![]() |
#181 | ||||
Konto usunięte
|
Dot.: czy tylko ja nienawidzę sylwestra?
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oczywiście do hejtu na sylwestra dodaję paniczny strach przed fajerwerkami, ale to temat na oddzielny wątek (nie chce mi się szukać). |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Konto usunięte
|
tak, też nie lubię fajerwerków. denerwują mnie. najbardziej to że 2 dni przed i 2 dni po ludzie odpalają. i dziwi mnie brak mózgu ludzi którzy obsługują frajerwerki... strach wyjść na ulicę albo na balkon zapalić, raz rakietą dostaliśmy w szybę. serio. :|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Nie robię też żadnych podsumowań. Co najwyżej mam nadzieję, że nowy rok będzie wolny od błędów popełnionych w starym roku. Natomiast nie czuję żadnego parcia na obowiązkową sylwestrową zabawę. W ubiegłym roku byłam tak padnięta, że odpadłam do spania po 23 ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() W zasadzie największą presję to czułam za czasów szkolnych i na początku studiów. Potem na wszelkich zajęciach językowych (na hiszpańskim na studiach i na angielskim też ![]() ![]() Teraz to już jakoś minęło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Ja tam w przesady nie wierze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie znoszę Sylwestra. Nigdy nie chodzę na żadna sale, na miasto, do knajp - strata czasu i pieniędzy. Ale ja w ogóle jestem typem nieimprezowym i w życiu żadnej dyskoteki nie odwiedziłam, na domówki też rzadko się wybieram. Jestem smętna, wolę kolejny wieczór z mężem i filmami. Teraz mam dodatkowy wykręt - dziecko
![]() Najbardziej mnie dobił temat Sylwestra zeszłorocznego, kiedy znajomi próbowali wymusić na mnie, bym urządziła imprezę u nas w mieszkaniu, bo tu najwięcej miejsca itd. Oni mieli przyjść na gotowe, ja miałam się wszystkim zająć. Chyba pierwszy raz w życiu tak mocno postawiłam się otoczeniu - kij, że się obrazili, nie spodziewałam się po nich niczego innego ![]() Nie rozumiem całego tego ciśnienia, by jak najefektowniej się w tę konkretną noc bawić. Miesiąc wcześniej już się wszyscy przekrzykują w przechwałkach, kto ciekawiej spędzi ten czas, a po fakcie przez dwa tygodnie przeżywają ile wypili, kogo widzieli, czego to nie robili. Nudzi mnie to, nic nie poradzę. Już wolę, by mówili, że jestem stetryczała i nie chcę się bawić, niż żebym miała co roku uczestniczyć w całym tym beznadziejnych procesie podniecania się jedną głupią nocą...
![]() |
#189 |
Konto usunięte
|
ojeej urodziłaś? gratuluję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Futbolowa, też gratuluję małej potomkini!
![]() Mi też się zawsze kotłowało "jaki nowy rok taki cały rok" a tu "leżonko" całodniowe po imprezie .... chociaż ja lubię takie "leżonka" z facetem w kocach i poduchach, filmy, talerz łakoci (ale nie słodyczy ![]()
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
Ja staram sie tym nie kierowac bo nie od tego zalezy jaki bedzie nowy rok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Sylwester dla mnie to męczarnia, od wielu lat dajemy leki psu żeby jakoś przetrwał tę noc, z niczym miłym mi się nie kojarzy, nigdzie też nie wychodzimy bo raz go zostawiliśmy i całą noc myślałam co w domu. Pół biedy jak jest deszczowo albo śnieg, ale jak sucho to zawsze jest strach że spadające ognie wywołają pożar, mam nadzieje że kiedyś wprowadzą zakaz puszczania fajerwerków przez amatorów i będzie spokój.Dziecko na szczęście śpi twardo i nic mu nie przeszkadza przynajmniej do tej pory, zobaczymy co nas czeka tym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Dołączam do hejtu!
Też nie lubię sylwestra, przymusowa impreza. W tym roku powiedziałam, tżtowi, że nigdzie nie idę i zostaję w domu, ale marudzi mi bo zawsze spędzaliśmy sylwestra z jego znajomymi (których niezbyt lubię) i do tego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Konto usunięte
|
ja się boje okrutnie! Jak byłam mała, to przy odliczaniu wyłam, że zaraz będą strzelać i zawsze ktoś musiał ze mną zostawać w domu.
![]() ![]() W tamtym roku spędziłam Sylwestra w pracy (recepcja w hotelu) i pokaz fajerwerków mnie ominął, bo raport musiałam robić i nie musiałam się ludziom w pracy tłumaczyć, dlaczego nie wychodzę ![]() W tym roku wybieramy się na sale, na jakąś imprezę (nie wielki bal). Zdecydowanie wolę kameralne domówki, albo we dwójkę, ale TŻ chce się pobawić ze znajomymi, więc się poświęcę i "odbębnię" ![]() Edytowane przez 201703061432 Czas edycji: 2014-12-18 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
Ja też nie lubię tej nocy ale tylko i wyłącznie z tego względu że nie mam się gdzie bawić
![]() Mam opcję wyjścia z moim facetem do jego znajomych za którymi nie przepadam albo na sztywny sylwestrowy bal gdzie i tak nikogo nie będę znała. Z dwojga złego zostajemy sami w domu, może o północy pójdziemy pooglądać sztuczne ognie. I muszę przyznać że choć dawniej w to nie wierzyłam to ostatnio przekonuję się do stwierdzenia 'jaki sylwester taki cały rok'. Jak miałam udanego sylwestra i naprawdę dobrze się bawiłam to i cały następny rok był fajny, jak zostawałam w domu to w ciągu roku wiało nudą i stagnacją. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Noo wlasnie w pracy ostatnio o tym gadalam, to jest cos jak:
Jedziesz do paryza na weekend no fajnie jedziesz na sylwestra, woooooow mega ja cie I: gdzie idziesz w sylwestra? Zostaje w domu oj biedna... mozesz przyjsc do naas itp Hahaha straszne. Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
Ja tez nie mam gdzie
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez unachica17 Czas edycji: 2014-12-19 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczyny
![]() Fajerwerki też mnie denerwują. Szczególnie, że zaczynają strzelać ze dwa tygodnie wcześniej, potem w samą noc sylwestrową w ogóle po sobie nie sprzątają i jeszcze wykorzystują zapasy petard do końca stycznia. W ten sposób przez ponad miesiąc mój pies dostaje szału ![]()
![]() |
#199 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Też mnie denerwuje, że te głupie fajerwerki odpalają już od wigilii przez cały miesiąc... Jestem za tym, żeby był zakaz.
Mam tyle szczęścia, że moje psy nie panikują od wystrzałów, ale młodszy mimo wszystko jest zestresowany i nie wiem co by było, gdyby został sam. Starszy pies to ma tak raczej w nosie, że coś tam strzela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#201 |
Rozeznanie
|
No tez tak mysle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
Ja również dołączam się do wątku.....
Nie rozumiem tego ciśnienia "co robisz w sylwestra?", "jak to nic nie zaplanowałaś?" Czemu wszystkich to tak dziwi? Mam ochotę po prostu nic nie robić, spędzić w piżamie miły wieczór z winkiem przed tv ![]()
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
No to jest strasznie denerwujace...zrobie sobie wieczor i bede siedziec w swoim pokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
U mnie nie tylko winko będzie wieczorkiem ale i wódeczkę kupię na znieczulenie, niedużo może dwie setki ale dla mnie wystarczy, by na drugi dzień niczego nie żałować.
Inni dorośli niech piją ile chcą, ja jak będę miała dość to zakończę, nie będę pić na siłę ani pod zachętą czyjąś. Ja w smakowe słodkie wódki pójdę, czyste mi nie smakują, chyba że z czystej drinka zrobię. Albo herbata z prądem, to nie jest takie mocne, a smaczne jak to herbata. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Konto usunięte
|
Ja w sumie też nie lubię sylwestra, ale dla mnie to tylko kolejna impreza, gdzie upijam się i potem zdycham
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Sylwestra spędzamy z tz w domu, wpada do nas znajoma para. To dla mnie bardziej okazja do spotkania się ze znajomymi niż jakiegoś świętowania
![]()
![]() |
#207 |
BAN stały
|
Najlepsza jest ostra domówka z głośną muzyką, niekończącym się alkoholem i własną pirotechniką!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
wlasnie klient sie zapytal gdzie spedze sylwester. Powiedzialam ze w domu, a on ze pewnie jakaś żałobę przechodzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Ja nie lubie Sylwestra bo nie mam gdzie go spedzic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.