|
|
#181 |
|
Moderator
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 37 - nasz sezon!
Zrobiłam zakupy: 16 uchwytów do szafek, tuba siliconu, 4 kołki drewniane i kropelka
idę jeszcze po piwo i mogę zacząć ogarniać mieszkanie przed zdaniem właścicielowi
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja z opóźnieniem w nowym wątku.
Uwaga...wzięłam się za szukania fotografa i kamerzysty l4 czasem służy
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Komplet ok. 1700 szerokie 6mm z tym, że tz miałby mieć zwykłą. Tutaj 1700 kosztowały by jedna obrączka dla mnie.
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku
![]() Z nowości ślubnych - przyszły zaproszenia, ale ich jeszcze nie widziałam, także Kiciakowa w weekend zdam relację ![]() A w sobotę będziemy odbierać obrączki A tak poza tym, to nie mam czasu na Wizaż ![]() Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Haha, z tym cywilnym Ani i chrzestną nieźle. Nie wiadomo, czy smiać się, czy płakać.
A potem się dowiedzieliśmy, że ludzie o nas plotkują i nagle prawie wszyscy znajomi już wiedzą. A nie chcieliśmy zbytnio dzielić się tą informacją, bo dla nas znacznie ważniejsze jest wesele w czerwcu. No ale nikt się na nikogo nie obraża. ![]() Ja nie zliczę, ile razy w życiu już leciałam samolotem, ale fakt - im jestem starsza, tym bardziej się boję i tym gorzej znoszę. My planujemy dopraszać gości tak, żeby było ich 120. Czyli u nas: goście + my + obsługa = 130 Bardzo ładne. I śliczne pudełeczko. Nasz jubiler niestety miał jakieś same wielkie drewniane (większe niż "trumienka", którą Magic wrzuciła), nie podobały nam się. Cytat:
![]() Decorisus mi odpisał! To im napiszę elaborat z uwagami, bo już terazm mam tam 5 punktów. Cytat:
Dowcipniś . ![]() A tak serio, to na ostatnim weselu był koleś, który chyba się czymś zalał i przez kilka godzin siedział przy stole z gołą mocną umięśnioną klatą i tylko kamizelką od garniaka, w dodatku miał blond włosy, perfekcyjnie ułożony ekstrawagancki fryz i wyglądał jak chippendales. |
||
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, przelatując przez poprzedni wątek i szybko parę tych stron pseudonadrobiłam
gratuluję obrączek i sukienekJa swoją dzisiaj odebrałam i garnitur TŻta wszystko wisi i czeka u niego w domu! Jak miałam wątpliwości co do sukni, tak jak ją dzisiaj zobaczyłam to się w niej zakochałam... tylko czemu ja jestem taka gruba, nie widać nic tylko moje grube ramiona!
|
|
|
|
#187 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do tych męskich rajstop, skoro są w sprzedaży ( z tego co mi wiadomo, to już dłuższy czas), to widocznie jest na to zapotrzebowanie - i to jest najbardziej przerażające
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak samo, z każdym lotem jeszcze bardziej się przejmuję. |
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
ania9o bardzo ładne bukiety
![]() MartusiaWu trzeba było panikować?? chamra co do panieńskiego mam w czwartek przed ślubem, wiem tylko tyle, że mam się na jasno ubrać i na 17,30 idziemy na spektakl Klaps! 5o twarzy Greya z Mateuszem Damięckim w roli Greya a co dalej... wielka niewiadoma!
|
|
|
|
#191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się tym dniem, mężem, przyjaciółmi, rodziną. Gdy będziesz promieniować szczęściem i ciągle się uśmiechać, nikt na pewno nie pomyśli: "o, ona ma grube ramiona". Ja już od dawna uważam, że najważniejsze jest dobre samopoczucie na ślubie/weselu. ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
Ciekawe, ciekawe, co będzie dalej, bo początek rewelacja...
|
||
|
|
|
#192 | |||
|
Wtajemniczenie
|
WItam w nowym wątku!
![]() piękne! ![]() Cytat:
witaj ![]() Cytat:
i jakie grube? Nie ma marudzenia, będziesz najpiękniejsza! Czekamy na foto i relację! To już niedługo![]() Cytat:
A jak tam samopoczucie, jak wiesz, że to już niebawem?
|
|||
