Mój chłopak a sylwester - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-16, 12:36   #181
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Dot.: Mój chłopak a sylwester

Założę się, że jakaś modka bez poczucia humoru wlepi mi za to osta
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 12:40   #182
Aimee_J
Zakorzenienie

Nowy rodzaj wizażowego komplementu?
Aimee_J jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 12:44   #183
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;49362124]Założę się, że jakaś modka bez poczucia humoru wlepi mi za to osta [/QUOTE]
Mówi się z "innym niż moje poczuciem humoru", bo będzie ban z premedytacją
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 12:46   #184
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Masz rację Dudi, przejęzyczyłam się
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 12:52   #185
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Martecza Pokaż wiadomość
Zupełnie błędna teza. Zwróć uwagę, że sarkazmem itp. odpowiadam jedynie na jadowite rzygowiny rzucane tu przez niektóre trollki. Czyż to nie normalne?
Pozdrawiam
zapomniałam jeszcze o używaniu dużej ilości mądrych słów
prawdaż
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 13:08   #186
cleopadra
Wtajemniczenie

Autorko po co te nerwy,najlepsze wyjscie z sytuacji to znalezc druga dziewczyne dla twojego chlopaka.Ona bedzie od imprez a ty od domu,i sprawa podzielona.Chlopak bedzie zadowolony a Ty spokojna,nie bedziesz musiala sie stresowac i robic nic na co nie masz ochoty
cleopadra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 13:11   #187
kamila9343
Przyczajenie

Ja na twoim miejscu poszłąbym na tego sylwestra, tym bardziej że zawsze siedzicie w domu. Zrób mu przyjemność.
kamila9343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 13:13   #188
_ent_
serum z nanopletami

GG do _ent_

Cytat:
Napisane przez cleopadra Pokaż wiadomość
Autorko po co te nerwy,najlepsze wyjscie z sytuacji to znalezc druga dziewczyne dla twojego chlopaka.Ona bedzie od imprez a ty od domu,i sprawa podzielona.Chlopak bedzie zadowolony a Ty spokojna,nie bedziesz musiala sie stresowac i robic nic na co nie masz ochoty
To jest zdecydowania najmądrzejsza rada, jaką tu przeczytałam!
Zadowolony? Ba, zachwycony będzie!
Stary 2014-12-16, 13:15   #189
mrofka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _ent_ Pokaż wiadomość
To jest zdecydowania najmądrzejsza rada, jaką tu przeczytałam!
Zadowolony? Ba, zachwycony będzie!
Dziewczyny, ale wtedy autorka sprawiłaby jemu przyjemność, a ona jako jego dziewczyna nie jest od tego!

A tak poważnie powstrzymuję się już od żartów, bo jeszcze mi się za to dostanie

Edytowane przez mrofka89
Czas edycji: 2014-12-16 o 13:17
mrofka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 13:39   #190
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
[*]
Żyję i się śmieję w kułak Troll cienki, bo w żaden sposób napięcia nie buduje tylko rzuca mądrymi zwrotami bez pokrycia w rzeczywistości i obraża każdego, kto nie mówi "Dobrze robisz!"

Ale pewnie nie czytałem ze zrozumieniem :<

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że twoi bliscy zdają sobie sprawę, że jesteś mentalnie niezdolna

widać, żeś jest dziewczę w okresie buntu - taka młoda gniewna, twardo trzymająca się swoich `zasad`, przyjaciółka ironii i sarkazmu, niezrozumiana przez otoczenie, introwertyczka [oczywiście ], 4w5, przeciwko wszystkiemu i wszystkim i w ogóle
dajcie spokój, przejdzie jej z wiekiem
Ej ej ej. Ja też jestem 4w5, a nie jestem upośledzony społecznie Kwestia ustanowienia sobie priorytetów i dorośnięcia do otaczającego świata.

