![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: =((
Dziewczyno, na wszystko przyjdzie czas! Nie sugeruj się koleżankami, nigdy. Nie warto też iść z pierwszym lepszym do łóżka, ważne jest, byś była pewna, że tego chcesz, by potem niczego nie żałować. Nie martw się tym, że nie masz teraz chłopaka, nic na siłę. Powtarzam, na wszystko przyjdzie czas. I na chłopaka, i na seks. Tymczasem możesz zająć się pożyteczniejszymi rzeczami
![]() (Uch, ale wpadłam w moralizatorski ton ![]()
#182 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;3069312]gdzie Ty masz rozum?
![]() Patryk, średnio podoba mi się ten twój post :/ myślę, że drobna korekta by się przydała ![]()
![]() |
#184 |
Mrs Mrau
|
![]() rozumiem,że to ironia ale mogłaby być trochę w innym tonie |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Konto usunięte
|
znowu na mnie siadly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Mrs Mrau
|
[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;3069841]znowu na mnie siadly
![]() ![]() chciałbyś |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
hm.. moj pierwszy raz był za granicą, morze śródziemne, pólwysep iberyjski, hm... bajka
![]() ![]() a moj pierwszy raz z obecnym TZ odbył się na jego łódce, na jeziorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
#190 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój pierwszy raz
brak postu
Edytowane przez Anness Czas edycji: 2012-08-11 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
ja daty nie pamietam
![]() teraz jest nam ze soba baaardzo dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nic nie mowilam ![]()
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
wiem, wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
Nie ma co opowiadac... jedna wielka pomylka.... =\
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
Hehe gleba troszke ze mnie, a raczej z mojej kolezanki. Założyła mi tutaj konto, napisala tamten post dla gleby i porozsylala klu kolezankom. Na całe szczęście odzyskalam haslo i je natychmiast zmienilam. Uff... troche sie wkurzylam...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
![]() Nie pisze się nikomu o śmierci nawet żartem! I proszę się 10 razy zastanowić zanim znowu klepniesz post o sznurze... ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-01-05 o 21:43 Powód: Post pod postem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
a mój pierwszy raz był króciutki. Znaczy samo zbliżenie,bo sama gra wstępna trwała kilka godzin ( no ja nie wiem co my robiliśmy przez ten czas... tak to szybko zlecialo) ale za drugim razem sobie odbiliśmy ... było idealnie,sami w domu,ciemno ( bo prądu nie było jeszcze ),kilka godzinek kochaliśmy sie przy rozpalonym kominku ... ahhh wspomnienia
![]() Kamcia,znajdziesz odpowiedniego faceta kiedyś i poczujesz ze to ten moment. Nie warto sie spieszyc... a juz napewno nie sugerowac sie kolaznkami - miec troche oleju w głowie. Seks w tym wieku to nic pozytywnygo, w 99,9% dobrze bys nie wspominała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
8.10.2006 Miałam 18 lat, on 25. Po 3 miesiącach znajomości. Spontaniczne, zupełnie niezaplanowane, na niewygodnej kanapie, w niewygodnej pozycji i bolało cholernie... Właściwie to sama nie wiem czy żałuję, że to się stało, czy nie. Wiem tylko, że w tamtej chwili niczego w życiu nie byłam bardziej pewna, jak tego, że chcę to zrobić właśnie z nim... Chociaż... Czasami zastanawiam się jakby to było, gdybyśmy poczekali z tym jeszcze trochę... Jak na razie jesteśmy wciąż razem...
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
tp faktycznie dlugo cie namawial
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Najśmieszniejsze jest to, że często dziewczyny po swoim pierwszym razie czują się już takie dorosłe ... przecież to jest tylko i wyłacznie dowód na to, że do dorosłości im jeszcze daleko, ojjj daleko.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Przezłośliwą.Nie,żebym Ci źle życzyła,ale coś mi mówi że niedługo gorzko zapłaczesz...Skoro chłopak nie potrafił zrozumieć,że jesteś za młoda i Cię tak intensywnie namawiał,to niezbyt dobra partia chyba.
#204 |
Zadomowienie
|
Ja swój pierwszy raz przeżyłam w te wakacje... nad morzem
![]() Miałam ( i ciągle mam) 19 lat a on 21 , było to pod wpływem chwili, impulsu. Po prostu podczas wędrówki z kumpelą (z którąpojechałam nad morze) z klubu do klubu zaczepił mnie na plaży jakiś chłopak... Chwile porozmawialiśmy, przedstawił mi swoich znajomych i postanowiliśmy że chwile posiedzimy na plaży i razem pójdziemy na impreze. Impreza była bardzo udana, jednak w pewnym momencie mój współtowarzysz zaproponował żebyśmy wyszli na chwile na dwór... była ciepła letnia noc. Jak było dalej nie trudno się domyśleć: taxi, mieliśmy jechać do mnie, ale tak wybrzydzałam więc skończyło się na ... tak tak... na plaży ... aah bardzo miło to wspominam. Nic mnie nie bolało, może dlatego że pieszczoty dość zaawansowane miałam już za sobą z innym partnerem (ale nie stricte stosunek). Po całym zbliżeniu wróciliśmy do klubu, który był już zamknięty ( ![]() ![]() Więcej tego chłopaka nie widziałam jednak mam jedno nasze wspóle zdjęcie... Wyjechał spowrotem za granice... Jednak utrzymujemy kontakt smsowy i na gg ... na początku nie mogłam przestać o nim myśleć... wydawał mi się idealny i właściwie myśle że jeśli dane byłoby nam więcej czasu, albo on mieszkałby w Polsce a najlepie jw tym samym mieście co ja to bylibyśmy razem. A tak ... mi już przeszło bo dawno go nie widziałam, pozatym miłość na odległość to nie dla mnie. Chociaż na święta przyjechał do Gdańska do rodziców... więc kto wie, może jak będzie czas to się spotkamy na powtórke znad morza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
moj pierwszy raz .. beznadziejny. nie ten facet, nie ten czas, nie to miejsce.
#206 |
Przyczajenie
|
moj pierwszy raz...:)
powiedzcie jak to było w waszym przypadku z tym pierwszym razem...?w jakich okolicznosciach...?gdzie. ..?i czy był fajnie tak jak sobie tego wymazyłyscie...?czy kochanie sie sprawia wam przyjemnosc...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moj pierwszy raz...:)
Po pierwsze, wątek na forum seks, a nie na plotkowe.
Po drugie, wyszukiwarka. Jest już taki wątek. Wyszukanie go zajęło mi jakąś minutę. |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#210 |
Zakorzenienie
|
wyszukiwarka naprawde nie gryzie...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.