![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Zamiast majonezu dałam jogurt naturalny, doprawiłam i powiem, że nie było takie złe :P Majonezu nie jadłam chyba 2 miesiące..
![]() ![]() Zamyślona, ja też mam córkę, ćwiczę jak śpi, jest to przeważnie po 21.. I to jest taka godzina tylko dla mnie, wtedy wyrzucam z siebie to co mnie wkurzyło za dnia itd i wiesz co? Ćwicze dopiero 3 dzień i już mi się lepiej wstaje rano i czekam tylko na tą moją godzinkę wieczorem ![]() Ja dziś już jestem po cardio z mel b , płaski brzuch z mel b i chyba zaraz zaczne trening pośladków tyle mam energii! ![]() ![]()
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
A ja jestem szczęśliwa bo na wadze widzę prawie dwa kilo mniej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
MŁODA ale masz powera.
SZPIEG ,KASIULA ja się boję wejść jutro na wagę bo niby 2dni prawie nie jadłam ale dziś już wstałam taka głodna że nadrobię i waga może oszaleć ![]() Jestem zła bo już się wkręciłam w rower,dobrze mi szło a teraz nie mam siły się schylić i za pare dni musze zaczynać od nowa walkę ![]() Na dzisiaj planuję tak 1.2kromki razowca,kiełbaska z piersi z musztardą 2.jogurt z musli 3.kasza gryczana,kurczak gotowany,surówka z pekinki 4.jajecznica ze szczypiorkiem Wrzucajcie swoje jadłospisy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj planuję:
I. 2 kromki chleba (6 ziaren -pycha! ) z szynką z indyka +jajecznica z 2 jajek i ze szczypiorkiem II. Jogurt naturalny +jabłko III. Pierś z indyka + brokuł+ kasza IV. Serek ziarnisty z pomidorami koktajlowymi plus 1 kromka chleba V. Jeszcze nie wiem ![]()
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
![]() Mój dzisiejszy jadłospis: I. 2 malutkie kromki chleba razowego, 2 plastry szynki gotowany kurczak, 1 plaster żółtego sera II. małe monte, kawa z mlekiem III. kluski śląskie, schab duszony, surówka IV. kiwi 2szt V. 2 jajka, sałata lodowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
dziewczyny piękne posiłki
![]() ja trzymam się diety ale chyba jem zbyt kalorycznie muszę coś zmienić albo o 200kcl zmniejszyć jadłospis nie ukrywam ![]() dziś rano potruchtałam przez 1,5h nim mąż się wyspał a od czwartku aż nawet do dziś sami goście koleżanki mnie odwiedzają tak się stęskniły co do mojej wagi stoi w miejscu więc zastanawiam się co może być przyczyną czy zbyt mała uwaga poświęcana ćwiczeniom czy po prostu woda zatrzymała się w organiźmie aż się złoszczę jak widzę to 85,6 masakra ;/ ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
![]() Od samego rana nie otwierała mi się strona. U mnie tylko spadła nadwyżka,ale dobre i to. justyś super spadek ![]()
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Eliza ja też nie mogłam wejść. A ja stoję w miejscu z wagą. Zamykam bo zaraz gości mam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() u mnie dziś I 2 jajka smazone na maselku , bułka z sałata szynka i ogorkiem kawa II musli III jogurt naturalny IV smażony dorsz na masełku , bułka z sałatą szynką ogorkiem i rzodkiewką V na razie nic.. dziewczyny , jak wczoraj po treningu tj. po 22 zjadłam 2 bułki z sałata i ogórkiem , a poszłam spać po 2 w nocy to jest grzech? jezu, byłam taka głodna po treningu, że myslalam, ze oszaleje :P
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
85,5
Nie tego się spodziewałam ale ważne że wzrostu wagi nie ma I musli z jogurtem naturalnym II Sałatka owocowa III zupa z buraczków IV mix sałat z czerowną cebulą do tego pierś kurczaka podsmażana na łyżce oliwy z oliwek i przyprawy w kostkach V chlebek orkiszowy szynka i serek wiejski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
72. 2
Później się odezwę z jadlospisem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
78 kg
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny!
U mnie dziś 64,2 @ już odpuściła i git ![]() W weekend nie odzywałam się, bo miałam szkołę. Męczące jest tak siedzieć na wykładach.. Napiszę więcej później jak was doczytam. Teraz muszę zająć się robotą w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
85
No i zdemotywowałam się,jeszcze jakbym zjadłą coś nie dozwolonego,napiła sie alkoholu,a tu ścisła dieta,2dni prawie głodówki i waga w miejscu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Witam laseczki
![]() A ja dzisiaj jestem szczęśliwa z mojej wagi bo pokazała 92,1 kg ![]() Nikolcia, Anka niestety nie zawsze są spadki na wadze mimo pilnowania diety ![]() 1. odpocząć od diety 1-2 dni, jeść więcej ale zdrowo a po tym czasie wrócić na dietę. Oszukacie tym organizm że okres zaciskania pasa minął 2. zwiększyć wysiłek fizyczny 3. obciąć sobie limit kcal o 100-200 kcal 4. zrobić sobie dzień białkowy. Uważam że najkorzystniejszy będzie odpoczynek od diety a później powrót do diety, albo dzień białkowy +warzywa. Jak to nie pomoże to wtedy możecie zastanowić się nad obcięciem kcal. Młoda jeżeli chodzi o porę posiłku to jest ona ok, jednak 2 bułki na noc to za dużo. No i węglowodany na noc nie są wskazane szczególnie w takiej ilości ![]() Mnie wczoraj nie było bo byłam u szwagierki i teściów na urodzinach synka szwagierki. Było ciacho (tort) i deser na bazie kremówki, mascarpone i chałwy i na nic się nie skusiłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- NIkolcia ja Ci dam pizzę i piwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj byłam kupić nowa kuchenkę, trochę nam zeszło wiec trzeba było iść na obiad... Ale byłam silna! Zjadłam zdrowa sałatkę, mimo, ze wszyscy mieli takie pyszności!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() Kasiula, wiem wiem, ale wolałam zjeść 3h przed snem niż żeby w nocy obudził mnie wilczy głód, a wtedy bym się nie mogła powstrzymać. ![]() Chyba nauczyłam się jeść śniadania! ![]()
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Ale dzisiaj szybko uwinęłam się z tabelką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
KASIULA piękny spadek
![]()
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Eliza dziękuję
![]() ![]() ![]() A ty jak teraz stoisz z dietą i ćwiczeniami? Waga widzę że stoi w miejscu. Dobrze że przynajmniej nie rośnie. Teraz przyciśnij z dietą żeby jakiś spadek zaliczyć ![]() Eliza melduj dzisiejszy jadłospis i rowerek ![]() Młoda wrzucaj swój dzisiejszy jadłospis ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Justys super że oparłaś się tym pysznościom i wzięłaś sobie sałatkę ![]() No i ![]() ![]() Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2015-03-02 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
I: bułka z szynką, sałatą, rzodkiewką, ogórkiem, pół grejpfruta + kawa
II jogurt naturalny + pół grejpfruta III: ziemniaki z koperkiem + 2 klopsy gotowane + tarta marchewka IV: 2 jajka gotowane , myślę nad jakąś sałatką V: jabłko lub grejpfrut po treningu ![]() kiedy moge zauważyć pierwszy spadek wagi? u mnie niestety waga stoi w miejscu, nic ani nie drgnęło.. dziś 6 dzień zdrowego odżywiania i ćwiczeń... ![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
KASIULA zobaczysz 8 tak jak planujesz
![]() moja waga nie stoi.W tym tygodniu miałam nadwyżkę 1,5 kg i ją zrzuciłam Ruszam po raz kolejny
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Witam się serdecznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Kasiula brawo za spadek Choć tabelki nie widzę ale skoro są ordery to jest za co . I z kogo przykład brać .
