![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Forum SEX I PARTNERSTWO?
Cytat:
Dla niektorych to naprawde moze byc problem, jesli rodzice nie pukaja - pamietam Twoje wypowiedzi z tamtego watku, wiec wole do tego nie wracac, bo tylko robi mi sie przykro i zaraz przypomina mi sie podejscie mojej mamy do roli seksu w zyciu jej corki. Jesli brakuje wam "watkow z charakterem" na wizazu, to moze zacznijcie takie zakladac? Nie rozumiem, skoro narzekacie na ich brak i na ogolne zanizanie poziomu portalu, to zrobcie cos w tym kierunku, "zawyzajcie" ten poziom. I nie zgodze sie, ze watki na temat seksu zanizaja poziom wizazu. Ciesze sie, ze portal otwiera sie i na takie tematy, a nie udaje, ze nie istnieja. Ciesze sie, ze wyrazacie swoje zdanie w tym temacie, ale nie musicie wchodzic na to "zanizajace poziom" forum i narzekac na "ach-te-dzisiejsza mlodziez" ![]() A na koniec polecam lekture bardzo ciekawego wywiadu z prof. Jaczewskim, ktory mozna znalezc na gazecie.pl.
![]() |
![]() |
#182 |
Nutka nie gryzie!
|
Poczytaj dokladnie że nie tylko mi to się nie podoba..
Po drugie juz dawno zauwazylam że moje wypowiedzi Cię denerwują i delikatnie mówiąc się z nimi nie zgadzasz-masz do tego prawo,podobnie jak ja do wyrażania swojej opini na tym forum. A co do wątków z charakterem ,jak to określiłaś,spadaja one na samo dno z siłą wodospadu.. I nie narzekam na mlodzież tylko pewne sprawy,czy zachowania są dla mnie oględnie mówiąć,szokujące...Córka może mieć seks jeżeli jest kobietą ,czemu nie,ale szacunek rodzicom też się należy...zresztą poczekamy zobaczymy gdy sama bedziesz mamą ,wtedy oczka się otwierają i okazuje się że postępujemy podobnie jak nasze nic niewiedzące matki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#184 | |
Nutka nie gryzie!
|
Cytat:
nie znasz mnie,nie masz pojęcia jaka jestem i jaką jestem matką....co więcej ja jestem juz mama i wiem jak to zmienia i spojrzenia i świat ![]() mam nadzieję ze Ty też w bialy dzień zanim wejdziesz do pokoju mamy pukasz ![]() I wiesz co nie chce mi sie juz z Toba gadać wyraziłam opinie jak wiele osób w tym wątku więc znajdź sobie kogos innego.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#186 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
EOT.
![]() |
![]() |
#187 | |
Nutka nie gryzie!
|
Cytat:
-poczekamy zobaczymy -no widać ja jestem z tych nienormalnych.. -a dla mnie zamykanie i pukanie do drzwi przez domowników w biały dzień jest śmieszne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie chodzi o to, ze takie forum jest niepotrzebne, chodzi o duze ryzyko co to forum przyniesie na WIZAZ (kogo). Trzeba duzej kultury osobistej, taktu, wyczucia smaku by rozmawiac na tematy seksu i intymnosci. Trzeba kultury slowa, dojrzalosci psychicznej. Takie forum niesie duze ryzyko - ZA DUZE. Niesie prowokacje i polemike. Niepokoj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ehhh czytam ten wątek i nie mogę zrozumieć o co poszło.
Kazdy ma prawo do swojej opinii. Jeśli komuś forum się nie podoba, to ok. Nie wszystko musi sie podobać ![]() Swoją drogą, wiadomo było, że będzie kontrowersyjne ![]() Ja bym wolała sprawdzić poziom ryzyka jakie niesie to forum za jakiś czas, kiedy już trochę pofunkcjonuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Nutka nie gryzie!
|
[QUOTE=svenja]Dziekuje za powrot do sedna naszych dyskusji
![]() nie ja powracam i wyciągam czyjeś poglądy z innych wątków..ciszę się jednak że tak Ci zapadająw pamięć ![]() Nie żądam zamknięcia forum Intymne ,bo wiem że wielu osobom sie podoba ale mówie że mi osobiście ta forma nie odpowiada-co juz jasno wyraziła w swoich postach Femme ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#196 | |
Nutka nie gryzie!
|
Cytat:
I do Twojej wiadomośći pisać bedę czy Ci się to co piszę podoba czy nie ..to juz Twój problem..mozesz sobie nawet zalożyć cytaty z moich wypowiedzi w osobnym zeszyciku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#199 | |
Nutka nie gryzie!
