DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-01-23, 18:38   #181
Ratata
Raczkowanie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Kraków

Czy któraś zna/słyszała coś o doktorze Biedzie? W Rydygierze przyjmuje na pewno, gdzie jeszcze - nie wiem.
Poleca mi go mama mojego narzeczonego, ale ja mam mnóstwo obiekcji, ze strachem przed lekarzem - mężczyzną na czele... Poratujcie...
Ratata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-23, 21:22   #182
cyn@monk@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez primavera
Wrocław

Polecam Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej E-MED z ul. Glinianej 40 (taki nowy żółty budynek), bardzo kompetentni lekarze (ja chodzę do dr Ani Roszyk). Pracujący tam lekarze w większości pracują w szpitalu przy ul. Dyrekcyjnej, ale także w innych. Na wizyte nie czeka się długo, gabinety są dobrze wyposażone. I najważniejsze- przychodnia ma podpisaną umowę z NFZ, w związku z czym ani za wizytę, ani za badania (cytologia, usg itd) nie płacimy!

Dla zainteresowanych tel: 336-77-71
Primavera ja mam pytanko odnośnie tego co napisałaś. Czy nadal oni przyjmują bezpłatnie? Przez kilka lat chodziłam do kobiety, też wizyty były bezpłatne, ale ostatnio zlikwidowali tą przychodnię do której chodziłam, a jestem w sytuacji kiedy muszę jak najszybciej skonsultować się z lekarką i nie chce płacić za wizyty. Czy jak tam pójdę założyć kartę to wystarczy powiedzieć, że chcę się leczyć na kasę chorych?
Czy pani Ania Roszyk jest młoda, fajna? Nie lubię wizyt u ginekologa, zwykle chodziłam tylko po recepte,a raz na pół roku badanie, a i tak ciężko było mi się przełamać
cyn@monk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-24, 08:35   #183
ewaki5
Przyczajenie

WITAM!!!!! Szukam dobrego ginekologa dziecięcego najlepiej w Chorzowie lub w Katowicach.
Jeśli ktoś może pomóc - BARDZO PROSZĘ !!!!!!!!!

Edytowane przez ewaki5
Czas edycji: 2006-01-24 o 20:51
ewaki5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-24, 09:49   #184
kasien
Raczkowanie

WARSZAWA

Cudowna,wspaniala,ciepla i delikatna dr Hoffman.Pracuje w prywatnej przychodni na ul Marszałkowskiej 85 (wizyta 65 zl),ale przymuje tez w ramach NFZu na Kasprzaka 11. Naprawde jest niesamowita
kasien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-24, 11:42   #185
55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez odeta
Kochane wizażanki!

warszawa

Szukam dobrego ginekologa Warszawie, preferuje kobiety.

Jestem tu od niedawna i zasatanwaiam się nad wyborem właściwego lekarza. Czy któraś z Was ma jakieś doświadzcenia np.: z kliniką LIM? Na ich stronie znalałzam dużo lekarzy i niezłe zaplecze medyczne.
Jestem nieco zdezorientowana, a chciałabym trafić na kompetentnego i sympatycznego lekarza-najlepiej klinicystę.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam serdecznie.

warszawa

Z czystym sumieniem polecam dr Olgę Wodowską z Medicoveru przy Jana Pawła. Na prawdę cudowna Pani dr. Bardzo konkretna, skrupulatna, delikatna a przy tym sympatyczna. Pamięta mnie z imienia, co jest bardzo miłe. Miałam nadżerkę, wytłumaczyła z czego to się bierze, wszystko rozrysowała i opisała zwyczajnym językiem (nie medycznymi hasłami, kroych laik nie zrozumie). Zaproponowała odpowiednie leczenie Soco-gynem, zabieg był bezbolesny i trwał kilka minut. Potem badania kontrolne, piersi, cytologia, wątroba, krew. Biorę Regulon, więc za każdym razem pyta czy wszystko OK, zleca badania. jestem bardzo zadowolona i gorąco poleca.

PS. Co jest ogromnym plusem dla tej przychodni, gabinet ginekologiczny (zresztą inne też) jest świetnie wyposazony w sprzęt do badań. Kapciuszki, fartuszek ochronny. Pełen komfort.

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2006-01-31 o 11:48
55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-24, 17:59   #186
lola^
Raczkowanie

Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów

Jak dotąd nie poszłam do ginekologa, już wkrótce podejmuję leczenie u dermatologa.

pozdrawiam
lola^ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-26, 10:32   #187
Ilona_B
Przyczajenie

.

Edytowane przez Ilona_B
Czas edycji: 2012-01-25 o 23:20
Ilona_B jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-01-26, 16:17   #188
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

a jest tu moze ktos ze Świdnika?? jesli tak to kogo polecacie?? bede wdzieczna za kazda informacje
fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-26, 17:28   #189
Absynthia
Raczkowanie

Płock

Dr. Marek Muchamedczyn. Niestety nie wiem gdzie obecnie ma swój prywatny gabinet (kiedyś przyjmował w Politechnice na Łukasiewicza, pokój nr 8). Państwowo pracuje w Szpitalu Świętej Trójcy... ale mogę mieć przedawnione info.

Atmosfera podczas wizyty bardzo przyjemna, badanie kompleksowe (badanie piersi, cytologia i wszystko co potrzeba). Jeśli sprawa wymaga kilku wizyt, płaci się tylko za pierwszą, nie ponosi się też kosztów dodatkowych badań. Doktor przez cały czas informuje co zrobi za chwilę, wyjaśnia wszystko, jest uczciwy. Aż się chce do takiego wracać

Teraz chodzę do doktora RYSZARDA Kruczyńskiego (zaznaczam imię, bo jest dwóch ginekologów o tym nazwisku. Ten drugi ma na imię GRZEGORZ i jest koszmarny). Nie mam żadnych zastrzeżeń... no może tylko to, że za głupią receptę sie płaci 30 złotych, jak się nie idzie na badanie, tylko po receptę, ale przepisuje od razu 4 opakowania i, co ważne, pyta ile pacjentka może przeznaczyć pieniędzy max na środki antykoncepcyjne. Cytologię robi za darmo, atmosfera również przyjemna, informacje na bieżąco.
Koszt wizyty: 60 zł. Przyjmuje też państwowo w Szpitalu Świętej Trójcy.
Absynthia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-26, 20:40   #190
fiksiarka
Przyczajenie

GG do fiksiarka

A czy ktoś wie o jakimś ginekologu ze Świnoujuścia???!!!
fiksiarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-26, 22:28   #191
MagdalenaK2
Raczkowanie

Warszawa

Dr. Maria Dębniak; przyjmuje w Alfie na Nowym Świecie. Cudowna kobieta, zero stresu i ogromna kompetencja
MagdalenaK2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-28, 20:44   #192
Kej
Raczkowanie

Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów

Promedis na Rękodzielniczej (Pilczyce) lub gabinet na bulwarze Ikara (osiedle Kosmonautów), ale musicie znaleźć sobie dokładne dane na necie, pzdr
Kej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-30, 17:52   #193
asia26
Zadomowienie

GG do asia26 Send a message via Skype™ to asia26

poznań

z POZNANIA polecam :
Prof .AM dr hab.med.Jacek Koźlik
prywatny gabinet na ul.Gajowej 3
bardzo rzetelny , sam pyta czy są jakieś pytania wątpliwości aby je natychmiast rozwiać,pełen komplet badań ogólnie super

pozdrawiam
asia26

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2006-01-30 o 18:44
asia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-30, 18:41   #194
moni115
Raczkowanie

którego Świdnika????-lubelskiego
moni115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-31, 10:40   #195
adabon
Przyczajenie

Zielona Góra

dr Bartkiewicz

Lekarz z powołania, super
adabon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-31, 10:52   #196
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )

Cytat:
Napisane przez makadamia
Chodziłam do tego gabinetu 8 lat temu z ciążą ale do Wacława Śmiertki - byłam bardzo zadowolona.profesjonalny i baardzo sympatyczny...potem Śmiertka przeniósł się na Pl. Inwalidów....obydwaj pracują w szpitalu na Inflanckiej i miałam kontakt z Roszkowskim kiedy leżałam na patologii i mam o nim jak najlepsze zdanie
Ostatni chodziłam do przychodni SPL Vitamed przy Wileńskiej a zasadzie Al Solidarności róg Szwedzkiej...dr Laktineh Hindus świetny profesjonalista
warszawa

Ja też gorąco polecam dr. Śmierdkę, trafiłam do niego juz po urodzeniu córki, ale dwa razy byłam przez niego operowana, bardzo miły, profesjonalny, ciepły i delikatny....Prywatnie faktycznie przyjmuje na Pl. Inwalidów, ale nie pracuje już na Inflanckiej tylko w szpitalu Czerniakowskim....
Poleciłam go kilu moim koleżankom i wszystkie są bardzo zadowolone....

Bruno już w domku

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2006-01-31 o 11:46
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-31, 14:25   #197
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Cytat:
Napisane przez moni115
którego Świdnika????-lubelskiego
tak, z tego kolo Lublina
fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-03, 21:08   #198
Sani86
Przyczajenie

Wow jestem zaskoczona Twoja odpowiedzia. Dr Szlagan polecila mi mama i w sumie bylabym z niej zadowolona gdyby nie fakt, ze mimo stosowania tabletek nie zalecila mi jeszcze zadnych badan Ide do niej niedlugo, moze sama sie upomne.
Sani86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-03, 23:15   #199
malgo2008
Przyczajenie

A Wabrzych?
Bardzo potrzebuje!!!!
malgo2008 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-05, 16:24   #200
94098
Raczkowanie

Exclamation Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

dziweczyny a ja potrzebuję lekarza z Warszawy który wyprowdzi mnie z nawracających grzybic, zrobi mykogram...
POMOCY!!!!!!!
Stary 2006-02-07, 17:31   #201
skandia
Przyczajenie

KATOWICE

lek.med.Witold NOWAK
specj.Ginekolog-Poloznik-Cytolog
Dworska 4
032 251 21 21
przyjm: codziennie oprocz wtorkow d 16 do 19
skandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-12, 18:11   #202
grazia_32
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez noemi_kh
Szczecin

dr. Katarzyna Strojny

Nie tylko dobry ginekolog, ale równiez przemiła i bardzo cierpliwa, wyrozumiała kobieta. Wyleczyła nie tylko moje zaburzenia, ale również paniczny strach przed wizytami
proszę podaj namiary na doktor .Też chcę byc wyleczone z panicznego strachu przed wizyta lekarzami .Muszę w końcu dotrzeć do ginekologa ,(kurczaczki a może najpierw do psychologa) u lekarza byłam 10 lat temu a mam 33 latka i 12 lat temu urodziłam córke.Jest mi bardzo ciężko ,przekonać samą siebie .
grazia_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-13, 10:33   #203
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Grazia, proponowałabym napisanie PW do Noemi - wtedy na pewno zauważy pytanie
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-13, 15:47   #204
Naja84
Rozeznanie

Może poleci mi ktoś dobrego ginekologa z Zabrza ??

[*]
Naja84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-13, 18:38   #205
olcik87
Raczkowanie

GG do olcik87
Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Warszawa
Polecam pania doktor Małgorzatę Ruczkę, przyjmuje prywatnie na Rozbrat. Moge podac telefon, o ile ktoś jest zainteteresowany. Starszawa, przemiła pani, kompetentna, wszystko tłumaczy, zleca szereg badań, jest dokladna i przykłada się do swojej pracy. Polecam!
olcik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-15, 12:33   #206
Rose
Przyczajenie

A nie przeszkadzały Ci opóźnienia w przyjmowaniu pacjentek, czasem nawet sięgające 2 godzin? Ja po 4 wizytach u niego spasowałam, za każdym razem przyjęta byłam min. 1 godz. później. Dla mnie to niewybaczalne, rozumiem, że czasem może się tak zdarzyć, że ludzie się spóźniają i jest obsunięcie czasowe, ale niemożliwością jest żeby tak było za każdym razem. Pani, która zapisuje pacjentki powiedziała mi, że to standard, że tam zawsze są takie opóźnienia bo dr każe zapisywać jedną pacjentkę na 10 min!!! Wiadomo, że w gabinecie jest się dłużej niż 10 min., ale to go jakoś nie motywuje do zmiany systemu pracy, po prostu chodzi o to by zapisać tyle osób ile tylko się da (pieniążki), a to, że czekają godzinami to już dr nie obchodzi. Uważam, że jest to bardzo nieetyczne ze strony lekarza, który ma możliwość samemu ustalać takie rzeczy, bo co innego w przychodni. Na dodatek byłam świadkiem sytuacji, w której przedstawiciel handlowy wszedł do gabinetu wpuszczony przez dr przed pacjentką, której czas wizyty minął 45 min. wcześniej!!! Ale to i tak małe piwo bo do ostatecznej rezygnacji z dr K przekonało mnie jego "humanitarne" podejście podczas badania. Cytuję: "natychmiast musimy wykonać USG bo z badań wynika, że ma Pani raka jajanika." Świat mi się zawalił, potem kilka minut grozy i na koniec: "no, jednak to nie jest rak". No comments.
Stary 2006-02-21, 10:36   #207
malgosia_n
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Białystok

Ja polecam dr Arciszewskiego (przyjmuje w swojej poliklinice na zamenhofa 19 ) .W poliklinice jest rowniez pani dr ginekolog(u ktorej tez bylam i polecam) w tej chwili nie pamietam nazwiska ale to jest do sprawdzenia

tel: 85 732 32 02
www.arciszewski.pl
malgosia_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-22, 15:25   #208
bemolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez primavera
Wrocław

Polecam Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej E-MED z ul. Glinianej 40 (taki nowy żółty budynek), bardzo kompetentni lekarze (ja chodzę do dr Ani Roszyk). Pracujący tam lekarze w większości pracują w szpitalu przy ul. Dyrekcyjnej, ale także w innych. Na wizyte nie czeka się długo, gabinety są dobrze wyposażone. I najważniejsze- przychodnia ma podpisaną umowę z NFZ, w związku z czym ani za wizytę, ani za badania (cytologia, usg itd) nie płacimy!

Dla zainteresowanych tel: 336-77-71[]
Cytat:
Napisane przez cyn@monk@
Primavera ja mam pytanko odnośnie tego co napisałaś. Czy nadal oni przyjmują bezpłatnie? Przez kilka lat chodziłam do kobiety, też wizyty były bezpłatne, ale ostatnio zlikwidowali tą przychodnię do której chodziłam, a jestem w sytuacji kiedy muszę jak najszybciej skonsultować się z lekarką i nie chce płacić za wizyty. Czy jak tam pójdę założyć kartę to wystarczy powiedzieć, że chcę się leczyć na kasę chorych?
Czy pani Ania Roszyk jest młoda, fajna? Nie lubię wizyt u ginekologa, zwykle chodziłam tylko po recepte,a raz na pół roku badanie, a i tak ciężko było mi się przełamać
Równiez chciałabym wiedzieć, czy nadal przyjmują na NFZ?
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-24, 08:18   #209
rzęsa
Zakorzenienie

GG do rzęsa

Kogo polecacie w Mińsku Mazowieckim?
rzęsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-24, 13:23   #210
netka666
Przyczajenie

GG do netka666

proszę o wskazanie mi adresu bądz telefona ginekologa we Wrocławiu...
Zwiedziłam ich nie skończoną ilość.. ale żaden nie zrobił mi nawet usg...
jeżeli jeszcze taki lekarz posiadałby umowę z NFZ było by super...

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości