![]() |
#181 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
Dot.: za ma³o seksu w zwi±zku
najpierw " metryczka"- T¯- 30 lat, ja 32
Po slubie jestesmy 5 lat, na pocz±tku seksik wszêdzie i czesto ![]() ![]() P.S. Zawsze uwa¿a³am zdradê za co¶ ochydnego. Kole¿anki doradzaj± wspomagacze typu wibrator, ale mnie to nie krêci ( na dodatek T¯ uwa¿a to te¿ za zdradê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 436
|
margolcia311 o rany!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Animka... Przeczytalam cala Twoja wypowiedz. To chyba dobrze, ze sie wygadalas, ze wreszcie wyrzucilas to z siebie tutaj.. Zupelnie nie wiem co ci doradzic, bo temat jest dla mnie nowy i narazie sie przygladam,ale mam nadzieje,ze dziewczyny sie tu odezwa.Biedaku...to straszne, co teraz przechodzisz
![]()
![]() |
#184 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 867
|
O boze a myslalam ze tylko mojego chlopaka do mnie nie ci±gnelo. glupio sie przyznac ale jest mi lepiej, ze nie jestem sama..
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
Hurra, rzeczowa rozmowa da³a efekty wiem ju¿ co i jak ( a w zasadzie dlaczego...) Mój ma³z nie mo¿e sie doczekaæ mojego brania pigu³ek ( musia³am sobie zrobiæ roczna przerwê). On siê boi ¿ebym nie zasz³a w cia¿ê ! Ma siê czego baæ. By³ przy porodzie. Poród polega³ na tym, ¿e lekarz ci±gn±³ mnie za 1 nogê, a kostucha za 2 nogê. Dziêki lekarzowi ¿yjê. Mój T¯ liczy sie z tym, ze jesli zajdê w ci±¿e to mo¿e byæ powtórka z rozrywki.... Na szczescie za 3 dni zaczynam pigu³ki...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 153
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
hm.. wiecie czêsto seks to dla ka¿dego co¶ innego.. ja sie przyznaje bez bicia ¿e mam ogromny temperament. ale niestety moj facet na pocztaku tez chcial czesto itd a potem... teraz jest komputer i w ogole juz nie jestem pociagajaca dla niego jestesmy razem dopiero kilka miesiecy. czuje ze sie zmienilam bo juz nie zaczynam tak czesto zadnych czynnosci seksualnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 76
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
dziekuje za s³owa pocieszenia. wiesz próbowa³am ale nic to nie dawa³o. a mo¿e to ja przsadzam, ale je¶li tak jest to czemu wcze¶niej by³o inaczej? je¶li dla niego seks kilka razy dziennie to za wiele to ok ale czemu kiedys by³ z tego zadowolony? i nawet twierdzi³ ¿e ma jeszcze wieksz± ochote na seks ni¿ kiedy¶... nie wiem sama. mo¿e uznacie to za g³upie ale po tym jak ci±gle s³ysze kochanie potem, nie teraz, nie mam ochoty, przeszdazsz idt, to zaczynam myslec i czuc sie g³upio jak bym sie nazuca³a i w ogóle. nie wiem... mo¿e on ma racje. ale ja tylko chce pokazaæ mu ¿e go kocham i ¿e mnie poci±ga. ja ju¿ coraz rzadziej czuje sie przez niego po¿±dana....czy mo¿ecie mi co¶ napisaæ z w³asnej perspektywy? co zrobiæ by znów mu sie podobaæ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 29
|
Pisze jako facet
![]() Nie wyobrazam sobie jak facet moze nie chciec ale coz, sa rozne temperamenty podobno ![]() Mam natomiast do was dziewczyny pytanie. Czy robicie swoim chlopakom na przyklad 9 dniowe przerwy w miesiacu na okres? Moja dziewczyna tak robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 396
|
Ja robiê...wtedy nie czujê siê te¿ najlepiej..poza tym dla mnie to krêpuj±ce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 146
|
Ja robie przerwe tylko w pierwszych trzech dniach, bo nie czuje sie po prostu najlepiej, no a potem to juz tylko hulaj dusza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
nio wlsnie wiekszosc moich znajomych facetow zastanawia sie jak mozna nie chciec;/ moze jestem taka paskudna.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
Tylko te 9 dni mnie dobija... Rozumiem 3-5 ale 9 dni przerwy? Niby taka "cierpiaca" jest przez ten czas wiec ja tez bede...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem ciê... mo¿e i jest cierpi±ca. Co¶ taki samolubny...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 153
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
Cierpiaca jest przez 2-3 dni (max 5) i wtedy oczywiste ze nie ma na nic ochoty. Ale pozostale dni juz nie tylko unika czegokolwiek.
