![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Do wysokich :)
Dziewczyny nie ma co się smucic. Taki wzrost to szczęście i atut. Smukła i wysoka bardzo ładnie się prezentuje w każdym ubraniu.Wystarczy dobrac.
Nie wiem dlaczego niektóre z was mają problemy ze znalezieniem ubrań przecież jest taki wybór w sklepach, a spodnie to robią właśnie długie już. mam 178 i noszę obcasy i nie wyglądam jak żyrafa, bo liczą się proporcje ![]()
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Może ubierz kiedyś takie szpileczki i zrób mu niespodziankę, może jesli zobaczy jak ładnie wygladasz w szpileczkach wtedy zmieni zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
BAN stały
|
a ja mam 170cm i szczerze mówiąc dziwnie czuję się w obcasach jak żyrafa
![]() ![]() ![]() a co do ciuchów to nie mam takich problemów tz zawsze mam dobrą długość rękawa czy nogawki powiem nawet więcej coraz częściej zdarza mi się trafić na za długie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
melduje się kolejna wysoka. ;]
jak czytam wasze odpowiedzi widzę, że większość dziewczyn ma problemy z ubraniami. ja osobiście spodnie kupuje w Big Starze lub tego typu sklepach (naprawdę warto, ostatnio kupiłam sobie spodnie, są nawet za długie ! rzadko kiedy mi się to zdarza. ) a jeśli chodzi o bluzki, bluzy itp. najlepiej jest pochodzić po sklepach i przymierzać, przymierzać i jeszcze raz przymierzać. lub jeśli komuś się nie chce. zmierzyć się zapisać i chodzić z centymetrem po sklepach. ;] a buty. hmm. łatwo jest znaleźć jakieś adidaski, ale jeśli wybieramy się na jakieś wesele lub tego typu imprezę już jest troszkę gorzej. :P szperając po tym temacie nie zauwarzyłam wiadomości ' jak mają ubierać się wysokie ? '. może ktoś wie jak można ' optycznie się skrucić ? ' ![]() dodając . mam 185 cm ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
ja mam 174 i nie chciałabym być ani milimetra niższa....
Noszę wysokie obcasy i czuję się bardzo kobieco..... ![]() Z butami nie mam problemu , bo noszę 38 , zresztą taki sam rozmiar noszę ciuchów ![]()
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
no ale widzisz, to już jest to 10 cm różnicy.
z resztą 174 cm wzrostu to nie jest tak dużo. w tłumie pewnie jesteś troszkę wyższa niż reszta, ale nie tak bardzo. znam dużo osób mniej więcej Twojego wzrostu i też chodzą one w szpilkach. ;] ja tam nie chodzę w takich ' wynalazkach ' bo po pierwsze to nie w moim stylu ( ubieram się bardziej na sportowo ), po drugie nawet nie miałabym gdzie w nich wyjść ( mój harmonogram tygodnia to : dom - szkoła - trening - dom - szkoła - trening . . . ) a po trzecie nie umiem w nich chodzić. ;D wywalałabym się co 2 krok pewnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, ja mam 178 cm wzrostu, dlugie nogi i trochę szerszą pupę. Nie mam ostatnio czasu ganiac po sklepach czy lumpkach i zastanawiałam się nad zakupami na allegro. Moze któraś z Was sprzedaje takie długie spodnie albo inne rzeczy, albo buty w rozmiarze 39, raczej płaskie.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Dołączam do klubu wysokich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() ![]() Z moim 178 cm wzrostu i rozmiarem obuwia 40/41 z chęcią do Was dołącze. Znane mi są te przykrótkie spodnie i rękawy. Bluzki, swetry to nie problem, zawsze można podwinąć rękaw i będą wyglądać jak 3/4 ...ale wkurza mnie i to bardzo, bardzo jak nie udaje mi się znaleźć normalnej kurtki czy żakietu z długimi rękawami. Zima jest najgorsza:/ zauważyłam ostatnio np. że w pewnym sklepie w mojej miejscowości jest miejsce dla krawcowej która skraca spodnie gdy są za dłygie ( ale...ale... żeby nie było tak pięknie dla mnie i tak są za krótkie) skoro dla niższych osób takie udogodnienia, szkoda że nikt kto porjektuje spodnie nie wpadł żeby i o nas wysokich pomyśleć. Ale i tak stwierdzam że w obecnych czasach udaje mi się bez problemu dostać spodnie długie i buty odpowiednie...hehe przypomina mi się jak byłam na mieście kupić baleriny i w chyba 8 sklepach pod rząd: " Czy jest rozmiar 41?" " nie ma", "nie ma" , "nie ma" w 9 były!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam co prawda 172 cm i tak mi odpowiada, ale mój chłopak ma 198 cm... I tu moja prośba do was - może jeśli macie wysokich Tż to moglibyście mi podpowiedzieć, gdzie znajdujecie do nich ciuchy. Może jest jakiś sklep internetowy? Mój Piotrek ma zawsze problem z rękawami i długością bluzy/koszuli. W brzuchu jest raczej szczupły i standardowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.