młoda szczerze to juz powinna woda z Ciebie zejść . Ja bym zwiększyła ilość białka i nie ma u ciebie zdrowych tłuszczy w diecie NNKT dorzuć do jogurtu słonecznik albo orzechy .Co do białko to w I posiłku jest malutko Obiad 2 klopsiki duże i zależy z czego ? dobrze ze te jajka dorzuciłaś . Straj sie zjadać wiecej białka mniej więcej 1,5 gr/1kg masy ciała . Po ćwiczeniach koniecznie białko . Owoc na kolacje nie wskazany Pewnie Kasiula jeszcze coś dopowie tak na szybko z pracy pisze ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Maryvonne Witaj powiedz coś wiecej o sobie ile chcesz schudnąć ile obecnie ważysz? ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Mój jadłospis I owsianka z truskawkami i wiórkami kokosowymi II aktivia + jabłko III 2 kanapki z sałatą i wędliną z indyka + sałatka (pomidor ogórek kiszony +kiełki brokuła) IV rosół z piersia z kurczaka i warzywami V jajecznica + sałatka jak wyżej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Szpieg1, a moga byc powody, ze ta woda jeszcze ze mnie nie zeszła?
![]() ![]()
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Młoda jeśli trzymasz dietę i cwiczysz to waga powinna spaść. Spróbuj jeść więcej jakieś 100-150 kalorii i po 2-3 dniach powrotem zmniejsz. Ja staram się nie jeść zawsze na tym samym poziomie kalorii tylko waha się o tę 100-200 i zastoju nie miałam no co innego jak sobie pozwolę na co nie co ☺
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Mloda jadłospis ładny
![]() ![]() Waga powinna już ruszyć w dół. Ważysz się zaraz po porannej toalecie? Może taki zastój wynika z tego że do tej pory nie jadłaś regularnie, nie jadłaś śniadań itd. Może teraz organizam potrzebuje czasu żeby przyzwyczaić się do regularnego odżywiania. Nie rób żadnych radykalnych zmian, możesz spróbować to co doradziła Ci Szpieg a waga na pewno w końcu ruszy. Rób swoje i cierpliwie czekaj na efekty. Maryvonne witaj ![]() Podstawą musi być 5 zdrowych posiłków. Wiem że przy Twoich zajęciach będzie to uciążliwe, ale musisz się zorganizować i zabierać jedzenie ze sobą na uczelnię i do pracy. Jak nie masz to kup sobie lunch boxa i pakuj sobie jedzenie do niego. Planuj sobie posiłki dzień wcześniej, najlepiej takie które łatwo będzie wziąć ze sobą do szkoły/pracy. Wrzuć swój dzisiejszy jadłospis. Zobaczymy jak to mniej więcej wygląda i co trzeba poprawić ![]() Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2015-03-02 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
szpieg ma rację ..
Kasiulka : ale z ciebie jestem dumna !!! ![]() ![]() ![]() tak trzymaj !! ![]() Nikolcia : hehe nasze organizmy się zbuntowały czekałam na twoją wagę kochana lepiej poszło ci ode mnie ale nie poddajemy się o nie ten tłuszcz wylewający się mi ze spodni jest tak wkur ***jący że ciągle chodze zła ja mam coś ubrać .. z dietą mi idzie ale z wagą już gorzej ![]() ![]() ja mam zamiar do wakacji przynajmniej mieć 75kg na wadze o nie nie wyjdę z tym grubym dupskiem na plażę ![]() młoda : nie załamuj się ... daje 2 dni i uwidzisz ze twoja waga zaczyna spadać i poleci do czasu zastoju ... weekend byłam grzeczna jak śpiące niemowle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Kasiula bym zamieniła posiłek VI na V , a V na IV ale jest jeden problem, ten posiłek zjem dopiero ok. 22 jak będę po treningu, czy to nie za późno na takie kalorie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.