0,6ml, l, b-a Serge Lutens: Fourreau Noir; 2ml, l, a Serge Lutens: La Fille de Berlin 0,8ml; l, a Serge Lutens: Tubereuse Criminalle; 1,3ml; l, a Sergio Tacchini: With You, 1ml; f, a Shiseido: Feminite du Bois; 1ml; f, a SoOud: Fatena Parfum Nectar; 0,4ml, l, a Sonia Rykiel: Le Parfum EDT; 1ml; l, b-a Thierry Mugler: Angel Sunessence, 0,8ml, l, a Ungaro: Diva; 2ml; f, b-a Weil: Bamboo; 0, 9ml; l, b-a Rozpaczliwie wymienię
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2015-01-04 o 16:37 |
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oliver Durbano: Promethee; 4,5ml; Parfum d\'Empire: Musc Tonkin; 1ml, Parfumerie Generale: Coze; 0,1ml; l Perris Monte Carlo: Ambre Gris ; 1,9ml? Pod ladą mam jeszcze Odin 03 Tanoke 2ml, Phaedon Black Vetiver 1ml i po 2ml Ferrari Essence Oud i Santal 33 Le Labo.
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na przykład Wanilię Mony di Orio oraz odrobinę Mirry Armaniego i Santal 33 na spróbowanie.
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
#203 |
|
Konto usunięte
|
Wymienię wodę toaletową Tommy Hilfiger Eau de Prep Tommy Girl 50ml bez dwóch psików testowych. Nie szukam w zamian niczego konkretnego. Można kusić
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Szukam lacoste pour femme, hugo boss xx, oprócz tego co w wątku mam noa 10 ml, Herrera 212 8 ml.
|
#205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#206 |
|
lise-kotta
|
dalej szukam My Torrente na testy. mam sporo na wymianę.
|
|
|
|
#207 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#209 |
|
Nindżopesz
|
Szukam do testów:
Coven Andrea Maack Thundra Profumum Oddam próbki: CdG Avignon Eau d'Italie Jardin du Poete Eau d'Italie Sienne l'Hiver Juniper Ridge Big Sur Juniper Ridge Cascade Glacier Juniper Ridge Yuba River Jakby coś zapraszam na PW. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-01-12 o 13:20 |
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuje odlewek:
Dior, Dolce Vita CK Euphoria Forbbiden CK One Shock Street Edition Do oddania Odlewka LVEB Etra,Etro i to cą w wątku
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

a Lancome Lancome la vie est belle - jakąkolwiek wersję, masz na zbyciu?

i za Ambar raczej nie oddam.