|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Galeria :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Działają?
![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Suz to wklejaj zdjecie
![]() ![]()
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Ufff...ulzylo, ze Cie nie urazilam, bo ja tak wyskoczylam jak armata
![]() Te wiedze stanikowa sama zdobylam dopiero pare lat temu, trafilam na pania - prawdziwego fachowca w doborze bielizny i ona mnie uswiadomila, dlaczego mi bylo tak niewygodnie i zle lezalo ![]() Co do brzuszka, to wiem, o co Ci chodzi ![]() W ogole wole brzuszki nawet z warstwa tluszczyku pod skora, ale takie, na ktorych widac "strukture", widac, ze wlascicielka nie ma obrzydzenia do ruchu ![]() ![]() Akane, nie przejmuj sie tak ![]() ![]() W ogole to niesprawiedliwe, przez duze piersi zawsze na zdjeciach wychodze gruba, przez to w ogole nie cierpie fotek sobie robic. Ale brzuszek masz juz fajny, naprawde, jesli sie widzi takie efekty wysilku to jest to najlepsza zacheta do dalszych staran ![]()
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
No dobra, uznałam, że nie będę tchórzem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
![]()
DRUDNIOWA SZATYNKA - dziewczyno wyglądasz ślicznie . Czy ci tego twój facet nie mówił ?
![]() Nogi zawsze po wysiłku są troszke spuchnięte ale potem ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
![]()
AKANE - bardzo ładna z ciebie kobitka
![]() ![]() ![]() Jejku kiedy ja tak będe wyglądać ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Średnio ładna - szczególnie, że na tej fotce do bólu widać tę moją nieszczęsną, mocną sylwetkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Przesadzasz, wygladasz naprawde ladnie i juz!
![]()
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daję jeszcze raz moje, przynajmniej tak mi się wydaje, męskie odnóża po rowerze. Pozostałe fotki dla równowagi ![]()
Edytowane przez grudniowa-szatynka Czas edycji: 2006-11-16 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
wow... wasze efekty szokuja i naprawde mobilizuja do pracy...
gratuluje dziewczyny...
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Akane!
Wydaje mi się, że mam a raczej miałam podobny problem do Twojego. Zawsze miałam szczupły brzuch, małe ramiona, za to pupę, biodra i uda nieproporcjonalnie większe. Do najwyższych też nie należę, mam jakieś 164 cm. [wtedy miałam może 158?] Walczyłam z tym i walczyłam i nic. Urosłam. Jest trochę lepiej ale nie idealnie, wciąż mam tłuszcz w tych samych miejscach pomimo intensywnych ćwiczen czy jazdy na rowerze. Sama wiesz, że już nie urośniesz, ale uwierz w to, że można wyszczuplić sylwetkę ćwiczeniami. Ja w to wierzę, mimo że efekty są bardzo powolne. Ale są ![]() Gdy nie opuszczam treningów i dużo biegam w ciągu tygodnia zauważam po jakimś czasie zeszczuplenie nóg. Próbowałaś kiedyś wpleść w plan treningów jogging? ![]() Kurczę, chciałabym Ci jakoś pomóc bo widzę jak bardzo się starasz ![]()
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Obawiam się, że nie mogę za dużo ćwiczyć, bo wzmocnię sylwetkę jeszcze bardziej, a nie o to mi chodzi. W przeciwieństwie do Ciebie nie mam też wąskich ramion - wręcz przeciwnie, są one szerokie. Pociesza mnie nieco fakt, że jestem w miarę proporcjonalna, ale to i tak marna pociecha. Wczoraj złapałam po tej fotce totalnego doła, bo dotarło do mnie, że przy takiej budowie jak moja nie mam raczej szans na bycie szczupłą. I szlag mnie ciężki trafił, bo wcześniej starałam się udawać, że może jednak nie jest tak źle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Nie jestem specjalistką od sportu ani fitnessu, ale od sportu na pewno nie rozrosną Ci się mięśnie a już na pewno nie od lekkiego joggingu
![]() Nie wydaje mi się, aby na Twoich nogach nie było ani grama tłuszczu. Zresztą sama wiesz to najlepiej, czy jest to tłuszcz czy mięśnie. Jeśli jest - możesz zrzucić to np. bieganiem, pływaniem, innym aerobem. Mięśnie mogą Ci się rozrozsnąć przy niegach sprinterskich ale nie przy truchcie ![]() Jeśli czujesz, że nic już nie da się zrobić, bo taką masz budowę popatrz na Suzanę - jej też to wmawiali, a jednak dopięła swego ![]() Najgorsze co możesz teraz zrobić to poddać się wewnętrznie. Popatrz ile już zrobiłaś i jak mało jeszcze przed Toba!
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Może i masz rację, chociaż Suzana ma zupełnie inną budowę niż ja... Rozrostu mięśni boję się panicznie
![]() ![]() ![]() Ech, niewykluczone, że ten dół głównie jest związany z nadciąganiem "trudnych dni". Wszystko mnie drażni i wywołuje chęć wylewania hektolitrów łez... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Niunia, tchnęłaś we mnie nową nadzieję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Akana wygladasz swietnie i wedlug mnie nie musisz sie juz wieej odchudzac ale jesli chces.. tylko ze za duzo kochana bo bedziez po prostu za chuda.
Niunia a Twoja fogura strasznie mi sie podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
heh moja obecna figura mi sie nie podoba duzo pracy nad nia poprzednia w sumie tez nie za bardzo bo bylam chuda odstawaly mi kosci i brzuch byl taki bezwyrazowy... teraz chce zmniejszyc obwody i odkryc troche miesni ktorych zlapalam dzieki treningom...
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
ojoj
![]() wiem że dążycie do wyglądu modelek i chcecie mieć [dosłownie] odstające kości biodrowe, mieć rozmiar 36 i płaski brzuch -tylko po co ? Akane jesteś szczupła, tak samo Niunia .. za niedługo forum fitness zamieni się w pro-ana -a ja się wcale nie zdziwie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Secudno: nie marzę o wystających kościach, ponieważ uważam, że to nieestetyczne, a na wychudzone modelki spoglądam ze wstrętem (gusta bywają różne). Tertio: poczytaj uważniej wątki na tym forum, a zrozumiesz, że propagujemy zdrowy tryb życia i zdrowe odżywianie, a nie jedzenia stanowczo odradzamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Akane nie przejmuj sie! najlepiej skrytykowac wszystko. łacznie z tym, ze ktos wylewa z siebie hektolitry potu przy podnoszeniu ciezarow. a mnie zastanawia dlaczego krytykuje sie dziewczyny cwiczace a nie mowi sie nic zlego tym, ktore maja spora nadwage? Dokonałaś super przemiany, jestem z Ciebie dumna. A Niunia sie nie odchudza o ile dobre kojarze, a ostro cwiczy. a to roznica. a moze nie? bo cwiczenie nie zawsze oznacza gubienie zgednych kilogramow....
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
doslownie nie odchudzam sie... inwestuje w treningi i poprostu nie obrzeram sie ale cdzinnie jakis batonik idzie... jak mowie kg to nie wszystko...
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Akane, wysmuklenie sylwetki przyniosą aeroby. Ja miałam dotad bardzo masywną sylwetke, dużo w przeszłości ćwiczyłam, rozrośnięte mięsnie po czesci przykrywał tłuszcz. Odkad zaczełam biegac stałam się smuklejsza. Naprawde nie masz sie czego obawiac. Jogging, lekki trucht czy marszobiegi to naprawde super sprawa. Nie wiem tylko, czy listopad przyniesie odpowiednie warunki do biegania dla początkujących. Wtedy bez dobrych butów się nie obejdzie. Zawsze możesz jednak postawić na ćwiczenia w domu
![]() Szatynko, gdzie sa robione te zdjęcia? Wow! Jaki mięsień czworogłowy! Jestem pod wrażeniem!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zróbmy z tych słów szyld jakiś, albo baner, żeby pokazywał się przy każdym wejściu na f. fitness ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Ok, przekonałyście mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Suzana trafnie powiedziane.
Inch dobry pomysl ![]() A ja wlansie zrobilam sobie zdjecia, ale mam bawy czy je tu wkleic.
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
No dobra wkleje, ale zaznaczam, ze jestem bez sniadania(a na czczo moj brzuch wyglada o wiele lepiej niz po jakimkolwiek nawet malym posilku). i nie przerazcie sie balaganu w pokoju
![]() Qrcze chyba jest jakies przeciazenie sieci bo nie moge zalaczyc. Ale zrobie to jak tylko bed emiala taka mozliwosc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.