![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Jestem tu nowa, więc witam Was serdecznie
![]() Spotykałam się z chłopakiem 7 lat starszym. Na samym początku strasznie o mnie zabiegał, byl troskliwy, czuły. Ja byłam wtedy z kimś innym, więc traktowałam go tylko jako dobrego przyjaciela. Gdy rozstałam się z tamtym, bo czułam, że coś wygasło, stwierdziłam, że dam szansę temu skoro tak bardzo mu zależy. Wszystko było cudownie, do czasu kiedy ja zaczęłam czuć coś więcej i się w to zaangażowałam. On się wycofal... Trwało to krótko, bo tylko 2 i pół miesiąca, ale chyba zakochałam się w nim prawdziwie. Mieliśmy ze sobą potem kontakt, bo ani ja ani on nie chcieliśmy go tracic całkowicie. Do wczoraj... Napisał mi, że nie chce żebym już więcej do niego pisała. Nasza relacja po tym jak się rozstaliśmy była bardzo dziwna... raz dobrze, raz źle. Ale gdy było źle, zawsze mnie obwiniał mimo, że sam zachowywał się nie w porządku. I wczoraj tak samo... Najgorsze, że on nigdy nie potrafił rozmawiać jak coś było źle, po co rozwiązywać nieporozumienia... ?! Z jednej strony trochę mi szkoda, bo czuje coś do niego, ale z drugiej widzę, że mnie nie szanowł i sie tylko mną bawił. Szkoda, że byłam tylko taka głupia i naiwna... ![]() Teraz trzeba spróbawać wyrzucić go całkiem z głowy, serca... |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Czy jesteś pewny? Rozmawiałeś z nim?
#183 |
Zadomowienie
|
Ja mam od wczoraj chęć napisać do ex-a... zapytać co u niego słychać, czy za mną tęskni, czy mu mnie nie brakuje...
![]() ![]() Pewnie albo by wogóle nie odpisał, albo zapytał po co do niego pisze... a najbardziej się boję że napisałby że ma się świetnie i beze mnie mu lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
Chyba 'pewna' i 'rozmawiałaś'... On rozmawiać nigdy nie chce jak coś jest nie tak. Próbowałam, nie odbierał telefonu i potem zablokował mój numer. Już jasno dał do zrozumienia że to koniec jakiejkolwiek znajomości.
Edytowane przez like_a_bird1994 Czas edycji: 2015-02-17 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
No i dobrze. Pokazał jaki jest. Po co Ci taka znajomość, skoro facet to prostak, który nie potrafi po ludzku porozmawiać i w dodatku w taki sposób pali za sobą mosty?
A tam, od jutra. Edytowane przez nie_powiem Czas edycji: 2015-02-17 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co byscie pomyslaly jakby po rozstaniu chlopak zWami dalej flirtowal? probowal pokazac jakie ma cudne zycie, ale z drugiej strony ani slowa o powrocie...i demonstrowanie jak to ;slypnelo po nim lekko.Uwazacie ze to ukrywanie emocji czy faktycznie ma mnie gdzies ![]() ![]() Edytowane przez tesknota25 Czas edycji: 2015-02-17 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pomyślałabym, że jest debilem i sobie ze mną gra. Powinnaś dawno temu się obudzić i przestać z nim rozmawiać bo dajesz sobą w sumie pomiatać. Daj sobie spokój i olej uczuciowo niepewnego gościa, bo szkoda czasu na takiego. Weź sobie do serca ,że "ani słowa o powrocie" i "spłyneło po nim lekko" ![]()
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Napisałam do ex'a
![]() Odpisał na zadane pytania i tyle. A ja mam ochote zapytać co u niego słychać choć wiem że nie powinnam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W ogóle dlaczego mnie tak ciągnie do drania, chama, niedojrzałego emocjonalnie dzieciaka, a nie umiem sobie ułożyć życia z żadnym miłym i porządnym facetem... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nastały czasy wielkiej grypy u mnie, złe samopoczucie, koszmarnie się dziś czułam, na moim czole można było zagotować herbatę/usmażyć jajecznicę.. poczułam też dziś wielką pustkę, niby to tylko jakaś tam choroba, ale miałam wrażenie bycia tak bardzo samotną.. otacza mnie wiele fantastycznych osób, ale brak tej jednej, która by przyniosła Ci herbatę do łóżka i w nim została tęsknię za byciem z kimś, jestem stworzona do kochania i bycia kochaną, ale muszę przewartościować swoje priorytety w życiu, z jednej strony bronię się przed tym a z drugiej wiem, że gdy tylko pojawi się ktoś interesujący w moim życiu to stracę znów głowę ![]() jasperin, kaate93 Najlepszą formą kontaktu jest brak kontaktu, powtarzać to w kółko, jak mantrę, dniami i nocami, przed lustrem i przy śniadaniu, aż zrozumiecie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
Widzę że nie tylko mnie ostatnio nachodzą napady złego nastroju. Przerażające jest to że minęło już tyle miesięcy a ja nadal tęsknię. Żyję normalnie, owszem. Ale czasem przychodzą takie smutne chwile...
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Zwróciłam uwagę na to co napisała mymiu. Zobaczcie dziewczyny, my nie do końca płaczemy głównie po naszych byłych, a po utracie partnera, który przytuli, pocałuje, zrobi herbatkę, przykryje kocem, rozbawi. Przez co bardzo idealizujemy tych naszych eksów i uważamy, że bez nich nie damy rady.
Przynajmniej u siebie coś takiego zauważyłam, nie mam myśli, że TYLKO Z EKSEM MOGĘ BYĆ I Z NIKIM INNYM NIE CHCE, NIKT INNY TYLKO ON. I na myśl, że kiedyś pojawi się ktoś inny kto mi da te wszystkie uczucia nie mam myśli "nie, chce tylko byłego". Będziemy cierpieć, bo kochamy, to oczywiste, tylko może będzie nam trochę łatwiej, jeżeli zastanowimy się czy tęsknię za NIM czy za posiadaniem partnera, a jeśli dojdziemy do wniosku, że to drugie, to tymbardziej nie ma co rozpaczać, bo to tylko kwestia czasu, aż ktoś się na naszej drodze pojawi.
#197 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
ja się rozstałam z chłopakiem w niedzielę i też do niego wczoraj napisałam czy tęskni, czy na mnie poczeka w razie czego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, dołączam do waszego zacnego grona.
![]() Tylko ja w trochę innej sytuacji jestem, ponieważ zakończyła się moja patologiczna, 5-letnia relacja z psychopatą. Dzisiaj idę do terapeuty. Aha, no i kiedyś też tutaj się udzielałam. ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
Bardzo mądre słowa. ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Ja założyłam o swojej sytuacji oddzielny wątek. Jeżeli chcesz, wejdź-przeczytaj. Nie chce mi się o tym pisać 2x ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=802525
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Ja założyłam o swojej sytuacji oddzielny wątek. Jeżeli chcesz, wejdź-przeczytaj. Nie chce mi się o tym pisać 2x
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=802525[/QUOTE] o matko! teraz rozumiem sformuowanie, że dziewczyny wolą niegrzecznych chłopców i przypomina mi się pewny gif gdzie porządny poukładany chłopak daje dla dziewczyny kwiaty a ona go olewa, za to leci i kręci ją facet który ją olewa, woli się spotkać z kumplami niż a nią... masakra... co Ty w nim widziałaś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]() i wcale nie marzy mi się "niegrzeczny chłopiec", omijam szerokim łukiem, więc tak chyba do końca z tym nie jest, zależy od dziewczyny ![]() ![]() zgadzacie się z tym? bo sama szczerze mówiąc nie wiem, zwłaszcza jeśli chodzi o faceta, chociaż...
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nic nie widziałam. Moja relacja z nim wynika z tego, że to ja mam problem ze sobą. Tzn, on ze sobą też, ale to oddzielny temat. :P
![]() |
#203 |
Konto usunięte
|
Mnie też nachodzą takie chwile, gdzie napisałabym do eksa, jak bardzo tęsknię itd., ale wiem, że jego to nie wzruszy... Przypominam sobie jak mnie traktował jak się widzieliśmy ostatni raz, kiedy ja ryczałam w poduszkę a on sobie oglądał film... więc wiem, że nawet gdybym się odezwała to nic by to nie dało... jest już obojętny. Niestety ja nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do obrazka, to zdarza się tak często, ale wiadomo - nie zawsze. Znam parę przypadków, do których ten obrazek pasuje idealnie. Tylko wydaje mi się, że czas przedstawiony tam jest kompletnie nietrafny :P tydzień czy miesiąc to jest nic Ja narazie jestem na etapie obrazka drugiego przeplatanego z pierwszym ![]()
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;50299560]Mnie też nachodzą takie chwile, gdzie napisałabym do eksa, jak bardzo tęsknię itd., ale wiem, że jego to nie wzruszy... Przypominam sobie jak mnie traktował jak się widzieliśmy ostatni raz, kiedy ja ryczałam w poduszkę a on sobie oglądał film... więc wiem, że nawet gdybym się odezwała to nic by to nie dało... jest już obojętny. Niestety ja nie.[/QUOTE]
Też mam ochotę zadzwonić do mojego byłego i spytać się o co tak naprawdę mu chodzi. Ale wzbraniam się przed tym, bardzo bardzo bardzo mocno. ![]()
#206 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]() [1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;50299560]Mnie też nachodzą takie chwile, gdzie napisałabym do eksa, jak bardzo tęsknię itd., ale wiem, że jego to nie wzruszy... Przypominam sobie jak mnie traktował jak się widzieliśmy ostatni raz, kiedy ja ryczałam w poduszkę a on sobie oglądał film... więc wiem, że nawet gdybym się odezwała to nic by to nie dało... jest już obojętny. Niestety ja nie.[/QUOTE] o matko... ile razy tak u mnie było i to jeszcze miesiące przed rozstaniem i po wyjściu na jaw jego kłamstw... szkoda, że wcześniej nie zajarzyłam, że on ma mnie po prostu w d... a to był idealny znak ostrzegawczy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Najbardziej mnie boli, że to był nasz pierwszy kryzys... i wszystko się rozpadło. Mija 1,5 miesiąca a ja nadal mam go ciągle w sercu. I u mnie to nie jest tak, że po prostu mi brakuje KOGOŚ. Naprawdę brakuje mi JEGO. Smutne. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hahaha ![]() ![]()
![]() |
#209 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]() u niego... nie wiem i nie chcę wiedzieć, on już dla mnie nie istnieje (a przynajmniej próbuję sobie to wmówić)
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.