Wiec pytanie do was na ile dni zostawiacie waszych facetow samych sobie? Moze tak dlugie przerwy sa normalne, chce sie dowiedziec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest tak...na kilka dni przed ju¿ nie czuje siê za dobrze...nic mi siê nie chce i ju¿ odpada wtedy, jedynie mogê siê przytuliæ. Potem jak ju¿ nast±pi± pierwsze 3,4 dni to w ogóle dotyk mnie dra¿ni wrêcz. A potem do praktycznie dopóki okres mi siê nie skoñczy nie ma o niczym mowy...tak wiêc mo¿e siê to uzbieraæ w 9 dni. Z regu³y jest co najmniej tydzieñ
![]() Tak jest u mnie...na szczê¶cie mój facet nie narzeka...rozumie, ¿e mogê nie mieæ ochoty... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 296
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
Pytam z ciekawosci. Nie chcesz sie przyznac to lepiej nic nie pisz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 296
|
Nie wierzê, ¿e to "tylko" ciekawo¶æ. Przyznaæ siê mogê, oczywi¶cie, ¿e mogê, tyle. ¿e nie widzê w tym najmniejszego sensu.
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Nie rozuemim tylko tego fragmentu zdania:
To ma byæ na zasadzie: "obra¿am siê, zabieram zabawki i uciekam z piaskownicy"?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
Cytat:
Je¶li j± co¶ boli albo zwyczajnie nie ma ochoty, to nie masz za bardzo wyj¶cia, musisz to zaakceptowaæ (no, chyba, ¿e jej nie kochasz i wolisz siê rozstaæ). Niezale¿nie od tego jak robi± inne kobiety, Ty jeste¶ akurat z t± jedn±. No ale skoro koniecznie chcesz wiedzieæ... Nie, nie robiê takich przerw, raczej tak ze 2-4 dni, je¶li akurat zdarzy siê, ¿e ciê¿ko przechodzê te dni. Bo bywa te¿ tak, ¿e czujê siê ok, wtedy ze wzglêdów praktycznych (nie chcê poplamiæ po¶cieli ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 574
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#205 | |
Przyczajenie
|
Jesli masz pewnosc ze jest Ci wierny
![]() Cytat:
![]() @lexie szczeciaz z Twojego faceta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 646
|
Cytat:
sorry facet ale po tym co piszesz to juz strasznie cie nie lubie myslisz ze jak kobieta ma okres to co tylko krew jej leci ... niekore kobiety w te dni nie wstaja z lozka i biora leki przeciwbolowe na recepte czyli bardzo silna dawke ... nie pomyslales kiedys ze jak ona tak cierpi to mogl bys jej umilic ten czas a nie sie zloscic ... moj TZ masuje mi plecy zawsze u dolu przytula mnie dopieszcza mnie jak tylko moze caly czas mnie wspiera bo mnie kocha ... a ty co robisz dla niej ?? to twoja dziewczyna powinnienes jej pomagac w trudnych momentach a nie myslec tylko fiutem ... szkoda ze faceci przez jeden dzien nie moga miec okresu moze by zrozumieli ... skoro ma okres 5 dni to znaczy ze prawdopodobnie ma obfity a tekie sa najgorsze bo pierwszego dnia kobieta mysli ze umrze z bolu ... skoro myslisz ze ten chlopak mogl byc jejej nie wierny bo pol roku bez sexu to duzo to naprawde poje**** jestes ... jesli sie kogos kocha i jest jakas trudna sytuacja w zyciu to logiczne ze to bedzie ostatnia rzecz o jakiej sie mysli .... wes sie zastanow czy ty kochasz swoja dziewczyne czy jestes z nia dla sexu ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 574
|
Cytat:
I bardzo dobrze powiedziala Tobie Twoja dziewczyna. Wspolczuje jej takiego faceta jak Ty. Cytat:
![]() A ja od siebie dodam, ze seks w czasie okresu sprzyja rozmnazaniu sie bakterii, a tym samym do powstawania infekcji drogg rodnych, ktore nieleczone sa bardzo niebezpieczne. No i jesli mamy wspolczuc facetom, to tylko tym, ktorym zony sa w zagrozonej ciazy. U nich nie dosc, ze jest troska o dziecko to jest 0 seksu przez 9 miesiecy!
![]() |
![]() |
#208 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
Wiesz, my¶lê, ¿e bycie "szczê¶ciarzem" powinno jednak wynikaæ z czego innego, ni¿ z tego akurat, ¿e podczas okresu mam ochotê na seks
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 181
|
Cytat:
Nie,nie robie takich przerw. Góra 2-4 dni. Ale szczezre Ci powiem, ze dopóki nie zacze³am braæ tabletek- to mia³am tak koszmarny okres (2 tyg wyjete z ¿yciorysu) na tydzieñ przezd ju¿ sie xle czu³am.. ![]() Wiec zrozum swoja laske, je¶li ja naprawde kochasz ![]() Cytat:
![]() POPIERAM, pozdrawiam.
*** ~ ..bo ja go kocham, po raz pierwszy tak bardzo pokocha³am ![]() B. ![]() "Z Tob± chcê ogl±daæ ¶wiat w¶ród wysokich b³±dziæ traw Wtedy to wszystko, to, to co widzê, czujê naprawdê jest..!" ![]() *** studentka AWF-u ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 157
|
Ten koles ma albo problemy zdrowotne albo cos w glowie (nie krecisz juz go) albo ma kogos innego lub jest najzwyczajniej w swiecie znudzony zyciowa rutyna.Innej opcji nie ma.
Pozdrawiam i pamietaj ze to tylko sex |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.