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie koniec.EOT |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Seksualizacja kultury może przeszkadzać i może drażnić. Ale jest faktem, oczu się nie da zamknąć, bo od razu trzeba by je było sobie wyłupić. Wizaż od dawna nie jest portalem li tylko urodowym. Współtworzą go jego użytkownicy, którzy nie żyją w próżni. Różnice zdań są nieuniknione - ale nic nie zlikwiduje tego, czego nie lubimy. Wypychając seks z portalu nie wypchniemy go z publicznej rzeczywistości. A przy kulturalnych wizażankach, a zwłaszcza przy takich moderatorkach, to małolaty - które nasączone przekazem popkultury myslą, że są w tyle, bo nie kochały się na ulicy o piątej nad ranem albo co gorsza nigdzie i nigdy, że o swoim zyciu intymnym trzeba głośno i donośnie, aby się przebić wśród chóru o nim krzyczących - mogą tylko skorzystać. Lepiej zagladać na wizaż niż do rubryki porad bravo (podejrzewam, że ta ostatnia się nie zmieniła). Mając 18-naście wiosen mając udawałam, że mam TO już za sobą, bo koleżanki nie pytały się "czy" ale "kiedy" Gdybym wiedziała, że są dziewczyny, które nie koniecznie chcą sie rozmieniać na drobne, to bym się nie wstydziła niedoświadczenia.
A komu się takie forum nie podoba, niech nie zagląda lub z szacunkiem dla innych promuje inne podejście. Na chirurgii plast. nie widzę nicków znanych z plotkowego czy kosmetycznego - są tam osoby zainteresowane tylko powiększeniem lub odessaniem. Ktoś mówi, że wizaż traci, bo dla nich forum oznacza omawianie kolagenu i botoksu? Ktoś krzyczy, żeby poszły gdzie indziej, bo tu wolimy naturalne piękno? I przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać - równowaga między prywatnością a sferą wspólną jest trudna i zalezy od wychowania. IMHO jeśli drzwi drzwi są otwarte, to jestem dla wszystkich, czym matką, córką czy babcią. Jeśli są zamknięte - proszę pukać, bo być może tańczę, choć nie umiem, przytulam się z chłopakiem lub dłubię w nosie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#205 |
Nutka nie gryzie!
|
czyli uważasz że tematy tam poruszane są jak najbardziej na miejscu???i pasują do Wizażu?? ale Wizażu jako naszego portalu a nie jako mówiącego tylko o kosmetykach itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez PaniKota Czas edycji: 2005-11-09 o 13:33 Powód: cytatu nie wkleiłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na razie naprawdę nie widzę na nowym forum nic, co by granicę kultury przekraczało! Jeśli dla Ciebie takim nadużyciem jest samo jego istnienie i otwarte użycie pewnych konkretnych słów, na pewno Cię nie przekonam, z resztą nie jest to moim celem, to raczej zadanie dla specjalisty. Proszę tylko, żebyś jeśli nowe forum Cię bulwersuje, po prostu zostawiła je zainteresowanym (zdziwiłabyś się, co bulwersuje mnie. ![]() ![]() Czuję niestety potrzebę dodać coś w temacie pukania do drzwi: jestem w autentycznym szoku, że nie jest to czynność oczywista dla wszystkich. Moi rodzice zawsze tego przestrzegali. Ja również - odkąd jako 10-latka natknęłam się na scenę dość pikantną... W biały dzień, dodam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Nutka nie gryzie!
|
Czuję niestety potrzebę dodać coś w temacie pukania do drzwi: jestem w autentycznym szoku, że nie jest to czynność oczywista dla wszystkich. Moi rodzice zawsze tego przestrzegali. Ja również - odkąd jako 10-latka natknęłam się na scenę dość pikantną...
![]() Pixi u mnie w dzień drzwi są potwierane ...jak Mloda ma gości to się zamyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() rozwijam offtopika, ale ponoc brakuje poważnych rozmów o życiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.