![]() |
#181 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mój chłopak a sylwester
Założę się, że jakaś modka bez poczucia humoru wlepi mi za to osta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Nowy rodzaj wizażowego komplementu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;49362124]Założę się, że jakaś modka bez poczucia humoru wlepi mi za to osta
![]() Mówi się z "innym niż moje poczuciem humoru", bo będzie ban z premedytacją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Konto usunięte
|
Masz rację Dudi, przejęzyczyłam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Autorko po co te nerwy,najlepsze wyjscie z sytuacji to znalezc druga dziewczyne dla twojego chlopaka.Ona bedzie od imprez a ty od domu,i sprawa podzielona.Chlopak bedzie zadowolony a Ty spokojna,nie bedziesz musiala sie stresowac i robic nic na co nie masz ochoty
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Ja na twoim miejscu poszłąbym na tego sylwestra, tym bardziej że zawsze siedzicie w domu. Zrób mu przyjemność.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
serum z nanopletami
|
Cytat:
![]() Zadowolony? Ba, zachwycony będzie! ![]()
![]() |
#189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie powstrzymuję się już od żartów, bo jeszcze mi się za to dostanie ![]() Edytowane przez mrofka89 Czas edycji: 2014-12-16 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||
Zakorzenienie
|
Żyję i się śmieję w kułak
![]() ![]() Ale pewnie nie czytałem ze zrozumieniem :< Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najlepsze rozwiązanie, być może imprezowa dziewczyna powoli zastąpi też tą od domu i wtedy Pan Chłopak będzie w końcu mógł normalnie cieszyć się życiem, a nie będzie ciągany po operach i teatrach ![]() Co mi przypomniało, że sam muszę poszukać jakiegoś spektaklu/opery, żeby odchamić się po tym wątku. Zna ktoś coś w Szczecinie na styczeń/luty? ![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
serum z nanopletami
|
Cytat:
![]() EDIT: O wilku mowa, a nożyce wyskoczą ![]() Leszy, w Szczecinie macie tę słynną filharmonię bez okien? ![]()
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak! Kilka razy do niej podchodziłem specjalnie i sprawdzałem - jest tak jak mówią. Zrobiona z blachy jak jakiś garaż. No ale hiszpański architekt projektował, na wzór opery z Sydney. Jakie miasto, taka filharmonia ![]() Plus mamy operę w dużym namiocie, coś na wzór hangaru ![]() Dobrze, że teatry mamy ładne ![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Obawiam sie, ze ciebie do zaprzestania ksiezniczkowania to i caly szereg pomnikow nie przekona :p Wow, a ja ci serio wspolczuje. Cale zycie klamac, kombinowac i wymyslac, tylko po to, zeby raz na rok tylka z kanapy nie ruszyc. Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2014-12-16 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
serum z nanopletami
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pleciugi zazdroszczę Szczecinowi całym jadowitym serduszkiem :<
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
Autorko.
Robisz słusznie decydując się aby nie iść na tego sylwestra gdyż: a) nie masz na to ochoty b) dałaś chłopakowi jasno do zrozumienia, od samego początku znajomości że nie lubisz imprez. Zaakceptował to. c) dajesz mu wolną rękę. Nie zmuszasz żeby został z Tobą. d) jeśli pójdziesz zepsujesz ten dzień i sobie i jemu. I w zasadzie sam punkt "a" powinien wystarczyć. Jeśli na coś nie mamy ochoty to nie robimy tego i nie zmuszamy do tego partnera. Nie sugeruj się opinią większości. Większość to żaden autorytet. Nie sugeruj się też moją opinią tylko zrób tak jak Ci rozum podpowiada. Mój przyjaciel też ma dziewczynę, która nie lubi imprez i prawie zawsze z nich rezygnuje. Co nie oznacza, że jego dziewczyna nie jest wartościowa, nie ma pasji czy innych zainteresowań. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam też nie lubię hucznych imprez, bo nienawidzę zbiorowisk ludzi i klimatu jaki panuje na takich wydarzeniach. Co nie zmienia faktu, że od czasu do czasu towarzyszę mojej TŻ na jej wyjściach z koleżankami, bo chciałaby ze mną potańczyć, napić się, pobawić. Ojej, straszne! Działam wbrew swojej naturze i zasadom! Do tego ona szantażuje mnie emocjonalnie, bo wie że nie lubię takich wyjść, a potrafi powiedzieć "Kotek, poszedłbyś z nami? Będzie mi przyjemniej". Zło, nie kobieta ![]() Farmazonisz jak potłuczona! ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
po drugiej stronie szafy
|
Być może nie mam poczucia humoru, ale zamykam ten donikąd prowadzący wątek.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.