![]() |
#181 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Moje pachnące zacisze-czyli wielbicielki wszystkiego stylowego-pachnącego
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co to za masło, polecasz? ![]() Ja na razie używam koziego mleka z Ziaji, niestety pierwsze zauroczenie zapachowe trochę minęło i coraz słabiej wyczuwam je na swojej skórze. Jak się skończy trzeba będzie poszukać czegoś innego. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Raróg
|
Ja się dziś wycieram ręcznikiem do włosów, a tu same kokosy
![]() Zaszalałam dziś. Lista moich zakupów: - Air Wick Life Scents Ciasto Domowe - Olejki: pomarańczowy, trawa cytrynowa, cynamon - Uzupełniacze do dyfuzorów: Czarna Porzeczka z Marakują i Limonka z Owocem Granatu - Dwie świece Glade Warm Spice - Dyfuzor Exotic Mango - Glade dwie wkładki Egzotyczne Owoce. Coś już mi tu pachnie, tylko nie wiem co : P No, uzupełniłam dyfuzory, zmieniłam wkład Air Wick Life Scents, rozstawiłam świece, włożyłam wkładki. Pachnie u mnie oszałamiająco, egzotycznie, owocowo i energicznie, co jakiś czas z nutką szarlotki. Nie odważę się już chyba dziś na kominek ; P Ktoś powie: łeee tam, sztuczne zapachy... A perfumy to lubimy co? ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-05-29 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
![]() Dawno mnie tu nie było,ale właśnie z TŻ ciągle latamy za czymś na nasze nowe mieszkanie,w dodatku w swoim remontuje korytarz w wolnych chwilach,praca... Momentami,to już mam po prostu dość,ale wiadomo,teraz się przemęczę,a później czy w jednym,czy w drugim mieszkaniu,będę się czuła po prostu przyjemnie. ![]() Ostatnio na nowe mieszkanko kupiłam w Biedronce ten taki odświeżacz,co psika co jakiś czas sam sobie,kupiłam ten Biedrnkowy,nie z Air Wick. Pachnie po prostu zniewalająco. ![]() Niedługo muszę się wybrać po szklaneczki,wazoniki,tale rzyki,widelczyki,nożyki,g arnuszki,świeczuszki,zapa szki,herbatki i wszystko na nasze nowe gniazdko. Chyba ta część zakupów sprawia mi największą radość w tym całym zamieszaniu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Hej zapaholiczki.
![]() Mam jakieś zmiany trądzikowe na cerze,więc u mnie zapach preparatów kwasowych i siarkowych póki co,nie za przyjemnie,ale po dwóch dniach już widzę zdumiewające efekty,no nie spodziewałam się. ![]() Poza tym wczoraj byłam na zakupach. Na nowe mieszkanie kupiłam przepiękny czarny dozownik do mydła w kształcie łabędzia z czyścikiem do dłoni,wrzucam jpg,to sobie zobaczcie. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlondePearl Czas edycji: 2015-06-04 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Raróg
|
Też widzialam niebieskie i blękitne storczyki. czaje sie na nie, oj czaje
![]() ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-06-04 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Konto usunięte
|
Byłam dzisiaj na spacerze w lesie (tzn. hm spacerze, uczyć się z książkami), postanowiłam, że skoro teraz i tak mam full nauki to przecież nie muszę siedzieć z tym w domu. Mam wyjątkowo ciężki czerwiec, tyle pracy co teraz nie miałam chyba nawet do matury, ale co zrobić... Znalazłam ciekawe skandynawskie świece o zapachach tamtejszej przyrody np. fiordów, geranium, dzikiej lawendy i maliny północnej http://skandinavisk.com/collections, Autorko też jesteś ze Szn, więc dostaniesz te świece w sklepie meblowym Hygge. Spacer do lasu pomaga mi się skoncentrować, oczyszcza umysł i duszę (przy mojej miłości do roślin i zwierząt faktycznie powinnam być elfem, na pewno w przyszłości zamieszkam blisko lasów, jakby była woda jeszcze to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Raróg
|
Piękne
![]() Zapraszam do mojego zakątka i moich zwierzaków: https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=25503&page=2 https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=25463
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Raróg
|
Ciekawą stronkę znalazłam: http://zapachdomu.pl/dyfuzory-zapach...p=327&strona=1
Ciekawe, co robi ten czerwony dyfuzor za 220,- ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym witam. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Raróg
|
U mnie jest tak samo
![]() A zapach truskawek na targu powala, szkoda że nie smakują już tak słodko, kupiłam ostatnio i się niestety zawiodłam ich smakiem. Napadłam na Biedronkę ![]() Kupiłam Rooibos Karmel i Wanilia z Madagaskaru z Miodem ![]() Innych już tam hibiskusów w życiu nie ruszę ![]() Poza tym wzięłam fajne areozole: Aril Cytrusowy Raj i Aril Cytrusowo - Korzenny. Nie wiem czemu, nie mieli żadnych świec. Mam nadzieję, że i z tego się nie wycofali. A, jeszcze sprezentowałam sobie te pachnące żelowe kuleczki i kryształki o zapachu egzotycznych kwiatów. I wbrew pozorom nie wali u mnie chemią, może dlatego, że pokój duży ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Troszkę mnie nie było,ale miałam dużo spraw na głowie. Ale teraz już jestem i podzielę się z wami tym,co zakupiłam w ostatnim czasie.
![]() Maska do włosów Kallos bananowa,no po prostu rewelka. Aż mam ochotę ją zjeść nieraz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co tam u was dziewczęta? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Konto usunięte
|
Co tam u nas?
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Zazdroszczę adopcji psiaka, nasz to też był mały podrzutek. Pamiętam jak tata go przywiózł i mama Co? Pies? Zabieraj go z powrotem, tylko bałagan będzie itp. Może i jest więcej sprzątania, ale do zwierząt mam tyle cierpliwości, że mogą mi zniszczyć najlepsze rzeczy i nawet nie podniosę tonu, żeby nie przestraszyć (szczególnie jak był szczeniaczkiem i demolował każdy pokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Raróg
|
Hej tam, Zapachoholiczki, żyjecie jeszcze? Jakieś nowe zdobycze?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.