|
|
#181 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
roxana_lu dobrze, że się uspokoiłaś troszkę, bo to na pewno ma wpływ na maleństwo Cytat:
Piszecie tu o swoich partnerach... Ja nie wiem, chyba jest coś w powietrzu, bo mój mąż od rana tak mnie wkurza, że mam go dość i czekam aż do pracy pójdzie
|
|
#183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2015-02-23 o 10:02 |
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Rady babć to w ogole bezcenne.. jak słysze " za naszych czasów..." o kurde az mnie krew zalewa
haha katharina- no deszcz ze śniegiem niestety tez czatuje na wiosne już
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Wy narzekacie na chłopów, a ja za swoim tak tęsknię, że już się czwartku doczekać nie mogę
rosi:
|
#187 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Noo właśnie, ostatnio lekarz dał mi rozpiskę co powinna jeść kobieta w ciąży i właśnie wątróbka jest na pierwszym miejscu, więc już sama nie wiem. Zgłupieć można ![]() Mięta- podobno też działa poronnie. I bądź tu człowieku mądry... ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
A w kieleckim słońce wychodzi, ptaszki za oknem ćwierkają A ja dziś do pracy na 13:/ A jak mi się nie chce iść.... Na samą myśl, żeby już z niej zrezygnować i siedzieć w domu słabo mi się robi, ale czasami chodzić do niej mi się tak nie chce:/ |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja im dłużej jestem w ciąży i im więcej zakazów poznaję, to bardziej przestaję w to wierzyć... No dajcie spokój... Będę teraz trochę jak te nasze babcie, ale "za dawnych czasów ludzie nie wybrzydzali, tylko jedli to co mieli i jakoś dzieci się rodziły zdrowe... co więcej przyrost naturalny był wyższy"... Z drugiej strony dawniej nie było we wszystkim tyle chemii co teraz, ale też nie ma co panikować
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dajmy sie zwariowac Jak bedziemy karmic, nie bedzie nam wolno wszystkich smakołyków
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż nie powiem, w sobotę go bardzo lubiłam, bo przyniósł mi chyba z 30 par malutkich skarpetek (i chłopięcych i dziewczęcych) i kilka ubranek dla dziewczynki do rozm 104
|
|
#193 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć Kobitki
Nie było mnie trochę, bo troszkę zabiegana byłam i nie do końca się czułam dobrze.Cytat:
Cytat:
Bardzo się cieszę, że się nie załamałaś i podziwiam Cię za tą wiarę![]() Cytat:
Od 4 dni czuję Maluszka I jestem pewna, że to jest to Dziś w sumie 5 miesiąc mi się zaczął Ach ale ten czas leci.I zaczynam się bać jednej rzeczy. Tego, że po porodzie będę miała nawał dobrych rad i chęci noszenia, przewijania czy zabierania mojego dziecka na spacery. Boję się, że będę się denerwować bo teraz już niektórzy mówią jak to będą codziennie przychodzić do Dziecka. No i zdenerwowała mnie bliska mi osoba mówiąc: a to jak urodzisz to TŻ pójdzie się na...ć z chłopakami bo i tak w szpitalu będziesz. Więc mówię, że raczej nie bo tutaj w 24 godziny wypuszczają do domu, A po za tym gadałam z TŻ i mówi, że będzie z nami ile tylko personel medyczny Mu pozwoli. Ach boję się tych dobrych rad... |
|||
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Gaduły gaduły
Dziekuje Wam, jestescie przekochane, wspierać potraficie Ja ide cos mieszkanie ogarnac i obiad przygotowac, dzis ziemniaczki, kalafior i fasolka szparagowa (z ogródka cioci mrożona), mizeria i jajo.
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Nie No i ostatnio między tym całym towarem były te ubranka dla dzieci
|
#198 |
|
Rozeznanie
|
Dobry
Roxana no i super że jest nadzieja Będzie dobrze , wazne to to być dobrej myśliPaskudna , miałam leciec na miasto ale ja chora Adaśko też i sobie odpuściłam . Czekam na słoneczko Co do rozstępów to ja sie zgadzam z Gosią . Ja nie smarowałam i wyszedł mi jeden , więc wydaje mi sie ze nie mam do nich skłonności . Mam nadzieje ze w tej ciazy też tak bedzie
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem ciekawa jak będzie u mnie... na razie smaruję się co wieczór pharmaceris i nie zauważyłam żadnych rozstępów, ale też brzuch mi rośnie powoli i jeszcze mogą mi wyjść...
|
|
#200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek każdy smaruje tym, na co go stać i z czym będzie się czuć "bezpiecznie" U mnie jest piękne słoneczko Cytat:
Ja jem wszystkie z tych rzeczy- i groch i kapuste i fasolke Cytat:
Będziemy wszyscy razem czekać na dobre wyniki Cytat:
|
|
#201 |
|
Wtajemniczenie
|
Jess922 No właśnie u mnie jest ta sama sytuacja:/ bardzo długo to już trwa i niestety lekarze powiedzieli, że będzie tylko gorzej.
|
|
|
|
#202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i dobrze!
|
||
|
|
|
#203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety muszę powiedzieć, że to w szpitalu doprowadzili do jego szybszej śmierci. Aczkolwiek wiadomo,że babcia musi przebywać w szpitalu, bo nigdzie jej nie pomogą w nagłej sytuacji, tak jak tam. A może jest w dobrym szpitalu i dobrych rękach. Trzymam kciuki, żeby babcia żyła jak najdłużej! ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
Ja lecę sprzątać
Edytowane przez Jess922 Czas edycji: 2015-03-01 o 20:45 |
||
|
|
|
#204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak coś, to mam też kilka rzeczy za spaidermanem, tylko takich ciut większych W każdym bądź razie skarpetek i rajtuzków mam mniej więcej po równo i takich i takich, więc coś na pewno wykorzystam ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
co więcej, była też taka noc, że pielęgnniarki gromnice przy niej zaświeciły (na życzenie ciotki) i co, i mija już prawie rok od tamtej sytuacji, babcia ma 98 lat, zaczęła chodzić (z pomocą drugiej osoby, ale jednak), powróciła jej pamięć i czuje się na prawde dobrze jak na ten wiek ![]() życzę Ci, aby u Was też tak było
Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-02-23 o 11:57 |
||
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem co dzisiaj zjeść... Mąż w pracy, wróci dopiero po 18 i nie chce mi się gotować dla siebie samej... w ogóle nie chce mi się dzisiaj w kuchni siedzieć... Chyba zjem coś "suchego" na obiad, a kolację jakąś lepszą wykombinuję...
|
#207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No niestety choroba szybko przyszła, rok temu był wykryty, później operacje, leczenie itp później szansa na chemię, a w końcu wypis ze szpitala, bo już nie ma ratunku. Lekarze powiedzieli, że albo w domu może być, albo w hospicjum. Stanęło na tym, że była w domu. Stan się pogorszył, lekarka powiedziała w pt,ze jak dożyje do poniedziałku, to będzie dobrze, a to było na początku stycznia, zaczęła powoli jeść, wstawać, chodzić z naszą pomocą. Niestety pojawiły się przeżuty i jedyny lek to morfina, żeby złagodzić ból. W sobotę dostała jakiejś infekcji i jak na razie jest w szpitalu. Najgorsze jest to, że zanim zajęli sie nią dobrzy lekarze i wzięli się na prawdziwe leczenie, była pod opieką innego, który dobrze wiedział jaka jest sytuacja i jaka wielkość jest raka, ale umiał tylko brać kasę nic więcej, a nikomu z rodziny nie powiedział wprost jak to wygląda. |
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba wierzyc
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
Witam Witam
ja juz wstalam bylam do kościoła dowieźć mój akt urodzenia i spowrotem leże... Ja dziś jednak ide do lekarza bo mnie boli brzuchol tak jakos dziwnie inaczej niż ostatnio ale teraz pewnie bede miala juz usg wiec zobaczę maluszka
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie daj sie ! Wiem, ze znieczulica panuje wsród ludzi ale liczę ze Pokażą sie z tej dobrej strony! ![]() beatrix a Ty na która dzis na wizytę idziesz?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

haha
niestety
rosi:

trzeba Wam zablokować internet
Jak bedziemy karmic, nie bedzie nam wolno wszystkich smakołyków 

Bardzo się cieszę, że się nie załamałaś i podziwiam Cię za tą wiarę