Galeria :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-12, 19:24   #181
beoneself
Zakorzenienie

Dot.: Galeria :)

Cytat:
Napisane przez inch
ja nie mogę zobaczyć żadnej!
Ja też nie... serwer przeciążony
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-12, 19:58   #182
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Działają?
Stary 2005-11-12, 20:43   #183
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Suz to wklejaj zdjeciehehe ja jesli uda mi sie jujtro podprowadzic zdjecie z wyswietlacza telefonu mojego faceta to tek wkjene w tych wakacji, wiec w miare nowehehe

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-12, 21:39   #184
Drzazga
Raczkowanie

GG do Drzazga

Ufff...ulzylo, ze Cie nie urazilam, bo ja tak wyskoczylam jak armata

Te wiedze stanikowa sama zdobylam dopiero pare lat temu, trafilam na pania - prawdziwego fachowca w doborze bielizny i ona mnie uswiadomila, dlaczego mi bylo tak niewygodnie i zle lezalo

Co do brzuszka, to wiem, o co Ci chodzi
W ogole wole brzuszki nawet z warstwa tluszczyku pod skora, ale takie, na ktorych widac "strukture", widac, ze wlascicielka nie ma obrzydzenia do ruchu, niz takie jak u wiekszosci modelek - owszem, plaskie, ale kosci biodrowe malo skory nie przebija, zebra wystaja, jedrnosci ciala brak i jest jasne, ze ta plaszczyzna zostala osiagnieta przez glodowke, a nie przez cwiczenia. Fuj

Akane, nie przejmuj sie tak jestem co prawda wyzsza, ale sadzac po wymiarach proporcje mam podobne - wielki cyc, talia, owszem, zaznaczona, biodra wezsze niz obwod w biuscie, a do tego pelne uda, w ogole nogi "konkretne", chociaz niby zwezaja sie gdzie trzeba. A jak chudne to zaczynam przypominac niektore bohaterki komiksow - klepsydra z balonikami w gornej czesci i mooocnymi udami.
W ogole to niesprawiedliwe, przez duze piersi zawsze na zdjeciach wychodze gruba, przez to w ogole nie cierpie fotek sobie robic.

Ale brzuszek masz juz fajny, naprawde, jesli sie widzi takie efekty wysilku to jest to najlepsza zacheta do dalszych staran
Stary 2005-11-12, 21:47   #185
Akane
Zakorzenienie

No dobra, uznałam, że nie będę tchórzem Po dzisiejszych wieczornych ćwiczeniach wskoczyłam w spodnie (w te co na mnie wiszą, ale lepsze one od negliżu ) i zrobiłam zdjęcie. Walczyłam jakiś czas ze sobą, czy je tu wrzucać - szczególnie, że zmachana wyglądam średnio urodziwie, ale trudno. Przynajmniej uwierzycie mi, że do bycia szczupłą naprawdę dużo mi brakuje Jedyne co mnie pociesza to to, że za kilka miesięcy będę miała kolejne porównanie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ja.jpg (20,2 KB, 2573 załadowań)
Akane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-12, 21:51   #186
mataner
Rozeznanie

GG do mataner
Thumbs up Dot.: Galeria :)

DRUDNIOWA SZATYNKA - dziewczyno wyglądasz ślicznie . Czy ci tego twój facet nie mówił ?

Nogi zawsze po wysiłku są troszke spuchnięte ale potem ... widać ze cos robisz a nie siedzisz godzinami przed telewizorem
mataner jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-12, 21:55   #187
mataner
Rozeznanie

GG do mataner
Thumbs up Dot.: Galeria :)

AKANE - bardzo ładna z ciebie kobitka Według mnie jest OK ale jeśli uważasz ze będziesz się lepiej czuła troszke szczuplejsza to też nie będzie żle ale nie jest to konieczne

Jejku kiedy ja tak będe wyglądać ???
mataner jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-12, 21:58   #188
Akane
Zakorzenienie

Średnio ładna - szczególnie, że na tej fotce do bólu widać tę moją nieszczęsną, mocną sylwetkę Nie wiem, czy kiedykolwiek uda mi się być osobą przynajmniej w 50% filigranową - a takie są zazwyczaj dziewczyny mojego wzrostu. Natura zrobiła sobie niezły żart
Stary 2005-11-12, 21:59   #189
Drzazga
Raczkowanie

GG do Drzazga

Przesadzasz, wygladasz naprawde ladnie i juz!
Stary 2005-11-13, 07:50   #190
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mataner
DRUDNIOWA SZATYNKA - dziewczyno wyglądasz ślicznie . Czy ci tego twój facet nie mówił ?

Nogi zawsze po wysiłku są troszke spuchnięte ale potem ... widać ze cos robisz a nie siedzisz godzinami przed telewizorem
Mówił, ale i tak mu nie wierze
Daję jeszcze raz moje, przynajmniej tak mi się wydaje, męskie odnóża po rowerze. Pozostałe fotki dla równowagi

Edytowane przez grudniowa-szatynka
Czas edycji: 2006-11-16 o 21:34
grudniowa-szatynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 07:51   #191
niunia-sfd
Raczkowanie

wow... wasze efekty szokuja i naprawde mobilizuja do pracy...
gratuluje dziewczyny...
Stary 2005-11-13, 07:56   #192
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Akane!
Wydaje mi się, że mam a raczej miałam podobny problem do Twojego. Zawsze miałam szczupły brzuch, małe ramiona, za to pupę, biodra i uda nieproporcjonalnie większe. Do najwyższych też nie należę, mam jakieś 164 cm. [wtedy miałam może 158?] Walczyłam z tym i walczyłam i nic. Urosłam. Jest trochę lepiej ale nie idealnie, wciąż mam tłuszcz w tych samych miejscach pomimo intensywnych ćwiczen czy jazdy na rowerze. Sama wiesz, że już nie urośniesz, ale uwierz w to, że można wyszczuplić sylwetkę ćwiczeniami. Ja w to wierzę, mimo że efekty są bardzo powolne. Ale są
Gdy nie opuszczam treningów i dużo biegam w ciągu tygodnia zauważam po jakimś czasie zeszczuplenie nóg. Próbowałaś kiedyś wpleść w plan treningów jogging?
Kurczę, chciałabym Ci jakoś pomóc bo widzę jak bardzo się starasz
Stary 2005-11-13, 08:00   #193
Akane
Zakorzenienie

Obawiam się, że nie mogę za dużo ćwiczyć, bo wzmocnię sylwetkę jeszcze bardziej, a nie o to mi chodzi. W przeciwieństwie do Ciebie nie mam też wąskich ramion - wręcz przeciwnie, są one szerokie. Pociesza mnie nieco fakt, że jestem w miarę proporcjonalna, ale to i tak marna pociecha. Wczoraj złapałam po tej fotce totalnego doła, bo dotarło do mnie, że przy takiej budowie jak moja nie mam raczej szans na bycie szczupłą. I szlag mnie ciężki trafił, bo wcześniej starałam się udawać, że może jednak nie jest tak źle.
Stary 2005-11-13, 08:12   #194
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Nie jestem specjalistką od sportu ani fitnessu, ale od sportu na pewno nie rozrosną Ci się mięśnie a już na pewno nie od lekkiego joggingu
Nie wydaje mi się, aby na Twoich nogach nie było ani grama tłuszczu. Zresztą sama wiesz to najlepiej, czy jest to tłuszcz czy mięśnie. Jeśli jest - możesz zrzucić to np. bieganiem, pływaniem, innym aerobem. Mięśnie mogą Ci się rozrozsnąć przy niegach sprinterskich ale nie przy truchcie
Jeśli czujesz, że nic już nie da się zrobić, bo taką masz budowę popatrz na Suzanę - jej też to wmawiali, a jednak dopięła swego

Najgorsze co możesz teraz zrobić to poddać się wewnętrznie. Popatrz ile już zrobiłaś i jak mało jeszcze przed Toba!
Stary 2005-11-13, 08:16   #195
Akane
Zakorzenienie

Może i masz rację, chociaż Suzana ma zupełnie inną budowę niż ja... Rozrostu mięśni boję się panicznie Ale masz rację, od joggingu powinnam wysmukleć, nie się wzmocnić. Zastanowię się nad tym I pogadam z Suzanką i Inch, może one coś wymyślą
Ech, niewykluczone, że ten dół głównie jest związany z nadciąganiem "trudnych dni". Wszystko mnie drażni i wywołuje chęć wylewania hektolitrów łez...
Stary 2005-11-13, 08:23   #196
niunia-sfd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Akane
Obawiam się, że nie mogę za dużo ćwiczyć, bo wzmocnię sylwetkę jeszcze bardziej, a nie o to mi chodzi. W przeciwieństwie do Ciebie nie mam też wąskich ramion - wręcz przeciwnie, są one szerokie. Pociesza mnie nieco fakt, że jestem w miarę proporcjonalna, ale to i tak marna pociecha. Wczoraj złapałam po tej fotce totalnego doła, bo dotarło do mnie, że przy takiej budowie jak moja nie mam raczej szans na bycie szczupłą. I szlag mnie ciężki trafił, bo wcześniej starałam się udawać, że może jednak nie jest tak źle.
jak kiedys sama powiedzilas mamy podobna budowe... tez mam masywne ramiona nio i jeszcze nogi kiedys inaczej wygladalam (foto w rozowej bluzeczce) ale to byl okres kiedy jeszcze nie cwiczylam nie bralam anty no i nie mialam takich stresow (fota robiona 3 lata temu- waga 43kg)... jak wiadomo z czasem przybiera sie gnieniegdzie...i teraz pracuje nad soba ale juz nie chce taki odstajacych lopatek tylko ladne zgrabne sportowe cialko... to foto w domalowanej bieliznie to moja obecna figura... nad ktora jest jeszcze duzo pracy...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dawno.jpg (48,8 KB, 2286 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20040720202031.jpg (48,4 KB, 1748 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hyt.JPG (11,6 KB, 3376 załadowań)
Stary 2005-11-13, 08:30   #197
Akane
Zakorzenienie

Niunia, tchnęłaś we mnie nową nadzieję Myślisz, że przy ciężkiej pracy udałoby mi się osiągnąć przynajmniej zbliżone do Twoich efekty?
Stary 2005-11-13, 08:34   #198
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Akana wygladasz swietnie i wedlug mnie nie musisz sie juz wieej odchudzac ale jesli chces.. tylko ze za duzo kochana bo bedziez po prostu za chuda.

Niunia a Twoja fogura strasznie mi sie podobaMoze sama kiedys bede mogla pokazac sie w calosci, ale oczywiscie zadowolona ze swojego cialka
Stary 2005-11-13, 08:41   #199
niunia-sfd
Raczkowanie

heh moja obecna figura mi sie nie podoba duzo pracy nad nia poprzednia w sumie tez nie za bardzo bo bylam chuda odstawaly mi kosci i brzuch byl taki bezwyrazowy... teraz chce zmniejszyc obwody i odkryc troche miesni ktorych zlapalam dzieki treningom...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-13, 08:59   #200
Cartil
Raczkowanie

