|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVI
Cytat:
super że ci podpasował też myślę czy nie wziąć drugiego na zapas ))
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
Dziewczyny który tusz z Loreala najlepszy? i czym się rózni so cuture od klasyka milion lashes?
|
#184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak Ci się ten BB sprawdza?
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
Wracając do tematu obrzydliwych testerów
może komuś się przyda....http://www.kosmetykibeztajemnic.pl/2...sze-czyli.html Ps.Podobno można poprosić w drogeriach o odkażenie testera (wiadomo,że np oprócz tuszu ) takim preparatem... a może Wy spotkałyście się z taką sytuacją?
Edytowane przez donatellaaa Czas edycji: 2015-04-27 o 09:58 |
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
donatellaaa, dzięki za link. Chyba się zaopatrzę w taki preparat.
Co tu tak cicho? Czyżby pod koniec promocji na podkłady już nikt niczego nie kupował? Jakoś trudno mi w to uwierzyć ;-)
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#188 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#189 | |
|
Zawsze jest jakieś jutro
|
Cytat:
Wysłano z Tapatalk
"- W co zawsze wierzyłem? Że tak w ogóle, generalnie, jeśli człowiek żył jak należy, nie według tego, co mówią jacyś kapłani, ale według tego, co wewnątrz wydaje się przyzwoite i uczciwe, to w końcu wszystko mniej więcej dobrze się skończy."
Ćwiczę: Jillian Michaels Cassey Ho |
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę dorwać tego HM 51:/ ciekawe czy dostawa we wtorek rano czy wieczorem...
|
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
Ile kosztuje ten krem cc z bell? I jaka ma game kolorystyczna bo potrzebuje czegos bardzo jasnego? Czy ogolem kremy cc matuja, czy nie za bardzo nadaja sie do cery przetluszczajacej sie?
|
|
|
|
#192 |
|
Makeup challenge winner
|
Antyallergiczny CC cream z Bell właśnie główne matuje, ale słabo kryje.I ma masę filtrów; dwutlenek tytanu, tlenek żelaza i coś tam jeszcze. Minus za BHT, ale to standardowy przeciwutleniacz w kosmetykach Bell. Na lato się nada. Miałam wypisaną piękną recenzję, ale została skasowana za zbyt krótki czas używania kosmetyku. Noszę ten CC Cream od 2 dni.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-04-27 o 11:06 |
|
|
|
#193 | |
|
Zadomowienie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;51187268]Byłabym bardzo wdzięczna za opinię.[/QUOTE]
Jasne, wieczorem zdam relację ![]() Cytat:
Mnie 10 minut po otwarciu udało się zgarnąć przedostatni z półki
|
|
|
|
|
#194 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.bell.com.pl/produkty/twar...c-cream-make-/ Ale mieszaną cerę też należy nawilżać...zresztą jak każdą więc może się nadać...ale myślę,że bez pudru się nie obejdzie
|
||
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba się będzie chyba jutro zerwać rano
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Miałam próbke rimmella bb i po paru h byłam pomarańczowa ;/ |
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
mam pytanie nie związane z promo -49 % chciałam kupić sobie serum Nivea Perły Młodośći i czy któraś z Was używa bądż używa i może mi coś opowiedzieć o nim ?
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm dziś nałożyłam podkład revlon colorstay i na to puder ryżowy i do tej pory jestem matowa o dziwo... To już 3 godzina a już zawsze bym się świeciła 2 razy. Widać w takim duecie to działa, że podkład musi być bardziej mokry nie dawać płaskiego matu pudrowego i na to puder ryżowy zmatowic ładnie
a już chciałam spisać go na straty Dziś kupiłam podkład lirene wiosna i puder sypki z Manhattanu, z którego kiedyś byłam zadowolona następnie interesuja mnie już tylko lakiery i szminki, bo cienie i tusze mam
|
|
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
Ja wzięłam jasny,mimo kilku opinii,że wpada w różowe tony.U mnie na szczęście nie
Drugi-jest faktycznie ciemny...ale jeśli się opalasz mocno to na lato powinien być akurat. Co ciekawe...sprawdzałam tester na dłoni jak to robi większość z Was i ten ciemny nawet ładnie wtopił się w skórę...ale maznęłam też linię żuchwy i tam tragedia-zdecydowanie za ciemny
Edytowane przez donatellaaa Czas edycji: 2015-04-27 o 11:48 |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam Architecta i go ciągle używam, czasem jakaś mała przerwa na inny, ale stale wracam
|
#203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez właśnie czytałam, że jasny wpada w różowe tony i dlatego myslałam o ciemniejszym ale jesli jest za ciemny to może wezme jasny a zakrywa on coś?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli nie masz jakichś większych nieprzyjaciół to zakrywa i ogólnie ładnie wyrównuje koloryt.Ale wiadomo co twarz to inna opinia...a za 12 zł można zaryzykować
|
|
|
|
|
#205 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;51190067]Kilka osób tu wcześniej pozytywnie o niej pisało, więc planuję jeszcze dokupić
Ja lubiłam klasyczny, noir excess i false lash wings, z kolei za so couture nie przepadam. Inne mają dłuższe ząbki i lepiej rozczesują rzęsy, przy so couture bez drugiej, czystej szczoteczki do rozczesania u mnie ani rusz... Ale ten tusz stał się już tak kultowy, że jestem chyba jedyną niezadowoloną osobą [/QUOTE]chodzi mi o zagęszczenie i pogrubienie ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
zagęszczenia szukam ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
niebieski matuje różowy daje glow ![]() i różowy ma spf 30
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od rana robię rachunek sumienia i już wiem, że: - produktów do oczu poza bazą pod cienie raczej naprawdę mi nie potrzeba - puder Lovely Golden Glow i róż L'oreal Le Blush to chyba moje najlepsze zakupy z tej promocji. Z podkładów się cieszę i na pewno się przydadzą, ale te dwa produkty po prostu wywołały mój absolutny zachwyt. Nie wiem czy nie przyjrzę się dziś jeszcze innym kolorom tego różu. Aplikuję miękkim pędzlem Essence i efekt jest cudowny
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki kupiłaś??? jak by w Ross była promocja na pielęgnację to bym zbankrutowała ![]() edit róż już doczytałam 160 peach ... kurde na testerze wydawał mi się mocno brzoskwiniowy pomarańczowy a jaki puder z Lovely??
I chcę rozmawiać tylko serca biciem, I westchnieniami i całowaniami; I tak rozmawiać godziny, dni, lata, Do końca świata i po końcu świata. (A. Mickiewicz) Edytowane przez Gwiazda Wieczorna Czas edycji: 2015-04-27 o 12:33 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny tak z innej beczki, jakie maszynki polecacie? Otworzyłam dzisiaj różowe isany i nie jestem zadowolona.
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię gillete venus
|
#210 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() http://www.rossnet.pl/Produkt/Wilkin...46306,1713,671 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.