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krolewna nie wiem czy docztalas ,ale ja tez ich kreator zamówień w myślach zwyzywalam :P |
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wieczór panieński zapowiada się nieźle! Tylko pozazdrościć
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz wiem, że nie i nikt na mnie nie nakrzyczał tym razem ![]() jak to powiedział ksiądz wczoraj "no jak można było tak nakrzyczeć na taką ładną dziewczynę?"
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie![]() nie chodziło mi o to że olewam krótkie myśli...tylko jak nadrabiam 20stron to nie ma co czytać rozmów o kolorze muchy, bukiecie, znow mucha itop bo i tak sie nie wypowiem bo temat był dawno. a dlugie wiadomosci to albo przeprawy z rodzicami albo na uczelni, nowa praca. rzeczy o ktore pozniej glupio pytać "a co sie stało"? bo ktos szczegolowo tu opisał ot co.
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla każdego coś miłego, za chwilę na chwilę postaram się wrzucić kilka fotek, ale na razie walczę z ich masakryczną jakością Dzięki no ciekawa jestem co jeszcze wymyśliły, wiem że ma być nie standardowo, się okaże 12.02
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z tego, co zdążyłam zauważyć, wszystkie te kreatory doprowadzają użytkowników do szału. A takie pytanko do Ciebie i innych dziewczyn, które już zamówiły zaproszenia: jakiej wielkości czcionki używałyście jako podstawowej? Bo my byśmy chcieli 12, ale nie wiem, czy to nie jest za duża jak na zaproszenie. |
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec do Ani juz TZ Wrocł a mi ostatni tydzien leci ![]() ogolnie czas zapitala..ale wieczory smutne ![]() dotuniek jak tam samopoczucie??
|
|
#201 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz jeszcze prawie 3 tygodnie. Poćwicz sobie codziennie 5 min ramiona, poczujesz się, że coś z nimi robisz, to zobaczysz, że będą szczuplejsze. Najbardziej polecam to ćwiczenie (można też ściskać małą piłeczkę, jak ktoś ma): ![]() i pompki damskie. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
czy moze jeszcze któraś z muzycznie zainteresownych mi powie o co kaman z tą blondwłosą dziewczynką w telefyskach Sia?? :O
bo mnie zniecheca bardzo...dziwne to:/
|
#205 | |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
o borze liściasty! ale spamiary! 14 stron od rana!!
![]() dzisiaj się późno odzywam, bo oglądałam mecz w ręczną. awansowaliśmy do ćwierćfinału MŚ!! witam nowe (nową? ) PM! Ania, ale chrzestna dowaliła... ![]() śliczne! ale wzór ciekawy! piękne! Cytat:
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
sQ ,ale pomysl jaki steskniony i ugodowy wróci !
Dotuniek zazdroszcze Ci wieczoru bo juz nie mogę się doczekać swojego
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już poprzedni mi się nie podobał. |
|
|
|
|
#209 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
i tak...
wino: będziemy mieć w sumie 18 butelek (białe, czerwone, półsłodkie, słodkie i półwytrawne) na 108 zaproszonych osób. realnie liczę na 90 gości i będziemy dopraszać. minimum muszę mieć 96 osób potwierdzonych. |
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Lol, jaki koment na yt. xDDD
"Oh my god, I'm pedophile and this is so offensive, there is many stereotypes in this video, I can't accept that! Disliked and unsubscribed, of course, by the way, I report this video as offensive content." xDDD Dobry troll. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

idę jeszcze po piwo i mogę zacząć ogarniać mieszkanie przed zdaniem właścicielowi

l4 czasem służy

A nie chcieliśmy zbytnio dzielić się tą informacją, bo dla nas znacznie ważniejsze jest wesele w czerwcu. No ale nikt się na nikogo nie obraża. 

Czekamy na foto i relację!

Disliked and unsubscribed, of course, by the way, I report this video as offensive content." xDDD Dobry troll.