|
|
#181 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: czy to jest normalne?
Cytat:
Skoro tak niby idziesz dalej to idź stąd i daj pannieatopowej żyć. |
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę zakończ tę dyskusję tutaj, bo wychodzi z Ciebie jeszcze większy burak. Nie znałam Cię takiego.
|
|
|
|
#183 |
|
BAN stały
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5119527 6]Randam, a teraz przez chwilę pomyśl jak dorosły człowiek. Po kiego grzyba udzielasz się tutaj?[/QUOTE]
Bo lubie czytać o tym jak smarujecie mi tyłek
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Wstaw więcej uśmiechniętych emotek, na pewno będziesz wtedy jeszcze bardziej chłodny xd |
|
|
|
|
|
#185 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ty też pokazałaś teraz swoje oblicze ![]() Dlaczego nie dasz tutaj wpisu z gg z tego co ci pisałem i o co cię prosiłem ?,chciałem abys pracowałą blisko, była częściej w domu,nie było cię gdy potrzebowałem,a potrzebowałem cię i to bardzo,prosiłem o zmiane pracy ale ty nie chciałaś,wolałaś większe zarobki itd.Ostatnimi czasy czułem się samotny i brakowało mi Ciebie,nawet pisałem ci abys cos blizej znalazła ale tez znowu było nie. |
|
|
|
|
|
#186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
Ja tylko od siebie dodam, ze psuć się zaczęło między nami niecały miesiąc temu. Poznałeś ją wcześniej. Ciekawe dlaczego sie popsuło
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2015-04-27 o 17:12 |
||
|
|
|
|
#187 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wybierałem Ciebie, z nią łączy mnie tylko przyjazn i nic wiecej,nawet ustalilismy to sobie na początku naszej znajomosci żeby nie było niedomówień.Nie musisz mi wierzyć, wmawiaj sobi dalej że ja z nią romansuje,możesz nawet sobie wmawiać że z nią spałem ale to tylko bedzie twoje wmawianie . Ja nie jestem agresywny i Cię nie atakuję,tak jak i ty wylewam żale.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Nie Randam. Jakbym była najwazniejsza zerwałbyś z nia kontakt, tylko dlatego że jestem ważniejsza a to co pisaliście mnie bolało. Jak mówiłam, ja dla faceta to bym zrobiła. Widać kto był ważniejszy. Po co prowadzimy tę dyskusję tutaj? Może prowadź na czacie na którym ją poznałeś? Pomysl sobie po co w ogole zajęty facet wchodzi na czat? Poznaje kobiety. Ja nie poznawałam mężczyzn. Bo miałam Ciebie i nie potrzebowałam.
Nie potrafiłeś mnie przekonać, że nie kłamałes. Nie jestem idiotką aby w to uwierzyć.
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
"Powiem Ci jeszcze że jej mąż wie o wszystkim,jakoś nie robi takiej afery ,a kontaktując się z nim zrobisz z siebie głupią,a głupia nie jesteś "
Nie obrażaj inteligencji ludzi czytających wątek. I nie stresuj się tak-może dostaniesz w klupę a może nie. |
|
|
|
|
#190 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jeszcze próbujesz winę zrzucić na autorke. Dużo pracowała to Tobie się flirt nalezal? Koszmar. |
|
|
|
|
|
#192 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie umie wytłumaczyć, dlaczego z nią kontaktu zerwać nie mógł a ze mną umiał. Tak sie traktuje ukochaną? Gdybym to ja zrobiła taki błąd wiedziałabym co robić: zerwać, przyjeżdżać, przepraszać, przekonać kto jest najważniejszy. On sobie odpuscił "albo zaakceptujesz ją albo spadaj".
|
|
|
#195 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#196 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no oczywiście, to autorki wina, że ją zdradziłeś. |
|
|
|
|
|
#198 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jesteś upośledzona czy co? nie zdradziłem jej.Nikogo dookoła nie obwiniam,nawet jej. |
|
|
|
|
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy widzą fałsz w Twoich słowach, nie tylko ja. Nie ma ani jednej osoby, która twierdzi, ze to normalne. Jeśli uważałeś, że pisanie takie z koleżanką jest normalne, to nie dorosłeś do związku. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Daj mi w końcu spokój. Daj mi się z siebie wyleczyć. Będę miała szansę trafić na faceta, ktory wie że tego typu wyznania są kierowane tylko do jednej osoby. Kto traktuje mnie powaznie. Powazniej niż koleżanki. Mowisz, że on wie? A kto mi pisał, ze tamta pisała, że jakby jej mąż sie dowiedział to by ją rzucił? Nie istnieje żadej normalny facet, który pozwoli na takie pisanie. Zaden facet, żadne kobieta. Mowię o powaznych dorosłych ludziach.
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2015-04-27 o 17:40 |
||
|
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Jasne, napisz jeszcze że z psem też pragniesz się kąpać nago w wannie. Takie teksty do obcej laski wali się tylko podczas flirtu, trzepania konia, albo wtedy gdy jesteś gejem i piszesz do swojej najlepszej psiapsióły poznanej na shoppingu. Masakra, gdybym przeczytała że mój chłop wypisuje do obcych lasek tak żałosne teksty to bym się pod ziemię zapadła, że z nim tyle lat byłam. Walisz ściemę aż miło. Twoja oficjalna wersja jest taka, że gadki szmatki z koleżanką to nic, mąż o wszystkim wie, chodzicie sobie na piwko i w ogóle śmiejecie się do rozpuku z całej historii, tylko pannaatopowoa nie chce dostrzec tego jak ta cała historia jest niesamowicie zabawna. Z drugiej strony wściekasz się na wiadomość że chce informować męża koleżanki od flirtu, zarzucasz dziewczynie że Cię biedaczka samego zostawiała dlatego Ty szukałeś pociechy w internecie. No to jak to w końcu jest? Dlaczego nie namówisz męża swojej psiapsióły żeby wykonał telefon do pannyatopowej i wyjaśnił jej śmieszność całej historii? Przecież jesteście takimi przyjaciółmi, chodzicie razem na browarka, jaki to dla niego problem? |
|
|
|
|
#201 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kamila Napisz tam ze jeśli tak bardzo chce to mogę jej dać namiar na mojego męża nie będzie musiała się męczyć żeby jakiś kontakt do niego znaleźć... |
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Pytanie tylko dlaczego Cię nie obchodzi co ja o tym myślę? I tu kolejna kwestia. To moje uczucia maja być najwazniejsze nie męża, nie koleżanki, ale moje. A kontakt możesz dać. Może on mi wytłumaczy co w tym zabawnego?
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2015-04-27 o 17:47 |
|
|
|
|
|
#203 |
|
BAN stały
|
Obchodzi, dlatego tu jestem i chce ci przemówić wkońcu do rozsądku i do tego że zemsta ci nic nie da,moge ci udostępnić kontakt jesli chcesz... ale mówie ci ze on mysli tak jak ja.Pisalismy tak w żartach co ci mowiłem jak ostatnio rozmawialiśmy
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Facet, gdybyś miał jaja to od razu zorganizowałbyś spotkanie Twoje, pannyatopowej, laski od flirtu i jej męża. Szkoda tylko że pannaatopowa nie ma skanów z Waszych rozmów, bo może mężulek widział tylko 1/2 wiadomości jeszcze nie pokasowanych. Tak zrobiłby każdy normalny człowiek oskarżony o zdradę, zwłaszcza że Twoja dziewczyna miała do tego powody czarno na białym. Ty się wijesz jak piskorz, odwodzisz ją od tego pomysłu zamiast zachęcać, na dodatek piszesz jej że zachowa się głupio (!) jak napiszę do męża, a przecież tak głupia to ona nie jest...
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Konto usunięte
|
O boziu jaki beznadziejny facet. Powinnaś tej lasce podziękować, bo dzięki niej wyszło szydlo z worka i szybciej znajdziesz kogoś lepszego
|
|
|
|
|
#206 |
|
BAN stały
|
Pannaatopowa odblokuj Kamile na gg,poda Ci sama numer do męża
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz? Nie odpowiedziałeś na pytanie. Dlaczego nie liczyłeś się z moimi uczuciami? On wiedzial a ja? Chowaleś tel. I powiedziałam Ci. Dla mnie to zdrada i koniec. Daj mi ten kontakt. Zadzwonię do niego i porozmawiam
|
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
A na dodatek laska z neta bardzo oburzona, że musi udostępniać kontakt do męża bo "nie będzie musiała sama szukać". To nie trzeba było wypisywać durnot do zajętego faceta, nie miałaby biedaczka problemu.
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
Tylko upewnij się że to faktycznie ten mąż, a nie jego kumpel który podszywa się pod męża. |
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Sam możesz mi wysłac na tel. Nie mam potrzeby z nią rozmawiac.
Dla Ciebie nie jest ważne, co ja czuję, że dla mnie nie jest to dopuszczalne. Wg Ciebie mnie nie zdradziłeś a to co ja myślę jest guzik warte. Miałeś mi tylko pokazać, że ja jestem najwaznijesza. A nie zrobiłeś w tym kierunki nic. Jak mowiłam, chcę mężczyzny dla którego moje uczucia i moje zdanie jest ważniejsze od zdania koleżanek. Dla mnie mężczyzna mój jest najważniejszy i koniec. ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#210 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.

,żaden grunt pod nogami mi się nie pali 

nie no oczywiście, to autorki wina, że ją zdradziłeś.