ojoj ...do czego to doszło że szczupłe dziewczyny uważają że są za grube
wiem że dążycie do wyglądu modelek i chcecie mieć [dosłownie] odstające kości biodrowe, mieć rozmiar 36 i płaski brzuch -tylko po co ?
Akane jesteś szczupła, tak samo Niunia ..
za niedługo forum fitness zamieni się w pro-ana -a ja się wcale nie zdziwie .
Cartil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 09:09   #201
niunia-sfd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cartil
wiem że dążycie do wyglądu modelek i chcecie mieć [dosłownie] odstające kości biodrowe, mieć rozmiar 36 i płaski brzuch -tylko po co ?
oj nie... ja codzinnie po treningu cos slodkiego wszamacam... i nie zalezy mi na jak najnizszej wadze lecz na poziomie BF... nie lubi cchudzielcow... lubie natomiast ladne wysportowane ciala z zarysowanym miesniem... moj chlopak jest trojboista silowym nio i jeszcze zaczyna zabawe z kulturystyka i on nie lubi wieszakow wiecnie bede nim :-D
Stary 2005-11-13, 09:16   #202
Akane
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cartil
Primo: z taką sylwetką jak moja nie można być szczupłą Przyjrzyj się uważniej zdjęciu, na którym widać całą moją sylwetkę. Sorki, ale widziałam szczuplejsze dziewczyny
Secudno: nie marzę o wystających kościach, ponieważ uważam, że to nieestetyczne, a na wychudzone modelki spoglądam ze wstrętem (gusta bywają różne).
Tertio: poczytaj uważniej wątki na tym forum, a zrozumiesz, że propagujemy zdrowy tryb życia i zdrowe odżywianie, a nie jedzenia stanowczo odradzamy.
Stary 2005-11-13, 09:26   #203
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Akane nie przejmuj sie! najlepiej skrytykowac wszystko. łacznie z tym, ze ktos wylewa z siebie hektolitry potu przy podnoszeniu ciezarow. a mnie zastanawia dlaczego krytykuje sie dziewczyny cwiczace a nie mowi sie nic zlego tym, ktore maja spora nadwage? Dokonałaś super przemiany, jestem z Ciebie dumna. A Niunia sie nie odchudza o ile dobre kojarze, a ostro cwiczy. a to roznica. a moze nie? bo cwiczenie nie zawsze oznacza gubienie zgednych kilogramow....

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 09:38   #204
niunia-sfd
Raczkowanie

doslownie nie odchudzam sie... inwestuje w treningi i poprostu nie obrzeram sie ale cdzinnie jakis batonik idzie... jak mowie kg to nie wszystko...
Stary 2005-11-13, 09:57   #205
inch
Zakorzenienie

Akane, wysmuklenie sylwetki przyniosą aeroby. Ja miałam dotad bardzo masywną sylwetke, dużo w przeszłości ćwiczyłam, rozrośnięte mięsnie po czesci przykrywał tłuszcz. Odkad zaczełam biegac stałam się smuklejsza. Naprawde nie masz sie czego obawiac. Jogging, lekki trucht czy marszobiegi to naprawde super sprawa. Nie wiem tylko, czy listopad przyniesie odpowiednie warunki do biegania dla początkujących. Wtedy bez dobrych butów się nie obejdzie. Zawsze możesz jednak postawić na ćwiczenia w domu

Szatynko, gdzie sa robione te zdjęcia?
Wow! Jaki mięsień czworogłowy! Jestem pod wrażeniem!!
inch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 09:59   #206
inch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suzana
bo cwiczenie nie zawsze oznacza gubienie zgednych kilogramow....

zróbmy z tych słów szyld jakiś, albo baner, żeby pokazywał się przy każdym wejściu na f. fitness
inch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 10:04   #207
Akane
Zakorzenienie

Ok, przekonałyście mnie Zamieniam ćwiczenia siłowe na aeroby. A biegać zacznę od wiosny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-13, 10:04   #208
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Suzana trafnie powiedziane.
Inch dobry pomysl zeczywiscie przydalo by sie.

A ja wlansie zrobilam sobie zdjecia, ale mam bawy czy je tu wkleic.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2005-11-13, 10:05   #209
Akane
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko
Suzana trafnie powiedziane.
Inch dobry pomysl zeczywiscie przydalo by sie.

A ja wlansie zrobilam sobie zdjecia, ale mam bawy czy je tu wkleic.
Wklejaj ma.ko. Jeżeli ja się odważyłam, to Ty naprawdę nie masz czego się obawiać. Jestem przekonana, że wyglądasz super
Stary 2005-11-13, 10:11   #210
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

No dobra wkleje, ale zaznaczam, ze jestem bez sniadania(a na czczo moj brzuch wyglada o wiele lepiej niz po jakimkolwiek nawet malym posilku). i nie przerazcie sie balaganu w pokoju

Qrcze chyba jest jakies przeciazenie sieci bo nie moge zalaczyc. Ale zrobie to jak tylko bed emiala taka mozliwosc

Leoś 29.12.2014 
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości