czy to jest normalne? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-27, 17:03   #181
Villga
Zadomowienie

Dot.: czy to jest normalne?

Cytat:
Napisane przez randam Pokaż wiadomość
On wie,żaden grunt pod nogami mi się nie pali

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Oczywiście, nawet piwo piłem z nim,a do tego czyta tutaj was
No i z czego się tak cieszysz?
Skoro tak niby idziesz dalej to idź stąd i daj pannieatopowej żyć.
Villga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 17:03   #182
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Możliwe, że zrobię. Skoro jest kretynem, który wierzy w kłamstwa - jego sprawa. Nic mi do tego. Mówiłam, że Ci nie wierzę i mimo wszystko napiszę?

Proszę zakończ tę dyskusję tutaj, bo wychodzi z Ciebie jeszcze większy burak. Nie znałam Cię takiego.

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 17:03   #183
randam
BAN stały

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5119527 6]Randam, a teraz przez chwilę pomyśl jak dorosły człowiek. Po kiego grzyba udzielasz się tutaj?[/QUOTE]

Bo lubie czytać o tym jak smarujecie mi tyłek
randam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 17:06   #184
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
Nie dosc, ze debil to jeszcze nie potrafi stawiac kropek i przecinkow.
Do pajaca - nie ma usprawiedliwienia na pisanie z kolezanka o kochaniu, tesknieniu czy wspolnych kapielach.
Ty, bo się w sądzie spotkacie xD

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:

Wstaw więcej uśmiechniętych emotek, na pewno będziesz wtedy jeszcze bardziej chłodny xd
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 17:07   #185
randam
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
Możliwe, że zrobię. Skoro jest kretynem, który wierzy w kłamstwa - jego sprawa. Nic mi do tego. Mówiłam, że Ci nie wierzę i mimo wszystko napiszę?

Proszę zakończ tę dyskusję tutaj, bo wychodzi z Ciebie jeszcze większy burak. Nie znałam Cię takiego.

Ty też pokazałaś teraz swoje oblicze

Dlaczego nie dasz tutaj wpisu z gg z tego co ci pisałem i o co cię prosiłem ?,chciałem abys pracowałą blisko, była częściej w domu,nie było cię gdy potrzebowałem,a potrzebowałem cię i to bardzo,prosiłem o zmiane pracy ale ty nie chciałaś,wolałaś większe zarobki itd.Ostatnimi czasy czułem się samotny i brakowało mi Ciebie,nawet pisałem ci abys cos blizej znalazła ale tez znowu było nie.
Stary 2015-04-27, 17:10   #186
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio Cię nie okłamałem,dostałaś całą prawdę na tacy,wszystko opisane największą szczerością,nawet zakłamania nie było.Zawsze wybierałem Ciebie,ale teraz jak ty to mówisz to bez znaczenia bo skoro wszystko zeszło z ciebie to i ze mnie zejdzie...
To powiedz mi dlaczego gdy miałeś do wyboru ją a mnie wybrałeś ją? Dlaczego nie było Cię tutaj i nie przekonałeś mnie do tego, że to ja jestem najważniejsza? Dla mojego faceta mam byc najważniejsza. Mowiłam Ci już że ja w takiej sytuacji dla Ciebie bym to zrobiła. A teraz pytam po co sie udzielasz? Nikt Cie tu nie zna. Dziewczyny chcą mi pomóc. Ja wylewam żale. Po cholere je czytasz?

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:

Dlaczego nie dasz tutaj wpisu z gg z tego co ci pisałem i o co cię prosiłem ?,chciałem abys pracowałą blisko, była częściej w domu,nie było cię gdy potrzebowałem,a potrzebowałem cię i to bardzo,prosiłem o zmiane pracy ale ty nie chciałaś,wolałaś większe zarobki itd.Ostatnimi czasy czułem się samotny i brakowało mi Ciebie,nawet pisałem ci abys cos blizej znalazła ale tez znowu było nie.
I znalazłeś sobie drugą? Równie daleko? Brawo. Tak wg Ciebie wygląda naprawianie związku? Czy myślisz, że na jesień nie chciałam zrezygnować i zamieszkać z Tobą? Chciałam bo Ty dla mnie byłeś najwazniejszy. Ale skoro ja widzę kto jest najważniejszy dla Ciebie to nie mam więcej nic do powiedzenia na ten temat. Mam nadzieję, tylko że znajdę faceta, ktory nie wyłozy się na pierwszym zakręcie a spróbuje naprawić to co się psuje

Ja tylko od siebie dodam, ze psuć się zaczęło między nami niecały miesiąc temu. Poznałeś ją wcześniej. Ciekawe dlaczego sie popsuło

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.

Edytowane przez pannaatopowa
Czas edycji: 2015-04-27 o 17:12
Stary 2015-04-27, 17:12   #187
randam
BAN stały

Cytat:
To powiedz mi dlaczego gdy miałeś do wyboru ją a mnie wybrałeś ją? Dlaczego nie było Cię tutaj i nie przekonałeś mnie do tego, że to ja jestem najważniejsza? Dla mojego faceta mam byc najważniejsza. Mowiłam Ci już że ja w takiej sytuacji dla Ciebie bym to zrobiła. A teraz pytam po co sie udzielasz? Nikt Cie tu nie zna. Dziewczyny chcą mi pomóc. Ja wylewam żale. Po cholere je czytasz?

Wybierałem Ciebie, z nią łączy mnie tylko przyjazn i nic wiecej,nawet ustalilismy to sobie na początku naszej znajomosci żeby nie było niedomówień.Nie musisz mi wierzyć, wmawiaj sobi dalej że ja z nią romansuje,możesz nawet sobie wmawiać że z nią spałem ale to tylko bedzie twoje wmawianie. Ja nie jestem agresywny i Cię nie atakuję,tak jak i ty wylewam żale.
Stary 2015-04-27, 17:16   #188
pannaatopowa
Zakorzenienie

Nie Randam. Jakbym była najwazniejsza zerwałbyś z nia kontakt, tylko dlatego że jestem ważniejsza a to co pisaliście mnie bolało. Jak mówiłam, ja dla faceta to bym zrobiła. Widać kto był ważniejszy. Po co prowadzimy tę dyskusję tutaj? Może prowadź na czacie na którym ją poznałeś? Pomysl sobie po co w ogole zajęty facet wchodzi na czat? Poznaje kobiety. Ja nie poznawałam mężczyzn. Bo miałam Ciebie i nie potrzebowałam.

Nie potrafiłeś mnie przekonać, że nie kłamałes. Nie jestem idiotką aby w to uwierzyć.

Stary 2015-04-27, 17:19   #189
wolny lopes
Raczkowanie

"Powiem Ci jeszcze że jej mąż wie o wszystkim,jakoś nie robi takiej afery ,a kontaktując się z nim zrobisz z siebie głupią,a głupia nie jesteś "

Nie obrażaj inteligencji ludzi czytających wątek.
I nie stresuj się tak-może dostaniesz w klupę a może nie.
wolny lopes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 17:22   #190
randam
BAN stały

Cytat:
Nie Randam. Jakbym była najwazniejsza zerwałbyś z nia kontakt, tylko dlatego że jestem ważniejsza a to co pisaliście mnie bolało. Jak mówiłam, ja dla faceta to bym zrobiła. Widać kto był ważniejszy. Po co prowadzimy tę dyskusję tutaj? Może prowadź na czacie na którym ją poznałeś? Pomysl sobie po co w ogole zajęty facet wchodzi na czat? Poznaje kobiety. Ja nie poznawałam mężczyzn. Bo miałam Ciebie i nie potrzebowałam.

Nie potrafiłeś mnie przekonać, że nie kłamałes. Nie jestem idiotką aby w to uwierzyć.
Na czat wchodziłem aby poznac nowych ludzi a nie kochanki,a poza tym siedziałem sam w domu bo ty zawsze byłas w pracy,ale koniec tej dyskusji i pozdrów tego goscia co poznałaś
Stary 2015-04-27, 17:25   #191
Villga
Zadomowienie

Cytat:
Na czat wchodziłem aby poznac nowych ludzi a nie kochanki,a poza tym siedziałem sam w domu bo ty zawsze byłas w pracy,ale koniec tej dyskusji i pozdrów tego goscia co poznałaś
I wszystkim tym nowym ludziom wyznawales miłość i proponowales wspólna kapiel?
I jeszcze próbujesz winę zrzucić na autorke. Dużo pracowała to Tobie się flirt nalezal?
Koszmar.
Stary 2015-04-27, 17:27   #192
randam
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość
I wszystkim tym nowym ludziom wyznawales miłość i proponowales wspólna kapiel?
I jeszcze próbujesz winę zrzucić na autorke. Dużo pracowała to Tobie się flirt nalezal?
Koszmar.

Nawet rodzicom wyznaje miłosc i swojemu psu i chomikowi.
Stary 2015-04-27, 17:28   #193
Villga
Zadomowienie

Cytat:
No istny anioł!
Stary 2015-04-27, 17:29   #194
pannaatopowa
Zakorzenienie

Nawet nie umie wytłumaczyć, dlaczego z nią kontaktu zerwać nie mógł a ze mną umiał. Tak sie traktuje ukochaną? Gdybym to ja zrobiła taki błąd wiedziałabym co robić: zerwać, przyjeżdżać, przepraszać, przekonać kto jest najważniejszy. On sobie odpuscił "albo zaakceptujesz ją albo spadaj".

Stary 2015-04-27, 17:32   #195
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Tacie też piszesz o wspólnych kąpielach?
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 17:32   #196
randam
BAN stały

Cytat:
Nawet nie umie wytłumaczyć, dlaczego z nią kontaktu zerwać nie mógł a ze mną umiał. Tak sie traktuje ukochaną? Gdybym to ja zrobiła taki błąd wiedziałabym co robić: zerwać, przyjeżdżać, przepraszać, przekonać kto jest najważniejszy. On sobie odpuscił "albo zaakceptujesz ją albo spadaj".
Sama chciałaś zerwać kontakt,ja nie chciałem,to ty mnie zablokowałaś a nie ja ciebie.z nią nie zerwałem kontaktu bo fajnie nam się rozmawia ze sobą,mamy wiele wspólnych tematów itd i bez podtekstów.Przyjechałem do Ciebie,zapomniałaś ? próbowałem ci do głowy troszke wbić prawdy której nie przyjełaś.
Stary 2015-04-27, 17:34   #197
Merys
Zakorzenienie

Cytat:

Wtf? co za typ nie no oczywiście, to autorki wina, że ją zdradziłeś. Miejże odrobinę jaj i skończ zrzucać winę na wszystkich dookoła. W sumie, to nawet lepiej, że pokazałeś na co cię stać, przynajmniej dziewczyna szybko o tobie zapomni i nie będzie marnowała czasu na pseudo faceta.
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 17:36   #198
randam
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Merys Pokaż wiadomość
Wtf? co za typ nie no oczywiście, to autorki wina, że ją zdradziłeś. Miejże odrobinę jaj i skończ zrzucać winę na wszystkich dookoła. W sumie, to nawet lepiej, że pokazałeś na co cię stać, przynajmniej dziewczyna szybko o tobie zapomni i nie będzie marnowała czasu na pseudo faceta.

Jesteś upośledzona czy co? nie zdradziłem jej.Nikogo dookoła nie obwiniam,nawet jej.
Stary 2015-04-27, 17:38   #199
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Sama chciałaś zerwać kontakt,ja nie chciałem,to ty mnie zablokowałaś a nie ja ciebie.z nią nie zerwałem kontaktu bo fajnie nam się rozmawia ze sobą,mamy wiele wspólnych tematów itd i bez podtekstów.Przyjechałem do Ciebie,zapomniałaś ? próbowałem ci do głowy troszke wbić prawdy której nie przyjełaś.
Nie potrafisz napisać dlaczego z nią tak pisałeś i dlaczego nie chcialeś zerwać kontaktu. To ja miałam być najważniejsza. Nie umiesz sie wytłumaczyć z tej calej sytuacji. Widziałam co czytałam. Widziałam jak sie zachowujesz. Nie akceptuję takich akcji i zerwanie konkaktu jest jedynym wyjściem dla mnie. Albo z nią, albo ze mną.
Wszyscy widzą fałsz w Twoich słowach, nie tylko ja. Nie ma ani jednej osoby, która twierdzi, ze to normalne. Jeśli uważałeś, że pisanie takie z koleżanką jest normalne, to nie dorosłeś do związku.

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Jesteś upośledzona czy co? nie zdradziłem jej.Nikogo dookoła nie obwiniam,nawet jej.
Nie musiałeś z nią spać aby mnie zdradzić. "Kocham Cię" pisane do innej kobiety jest zdradą. Koniec kropka. Jeśli tego nie rozumiesz to chyba nie dorosłeś do poważnego związku

Daj mi w końcu spokój. Daj mi się z siebie wyleczyć. Będę miała szansę trafić na faceta, ktory wie że tego typu wyznania są kierowane tylko do jednej osoby. Kto traktuje mnie powaznie. Powazniej niż koleżanki.

Mowisz, że on wie? A kto mi pisał, ze tamta pisała, że jakby jej mąż sie dowiedział to by ją rzucił? Nie istnieje żadej normalny facet, który pozwoli na takie pisanie. Zaden facet, żadne kobieta. Mowię o powaznych dorosłych ludziach.

Czas edycji: 2015-04-27 o 17:40
Stary 2015-04-27, 17:39   #200
emma8
Zadomowienie

Cytat:

Jasne, napisz jeszcze że z psem też pragniesz się kąpać nago w wannie. Takie teksty do obcej laski wali się tylko podczas flirtu, trzepania konia, albo wtedy gdy jesteś gejem i piszesz do swojej najlepszej psiapsióły poznanej na shoppingu. Masakra, gdybym przeczytała że mój chłop wypisuje do obcych lasek tak żałosne teksty to bym się pod ziemię zapadła, że z nim tyle lat byłam. Walisz ściemę aż miło. Twoja oficjalna wersja jest taka, że gadki szmatki z koleżanką to nic, mąż o wszystkim wie, chodzicie sobie na piwko i w ogóle śmiejecie się do rozpuku z całej historii, tylko pannaatopowoa nie chce dostrzec tego jak ta cała historia jest niesamowicie zabawna. Z drugiej strony wściekasz się na wiadomość że chce informować męża koleżanki od flirtu, zarzucasz dziewczynie że Cię biedaczka samego zostawiała dlatego Ty szukałeś pociechy w internecie. No to jak to w końcu jest? Dlaczego nie namówisz męża swojej psiapsióły żeby wykonał telefon do pannyatopowej i wyjaśnił jej śmieszność całej historii? Przecież jesteście takimi przyjaciółmi, chodzicie razem na browarka, jaki to dla niego problem?
emma8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 17:42   #201
randam
BAN stały

Cytat:
Napisane przez emma8 Pokaż wiadomość
Jasne, napisz jeszcze że z psem też pragniesz się kąpać nago w wannie. Takie teksty do obcej laski wali się tylko podczas flirtu, trzepania konia, albo wtedy gdy jesteś gejem i piszesz do swojej najlepszej psiapsióły poznanej na shoppingu. Masakra, gdybym przeczytała że mój chłop wypisuje do obcych lasek tak żałosne teksty to bym się pod ziemię zapadła, że z nim tyle lat byłam. Walisz ściemę aż miło. Twoja oficjalna wersja jest taka, że gadki szmatki z koleżanką to nic, mąż o wszystkim wie, chodzicie sobie na piwko i w ogóle śmiejecie się do rozpuku z całej historii, tylko pannaatopowoa nie chce dostrzec tego jak ta cała historia jest niesamowicie zabawna. Z drugiej strony wściekasz się na wiadomość że chce informować męża koleżanki od flirtu, zarzucasz dziewczynie że Cię biedaczka samego zostawiała dlatego Ty szukałeś pociechy w internecie. No to jak to w końcu jest? Dlaczego nie namówisz męża swojej psiapsióły żeby wykonał telefon do pannyatopowej i wyjaśnił jej śmieszność całej historii? Przecież jesteście takimi przyjaciółmi, chodzicie razem na browarka, jaki to dla niego problem?
Jeśli ona tak bardzo chce z nim kontakt to moge jej to załatwić,nawet mam pozwolenie:

Kamila
Napisz tam ze jeśli tak bardzo chce to mogę jej dać namiar na mojego męża nie będzie musiała się męczyć żeby jakiś kontakt do niego znaleźć...
Stary 2015-04-27, 17:46   #202
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś genialna! Niech mąż kolezanki do mnie zadzwoni i mnie przekona, ze to faktycznie żarty. Dlaczego tego nie zrobi?

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Jeśli ona tak bardzo chce z nim kontakt to moge jej to załatwić,nawet mam pozwolenie:

Kamila
Napisz tam ze jeśli tak bardzo chce to mogę jej dać namiar na mojego męża nie będzie musiała się męczyć żeby jakiś kontakt do niego znaleźć...
Pytanie tylko dlaczego Cię nie obchodzi co ja o tym myślę? I tu kolejna kwestia. To moje uczucia maja być najwazniejsze nie męża, nie koleżanki, ale moje. A kontakt możesz dać. Może on mi wytłumaczy co w tym zabawnego?

Czas edycji: 2015-04-27 o 17:47
Stary 2015-04-27, 17:49   #203
randam
BAN stały

Cytat:
Jesteś genialna! Niech mąż kolezanki do mnie zadzwoni i mnie przekona, ze to faktycznie żarty. Dlaczego tego nie zrobi?

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Pytanie tylko dlaczego Cię nie obchodzi co ja o tym myślę?
Obchodzi, dlatego tu jestem i chce ci przemówić wkońcu do rozsądku i do tego że zemsta ci nic nie da,moge ci udostępnić kontakt jesli chcesz... ale mówie ci ze on mysli tak jak ja.Pisalismy tak w żartach co ci mowiłem jak ostatnio rozmawialiśmy
Stary 2015-04-27, 17:50   #204
emma8
Zadomowienie

Cytat:

Kamila

Facet, gdybyś miał jaja to od razu zorganizowałbyś spotkanie Twoje, pannyatopowej, laski od flirtu i jej męża. Szkoda tylko że pannaatopowa nie ma skanów z Waszych rozmów, bo może mężulek widział tylko 1/2 wiadomości jeszcze nie pokasowanych. Tak zrobiłby każdy normalny człowiek oskarżony o zdradę, zwłaszcza że Twoja dziewczyna miała do tego powody czarno na białym. Ty się wijesz jak piskorz, odwodzisz ją od tego pomysłu zamiast zachęcać, na dodatek piszesz jej że zachowa się głupio (!) jak napiszę do męża, a przecież tak głupia to ona nie jest...
Stary 2015-04-27, 17:51   #205
201607050913
Konto usunięte

O boziu jaki beznadziejny facet. Powinnaś tej lasce podziękować, bo dzięki niej wyszło szydlo z worka i szybciej znajdziesz kogoś lepszego
201607050913 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 17:52   #206
randam
BAN stały

Pannaatopowa odblokuj Kamile na gg,poda Ci sama numer do męża
Stary 2015-04-27, 17:52   #207
pannaatopowa
Zakorzenienie

Widzisz? Nie odpowiedziałeś na pytanie. Dlaczego nie liczyłeś się z moimi uczuciami? On wiedzial a ja? Chowaleś tel. I powiedziałam Ci. Dla mnie to zdrada i koniec. Daj mi ten kontakt. Zadzwonię do niego i porozmawiam

Stary 2015-04-27, 17:53   #208
emma8
Zadomowienie

A na dodatek laska z neta bardzo oburzona, że musi udostępniać kontakt do męża bo "nie będzie musiała sama szukać". To nie trzeba było wypisywać durnot do zajętego faceta, nie miałaby biedaczka problemu.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Widzisz? Nie odpowiedziałeś na pytanie. Dlaczego nie liczyłeś się z moimi uczuciami? On wiedzial a ja? Chowaleś tel. I powiedziałam Ci. Dla mnie to zdrada i koniec. Daj mi ten kontakt. Zadzwonię do niego i porozmawiam

Tylko upewnij się że to faktycznie ten mąż, a nie jego kumpel który podszywa się pod męża.
Stary 2015-04-27, 17:57   #209
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Pannaatopowa odblokuj Kamile na gg,poda Ci sama numer do męża
Sam możesz mi wysłac na tel. Nie mam potrzeby z nią rozmawiac.

Dla Ciebie nie jest ważne, co ja czuję, że dla mnie nie jest to dopuszczalne. Wg Ciebie mnie nie zdradziłeś a to co ja myślę jest guzik warte. Miałeś mi tylko pokazać, że ja jestem najwaznijesza. A nie zrobiłeś w tym kierunki nic. Jak mowiłam, chcę mężczyzny dla którego moje uczucia i moje zdanie jest ważniejsze od zdania koleżanek. Dla mnie mężczyzna mój jest najważniejszy i koniec.

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
A na dodatek laska z neta bardzo oburzona, że musi udostępniać kontakt do męża bo "nie będzie musiała sama szukać". To nie trzeba było wypisywać durnot do zajętego faceta, nie miałaby biedaczka problemu.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Tylko upewnij się że to faktycznie ten mąż, a nie jego kumpel który podszywa się pod męża.
Może napisać na konto wspólnej przyjaciółki. Na fb. Będę wiedziała że to on

Stary 2015-04-27, 17:58   #210
randam
BAN stały

Cytat:

Dostałaś namiar do niego na pw.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości