![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Kraków
Czy któraś zna/słyszała coś o doktorze Biedzie? W Rydygierze przyjmuje na pewno, gdzie jeszcze - nie wiem. Poleca mi go mama mojego narzeczonego, ale ja mam mnóstwo obiekcji, ze strachem przed lekarzem - mężczyzną na czele... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy pani Ania Roszyk jest młoda, fajna? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
WITAM!!!!! Szukam dobrego ginekologa dziecięcego najlepiej w Chorzowie lub w Katowicach.
Jeśli ktoś może pomóc - BARDZO PROSZĘ !!!!!!!!! Edytowane przez ewaki5 Czas edycji: 2006-01-24 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
WARSZAWA
Cudowna,wspaniala,ciepla i delikatna dr Hoffman.Pracuje w prywatnej przychodni na ul Marszałkowskiej 85 (wizyta 65 zl),ale przymuje tez w ramach NFZu na Kasprzaka 11. Naprawde jest niesamowita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Z czystym sumieniem polecam dr Olgę Wodowską z Medicoveru przy Jana Pawła. Na prawdę cudowna Pani dr. Bardzo konkretna, skrupulatna, delikatna a przy tym sympatyczna. Pamięta mnie z imienia, co jest bardzo miłe. Miałam nadżerkę, wytłumaczyła z czego to się bierze, wszystko rozrysowała i opisała zwyczajnym językiem (nie medycznymi hasłami, kroych laik nie zrozumie). Zaproponowała odpowiednie leczenie Soco-gynem, zabieg był bezbolesny i trwał kilka minut. Potem badania kontrolne, piersi, cytologia, wątroba, krew. Biorę Regulon, więc za każdym razem pyta czy wszystko OK, zleca badania. jestem bardzo zadowolona i gorąco poleca. PS. Co jest ogromnym plusem dla tej przychodni, gabinet ginekologiczny (zresztą inne też) jest świetnie wyposazony w sprzęt do badań. Kapciuszki, fartuszek ochronny. Pełen komfort. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-01-31 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów
Jak dotąd nie poszłam do ginekologa, już wkrótce podejmuję leczenie u dermatologa.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Ilona_B Czas edycji: 2012-01-25 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
a jest tu moze ktos ze Świdnika?? jesli tak to kogo polecacie?? bede wdzieczna za kazda informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Płock
Dr. Marek Muchamedczyn. Niestety nie wiem gdzie obecnie ma swój prywatny gabinet (kiedyś przyjmował w Politechnice na Łukasiewicza, pokój nr 8). Państwowo pracuje w Szpitalu Świętej Trójcy... ale mogę mieć przedawnione info. Atmosfera podczas wizyty bardzo przyjemna, badanie kompleksowe (badanie piersi, cytologia i wszystko co potrzeba). Jeśli sprawa wymaga kilku wizyt, płaci się tylko za pierwszą, nie ponosi się też kosztów dodatkowych badań. Doktor przez cały czas informuje co zrobi za chwilę, wyjaśnia wszystko, jest uczciwy. Aż się chce do takiego wracać ![]() Teraz chodzę do doktora RYSZARDA Kruczyńskiego (zaznaczam imię, bo jest dwóch ginekologów o tym nazwisku. Ten drugi ma na imię GRZEGORZ i jest koszmarny). Nie mam żadnych zastrzeżeń... no może tylko to, że za głupią receptę sie płaci 30 złotych, jak się nie idzie na badanie, tylko po receptę, ale przepisuje od razu 4 opakowania i, co ważne, pyta ile pacjentka może przeznaczyć pieniędzy max na środki antykoncepcyjne. Cytologię robi za darmo, atmosfera również przyjemna, informacje na bieżąco. Koszt wizyty: 60 zł. Przyjmuje też państwowo w Szpitalu Świętej Trójcy. |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Warszawa
Dr. Maria Dębniak; przyjmuje w Alfie na Nowym Świecie. Cudowna kobieta, zero stresu i ogromna kompetencja |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów
Promedis na Rękodzielniczej (Pilczyce) lub gabinet na bulwarze Ikara (osiedle Kosmonautów), ale musicie znaleźć sobie dokładne dane na necie, pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
poznań
z POZNANIA polecam : Prof .AM dr hab.med.Jacek Koźlik prywatny gabinet na ul.Gajowej 3 bardzo rzetelny , sam pyta czy są jakieś pytania wątpliwości aby je natychmiast rozwiać,pełen komplet badań ogólnie super pozdrawiam asia26 Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-01-30 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
którego Świdnika????-lubelskiego
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
Zielona Góra
dr Bartkiewicz Lekarz z powołania, super |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
Cytat:
Ja też gorąco polecam dr. Śmierdkę, trafiłam do niego juz po urodzeniu córki, ale dwa razy byłam przez niego operowana, bardzo miły, profesjonalny, ciepły i delikatny....Prywatnie faktycznie przyjmuje na Pl. Inwalidów, ale nie pracuje już na Inflanckiej tylko w szpitalu Czerniakowskim.... Poleciłam go kilu moim koleżankom i wszystkie są bardzo zadowolone.... ![]()
..... przyjaciele są jak anioły, które podnoszą nas kiedy nasze skrzydła nie chcą już dłużej latać..... Bruno już w domku ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-01-31 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
Wow jestem zaskoczona Twoja odpowiedzia. Dr Szlagan polecila mi mama i w sumie bylabym z niej zadowolona gdyby nie fakt, ze mimo stosowania tabletek nie zalecila mi jeszcze zadnych badan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
A Wabrzych?