Cytat:
Napisane przez cleopadra Pokaż wiadomość

Najlepsze rozwiązanie, być może imprezowa dziewczyna powoli zastąpi też tą od domu i wtedy Pan Chłopak będzie w końcu mógł normalnie cieszyć się życiem, a nie będzie ciągany po operach i teatrach

Co mi przypomniało, że sam muszę poszukać jakiegoś spektaklu/opery, żeby odchamić się po tym wątku. Zna ktoś coś w Szczecinie na styczeń/luty? Czy może same chamy, buraki, potłuczeni i nieczytający ze zrozumieniem tu są?

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 13:42   #191
_ent_
serum z nanopletami

GG do _ent_

Cytat:
Napisane przez mrofka89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale wtedy autorka sprawiłaby jemu przyjemność, a ona jako jego dziewczyna nie jest od tego!
Nie zapominaj, że to menszczyźni są od sprawiania przyjemności kobietom (czytanie ze zrozumieniem, o!). I chyba jedynie taka straszna kreatura jak Leszy mogłaby mieć inne zdanie

EDIT: O wilku mowa, a nożyce wyskoczą
Leszy, w Szczecinie macie tę słynną filharmonię bez okien?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-16, 13:47   #192
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _ent_ Pokaż wiadomość
Nie zapominaj, że to menszczyźni są od sprawiania przyjemności kobietom (czytanie ze zrozumieniem, o!). I chyba jedynie taka straszna kreatura jak Leszy mogłaby mieć inne zdanie

EDIT: O wilku mowa, a nożyce wyskoczą
Leszy, w Szczecinie macie tę słynną filharmonię bez okien?
Przyjemność to mogę sprawiać swojej TŻ i ewentualnie przyjaciółce/bliskim koleżankom. Ale to już o inną przyjemność wtedy chodzi Prosze czytać ze zrozumieniem!

Tak! Kilka razy do niej podchodziłem specjalnie i sprawdzałem - jest tak jak mówią. Zrobiona z blachy jak jakiś garaż. No ale hiszpański architekt projektował, na wzór opery z Sydney. Jakie miasto, taka filharmonia

Plus mamy operę w dużym namiocie, coś na wzór hangaru
Dobrze, że teatry mamy ładne

Stary 2014-12-16, 13:51   #193
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Martecza Pokaż wiadomość
Pomnik ci wystawić, że wsiadasz za kółko? Proszę cię. Gdybyś miała takie opory przed jazdą, nie byłoby nawet mowy o zrobieniu prawka. A teksty, że będę żyć na cudzej kasie, zostaw sobie dla bliskich. Zresztą większość zawodów nie wymaga hucznych imprez, a nawet jeśli, to w większości przypadków można się wykręcić chorobą cioci, etc.
Aha. A czemuz to zakladasz iz nie posiadalam wtedy prawka ;p ? Na nielegalu nie zwyklam jezdzic ani wypadki zaliczac Prawko mam juz pare ladnych lat i setki kilometrow przed wypadkiem zjechalam
Obawiam sie, ze ciebie do zaprzestania ksiezniczkowania to i caly szereg pomnikow nie przekona :p
Wow, a ja ci serio wspolczuje. Cale zycie klamac, kombinowac i wymyslac, tylko po to, zeby raz na rok tylka z kanapy nie ruszyc.

Edytowane przez 201605161428
Czas edycji: 2014-12-16 o 13:53
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 13:57   #194
_ent_
serum z nanopletami

GG do _ent_

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
Przyjemność to mogę sprawiać swojej TŻ i ewentualnie przyjaciółce/bliskim koleżankom. Ale to już o inną przyjemność wtedy chodzi Prosze czytać ze zrozumieniem!
...jak potłuczony, o :P

Cytat:
Tak! Kilka razy do niej podchodziłem specjalnie i sprawdzałem - jest tak jak mówią. Zrobiona z blachy jak jakiś garaż. No ale hiszpański architekt projektował, na wzór opery z Sydney. Jakie miasto, taka filharmonia
Chłopak mojej siostry tam gra, ostatnio nas odwiedził i mówił, że repertuar sobie panie w administracji ustalają przez słuchanie koncertów na jutubie, więc może lepiej tam nie chodź więcej

Cytat:
Plus mamy operę w dużym namiocie, coś na wzór hangaru
Dobrze, że teatry mamy ładne
Pleciugi zazdroszczę Szczecinowi całym jadowitym serduszkiem :<
Stary 2014-12-16, 14:29   #195
namrepus
Przyczajenie

Autorko.

Robisz słusznie decydując się aby nie iść na tego sylwestra gdyż:

a) nie masz na to ochoty

b) dałaś chłopakowi jasno do zrozumienia, od samego początku znajomości że nie lubisz imprez. Zaakceptował to.

c) dajesz mu wolną rękę. Nie zmuszasz żeby został z Tobą.

d) jeśli pójdziesz zepsujesz ten dzień i sobie i jemu.

I w zasadzie sam punkt "a" powinien wystarczyć. Jeśli na coś nie mamy ochoty to nie robimy tego i nie zmuszamy do tego partnera. Nie sugeruj się opinią większości. Większość to żaden autorytet. Nie sugeruj się też moją opinią tylko zrób tak jak Ci rozum podpowiada.

Mój przyjaciel też ma dziewczynę, która nie lubi imprez i prawie zawsze z nich rezygnuje. Co nie oznacza, że jego dziewczyna nie jest wartościowa, nie ma pasji czy innych zainteresowań.
namrepus jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-16, 14:32   #196
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Ej ej ej. Ja też jestem 4w5, a nie jestem upośledzony społecznie Kwestia ustanowienia sobie priorytetów i dorośnięcia do otaczającego świata.
ale ona ma combosa
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 15:01   #197
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namrepus Pokaż wiadomość
Autorko.

Robisz słusznie decydując się aby nie iść na tego sylwestra gdyż:

a) nie masz na to ochoty

b) dałaś chłopakowi jasno do zrozumienia, od samego początku znajomości że nie lubisz imprez. Zaakceptował to.

c) dajesz mu wolną rękę. Nie zmuszasz żeby został z Tobą.

d) jeśli pójdziesz zepsujesz ten dzień i sobie i jemu.

I w zasadzie sam punkt "a" powinien wystarczyć. Jeśli na coś nie mamy ochoty to nie robimy tego i nie zmuszamy do tego partnera. Nie sugeruj się opinią większości. Większość to żaden autorytet. Nie sugeruj się też moją opinią tylko zrób tak jak Ci rozum podpowiada.

Mój przyjaciel też ma dziewczynę, która nie lubi imprez i prawie zawsze z nich rezygnuje. Co nie oznacza, że jego dziewczyna nie jest wartościowa, nie ma pasji czy innych zainteresowań.
To po co w ogóle zakładać wątki na tym podforum? Nie lepiej zamknąć je i zostawić baner "Rób tak jak Ci rozum podpowiada"? Będzie dużo prościej!

Sam też nie lubię hucznych imprez, bo nienawidzę zbiorowisk ludzi i klimatu jaki panuje na takich wydarzeniach. Co nie zmienia faktu, że od czasu do czasu towarzyszę mojej TŻ na jej wyjściach z koleżankami, bo chciałaby ze mną potańczyć, napić się, pobawić. Ojej, straszne! Działam wbrew swojej naturze i zasadom! Do tego ona szantażuje mnie emocjonalnie, bo wie że nie lubię takich wyjść, a potrafi powiedzieć "Kotek, poszedłbyś z nami? Będzie mi przyjemniej". Zło, nie kobieta

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
ale ona ma combosa
Farmazonisz jak potłuczona!

Stary 2014-12-16, 15:06   #198
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Być może nie mam poczucia humoru, ale zamykam ten donikąd prowadzący wątek.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości