![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mam tę moc, mam tę moc. (Pogromcy tłuszczu)
noo dziś pogoda jak marzenie
![]() ![]() na sniadanie była bula z szynka i jajem 2sniadanie koktajl truskawkowy obiad ryz ze szpinakiem, pieczarkami, cebula kolacja serek homo albo bieluch
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
Miałam ćwiczyć dzisiaj skalpel Chodakowskiej, ale po 10 minutach stwierdziłam, że nie dam rady, że to i tak nic nie da itd. podziwiam Was ze macie w sobie tyle zaparcia i tak dążycie do celu, ja w ogóle tak nie potrafie ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz cwiczylas=
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
ostatnio ćwiczyłam jakieś 3 miesiące temu i tylko cztery tygodnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
HEJ
![]() ![]() ![]() I - dwie kromki chleba razowego + twaróg naturalny + pomidor lub jajecznica z 2 jajek z kromką chleba ... ewentualnie do tego jeszcze jakąś sałatkę lub jogurt naturalny 250 ml II jablko albo banan . Jak jestem glodna jem banana z jogurtem nat. ewentulanie kanapke . III najczęsciej too : 3 ziemniak, pol piersi z kurczaka i marchewka ... wszystko robione na parze IV - znowu jakiś owoc V 2 gotowane jajka z kromka chleba lub 2 kanapki lub jakaś saltalka z kurczakiem ![]() Oczywiście nie jem tego codziennie, ale jak nie mam czasu zbytnio na gotowanie to właśnie tak wygląda mój dzień . Jak myslicie czy to dobre odżywianie , czy powinnam raczej zwiększyć ilość kalorii ? Dzięki za pomoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Na poczatek bym Ci polecila 15 min cardio z Mel B. Ona naprawde jest bardziej motywujaca. Mnie niestety Ewa nie przekonuje glosem, czasami zarzuce sobie turbo spalanie ale moze raz na miesiac.
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
OkoPani co tak malutko warzyw?
![]() Justadream słuchaj Pau - MelB na początek jest super ![]() Andzia sam owoc to nie posiłek, nie widzę w ogóle tłuszczy u Ciebie, warzyw za mało, węglowodanów złożonych poza chlebem też brak. TheUnlike uczelnia ahh kiedy to było ![]()
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
moonik, bo dziś u mnie resztki, jutro teskacz z rana przyjezdza z dostawa
![]() Justadream, jeśli nie dajesz rady na początku z ćwiczeniami to jak dziewczyny radza, cardio to jest dobry pomysl na rozruszanie kondycji ![]() ![]() ja się melduje po 8minutowkach, zaraz drugie sniadanie moje i malucha a później wychodzimy na spacer korzystać ze slonka ![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Aaa no to chyba, że tak
![]() ![]() ![]()
![]() |
#190 |
Konto usunięte
|
Moonik: arabistyke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
znowu jakies errory tu :/
bylam se biegac, trasa ta sama, odrobine mniej było marszu, ale na początku myslalam ze nie dam rady bo czułam jak mi moje wiszące dupsko urywa ![]() ![]() nie wiem jak z czasem bo oczywiście nie obylo się bez przygod. nie wzielam ani telefonu ani kluczy a domofon się zepsul, wiec spocona jak mysz poszlam do alkoholi 24 obok i poprosiłam miłego pana o pożyczenie telefonu, jak już się dodzwonilam do Tzta to oczywiście ktoś wchodzil na klatke wiec się wslizgnelam ![]() jutro chyba zrobie przerwę od biegania, za to w sobote rusze rano bo Tz w domu i wygodniej będzie biegac. już dziś było mnóstwo ludzi a jutro jeszcze piątunio wiec nie będzie mowy o "bieganiu"... w ogole się zastanawiam, czy nie zacząć wstawac tak, żeby zdazyc zanim Tzt do pracy się wybierze, zaoszczedze czas, dzień szybciej zaczne (i będę padac o 20 ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorowo. Ja treningi zaliczyłam, woda, dieta na plus. Niestety miałam po obiedzie taki spadek cukru że musiałam zjeść kostkę czekolady by cukier poszedł do góry. Nic innego nie miałam. A tak poza tym jutro jedziemy na weekend, mam nadzieje że pogoda dopisze i pójdziemy na plaże. Szkoda że w sobote mam obiad u teściów...
![]()
![]() |
#193 |
Konto usunięte
|
Wlasnie stargalam sie na wieczorne cwiczenia. Sasiedzi beda mnie nienawidzic, spadla mi 3kg hantelka :p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry ranne ptaszki
![]() Witam się znad cappuccino ![]() Zdjełam gips ![]() ![]() ![]() ![]() Co dziś dobrego jecie, bo ja nie mam weny, wczoraj kupiłam sobie surowce z białej kapusty z czymś tam, niestety takiego gotowca, co sie potem działo, nie chcecie wiedzieć, dobrze, ze mam trzy toalety w domu ![]() Miłego dnia
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Ja dopiero kawe pije wiec jeszcz nie wiem co bedzie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem po preclu - polowa z miodem, polowa z m orzechowym i konfitura sliwkowa.