Bardzo potrzebuje!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
![]()
dziweczyny a ja potrzebuję lekarza z Warszawy który wyprowdzi mnie z nawracających grzybic, zrobi mykogram...
POMOCY!!!!!!!
#201 |
Przyczajenie
|
KATOWICE
lek.med.Witold NOWAK specj.Ginekolog-Poloznik-Cytolog Dworska 4 032 251 21 21 przyjm: codziennie oprocz wtorkow d 16 do 19 |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Grazia, proponowałabym napisanie PW do Noemi - wtedy na pewno zauważy pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
Może poleci mi ktoś dobrego ginekologa z Zabrza ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
![]()
Warszawa
Polecam pania doktor Małgorzatę Ruczkę, przyjmuje prywatnie na Rozbrat. Moge podac telefon, o ile ktoś jest zainteteresowany. Starszawa, przemiła pani, kompetentna, wszystko tłumaczy, zleca szereg badań, jest dokladna i przykłada się do swojej pracy. Polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
A nie przeszkadzały Ci opóźnienia w przyjmowaniu pacjentek, czasem nawet sięgające 2 godzin? Ja po 4 wizytach u niego spasowałam, za każdym razem przyjęta byłam min. 1 godz. później. Dla mnie to niewybaczalne, rozumiem, że czasem może się tak zdarzyć, że ludzie się spóźniają i jest obsunięcie czasowe, ale niemożliwością jest żeby tak było za każdym razem. Pani, która zapisuje pacjentki powiedziała mi, że to standard, że tam zawsze są takie opóźnienia bo dr każe zapisywać jedną pacjentkę na 10 min!!! Wiadomo, że w gabinecie jest się dłużej niż 10 min., ale to go jakoś nie motywuje do zmiany systemu pracy, po prostu chodzi o to by zapisać tyle osób ile tylko się da (pieniążki), a to, że czekają godzinami to już dr nie obchodzi. Uważam, że jest to bardzo nieetyczne ze strony lekarza, który ma możliwość samemu ustalać takie rzeczy, bo co innego w przychodni. Na dodatek byłam świadkiem sytuacji, w której przedstawiciel handlowy wszedł do gabinetu wpuszczony przez dr przed pacjentką, której czas wizyty minął 45 min. wcześniej!!! Ale to i tak małe piwo bo do ostatecznej rezygnacji z dr K przekonało mnie jego "humanitarne" podejście podczas badania. Cytuję: "natychmiast musimy wykonać USG bo z badań wynika, że ma Pani raka jajanika." Świat mi się zawalił, potem kilka minut grozy i na koniec: "no, jednak to nie jest rak". No comments.
#207 |
Raczkowanie
|
![]()
Białystok
Ja polecam dr Arciszewskiego (przyjmuje w swojej poliklinice na zamenhofa 19 ) .W poliklinice jest rowniez pani dr ginekolog(u ktorej tez bylam i polecam) w tej chwili nie pamietam nazwiska ale to jest do sprawdzenia ![]() tel: 85 732 32 02 www.arciszewski.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Kogo polecacie w Mińsku Mazowieckim?
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
proszę o wskazanie mi adresu bądz telefona ginekologa we Wrocławiu...
Zwiedziłam ich nie skończoną ilość.. ale żaden nie zrobił mi nawet usg... jeżeli jeszcze taki lekarz posiadałby umowę z NFZ było by super...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.