2 sniadanie-truskawki x jog nat obiad - tu mam wątpliwości, czy dojeść reszte bigosu czy zrobić sobie cos innego... kolacja - serek homo do tego 8min, 3ci dzień 30days squat challenge, spacer ok 2h.
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
ooo, tak egzotycznie ![]() U mnie na obiad dziś pieczona ryba z sałatą i kaszą ![]() Teraz zjadłyśmy owsiankę z bananem i orzechami, później grahamka z czymś ![]()
![]() |
#198 |
Konto usunięte
|
Ja dopiero wstaje.
Lenik: uwazaj z tym gipsem. Moj wujek tak sobie madrze sciagnal przed czasem i przy pierwszej okazji ponownie mu trzasnela. Ja po skreconej kostce przez 7 tygodni mialam zakaz sportow, a ty chcesz do pole dance szybko wracac :p Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2015-04-10 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś za mną: 40 x squat 25 min orbitreka - 9,5 km ( coś mi się wydaje niemożliwe taki dystans w takim czasie, no, ale tak wskazuje licznik, wiec tego sie trzymam ![]() 30 x ćwiczenia na pupę - nogami, po 15 na każda ![]() Do tego wyczyścilam kostkę wokół domu, ogrodzenie od frontu i okna karcherem ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
2 tygodnie w gipsie, ale potem mialam po prostu zakaz sportow. Praktycznie 6 tygodni chodzilam o kuli, a potem jedzcze rehabilitacja.
Moim zdaniem sprawna noga stoi jednak o wiele wyzej niz cwiczenia :p Szczegolnie widze to po mojej mamie, ktora od lat meczy sie z takimi niedoleczonymi kontuzjami. A sport nie zajac, nigdzie ci nie ucieknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, opuszczam Was na weekend. Jadę podładować baterie psychiczne! Bedę w niedziele!
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
helol, ja tylko na moment
![]() wczoraj nie udało się z ćwiczeniami, dzieciaczek mój miał zly dzien. ale dziś jestem już po biegu - 35 minut. uwielbiam rano biegac ![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My wczoraj na zakupach bylismy, ale głównie mężowi i córce ![]() Dziś piorę kurtki zimowe i chowam do szafy,koniec z zimą :P: Pau odpoczywaj ! Dziewczyny miłego weekendu, korzystajcie z pięknej pogody ! ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Ja już wróciłam
![]()
![]() |
#205 |
Konto usunięte
|
Umieram. Zrobilam 10km spacer, a tu jeszcze hantlami trzeba porzucac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry poniedziałkowo
![]() Za oknem deszcz w ręku cappuccino ![]() Jutro oficjalnie zdejmą mi gips ![]() ![]() Weekend porażka w sensie mojej figury, wyjechalysmy z małą na mały rekonesans miejsca, którego kampanie marketingowa i sprzedażową muszę przygotować, wiec trzeba było sprawdzić co mam sprzedawać i skończyło sie tak, ze w sobotę prawie nic nie zjadłam poza szarlotką na śniadanie, ale za to wypiłam więcej trochę 3 kieliszki wina, a za to w niedziele zjadłam za dużo. Szkoda gadać. W ogóle chyba przestanę ćwiczyć na tym orbitreku bo wydaje mi sie, ze z każdym dniem jestem większa, ze puchne, czy to możliwe? Te dni tak szybko uciekają, a ja żadnej poprawy nie widzę ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#207 |
Konto usunięte
|
A to calkiem mozliwe, ze puchniesz, ale nie od orbitreka, tylko takiego systemu odzywiania. Rozwalasz sobie metabolizm i zoladek, wiec jak jesz wiecej sobie nie radzi i daje efekt puchniecia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z TheUnlike niestety rozwalasz sobie metabolizm.
Ja dzisiaj powrcam do treningow po trzech dniach odpoczynku. Trzeba spalic nadmiar alkoholu z piatku ![]()
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
Ok, ale wrażenie puchniecie miałam do piątku, taka akcja weekendowa to wypadek, pierwszy raz mi sie zdarzył i mam nadzieje, ze ostatni, wiec nie łaczylabym tego. Do piątku włącznie, grzecznie jadłam co 3h i właśnie ostatni tydzień dał mi takie wrażenie. No nic ten tydzień poćwiczyć jeszcze i zobaczę jak sie będę czuła, a poza tym od dziś chce podjąć to 14 dniowe wyzwanie co myślicie
![]() http://www.motywacjanonstop.pl/2015/...tluszczyk.html
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
heloł
![]() Lenik, jeśli te ćwiczenia nie angazuja chorej nogi to czemu nie ![]() ![]() ja w weekend tez diety trzymałam się cienko, ale nie było az tak zle żeby nad tym ubolewać ![]() ![]() ![]() spacer 2 godzinny tez musze odpuscic, ale na jakiś krotki jeszcze przed lekarzem się wybiorę ![]() co dziś jecie fajnego?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.